Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Синій голокрон
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Dan
(Suplemor @ 30.10.2009, 7:49) *

Мені нововведення подобаеється ,але що до тих людей які хочуть нормальну дуель ,а не ганятись за кимось?
Посилай їх на холі

(Suplemor @ 30.10.2009, 7:49) *

Ці нововведнення дуже доречні на ффа,холі,ктф,Кс серверах,а якщо на дуельних,то на того хто їх використовує дуже велика купа людей гнівається
На суддів теж велика купа людей гнівається, за те що їх банять за порушення правил. Ти хочеш усім догодити? В UAGalaxy завжди ігри будуть чимось відрізнятись від банальних серверів. Якщо хтось хоче грати в банальні ігри - ласкаво просимо в список серверів світу... їх дуже багато. Нехай обираю собі найбанальніший і там грають.

Твоя плазма-гвинтівка ніяк не порушує баланс гри, з'являючись у тебе раз на 4 рази. Вона лиш додає ізюминку до одноманітних дуелей. 75% дуелей ти граєш банально, 25% з приколом. Що в цьому поганого?
Telnair
Нововведение хорошое. Особенно радует то, что шанс оказуется неплохим. У меня вопрос насчет пистолета. Если 1500 за пистолет на месяц, то это получается что ты по 5-10 раз в день пистолет покупаешь? Выгодно ли это?

Нововведение хорошое. Особенно радует то, что шанс оказуется неплохим. У меня вопрос, почему оружие только на дуэльных серверах? Нельзя ли его ввести например на КС и т.д.?
Dan
(Telnair @ 30.10.2009, 11:38) *

Нововведение хорошое. Особенно радует то, что шанс оказуется неплохим. У меня вопрос, почему оружие только на дуэльных серверах? Нельзя ли его ввести например на КС и т.д.?

Якщо у тебе немає зброї на КС, пиши в bug-reports
-Qiu-Jinn
Майже постійно при першій спробі зайти на сервер (будь-який) викидує та пише що потрібно курити голохрон, або просто пише що сервер переповнений... або довго-довго чекаю поки почнеться гра та врешті-решт недочекавший перезаходжу
-Accord
Я бы вобще ЗА то чтоб зделать 1 Дуель сервер только по Холокрону. Тобиш чтоб какой то Guest не заходил.
-Vipman
Я примерно в 15:00 отправил 3 смс сообщения на номер 4161. с правильным сообщением. К сожелению мне не пришли деньги. Деньги у меня снялись, я решил отправить еще только на меньшую сумму. Мне пришло пару куаг, но где те? Деньги отправлялись под игроком Gimp.
Dan
Напиши перші три цифри свого номеру телефону
-Vipman
805
Sentra
Вообще то Duel of the Fates служит таковым..
-Vipman
Dan, мне тоже хочется узнать ответ на вопрос Fire titan'a.
Допустим я отправил смс сообщениями сумму больше чем 100 грн, то имею ли я право получить голокрон?.
Infinity
(Dan Mor)
Найближчим часом планується випустити червоні голокрони

Не судите меня предупреждениями если я не там пишу, но другой темы не нашел...
Красный голокрон будет включён в виповый? Или это услуга платная исключительно для всех?
Ну или виповые могут покупать его со скидкой? (продвинит покупку виповых ))))
Я не попрошайка вроде как, мне просто это интересно, что б знать для себя, да и не только мне наверника это интересно... =)
Если я действительно не туда написал и где-то о нём написано, то попрошу раззуть мне глаза (ссылкой наверно) =)

Хочется быть готовым к новому барьеру 0-о
Dan
(Vipman @ 1.11.2009, 17:50) *

Dan, мне тоже хочется узнать ответ на вопрос Fire titan'a.
Допустим я отправил смс сообщениями сумму больше чем 100 грн, то имею ли я право получить голокрон?.

