Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Синій голокрон
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
-Protector
Ну мені десь 50 точно=)
Terrorista
50 не жалко Идея хорошая), Но я хочу знать куда я буду вкладывать эти деньги) Опиши подробней что ты собираешся зделать
-Alfa
могу 1 раз залатить 20 грн за 20 месяцев _a1.gif потом посмотрим _a1.gif
просто я сейчас не могу свободно распоряжаться финансами
Dan
(Justin @ 28.6.2009, 20:34) *

Но я хочу знать куда я буду вкладывать эти деньги)

в розвиток порталу. тобто в те, щоб на порталі з'являлось багато нового і цікавого. Ті гроші які збираються зараз фактично усі ідуть на оплату колойшена, що дозволяє тримати наш портал на тому рівні що є
-Butters
Було б цікаво створити ще сервера в Battlefront'i 2,empire at war.ЩЕ створити на Movie Battles II(або на Ojp Echanced)серв,на лугоморі.Я б міг платити 20 грн. в місяць
-Nirvana
Я думаю итак всё замечательно, и новые серваки и голокроны не нужны. Лучше полученые деньги вложить в старое, и развивать старое, устранять поломки и т .д.
З.Ы. 20 грн в месяц вроде норм
-Romulus
Я считаю что не нужно создавать никакие красные голокроны, так как тогда наш портал станет платным... не у всех есть возможность вложить деньги, и не все имеют желание это делать. К примеру я помоч проэкту могу, но платить за доступ на сервер( что бы получить голокрон) просто из-за приницпа не смобирался бы.
Хотелось бы очень увидеть новый РПГ сервер, да и вообще вы сами знаете, что все понемного надоедает. Очень хочется чего то новенького...
Ralf
Я підтримую всі пропозиції щодо розвитку порталу. Хочеться й оновлених серверів, і пограти в галактичні війни. Гарна ідея щодо червоного голокрону. Єдине, що можна було б додати: зробити можливість брати його або на місяць, або відразу як абонемент на рік (зі знижкою _a1.gif ). Мій гаманець витримає навантаження зо грн. на місяць)
Dan
(Romulus @ 29.6.2009, 16:37) *

Я считаю что не нужно создавать никакие красные голокроны, так как тогда наш портал станет платным... не у всех есть возможность вложить деньги, и не все имеют желание это делать. К примеру я помоч проэкту могу, но платить за доступ на сервер( что бы получить голокрон) просто из-за приницпа не смобирался бы.
Хотелось бы очень увидеть новый РПГ сервер, да и вообще вы сами знаете, что все понемного надоедает. Очень хочется чего то новенького...

Мда...) Люди, якщо ви проти того щоб вкладати будь-які гроші - ви пишіть, цього ніхто не забороняє вам. Але коли ви починаєте перечисляти скільки всього вам хочеться, і що ви все хочете на халяву... чесне слово, хочеться послати в одне місце... до мами наприклад. Тільки вона на халяву вам дасть щось в цьому світі.

Зроби без грошей РПГ сервер, якщо ти такий розумний _a1.gif Зробим тебе адміном за це на порталі - хто ж проти?
-Pomidor
Зроби без грошей РПГ сервер, якщо ти такий розумний Зробим тебе адміном за це на порталі - хто ж проти?

Меня можете делать тогда админом _a1.gif я буду обслуживать РПГ сервер, если он будет на лугормоде в плане добавления разных квестов, оружейных магазинов и тд)))
Dan
(Pomidor @ 29.6.2009, 17:17) *

Меня можете делать тогда админом _a1.gif я буду обслуживать РПГ сервер, если он будет на лугормоде в плане добавления разных квестов, оружейных магазинов и тд)))

Це кожен десятий лол з порталу робити вміє
-Pomidor
желание помочь есть, а денег много нету) поэтому чем смогу...
З.Ы.: я уже лол, а не неадекват)))
Dan
Порталу потрібен PHP-програміст (одночасно і HTML-верстальник) щоб творити новий сайт _a1.gif
Особливо добре було б якби ці якості поєднувались би в одній людині )

Якщо ви такий є, або у вас є такий друг (який до того ж любить ігри), то обов'язково напишіть про це, адже ця людина має шанс отримати дуже багато хороших речей, а саме:

1. Він отримає надзвичано багато досвіду зі створення ігрових порталів, який зможе використати в майбутньому для створення чогось власного, або як дуже жирний плюс в своєму резюме, поданому в game-developer-ські компанії.

