Lossberg
10.3.2009, 20:39
ще й як меньше. Бесплатно практично. Почисть пам'ять _a1.gif 100 грн ти платив не за голокрон, а за кредити. Голокрон давався бесплатно, у подарунок )
Ну, я впершу чергу просто допомагав порталу) кредити то другорядне, як і голокрон) просто приємні, безумовно, доповнення. Мені головне, щоб не зваюажаючі ні на що(враховуючи нинішню активність), я міг, коли захочу, зайти і відпочити на будь-який сервер)
А взагалі новий дуельний класний) дякую)
Я хотелбы взять голокрон на месяц. собственно такой транзакции виполнить нигде нельзя, как быть?
Поки видаєм вручну ) Ти пераховуєш гроші в фонд №1, пишеш десь транзакцію, в цій темі наприклад. Адміни дивляться - говорять мені. І я вручну видаю.
воть ссылко зделал , жду голокрон
Я хотел бы получить свой бонус.
Могу ли я бесплатно создать подклан,или что мне вернули право менять репутацию?
вони можуть попросити щось особливе зробити для себе (але в міру: змінити ім'я / подарувати якийсь колір у грі і т ін)
Вернуть репутацию это разве не в меру?
Как по мне это лучший подарок администрации %юзернеймам%
6.35 отослал смс на 4161
6.38 service SMSMoney Temprorarily Unavailable
-25 на счету, что делать

?
Подивимось, може прийде, коли цей сайт запрацює
http://smsmoney.com.ua/
$ was transferred !!! there is no reason to worry
Lil Scrappy
2.4.2009, 17:10
Отправил смс в 17:49.
На номер 4448,отчислели 12.0 грн.
В 17:56 пришла смс с текстом:
Oshibka! Summa stoimosti zakaza zashislena na vash virtualniy schet.
И ничего не зачислели
Відправиви смс (16 01)
думав поповню куаги
а воно мені нічого не прислало ще й 16 грн. зняло
Сьогодні о 18.28 відправив смс на номер 4161.Відповідь прийшла, що смс зараховано,гроші зняло,а от ні бонусу у формі куагів,ні мого повідомлення в смс чаті невиявив.(питання: дзвонити за номером 239 23 61 потрібно з стаціонарного чи мобільного,а то я цим ніколи не займався тож будьласка скажи як,а то стаціонарний і мобільний такого номеру не розпізнає).
(Lil Scrappy @ 2.4.2009, 18:10)

Отправил смс в 17:49.
На номер 4448,отчислели 12.0 грн.
В 17:56 пришла смс с текстом:
Oshibka! Summa stoimosti zakaza zashislena na vash virtualniy schet.
И ничего не зачислели

Дзвони їм, розбирайся )
(Aramor @ 15.4.2009, 18:38)

Відправиви смс (16 01)
думав поповню куаги
а воно мені нічого не прислало ще й 16 грн. зняло
те саме
(Layker Asmer @ 15.4.2009, 19:10)

Сьогодні о 18.28 відправив смс на номер 4161.Відповідь прийшла, що смс зараховано,гроші зняло,а от ні бонусу у формі куагів,ні мого повідомлення в смс чаті невиявив.(питання: дзвонити за номером 239 23 61 потрібно з стаціонарного чи мобільного,а то я цим ніколи не займався тож будьласка скажи як,а то стаціонарний і мобільний такого номеру не розпізнає).
у мене все працює. це київський номер
80442392361 з мобільного
Вибачайте якщо питаю не в тему,но це може зацікавити кожного в кого такий випадок і він не з Києва.Цей номер не працює або в ньому заблоковані вхідні звінки,а то я 7 разів дзвонив і жодного разу й гудка не було чути: просто через пару секунд розєднувало.
Дзвоніть тоді своєму оператору, і питайте який контент провайдер відповідальний за доставку смс, на номер <кажете номер на який посилали>
Spectral
28.4.2009, 17:22
Хао

Дан, 4.2.2007 - 28.4.2009
Больше двух лет)))
тільки активним видавали голокрони.
Spectral
28.4.2009, 21:24
Тоесть, если активность поднимется, то выдадут? Или уже не выдают?
Spectral
28.4.2009, 23:54
Просто я почему спрашиваю - есть игроки, которык на портале более двух лет, активность у них сейчас вполне нормальная, да и не сказал бы, что они когда либо надолго пропадали, а голокрона у них не числится. У мну, как получается, с перерывами