ні звичайно, з чого ти взяв таку дурню. Сині голокрони колись ми дарували, просто так, тим хто помогав порталу в скрутні часи та тим хто був з нами з 2006 року. Зараз такого уже нема, зараз ми уже їх не даруємо, зараз синій голокрон можна купити лише за 125000 CUAG

Infinite, ми випустили уже червоні голокрони. Але в останній момент було вирішено відображати їх зеленими.. бо червоний це колір небезпеки, прокляття якогось ) Я дивився як виглядає червоний голокрон в профілі - таке враження що у тебе не нагорода, а прокляття висить якесь. Тому ми їх замінили іншими, приємними і гарними, і назвали їх Premium Holocronaми. А сині голокрони перейменували в VIP голокрони
Suplemor
тобто тепер тим хто на порталі більше двох років не будуть видаватись Віп голокрони?

-KoMaPb
!
Попередження:
5.4, 5.8. БХ
Dan
(Suplemor @ 2.11.2009, 13:22) *

тобто тепер тим хто на порталі більше двох років не будуть видаватись Віп голокрони?

що значить тепер. ніколи не видавались. Видавались лише тим, хто з 2006 року.
-Vampire
Дан, але ж на порталi залишились люди яким просто не пощастило потрапити на акцiю, якi тут з 2006го року. Але зараз вони допомогають порталу як можуть та полюбляють його як i iншi гравцi, беруть участь у рольових iграх i тд. Я можу таких по пальцях посчитати, я вважаю що цим людям треба видати голокрон, по совiстi, по братськи. Адже вони тут реально з початку порталу, i те що iх вiдсутнiсть припала саме на той iнтервал часу коли видавались голокрони можливо i iх вина... Але я вважаю що тут питання не економiчне, а питання честi, цi люди таки були тут з початку розвитку i це нiяк не змiнити.

Добавлено: Дан, ось ярий приклад. Тi Люди (бiльшiсть з них) якi були 2006го року отримали голокрон, а тепер просто напросто забили на гру. Iхньою цiллю було просто отримати цю фiшку як сувенiр, а зараз тим людям якi не вспiли та таки грають на серверах на тих же умовах що й iншi старожили отримувати не можна. Я поважаю будь яке твое рiшення, адже ти Творець, ти покращуеш портал в кращу сторону, ти сердце i мозок порталу одночасно. Але прислухайся будь ласка до моiх слiв.
Free-men
Уважаемый Дан Мор лично я когда первый раз играл в Джа+ на серверах, не знал ни о каком форуме и остальном. Я просто играл себе в удовольствие, а вот сейчас если зайдет человек не знающий в Джа+ и выбирает сервер и не сможет на него зайти, ибо он без Голокрона. Таким способом мы теряем потенциального игрока в будущем.Я предлагаю оставить премиум голокроны но отключить их приоритет на серверах ибо я уже и забыл когда играл на ФФА сервере. Но это не так уж и важно. Также меня еще весной приглашал некий Guru прийти на их сайт типо «альтернативы» УАГу. Я там увидел одну очень интересную вещь такую как кузница, там игроки могли заказывать себе оружие или совершенствовать его. Так почему и нам на подобье такого ни сделать. Это принесет не только интерес но и деньги. Также я замечаю «минусы» игры на серверах. Например я лично видел как моя модель пополам разрубивала другого игрока у которого была винтовка но вышло так, ему ни сняло ни чего а меня убило одним выстрелом. Также на ФФА я сидел и стрелял из винтовки по игроку а третий игрок меня убил и произошло это в один момент, в консоле я увидел, что мол я убил того то, а потом взял и сам себя застрелил из винтовки!
Лично я готов платить ту сумму которую вы скажете но нужно до начала сделать «реформу» самой игры а потом идти дальше. Идея с голокронами и магазинами очень хорошая и нужно ее развивать!
Sly
Минут 5 назад отправил смску на номер 4444. Говорит что сервис временно не действует, но полторы гривны сняло..
Dan
Рекомендую усім адекватним гравцям ознайомитись з статтею, та дати прочитати своїм батькам _a1.gif

http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/1942.phtml
Kaine
Очень полезная информация.Спасибо огромное!Всем советую прочитать.
Danger
Как по мне в статье действительно есть полезная информация о профилактике и лечении вируных инфекций. Ведь действительно народ ударился в панику и твердо верит что если закутается шарфом и наглотается таблеток, то не заболеет.
Но не надо забывать что мы имеем дело с вирусом которого раньше тут не было и что этот вирус относится к тому же подтипу, что и вирус гриппа "испанка", который в свое время перекосил от 50 до 100 млн человек. Хотя возможно опасность нинешней ситуации все же искуственно завышена.
Все что касается остального в частности политики, опять же как по мне, не достойно внимания. Статья написана в духе "я самый умный, слушайте все только меня, а остальные все вам врут, нагло врут". Статьи в таком духе я уже не раз встречал. Они почему то вызывают у меня сомнения.
Swifty
Прочитал. Да, действительно очень полезная информация, огромное спасибо.
Dan
(Danger @ 2.11.2009, 17:47) *