2. Якщо це студент-програміст, то автоматом за зроблену роботу на порталі йому в ВУЗі зарахують кілька курсових робіт, а то й бакалаврську )) (на своєму досвіті кажу)

3. Отримає безкоштовну освіту в деяких тонких речах від самого Дана Мора, навчиться тому, що ні в одному ВУЗі не навчать )

4. Отримає велику популярність серед нашої інтернет аудиторії (яка з часом тільки зростатиме) Нові друзі і знайомі, які будуть поважати те, що ви зробили.

5. Отримає море задоволення ) адже розробляння гри, ігрового сайту - це набагто цікавіше ніж розробляти одноманітні банківські системи чи інтернет магазини _a1.gif

6. Отримуватиме регулярну грошову винагороду, у вигляді % від прибутків порталу.

---------------------

Передайте будь-ласка цю інформацію навіть тим, хто на нашому порталі ще не грає. Той хто знайде потрібну людину - отримає нагороду в розмірі 50000 CUAG.
-Lawyer
интересно.
-у меня есть небольшой опыт
а что надо делать, и какие условия оплаты.
Dan
Умови оплати ідеально справедливі: скільки % своєї праці відносно праці вкладеної усіма людьми що творять портал ти вкладеш в нього, стільки % від прибутків отримуєш.

Що треба робити: новий сайт + незадавати дурних питань.

А який у тебе досвід? Які вміння? Як швидко ти вчишся новим (для себе) технологіям?
Nikooz
Есть небольшой опыть и желание помочь.
Знаком с HTML(средне) и немного с PHP, возможно смогу помочь.
Обучаемость, вроде, не плохая...
п.с. когда это планируеться ?
Dan
(Nikooz @ 30.6.2009, 21:44) *

п.с. когда это планируеться ?
зараз )

(Nikooz @ 30.6.2009, 21:44) *

Знаком с HTML(средне) и немного с PHP
Більш конкретніше... що ти здатен зробити наприклад?
-Lawyer
и какое финансирование, и какой процент.
будь ласка вишлить перелік "дурних питань"
Nikooz
Ну с форумом ИПБ, вроде бы нахожусь в совместном понимании(на сколько можно для новичка) - установливал пару раз и сейчас пробую разные вещи. Устанавливал сайт на ДЛЕ(его уже нету), по мере возможности разобрался. Вобщем, базовые знания есть. А так - смотреть на месте нужно.
Dan
(Lawyer @ 30.6.2009, 21:50) *

и какое финансирование, и какой процент.
будь ласка вишлить перелік "дурних питань"

Ну от це і є дурне питання. Дурні питання це ті, які досить детально уже були обговорені в даній темі і відповідь на які є вище. Будь-ласка більше тут не відписуйся... неадекватні кандидати нас не цікавлять.
-Dan Aurys
Я мігби допомогти.Про зарплату нерозраховую,адже стільки скільки ти знаєш я не знаю,тому маю ще роботи вчитись.Новому досить швидко вчусь.Сайти роблю на сервісах юкоза,бо провайдер недає змоги такі робити.Но всі з малого починають, для прикладу остання моя робота це сайт по Stalkerу в профілі силка(основну натяжку на форум робив).
Dan
(Nikooz @ 30.6.2009, 21:51) *

Ну с форумом ИПБ, вроде бы нахожусь в совместном понимании(на сколько можно для новичка) - установливал пару раз и сейчас пробую разные вещи. Устанавливал сайт на ДЛЕ(его уже нету), по мере возможности разобрался. Вобщем, базовые знания есть. А так - смотреть на месте нужно.

Ну форум IBP, чи сайт DLE створити і налаштувати може навіть 13річна дитина... Та і кожен 10й лол на порталі я думаю... Більше нічим похвалитись не можеш? _a1.gif
-Lawyer
зАрозумило.
наснаги та натхнення ...

!
Попередження:
Флуд. 10 днів р/о
Dan
(Dan Aurys @ 30.6.2009, 21:55) *

Я мігби допомогти.Про зарплату нерозраховую,адже стільки скільки ти знаєш я не знаю,тому маю ще роботи вчитись.Новому досить швидко вчусь.Сайти роблю на сервісах юкоза,бо провайдер недає змоги такі робити.Но всі з малого починають, для прикладу остання моя робота це сайт по Stalkerу в профілі силка(основну натяжку на форум робив).

