Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Синій голокрон
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Rude
Можна десь на форумі прочитати про Vip Holocron?
Пошук по форуму, нажаль, не знаходить слово Holocron у жодній темі, яка б стосувалась порталу, крім цієї... Можливо, я помиляюсь... Їх роздають за критерієм дати реєстрації на порталі, чи це була тимчасова акція?
Swifty
Их покупают, ознакомся с темой.
Rude
(Swifty @ 18.10.2009, 0:02) *
Их покупают, ознакомся с темой.

Це, очевидно, відповідь не на моє запитання.
Я спитав саме про Vip Holocron а не Premium Holocron. Хоча рекомендація почитати тему була доцільною...
Вони були ПОДАРОВАНІ гравцям, які:
1. На нашому порталі з 2006 року.

Ця акція закінчилась?
Black Hawk
(Dan Mor @ 28.4.2009, 21:11) *

тільки активним видавали голокрони.

(Dan Mor @ 16.2.2009, 0:35) *

ми не вважаєм, що гравець який рідко з нами заслуговує на такі бонуси.

Обсуждение Вип Голокрона происходит в другой теме, не оффтопьте.
Remres
Дан ... в мене проблемка . Викидає з серверу хоч і є в наявності голокрон . Зроби щось з цим будь-ласка , буду вдячним .
Пустило аж з 4-ої спроби .

Отримав відповідь на своє повідомлення ... прошу пробачення .
-Immortal Crow
Уважаемый Дан Мор,премиум голокрон будет давать скидки на цвета?
Teo
(Dan Mor @ 17.10.2009, 1:40) *

Якщо таке відбуватиметься на дуель сервері чи ще десь - повідомляйте

Дан, щойно таке відбулось на Дуельному. Грав під Гестом, було 4 людини, як тільки змінив нік на Тео - відразу викинуло " 4 з 4 місць заняті ". А на КС вже здається все норм, не викидає _a1.gif
Dan
(Gimp @ 17.10.2009, 21:28) *

Дан, сори за оффтоп, такая вот ситуация, зашел игрок например на ФФА, вошел в щит(ESC)а сам пошел гулять,ну или еще куда нибудь. Выходит что он не играет, но занимает место, я предлагаю сделать так, чтобы когда игрока который отсутствует просто дисконектить. Если это под силу.

У нас є голосування на кік.
Але подумаємо і над твоєю пропозицією

(Teo @ 18.10.2009, 9:51) *

Дан, щойно таке відбулось на Дуельному. Грав під Гестом, було 4 людини, як тільки змінив нік на Тео - відразу викинуло " 4 з 4 місць заняті ". А на КС вже здається все норм, не викидає _a1.gif

А, да, нік зараз не можна міняти. Якщо ти міняєш нік - іде переавторизація... я постараюсь виправити, а поки не міняй )

(Immortal Crow @ 18.10.2009, 9:46) *

Уважаемый Дан Мор,премиум голокрон будет давать скидки на цвета?
Ні
Teo
Я не знаю, що це таке але мене знову викидує з КС. Не можу зрозуміти, це тільки в мене такі проблеми?)
Dan
А, я здається зрозумів. Сьогодні ввечері спробую полагодити
Khan Jsi
А, да, нік зараз не можна міняти. Якщо ти міняєш нік - іде переавторизація... я постараюсь виправити, а поки не міняй )

Так же когда клановый ник прописан не полностью, а системой (Допустим в профиле Khan Jsi, а не [Rep:JO] Khan Jsi (Jedi Knight)), при смене оружия или настроек силы, происходит подобное.

\офф\ и еще возможно ли сделать Дуельные сервера только для зарегестрированных игроков или хотя бы Ace Duel? (а то постоянно дуэльные занеты Guest-ами) \офф\
Dan
(Teo @ 18.10.2009, 9:51) *

Дан, щойно таке відбулось на Дуельному. Грав під Гестом, було 4 людини, як тільки змінив нік на Тео - відразу викинуло " 4 з 4 місць заняті ".
Думаю, що поправив це, перевір!

