(Infinite @ 22.10.2009, 17:15)

Твоя идея насчет джедая смотрящего на ситха хороша) но на тему JA такого точно нет(
Rex же додумався зробити
KotEugen
22.10.2009, 19:19
Ці голокрони назавжди чи вони зникнуть коли буде зібрано достатньо грошей для покращеня сайту та серверів?
(KotEugen @ 22.10.2009, 19:19)

Ці голокрони назавжди чи вони зникнуть коли буде зібрано достатньо грошей для покращеня сайту та серверів?
Мабуть назавжди.
-Florian
22.10.2009, 19:42
Да я уже заметил не раз,чел создал пару ников позаходил на сервера,и забыл про ДЖА,когда захотел поиграл,а другим на даст.По етому Дан если можно поставить какую то я незнаю систему "Антикемпер" если игрок например больше 10 минут афк , то его кик автоматом.???
-Qiu-Jinn
22.10.2009, 19:44
Bloodrain
22.10.2009, 20:39
отослал смс,не пришли денги
на номер 4444
текст:
Ukr 1378 14119 Кинте куагов на снятие перм сала плиз кто скрлько может
ето все слово в слово.отправил:22/10/2009 20:38
-Cookie
22.10.2009, 20:49
неа, такого курса нет :\ сам учить буду
Жестоко
3 вопроса.
1. Уже был, но ответа не увидел: можно ли покупать через смс? Если нет, то можно ли сделать, потому как это самый оптимальный вариант без заморочек.
2. Пока что факт то, что игроков стало в 2 раза меньше. И вот вчера зашел я и какая картина: группка из 4 или 5 человек (всего-то 11) на ффа кучкой набивает "одиноких" игроков. Это не добавляет интереса к нововведению.
3. И последнее: можно ли покупать куаги (холокрон) этим персонажем, а потом его передать другому, или же покупать на другой персонаж? Просто второй персонаж игровой, а данные авторизации на форуме пропали где-то глубоко в памяти (восстановилка тоже не хочет работать).
Спасибо.
Bloodrain
22.10.2009, 21:41
Прикольно зделали,предлогаю што б все так и осталось только ограничение серваков убрали,а то на серваках не играют больше 10-12 чел,а так я думаю покупать будут голокроны,потому как ОБ -50% ето выгодно...
(Florian @ 22.10.2009, 20:42)

Да я уже заметил не раз,чел создал пару ников позаходил на сервера,и забыл про ДЖА,когда захотел поиграл,а другим на даст.По етому Дан если можно поставить какую то я незнаю систему "Антикемпер" если игрок например больше 10 минут афк , то его кик автоматом.???
ні, такої системи робити не будем
(KotEugen @ 22.10.2009, 20:19)

Немає межі досконалості. Я не належу до тієї половини порталу, гравці з якої хочуть щоб портал в якийсь момент перестав розвиватись. А розвиток без ресурсів неможливий.
(Donna @ 22.10.2009, 22:20)

3 вопроса.
1. Уже был, но ответа не увидел: можно ли покупать через смс? Если нет, то можно ли сделать, потому как это самый оптимальный вариант без заморочек.
Можна. Потрібно купити ігрові кредити за СМС, а потім за них голокрон.

2. Пока что факт то, что игроков стало в 2 раза меньше.
Гравців стало навпаки - на 10-20% більше. По вечорам раніше грало ~60, тепер ~70.

3. И последнее: можно ли покупать куаги (холокрон) этим персонажем, а потом его передать другому
не можна
Тоді ти покищо непотрібний )
Дзвони за номером 239 23 61. Це контент провайдер.
Пояснюй їм усе це, cкажи що СМС так і не дійшла до сайту smsmoney.com.ua.
Скажи їм на який номер ти відсилав і з яким текстом, в який час.
Вимагай від них розібратись із цим.
Якщо вони скажуть, що ви не слали смс такої, то подзвони своєму оператору і спитай чи відсилав ти смс таку
-Qiu-Jinn
23.10.2009, 0:20
Скажіть будь ласка, а якщо я зараз придбаю преміум голохрон на місяць, а зараз кінець місяця, від в мене пропаде через неділю чи рівно через 30 днів?(
тобто якщо я його придбаю 22 числа одного місяця... а пропаде він 1 числа наступного місяця чи 22 числа?)
(Qiu-Jinn @ 23.10.2009, 1:20)