Все что касается остального в частности политики, опять же как по мне, не достойно внимания. Статья написана в духе "я самый умный, слушайте все только меня, а остальные все вам врут, нагло врут". Статьи в таком духе я уже не раз встречал. Они почему то вызывают у меня сомнения.

То вір краще кандидатам в президенти, у власності яких фармацефтичні компанії, прибутки яких в останні дні збільшились в 10 раз )
-Perfect
Посвячуеться тим хто впав у паніку. blush.gif
http://segal.livejournal.com/704669.html

Sem
Может правда а может и нет.
Клочевое слово "может",потому не доверяю ни политикам ни таким однообразным статьям как эта.
И все же спасибо хотя-бы за такую "правду".
Danger
(Dan Mor @ 2.11.2009, 18:01) *

То вір краще кандидатам в президенти, у власності яких фармацефтичні компанії, прибутки яких в останні дні збільшились в 10 раз )

Я им тоже не особо верю _a1.gif Прежде чем кому то поверить я очень хорошо думаю и рассматриваю разные точки зрения. Что собственно советую делать и остальным _a1.gif
Dan
Я знаю чітко лише одне ) Був рік чи два назад грип, хворіло 50% моїх знайомих. Зараз недавно хворів лише один мій знайомий, і то, лише через те що простудився попивши холодного пива на морозі, а не грипом. )

Шановні гравці, якщо у вас хтось із знайомих хворіє грипом, підніміть руки ))
Swifty
Отправил только что СМС-ку на 4161. Пришла СМС-ка мне:
Service SMSMoney Temporarily Unavailable.
Сняло 32 гривны какого-то, хотя, по идее должно было снять 25... =\ Куагов не вижу, прошу разобратся)
Svatov
Сейчас действительно многие болеют гриппом. Брат, двое друзей и возможно я уже заразился, но в эпидемию чего-то нового не верю...простой сезонный грипп. Но в любом случае я рад, что люди начали надевать повязки, хоть возможно проявится и закрепится культура поведения человека когда он больной или в целях профилактики в пики заболеваемости в городе. А то откровенно бесят люди которые любят переносить на ногах вирусные заболевания, тем самым заражая окружающий.
Dan
(Dan Mor @ 7.10.2009, 14:04) *

Причина в тому, що цей сайт уже добу непрацює http://smsmoney.com.ua/
Це він надає нам ці послуги... Будем сподіватись що вони скоро полагодять!
Якщо будете флуди одне і те ж, тему закриєм!

(Vipman @ 31.10.2009, 18:26) *

805
а твою проблему розберем, як запрацює сайт
Swifty
То есть, ни куаг, ни СМС-ки не будет?.. dry.gif

