так постараюсь добре висловити думку майже від більшість гравців.
бла-бла-бла булоб непогано бла-бла-бла, та ітак зрозуміло, що непогано, але треба писати конкретніше, що ви хочете - ну це я писав до гравців і це являється тим що хоче почути Дан Мор.
Ось, що стосується оплати помісячно(блін така картина забавна, щодо грошей чому саме в місяць? а не раз і назавжди, підозріло якось) але з іншої сторони виглядає нормально, але якщо сума не буде первищувати
20грн\міс. навіть таку й треба ставити небільше не менше. Робилось з виводу що оплата по вебмані стала настільки легкою, так само як поповнення рахунку на мобільний
РПГ сервер це просто класна задумка, от на його і треба вкладати. це моя була думка, та все таки краще провести голосування які ідеї реалізовувати, по можливості ввести фільтри якіб не дозволяли всяким *прохожим* ставити +1 до того в що самі небудуть грати, але помоєму це неможливо або просто часу не буде цього зробити.
Також прибрати пріорітет голокрону на серверах. Та він навіть неправильно працює якщо наприклад 10 людей мають голокрони і на сервері, то вони попросту займають *безкоштовні* місця.
а вот сейчас если зайдет человек не знающий в Джа+ и выбирает сервер и не сможет на него зайти, ибо он без Голокрона.
я б зразу пішов, якби незнав ЮАГ раніше, а так досвіду уже 2 роки майже, і можу впевнено сказати, що тут нічого поганого не придумають, правда щодо пріорітету голокрону
чесне слово, хочеться послати в одне місце...
! |
| Попередження: Порушення правил теми + некропостінг. 30 днів р/о |