Ти себе подаєш як HTML верстальник? Чи як тебе розуміти? Ти якось на перше повідомлення по суті дай відповідь ) Розстав коми в реченні, щоб я тебе зрозумів, я сподіваюсь ти теги в сторінках не так часто забуваєш як їх? )
-Alfa
У меня есть один человек, который занимается версткой. Знаком с джумлой, немного пхп...
Будь добр, опиши примерные требования к знанию ХТМЛа.
Dan
(Alfa @ 30.6.2009, 22:01) *

У меня есть один человек, который занимается версткой. Знаком с джумлой, немного пхп...
Будь добр, опиши примерные требования к знанию ХТМЛа.

О... ну хоч одне розумне слово в темі ) Саме на джумлі я і збираюсь робити новий сайт. Але це лише база, дофіга треба буде допрограмовувати.

Вимоги до HTML стандартні: верстальник бачить картнку в фотошопі, і перетворює її на HTML, дуже грамотно. Так щоб в усіх браузерах однаково виглядала і правильно розтягувалась. Це і називається HTML-верстанням )

Молодець, Альфа - хороший, адекватний пост - коротко і по суті )
-Alfa
Так щоб в усіх браузерах однаково виглядала і правильно розтягувалась.

если это все, то, возможно, всё будет ок.
Но вот как с программерством он дружит, чесно говоря, не знаю.
Если надо, приведу примеры сайтов на джумле(здесь на форуме или где-то в другом месте)
Да, иногда я бываю адекватен...
Nikooz
Думаю, что мои сайты на юкозе никого не интересуют)
Интересно было бы попробовать таким заняться. Ну да ладно)
Мог бы попробовать свои силы, как ХТМЛ верстальщик. _a1.gif
п.с. у знаком спросил - пока нет ответа)
Dan
(Nikooz @ 30.6.2009, 22:13) *

Мог бы попробовать свои силы, как ХТМЛ верстальщик. _a1.gif

Просто те що ти так говориш, це явно означає що ти не HTML-верстальник.
Ну я ж не забороняю - пробуй )) Для цього я тобі непотрібен - щоб пробувати... бери будьяку картинку і верстай..
Lifeson
я php-кодер, верстать тоже могу, но в июле видимо буду занят парой проектов на оДэске,
так что будет часов до 5 в неделю только.

вообще интересно.. но как вы выcчитываете % труда в проекте? )
может можно о часовой ставке договориться?
Drakoriss
Есть знания php и html (но версталкой не занимался). Некоторый опыт уже есть, так что могу помочь. С юных лет геймер и весьма заинтересован в создании игр.
-Sachok
Дан у мене Є потрібна людина,але він візьме гроші(небагато,частину я виплачу сам)за створення сайту,але людина грамотна,знає ХТМЛ і ПХП
Dan
(Lifeson @ 30.6.2009, 22:57) *

может можно о часовой ставке договориться?

суть в тому що прибутків зараз немає практично... усі ідуть на оплату колокейшена. Але в майбутньому з'являться додаткові, судячи з того що гравці самі згодні вкладати додаткові гроші в власне задоволення + залучимо іноземних гравців і розширимось ) Тому то основною винагородою за дану роботу і не фігурує фінансова оплата, хоча вона може стати досить таки значною в майбутньому - і все залежить від вкладеної праці в портал. Але якщо тебе цікавлять лише реальні гроші на даний момент і ти справді хороший веб-програміст, можливо можна домовитись і так, але тоді без акцій на портал ) Я ж не знаю яка твоя ціна ще і що ти вмієщ. Але за 5 годин в тиждень ти нічого не зробиш... професіонал не зробить. Ми ж не якийсь сайтик роби, а дуже унікальний і особливий проект )

(Drakoriss @ 30.6.2009, 23:10) *

Есть знания php и html (но версталкой не занимался). Некоторый опыт уже есть, так что могу помочь. С юных лет геймер и весьма заинтересован в создании игр.