(Khan Jsi @ 18.10.2009, 13:32) *

Так же когда клановый ник прописан не полностью, а системой (Допустим в профиле Khan Jsi, а не [Rep:JO] Khan Jsi (Jedi Knight)), при смене оружия или настроек силы, происходит подобное.

(Khan Jsi @ 18.10.2009, 13:32) *

\офф\ и еще возможно ли сделать Дуельные сервера только для зарегестрированных игроков или хотя бы Ace Duel? (а то постоянно дуэльные занеты Guest-ами) \офф\
Duel of the Fates - для зареєстрованих тільки
Templar
Нельзя ли сделать так, чтоб проверка на наличие голокрона происходила с небольшой задержкой после авторизации? Просто у многих игроков есть боты, и если случайно нажать кнопку смены ника - выкинет сразу.

И, если не ошибаюсь, на дуэльном каждый раз при новом раунде идет переавторизация, т.е. если кто-то в этот момент подконектится к серверу, то кого-то из играющих может кикнуть?
Dan
(Templar @ 19.10.2009, 6:25) *

Нельзя ли сделать так, чтоб проверка на наличие голокрона происходила с небольшой задержкой после авторизации? Просто у многих игроков есть боты, и если случайно нажать кнопку смены ника - выкинет сразу.
По перше адміністрація UAGalaxy ніколи не рекомендувала ботоводство. І ніколи не підтримувала його. Єдина причина, через яку боти дозволені - це те, що немає можливості абсолютно правильного визначення чи інша людина грає під ботом чи ні. Тому не просіть ніякої лояльності до ваших ботів.

По друге, що дасть те, що викине не в ту ж мить, а через 10 секунд? Так само гравці будуть не помічати що змінився нік, коли сильно захоплені битвою.

(Templar @ 19.10.2009, 6:25) *

И, если не ошибаюсь, на дуэльном каждый раз при новом раунде идет переавторизация, т.е. если кто-то в этот момент подконектится к серверу, то кого-то из играющих может кикнуть?
КС сервери і дуельні мають дещо спільний принцип роботи - там є раунди, і при початку кожного раунду сервер "перезавантажується" в якісь мірі... перевантажує усю карту, усі дані. На початку роботи кожного раунда сервер знову перевіряє вас. Але я вчора ввечері зробив так, що якщо ви зайшли перший раз тоді коли було людей меньше ніж 10, то сервер уже ніколи вас не викине, лиш в тому разі, якщо ви дозволите собі перейменуватись на бота у якого є голокрон, а потім ще раз перейменуватись на бота у якого немає голокрона.

Останнє зроблено для того, щоб не було таких випадків, що група людей створила собі бота з голокроном, і за допомогою нього усі заходять на сервер а потім перейменовуються по своїм нікам..

--------

Кількість безплатних місць на FFA збільшена до 12
Teo
(Dan Mor @ 19.10.2009, 2:02) *

Так, сьогодні зайшов на КС - годину грав без " викидів " з сервера, міняв сінгл на глефу - також норм, все працює. Дякую)
-Flair
Шановний Дане.
А наприклад якщо в мене перміум голокорн є,чи наприклад підпис під аватаром буде коштувати на 50% дешеве,тобто(2500\2=1250кр)?
Dan
(Flair @ 19.10.2009, 16:01) *

А наприклад якщо в мене перміум голокорн є,чи наприклад підпис під аватаром буде коштувати на 50% дешеве

Саме так, усі персональні послуги будуть тобі на 50% дешевше, окрім купівлі кольорів.
Svatov
Можно дурне питання? Голокрони хто малювал, розробив?
Dan
Функціональність я, зовнішність - Alice )
Питання не дурне, але нащо тобі відповідь? )
Deymos
(Dan Mor @ 19.10.2009, 15:08) *

Саме так, усі персональні послуги будуть тобі на 50% дешевше, окрім купівлі кольорів.

