привіт, це Leksa, на основі посту 19, прошу, плізз зніміть мені 20 процентів попереджень на форумі, пишу з цоьго аккаунту бо в мене РідОнлі, плізз зніміть проценти,

дякую.)
-Iskariot
14.1.2009, 0:23
Могу попросить зделать имя Темно синего цвета в игре ,заранее спасибо )
Колір брату видали, а поштову скриньку мені дали? Якщо так, то вишліть пароль, будь ласка.
Якщо не прийшла SMS, яку ви відіслали через форум, пишіть тут. Я уже знаю більш конкретно, хто за це відповідальний

Будем їх штурмувати )
Обговорення з Atton переніс в окрему тему. Тут відписуємось далі лише про актуальні події
Я навіть і несподівався на якийсь бонус) Мені було приемно хочь чімось допомогти порталу... Раз випала така можливість я хотів зміниті свій оф нік з Heavens на Heaven а також отримати білий кольр у грі, я сподіваюсь незабагато прошу. Велике дякую
Нік
прошу добавить зелёный цвет в игре.
Заранее благодарен
-Sameosan
18.1.2009, 19:48
Хм, так будет зелёный цвет ?) Уже почти неделя прошла..
Спасибо)
Terrorista
24.1.2009, 13:08
Прошу поменять ник с Itachi на Justin
Infinity
29.1.2009, 20:07
Прошу дать мне наперёд белый цвет) когда клан зарегаю, помоему у меня его же не будет ? Если да, то хочется что бы наперёд был и ник не менял

Спасибо.
П.С. тут некоторые просили в добавок почтовый ящик jedi.com.ua... мне моно ?
Поменяйте мне пожалуйста имя с John Alexander на Johny
Infinity
29.1.2009, 22:50
(Anarchist @ 8.1.2009, 20:10)

А это тебе ничего не напоминает ?)
Ты даже на первой странице темы, это же и цитировал
А, ну вибач

Дивний ти: всі уже давно отримали бонуси. А ти тільки зараз кажеш
Infinity
29.1.2009, 23:00
Ну, это же я) не сильно как-то нуждался, а тут подумал... белый пригодится.
Но по теме хочу попросить ответить:
(Infinite)
П.С. тут некоторые просили в добавок почтовый ящик jedi.com.ua... мне моно ? _a1.gif
Просто мне бы пригодился) смотрится красиво, популярный домен) не думаю что это сильно много стоило, но всё же
Извините если это флуд

i |
| Сповіщення: Дали белый цвет. |
А коли буде відкрито ОЕ сервер і видано голокрони? Акція ВіР вже давно закінчилася і портрал наче відновив свою нормальну роботу...
враховуючи те, що портал не працював нормально тиждень, чекаєм іще тиждень )
не питання) зачекаємо. Я то нікуди не спішу, просто ти казав що буде близько 31 січня, то вирішив запитати.
Дякую.
Вчора відправив смс о п'ятій годині (якщо точніше о 17:13). Якраз перед тим як впав сервер...
Нічго не прийшло досі... зазвичай приходило хвилин 5 максимум.
П.С. Мені не шкода самого повідомлення :Р

Факт того, що в чат не написало
Дзвони за номером 239 23 61. Це контент провайдер.
Пояснюй їм усе це, cкажи що СМС так і не дійшла до сайту smsmoney.com.ua.
Скажи їм на який номер ти відсилав і з яким текстом, в який час.
Вимагай від них розібратись із цим.
Судя по всему, голокроны задерживаются. Когда можно ожидать?
Хочу попросити свій бонус.
У вигляді бонусу прошу перерахувати мені на цей аккаунт ще куагів, стільки скільки можно, завчасно дякую.
Извеняюсь за оффтоп,но я смотрю голокроны уже зделали и выдали тем кто был на сходке,а тем кто кидал через Веб Мани - не выдали,можно ли это исправить?
Я прошу прошение. Но мне тоже не дали хотя я был на сходке. Я просто смненил ник (
Kenderos --> Kinder) и думаю в связи с этим меня не заметили. Ещё раз извеняюсь