Скажіть будь ласка, а якщо я зараз придбаю преміум голохрон на місяць, а зараз кінець місяця, від в мене пропаде через неділю чи рівно через 30 днів?(
Ні те, ні інше. Через місяць рівно. Наскільки я розумію в даному випадку це 31 день.
(Qiu-Jinn @ 23.10.2009, 1:20)

тобто якщо я його придбаю 22 числа одного місяця... а пропаде він 1 числа наступного місяця чи 22 числа?)
уже 23 число, пропаде 23ого в ту ж годину, коли ти його купиш
-Qiu-Jinn
23.10.2009, 15:08
а чому, коли я намагаюся купити голохрон... виникає форма, яка повідомляє мене про відсутність коштів на рахунку, при тому що у мене 5к є?
KotEugen
23.10.2009, 16:07
(Dan Mor @ 23.10.2009, 0:15)

Немає межі досконалості. Я не належу до тієї половини порталу, гравці з якої хочуть щоб портал в якийсь момент перестав розвиватись. А розвиток без ресурсів неможливий.
Тоді ви можете зробити кількість місць на серверах як до голокрону хоча б на холі,будьласка.
(Qiu-Jinn @ 23.10.2009, 16:08)

а чому, коли я намагаюся купити голохрон... виникає форма, яка повідомляє мене про відсутність коштів на рахунку, при тому що у мене 5к є?
А який саме ти намагаєшся купити?
(KotEugen @ 23.10.2009, 17:07)

Тоді ви можете зробити кількість місць на серверах як до голокрону хоча б на холі,будьласка.
Оплати колокейшн серверів нам хоча б раз, а потім вимагай уже халяви.
-Qiu-Jinn
23.10.2009, 18:15
(Dan Mor @ 23.10.2009, 18:31)

А який саме ти намагаєшся купити?
за 4к... найдешевший.. на місяць
Прошу вибачення... все вийшло - я придбав ( просто не авторизувався)
нова проблема виникла: я маю преміум голохрон.... але мене викидую і пише що ніби я не маю його
У меня тоже очень сильные лаги.В первые 15 минут игры на КС-ах лагов 0,а потом начинается такой кавардак-при нажатии Tab пинг резко поднимается под 999 на несколько секунд,при движении персонаж двигается рывками.Компьютер вполне нормальный и тянул раньше контакт(музычка),ЖА+,скайп,аську и Lineage II(свернутой),а сейчас даже стыдно признать-боюсь включать что либо,кроме ЖА+ во имя избежания лагов.В чем проблема?
аналогічна проблема з Алексіс,а про ОБ серв мовчу 10\10 чоловік пінг 200+...ужас,хотя 3х ядерний проц і швиха 100мгбит\сек
З.Ікс не лагає з дуельними а решта в ужасному лазі
перезайди на серв і усе
Suplemor
25.10.2009, 2:29
У мене питання. Я не читав повністю цю тему.
Але! Мені недавно видали анти-бан ключ.
І щоб його використати, потрібно купити Преміум Голокрон? :/
-Vampire
25.10.2009, 12:23
Так. Коли закiнчиться дiя голокрону, то i ключем користуватися ти не зможеш.
-Toranaga
25.10.2009, 12:43
Holocron будет давать скидку на покупку постоянного оружия в магазине ?
В мене є запитання, можливо дурне, але все ж таки. Що таке ключ-антибан, що він робить і де його брати, просто я до цього таким ніколи не користувався.
-Toranaga
25.10.2009, 13:35
Nanit
Это доступ к серверам(или от сейленса), если твой айпи забанят. Вот допустим кто-то из твоей сети натворил делов, польже забанили всю сеть из-за нарушителя. И само сабой ты тоже попал под бан. Вот ты пишишь в разделе
Скарги та побажання просьбу о выдаче ключа-антибана и если тебе доверяют судьи, то они тебе его выдадут сразу (если есть Holocron). А пользователей которые не имеют Holocrona, обслуживаться 1h раз в неделю, тоесть ты будешь стоять в длинной очереди.
Vicious
26.10.2009, 13:25
Дан, вот у меня такой вопрос. Голокрон дает возможность получить ключ от бана, а вот если от одного и того же бана ключ (UPD) уже был выдан нескольким игрокам, то мне ключ от бана тоже выдадут, или придется откупаться?
Vovcheg
26.10.2009, 13:32
Выдадут, но если у тебя будет голокрон и использовать ты его сможешь только имея голокрон.
-Dark Mara
28.10.2009, 20:19
Чи можливо на деяких час (на два тижні) відключити обмеження вільних місць для гравців без голокронів або принаймні збільшити їх кількість з 10 на більшу кількість на час проведення
турніру?
Прошу дати відповідь. Якщо треба, то звернусь в розділ конструктивних пропозицій.
i |
| Сповіщення:
Правила теми: в темі строго дозволено відписуватись лише тим, хто купив в магазині яку небудь зброю |
Як вам нововведення?