Ок, а що ти вмієш? _a1.gif Конкретніше

(Sachok @ 30.6.2009, 23:14) *

Дан у мене Є потрібна людина,але він візьме гроші(небагато,частину я виплачу сам)за створення сайту,але людина грамотна,знає ХТМЛ і ПХП

Нам таке непотрібно.... нам не тільки створити треба, а й розвивати його... це часткова зайнятість регулярна має бути )
Drakoriss
Работа с БД, с файлами, куки, графический интерфейс. С библиотекой функций под рукой способен реализовать и другое. С логикой дружу, ведь ранее увлекался Java.
Dan
ок ) візьми в адмінів мою аську, поговорим детальніше )
-River
Вот тут такое дело пытаюсь отправить смс на номер 4161 а оно не отпровляется вчера пробывал сёдне тоже пробывал просто деньги не снимает а пишыт сообщение не доставлено но эта проблема не у одного меня ищё у пару людей тоже не отправляется.
Terrorista
У меня проблема=( я скинул только что 1.50грн просто проверил, оно то скинулось но почему то на Мора счет!?
Dan
На мій?
Terrorista
сор я завтыкал, все понял как кидать =) нет на морока(Хз че написал Мора)))
Xemul
Xemul вошёл в администрацию и высловил свою мысль по поводу предложений:
-Лично мне бы хотелось новый сервер для битв как в Battlefront-е 2-ом, тем более что на портале уже есть Армии, но сервера под них нету, поэтому и смысла большого с них нету, те же Джедаи или Ситхи вот и всё.
(Армия-это военизированная группа которая ведет бои стрелковым оружием, а не световыми мечами)
Чтобы на этом сервере проходили бои большого маштаба, по раундам- допустим команда 6х6 в ней по одному Джедаю, а все остальные со стрелковым оружием.
Денег для такого сервера мне бы лично было не жалко 100 грн каждый месяц (только чтобы был безналичный ращёт чтобы не иметь дело с WebMany (бывает просто нет времени покупать карточки))
Изложив свою мысль Xemul встал и вышёл.....
-gara
я думаю шо якраз для такого форуму laugh.gif
!
Попередження:
Оффтоп. 10 днів р\о
-Artemius
Володію.
xhtml, mysql, php
Можу допомогти.
Напишіть на поштову скриньку: artem@meta.ua

Невеличке портфоліо:

На власній CMS (DEngine)

www.mmh.com.ua
www.djone.com.ua
www.investway.in.ua
www.deykun.com
www.r-pharm.com.ua
www.kxtp.deykun.com - в завершальній стадії

На власній + ipb:
www.hpclub.com.ua (реконструкція) www.forum.hpclub.com.ua

Адмініструю unix сервери, маю власний сервер в НТУУ КПІ.
centrix
Интересует возможность получения данного итема. Не знаю помнишь ли ты меня Дан, но по дате регистрации можешь посмотреть когда я начал играть. Да, я давно не был в игре, оч редко просматривал форум, но я решил начять опять играть.
Dan
Мені якось плювати на твої виправдання. Ти не грав, і ні на який голокрон прав не маєш.. Коли портал був у біді, тобі байдуже було... Тепер порталу ти абсолютно не потрібен. Не терплю попрошайок...
centrix
Я не чего и не выпрашивал, не стоит так резко отвечать, можно было ответить и проще.
На нет и суда нет.
Constantine
тока не выдавайте центриксу %, имейте совесть!))))
Therion
А я был на сходке и даже деньги там давал, а голокрон не дали мне, такой я невезучий. Может дадите, лучше поздно, чем никогда) Хочу на ОЕ сервер)
Dan
Вакансію відкрито знову. _a1.gif А то один кандидат пішов у відпустку, а інший просто кудись пропав. Потрібні надійні і готові до роботи люди, а не просто знавці своєї справи _a1.gif
Emiya Shiro
Кхм....
Я немного розбираюсь в хтмл и пхп есть понятия о CSS.
Щас занимаюсь разработкой своей CMS
Обучаемость у меня хорошая - хтмл и пхп не професиональные - учу для себя ...
ГОтов работать , логика тож присутствует если хош то я и в шахматы умею немного играть (третий точно защитил розряд а дальше забил) - если логика так критична для етого проекта.
Есть пара вещей которые я пока не смекнул но както и без них все работает - класы...
Верстальщик наверно я буду не на уровне но как помощ в пхп кодинге то думаю справлюсь (джава пока незнакома).
Dan
Непогано, а як щодо адекватності? _a1.gif До чого тут шахи, логіка і джава? ))
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.