А також чи можливо таке: я купив собі голокрон на 3 місяці,ну і мені ще місяць десь лишився, то чи можна купити ще на 3 місяці і мені той час добавиться чи ж він просто заміниться?
P.S:То тепер розбан перманента для тих що мають голокрон буде на 50% дешевший?
Неспримайте за флуд просто знижка вразила вот і вирішив перепитати чи мені це не привиділось.А также чи голокрон в майбутньому буде грати якусь роль в ролевій?
Black Hawk
На снятие наказаний данная скидка не распространяется.
Wizardos
Які місця будуть займити гравці з голокронами платні чи безплатні ?
Crazy Monkey
прошу прощения но я 18.10.09 в 13.45(примерно) пополнил на 25 гривен куаги но мне не пришли деньги не смс и сняло не 25 а 32 гривен хоть я абонент Лайфа.! Деньги сняло но куаги не пришли!!!
Dan
(Xizor @ 19.10.2009, 21:13) *

А також чи можливо таке: я купив собі голокрон на 3 місяці,ну і мені ще місяць десь лишився, то чи можна купити ще на 3 місяці і мені той час добавиться чи ж він просто заміниться?
Час добавляється коли купуєте голокрони.

P.S:То тепер розбан перманента для тих що мають голокрон буде на 50% дешевший?
Ні, на штрафи знижка не розповсюджується. Люди що порушують правила у нас не в пошані, є у них голокрон чи ні.

А также чи голокрон в майбутньому буде грати якусь роль в ролевій?
Всюди буде грати роль в офіційних іграх порталу. Люди які вкладають власну копійку у підтримку і розвиток порталу завжди матимуть трошки більше у всьому.

Dan
який був текст СМС буква в букву? і на який номер?
-Snook
будет ли скидка если я куплю голокорн на месяц и через 28 дней куплю следующий.
будет ли 50%скидка?
AiVeR
Скидки на покупку Голокрона не будет.
-Richardson
На Holy и на Power Duel наблюдаются жуткие лаги когда смотриш на определеный обект : На Holy когда смотрю на центр карты (там где чаще всего дуели происходят ) а на Power Duel только на карте Over The Bridge когда на башню смотриш...
Crazy Monkey
на номер 4161 Ukr 1378 14296

текст 1.Я .2П.3Р.4О.5Ш .3ПРОЩЕНИЯ .7У .5РЕСПУБЛИКИ ЗА ВСЕ ПЛОХОЕ ЧТО Я ИМ ЗДЕЛАЛ .3 КИНЬТЕ ВСЕ ПО ПЛЮСУ ЕСЛИ МОЖЕТЕ!)
Dan
(Crazy Monkey @ 20.10.2009, 16:29) *

текст 1.Я .2П.3Р.4О.5Ш .3ПРОЩЕНИЯ .7У .5РЕСПУБЛИКИ ЗА ВСЕ ПЛОХОЕ ЧТО Я ИМ ЗДЕЛАЛ .3 КИНЬТЕ ВСЕ ПО ПЛЮСУ ЕСЛИ МОЖЕТЕ!)
Текст має починатись з "Ukr 1378 14296". Наступного разу враховуй це, перед тим як посилати смс
Crazy Monkey
(Dan Mor @ 20.10.2009, 18:25) *

Текст має починатись з "Ukr 1378 14296". Наступного разу враховуй це, перед тим як посилати смс

так я и написал ето!!! Я просто подумал что я написал что должно было бы высветится!
Dan
Ми проблеми неадекватів не вирішуємо.
Читай уважно що написано вкінці сторінки https://xjedi.com/sms/smssend.jsp?mid=2
Crazy Monkey
А мне или кредиты или деньги вернут а то мне просто интересно , я неделю деньги собирал пополнил счет и сняло денег на 10 гривен больше и ни денег ни куагов. Прошу прощения за оффтоп. Но для меня деньги на земле не валяются!