!
Попередження:
Не задавай неадекватних питань. Візьми словник, переклади те що тобі написали в СМС. Потім перечитай цю тему
Deymos
Я живу в самому центрі-Тернопіль.І можу багато розказати що до чого.Особисто я знав про хворбу ще 2-4 тижня тому.Пари: куча людей кашлають,викладачі неприходять на пари.(вчитель фізкультури ганяє стадіоном _a2.gif ).Минулого тижня закрили мій університет і то лише по причині того що з мого факультету в гуртожитку померла дівчина і хлопець(можливо вже помер) в реанімації.
Так візьмеш подивишся через вікно і жодної людини, де не де видно когось.
Все це зроблено з запізненням на тиждень. Як було в 86 роках при вибусі на ЧАЕС все в останній момент.
Svatov
Между прочем Грипп всегда считался серьезным заболеванием и всегда сопровождался летальными случаями и тяжелыми осложнениями, когда что-то идет не совсем так, нужно посмотреть в сторону тех кто в данной ситуации получает выгоду.
Dan
В кожному грипі смертність є - 1 на 1000. І в цьому грипі смертності не більше ніж у минулих )
-Old Nick
Возможно карантин осуществлен правильно, правда ходят слухи что в понедельник приезжает комиссия по оценке болезней из Лондона и скорее всего будет взят новый кредит нашей страной. А так статья неплохая, но эти истины я знал ранее, а для неосведомлённого человека в самый раз.
-Vacuum
Запорожье. Улицы полупустые. В аптеках все раскуплено, но пока из знакомых/родственников еще никто не болеет. Я переболел гриппом уже и не боюсь. Я думаю до нас еще не дошло. Знаю болезнь есть, но не сделали ли ее исскуственно чтобы нажиться? Или политика. Вобщем не важно. Всем здоровья.
Cheshir
Дан прав Не забываем еще и про выборы. К слову, Киев пока не является "горячей точкой", потому Киевляне могут немного расслабиться и просто пить чаек с коньяком)
К слову, у меня никто из знакомых не болеет гриппом, максимум - простуда.
-Dzirt Do'Urden
Хорошая статья.
Вот вам еще пища для мозга:
http://obkom.net.ua/articles/2009-04/30.1702.shtml
Читаем, смотрим дату создания статьи. Идем на выборы)
-Myanmar
Дякую за інформацію. Зараз дуже важко знайти справді якусь корисну інформацію, до того ж так багато і одразу.
В Європі та Америці захворюваність набагато більша. І смертей набагато більше. Але такої паніки та істерії як у нас не було у жодній країні. Однозначно, це комусь вигідно. Марно розбиратись, кому: владі, фармацевтичному бізнесу, друзям ворогам, чи ще комусь... Факт у тому, що ЗМІ періодично підігрівають паніку, а уряд їм потурає, записуючи одне телезвернення прем*єра за іншим, звинувачуючи кого завгодно, лише не себе.
Тож дивімося на все тверезо.
Deymos
Та да,паніка сильно збільшена,но я не думаю що ви будуть в західній україні захочите вийти без маски.Я проходив медогляд в універі коли ще карантину не було і побачив кучу студентів які кашлають,та що там "грипають" і всі проходять поза чергою,но такі позачергою утворюють другу чергу. Може і преувеличені дії,но коли ти змешений чекати в черзі з людьми що справді хворі (без маски),бо наказав деканат, ви б змінили думку щодо сильного надувательства. Я думаю що держава взагалі зменшує паніку,вмене в місті навіть померла жінка що мала прививку від свинного грипа.То ж все одно бережіть здоров'я,а то портал поменшає і не буде з ким грати(.
-Driv
Я знаю php и слабо mysql и html
Dan
(Driv @ 2.11.2009, 19:13) *

Я знаю php и слабо mysql и html

якісь сайти створив у житті? ) покажеш?
Svatov
прививку від свинного грипа - глупости, проходим курс школьной биологии или хотя бы смотрим гугл.
Dan
ось до речі як з грипом ефективно боряться в якійсь іншій країні..
http://www.yapfiles.ru/show/48089/e8c39529...f03963.flv.html
-Driv
Я больше ломать люблю сайты. Я так сайты не делал тока скрипты писал а щас не знаю кто куда поставил
Dan
Ні, ламаки нам не потрібні ) У нас їх повно і так )
-Driv
Я знаю что не нужны. Я буду делать сайт а не ломать а сломать могу побывать biggrin.gif
Danger
(Xizor @ 2.11.2009, 19:10) *

То ж все одно бережіть здоров'я,а то портал поменшає і не буде з ким грати(.

Фраза жесть laugh.gif
Да аргумент весомый) Так что берегите здоровье _a1.gif
Sandman
(Vacuum @ 2.11.2009, 18:56) *

Я переболел гриппом уже и не боюсь.

Тут ти не правий - перехворівши однією формою грипу, можеш підхопити іншу.
-Vacuum
Sandman

Значит буду сидеть дома, пить чай, смотреть фильмы и играть в ДЖА _a1.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.