Цікаво почути ваші враження.
Нововведення хороше =), але я б добавив кількість мін на 1 раз, ато платиш 1000-1500 а міна всього то одна, а інша зброя кул =), хороше нововведення.
Все хорошо работает, главное, что шанс нормальный, я боялся, что будет меньше))
Suplemor
29.10.2009, 19:51
Зброя Чудова,але з припасами(дороговато)
шанс нормальний.Ще б додали припаси(з шансом) було б взагалі чудово,або погано...
Я ж думаю усі чудово розуміють, що товарів типу "100% імовірність появи ракетниці" не буде, щоб не порушити баланс гри

Ці товари призначені зробити вам лише невеличку перевагу, додати до гри певної ізюминки. Цікаво інколи буде порубатись в дуелі з власником ракетниці, але нецікаво, якщо постійно доведеться з ним битись, тому то шанс появи лише 10%.
Ну це зрозуміло, але розумієш виходить що платиш 1500 за 1 детпак (який доречі зявляться дуже рідко), на рахунок зброї все добре особисто мені подобається, але кількість мін, детпаків добре б було збільшити, я їх купив попробувати що це, але це трошки задорого як за один детпак

Я Dark Angell ,вибач що відписався не з того ніку, браузер залагав...
будем дивитись на інтенсивність покупок. Які товари будуть купувати рідко - на них ціну опускатимемо.
Логическим напрашивается вывод, что товар на который будет спрос возрастет в цене ?
Будет ли введена функция покупки оружия на несколько месяцев или придется покупать только на один месяц ?
-Killroy
29.10.2009, 21:05
В мене питання:при появі зброї в раунді там є хоч початковий рівень патронів?(бо вчора грав на КС сервері,і чомусь зброя була без патронів)
(Killroy @ 29.10.2009, 21:05)

В мене питання:при появі зброї в раунді там є хоч початковий рівень патронів?(бо вчора грав на КС сервері,і чомусь зброя була без патронів)
Є. 100 патронів. У ракетниці 2. Повідомляй в Bug-reports, якщо це не так.
(Lorien @ 29.10.2009, 21:02)

Будет ли введена функция покупки оружия на несколько месяцев или придется покупать только на один месяц ?
А ти вважаєш що є смисл на кілька? Ти через місяць можеш захотіти уже щось інше купити. Чи ти купив би щось більше ніж на місяць?
Suplemor
30.10.2009, 7:49
Мені нововведення подобаеється ,але що до тих людей які хочуть нормальну дуель ,а не ганятись за кимось?
Ці нововведнення дуже доречні на ффа,холі,ктф,Кс серверах,а якщо на дуельних,то на того хто їх використовує дуже велика купа людей гнівається