Я делал вклад в размере 100 грн
И у меня голокрона нету.Присутствовал на сходке и заплатил 150 грн.
Увага, усім хто заслужив, роздано нещодавно виготовлені голокрони!
Вони покищо не діють, але скоро буде запущно плазмовий реактор, який приводить у дію усі голокрони у галактиці!
Не видано їх було таким людям:
Misfits
Sizz
Kenderos
Heroy
John Alexander
Очевидно вони змінили імена... Якщо хтось змінив ім'я, ви маєте надавати докази, що колись носили таке!
Якщо ще когось забули нагородити - неображайтесь і нагадуйте.
Сменил ник с Sizz на Sizzko.
Тема в которой просил о смене ника.
(Bolo @ 15.2.2009, 23:15)

А хто тобі це дав, і за що?
Дан Мор ... Як я писав швидше (дата реєстрації 3.02.2007) тобто вже є 2 роки як я на порталі . Як я задавав питання вище "Чи отримаю я голокрон хоч я й не був зареєстрований 2006 року" ?На ЗОВі в мене був нік TANKIST . Блек Хавк вже відповів , але я й досі нерозумію чи маю можливість його отримати . Відповідь хотілось би почути особисто від тебе . І ще одне якщо я можу його отримати , то чи треба писати кудась якусь заявку чи ПМ ?
нехай хтось доведе, що ти з Зова
Хм... Довести я неможу (тобто свідків нема ). Там я пробув мало часу (скачав Котор ІІ і купа програмок) . Заходив туди коли був потрібний варез (коменти рідко лишав) . А потім натрапив на баннер який привів мене сюди . Трохи пізніше ЗОВ закрили . Тому познайомитися з кимось я немав змоги . Знаю що це всерівно що був , що не був на порталі , але я говорю так як є .
Акція відновлення і розвитку порталу UAGalaxy
Мій доказ
https://xjedi.com/index.jsp?com=receipt&id=897997 я був Heroy
Specnazovec, ми не вважаєм, що гравець який рідко з нами заслуговує на такі бонуси.
Рідко я був на ЗОВі та не на ЮАГу ... тим більш хіба рахується один лиш варез-портал , а не цей форум? Хоча справа твоя . Бо чомусь мені здається що якщо вже і є в умові його отримання термін 2 роки , то цю можливість має мати кожен хто вписується в рамки .
А мну, зарегистрировавшийся тут аж 2 года, 5 месяцев и 24 дня назад, может рассчитывать на один такой синенький голокрончик? =)
ты вроде говорил что людям которые с 1.01.07 тоже дадут голокроны?
а можно мне такой?

на портале уже 2 года есть точно)
(Specnazovec @ 15.2.2009, 23:42)

Рідко я був на ЗОВі та не на ЮАГу ... тим більш хіба рахується один лиш варез-портал , а не цей форум? Хоча справа твоя . Бо чомусь мені здається що якщо вже і є в умові його отримання термін 2 роки , то цю можливість має мати кожен хто вписується в рамки .
ти тут не два роки, а меньше.
(Gordus @ 15.2.2009, 23:48)

А мну, зарегистрировавшийся тут аж 2 года, 5 месяцев и 24 дня назад, может рассчитывать на один такой синенький голокрончик? =)
Тільки якщо надаси докази
(Famos @ 15.2.2009, 23:55)

а можно мне такой?

на портале уже 2 года есть точно)
Якщо я побачу ще одного порошайку без доказів, даю 30 днів бану!
Нагадую, що ми видаємо бонуси лише тим, хто більше двох років на порталі до моменту оголошення про акцію ВіР! Тобто тим, хто зареєстрований в 2006у році. Винятком може бути лише особа, зареєстрована в січні 2007, і то не кожна, а чимось особлива.
Дан моё доказательство отписалась у тебя в профиле, что я больше 2 лет
твій доказ і отримав нагороду, а твій бот ні.
Я тоже принимал участие в акции. Но меня почему-то забыли.
Вот и
вот.
Прошу разобраться
Дан,ну а если подтвердит Рок что я уже как 2 года на портале?