Я на ети деньги хотел купить голкорн!
Dan
(Crazy Monkey @ 20.10.2009, 16:29) *
(Dan Mor @ 20.10.2009, 19:25) *
(Crazy Monkey @ 20.10.2009, 21:48) *
так я и написал ето!!!

(Crazy Monkey @ 19.10.2009, 22:58) *
... сняло не 25 а 32 гривен хоть я абонент Лайфа...
(Crazy Monkey @ 20.10.2009, 22:13) *
... а то мне просто интересно , я неделю деньги собирал пополнил счет и сняло денег на 10 гривен...

Взагалі я з неадекватними людьми не спілкуюсь, тим більше з балаболами, які в своїй брехні самі ж і заплутались, але один раз зроблю виняток, і повторю вдруге, ще більш явно ткну носом у правила порталу.

https://xjedi.com/sms/smssend.jsp?mid=2
"Увага! Портал UAGalaxy не несе відповідальності за доставку SMS повідомлень, і не гарантує цього. Відсилаючи нам SMS повідомлення ви покладаєтесь на свій страх і ризик. Якщо ви посилаєте SMS лише заради того, щоб отримати ігрові кредити, ми рекомендуємо більш надійний і дешевий спосіб їх придбати: через Web-money. Не сприймайте SMS-чат як магазин ігрових кредитів!"

Голокрони ми рекомендуємо купувати лише за Web-Money!
SMSки це лише для надзвичайно уважних і адекватних людей... вони не для кожного.

З тобою розмова закінчена, раджу тобі ознайомитись з купівлею кредитів за web-money. Там все явно і просто, і навіть дитина не зможе випадково кинути гроші кудись, куди не слід.
Dan
Замість цієї картинки, треба знайти кращу сюди https://xjedi.com/ja/

Можливо необов'язково з Джа, а просто художній малюнок. Я взагалі бачу образ джедая який дивиться вперед на Ситха... і на картині відображений момент напруження перед поєдинком. Можливо ви ще щось краще знайдете.

Найкращому постеру приз - 3000 CUAG

Неадекватні картинки стираю одразу - без образ.
Написи на картинках робити не треба.

Одному користувачу заборонено викладати більше 2х картинок!
Rex
Ну я спробував таке зробити,

до речі які розміри постера?
Dan
О, молодець. Я не очікував одразу адекватних малюнків від когось, судячи з попереднього мого конкурсу.

От тільки третій малюнок не стосується нашої гри, у нас немає грівуса з чотирма мечами на серверах ) Перший найкращий поки

Оформлювати не треба, я сам все зменшу.
German
Мені подобаються такі малюнки

на картині відображений момент напруження перед поєдинком
Nevan
они разные,но красивые.

Dan
Я поки викладу твою картинку, Rex. Якщо ніхто кращого нічого не запостить протягом 3 днів, ти отримаєш приз )
Urban
Вот может, что-то подойдет

-Rooster

Frizzer
Може шось і підійде)
(Click to open)

Templar
Старался подобрать относительно требований.
White Ice

-Cookie
Знаю html,
Учился в ХНУ (малый университет laugh.gif ,оценки-отлично ninja.gif )
Работаю с Photoshop, bo.gif
Nanit
Dan
Ну от, чим далі тим неадекватніше, тим меньше схоже на JA. Краще першої картинки сумніваюсь що хтось викладе

Відтепер правила теми: одному користувачу заборонено викладати більше 2х картинок
Dan
А PHP знаєш?
Infinity

Твоя идея насчет джедая смотрящего на ситха хороша) но на тему JA такого точно нет(

а не на тему джа, то сами арты совсем не соответствуют игре... ни картиной, ни персонажами. Те две всё что стоящее увидел)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.