Потому то растет, то падает. Потому и спросил
Извините пожалуйста,я зарегистрирован 16.2.2007 у меня уже два года есть,я активен.
Могули я получить голокрон?
Могу ли я получить голокрон?) Практически всегда был активен, и на виду)
(Spectral @ 29.4.2009, 0:54)

Просто я почему спрашиваю - есть игроки, которык на портале более двух лет, активность у них сейчас вполне нормальная, да и не сказал бы, что они когда либо надолго пропадали, а голокрона у них не числится. У мну, как получается, с перерывами

Потому то растет, то падает. Потому и спросил

голокрон видавали пару місяців назад. Де ти наш активний був - ми не знаєм
(Dirol @ 30.4.2009, 9:48)

Могу ли я получить голокрон?) Практически всегда был активен, и на виду)
Можна попросити тебе помити посуд у мене в квартирі? А то назбиралось тут... )
(Heretic @ 29.4.2009, 1:03)

Извините пожалуйста,я зарегистрирован 16.2.2007 у меня уже два года есть,я активен.
Могули я получить голокрон?
Да, як тільки я побачу чистий посуд )
Через таких халявщиків як ви портал скоро закритись може, а ви тут з своїми проблемами пристали... Ставлю мінуси тепер кожному жебракові.
Дан, ты отвечаешь на мои вопросы выборочно?

ЗЫ: эта тема с посудой мне напоминает "блинчики"

ЗЫЫ:
Можна попросити тебе помити посуд у мене в квартирі? А то назбиралось тут... )
А якщо я вiдмовлюсь ти выкористаешь на мене майнд трiк?
Швидше нiж ти думаешь
(~С)Obi Wan (DanMor) глава Ордена Джедаев (~2007)
Відповіді на усі твої питання: "ні", якщо ти розумієш лише прямолінійні відповіді
Дан, я знал ответ еще до того как задал вопрос:) Просто если бы я его не задал, было бы не так весело

! |
| Попередження: Флуд, 10 днів р/о |
-Danceman
12.5.2009, 21:19
Прошу прощения

, я отправлял в смс чат свыше 4 смсок по 25 грн + смски ценностью поменьше. Там должно быть 100 грн. Можно мне голокрон?

! |
| Попередження: Попрошайство. 10 днів р/о |
Рекорд активності - 102 відвідувачів, був зафіксований Хвилину тому
Хоть и не показали, но положительный эффект тоже есть)
Поздравляю
Да. Неплохо рейтинг подняли, даже без рекламы по телику.
Да и Думаю Дану будет приятно, за его портал
Dezertir
14.5.2009, 21:15
Ура товарисчи !
З.Ы. Айвер БОГ все поклонитесь ему!
-Nautilus
14.5.2009, 23:06
102 это много?
Кста, че там по телику было? есть где посмотреть?
Так а помоему было ж больше? О_о
На таком форуме 102- мало) Вот если бы это был форум например...мм..."Движуха села Коцупертовка" то 102- жиир)
Отправил сегодня sms, приблизительно в десять часов. На номер 4446, сняли не 6 гр, а 8 с копейками + не пришла sms.
Аналогичная проблема. Сняло где-то 8 с копейками и пришел ответ "Payment installation not correct. Sorry". Отсылал на номер 4446 где-то минуту назад.
С утра и 2-3 минуты назад отсылал смски на номер 4161. Нечего не сняло и не пришло уведомление о доставки смс.
Только что отправил СМС на номер 4449.Через пару сек пришла смска-Drug,izvini!Tvoy zakaz nedostupen.Viberi chto-nibud interesnoe na summu zakaza tut:wap.javafun.com.ua и тд.Че это такое???Я 17 грн потратил.
Треба правильний текст писати в смс
Я написал-"С 5.Республикой .7навсегда! "
-Dead body
11.6.2009, 11:14
а ти це напочатку писав ? ukr **** ****
**** це цифри
-Chewbatya
23.6.2009, 13:10
Рекорд активності - 110 відвідувачів, був зафіксований Сьогодні, 4:17

Ночное нашествие ботов???
Шановні гравці, вам все подобається на порталі? Чи може хотілось би бачити новий ігровий сайт, де у кожного персонажу і клану є власна сторінка, де зручно виконувати всякі ігрові команди, яких поки не дозволяє робити наш xjedi.com. А чи хотіли б ви пограти в нову Галактичну Війну (ті хто пам'ятає стару), де уже участь беруть не тільки Імперія і Республіка, а й усі клани? І чи хотіли б ви побачити новий РПГ сервер? Ну і багато інших приколів... які лунають в конструктивних пропозиціях чи давно є серед ідей адміністрації?.
Не знаю як ви, я особисто хотів би, і я все спроможний зробити був би і сам, але в мене просто немає часу ) Є просто інший варіант - збирати з добровольців гроші, які можна було б вкладати у розвиток порталу. Ні я, і ніхто інший не захоче великі суми жертвувати, але якщо зібрати з активних гравців по чуть-чуть, враховуючи те що у нас активних гравців досить багато, то може усе получитись! Що ви думаєте про це? Я це просто уявляю так: можна зробити ще один вид голокрону, червоний голокрон наприклад

Він буде давати право заходити на елітні сервери, гратись в ті нові речі які ми будем розробляти, ще буде дозволяти заходити на переповнені звичайні сервери, і давати знижку на послуги -25%, і може ще щось... І його можна буде купувати на місяць. Якщо таку штуку зробити, скільки вам не жалко було б виділи гривень на місяць на це діло? 1у гривню, 10 гривень, 20?.. Чи жалко і одної?.. Одним словом поділіться тепер своїм баченням зі мною, може і не варто це все робити, хай лишається все як є?
Правила теми: заборонено задавати неадекватні питання... Розказуєм свої думки тільки.
Я думаю, что новый сервер делать не стоит, а лучше - усовершенствовать старый элитный серв. На серверах хотелось бы иметь возможность покупать Силу, как оружие, но только для тех, у кого есть тот или другой вид голокрона.
Лично я бы 20 грн не пожалел)
-Butters
28.6.2009, 17:07
Новий ігровий сайт було б добре створити,можна покращити деякі старі сайти.Я б 20 грн. не пожалів би на розвиток сайту(і взагалі порталу)
Я гадаю нетреба обмежувати доступ до нових серверів голокроном або ще чимось.Але РПГ сервер потрібен.ИМХО,мене,поки що,влаштовує і форум,і сайт,і взагалі весь портал,невистачає РПГ серверу.Таку думку ти вже піднимав в іншому розділі про Хjedi мод.Гадаю краще закінчити Мод і за допомогою цього моду заходити на майбутній РПГ сервер...Але і перебільшувати теж неможна

.Щодо збору грошей,на порталі буде багато людей хто захоче внести свій внесок до всього цього...
особисто я знову хотів би пограти в Галактичну Війну...
Не шкода буде 25-30 грн. в місяць ( думаю це нормально + за все в житі потрібно платити, гарне не може бути безкоштовним )
Если новый сервер будет, то лучше бы добавить в него элементы лугормода.
Нет-нет, я не двинутый на лугоре, просто интересно было бы побегать в более ролевой атмосфере, выполнять квесты, за которые можно получить копеечку.
З.Ы.: я имел ввиду, что не 20 грн за какой-то период, а 20 грн раз и навсегда.
Цікава ідея,хоча Юага і так стоїть на одному джа+.Цікаво б побачити новий сайт.На рахунок голокрону,то ідея трохи бита,ясно є люди, що захочуть купити його,но і синій голокрон ніби тоже можна купляти на місяць.На портал можна виділити 30 грн,но я точно нерозумію Дан чи ти маєш на увазі щоб всі активні платили що місяця по певній кількості.Якщо потрійно швидко зібрати гроші можеш зробити так як підчас кризи з поломкою серверів.
! |
| Попередження: Вибач, але правила теми - є правила теми. 10 днів р/о |
-Protector
28.6.2009, 19:25
Думаю було б чудово зробити для кожного клану свій сайт, який він сам би міг оформлювати ,що давало б можливість рекламувати свій клан хоч якось. У кожного персонажа Universe of Discourse була б своя сторінка з різними примочками, як наприклад біографія. Прибавилися такі ігри як Star Wars battlefront або Star Wars Еmpire at war. Ну звісно, можна багато ідей висловити

.
Для такого порталу я і 100грн не жалкуватиму
(Protector @ 28.6.2009, 20:25)

Для такого порталу я і 100грн не жалкуватиму

100 грн / місяць не жалко? ) Пишіть скільки вам в місяць не жалко давати, а не разово )
(Alfa @ 28.6.2009, 19:19)

З.Ы.: я имел ввиду, что не 20 грн за какой-то период, а 20 грн раз и навсегда.
Ти дуже щедрий, Альфа )) А тепер давай по темі.. 1 гривню в місяць не жалко? Чи 50 коп.? Просто треба узнати... ви, гравці, самі вирішуєте зараз долю порталу) Мені особисто це все збирання копійок не потрібно.. просто цікаво, чи потрібно вам ) Я лиш можу допомогти зкоординувати зібрані гроші правильно