Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Синій голокрон
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Virgo
Сделал несколько попыток купить за WME. Сначала 1к, потом 900, в конце 320 кредитов.
Не выходит оплата. Выдает все время такую ошибку на сайте.
Payment failed
При попытке перевода в самом браузере выдает - прямой платеж на кошелек продавца НЕ выполнен.
Dan
(ARSQ @ 26.2.2010, 21:19) *

1000 CUAG
Dan
Надалі, якщо щось непрацює, якщо не прийшла у когось СМС, створіть тему у розділі Скарг-пропозицій
Samurai
так постараюсь добре висловити думку майже від більшість гравців.

бла-бла-бла булоб непогано бла-бла-бла, та ітак зрозуміло, що непогано, але треба писати конкретніше, що ви хочете - ну це я писав до гравців і це являється тим що хоче почути Дан Мор.

Ось, що стосується оплати помісячно(блін така картина забавна, щодо грошей чому саме в місяць? а не раз і назавжди, підозріло якось) але з іншої сторони виглядає нормально, але якщо сума не буде первищувати 20грн\міс. навіть таку й треба ставити небільше не менше. Робилось з виводу що оплата по вебмані стала настільки легкою, так само як поповнення рахунку на мобільний _a1.gif

РПГ сервер це просто класна задумка, от на його і треба вкладати. це моя була думка, та все таки краще провести голосування які ідеї реалізовувати, по можливості ввести фільтри якіб не дозволяли всяким *прохожим* ставити +1 до того в що самі небудуть грати, але помоєму це неможливо або просто часу не буде цього зробити.

Також прибрати пріорітет голокрону на серверах. Та він навіть неправильно працює якщо наприклад 10 людей мають голокрони і на сервері, то вони попросту займають *безкоштовні* місця.
а вот сейчас если зайдет человек не знающий в Джа+ и выбирает сервер и не сможет на него зайти, ибо он без Голокрона.

я б зразу пішов, якби незнав ЮАГ раніше, а так досвіду уже 2 роки майже, і можу впевнено сказати, що тут нічого поганого не придумають, правда щодо пріорітету голокрону
чесне слово, хочеться послати в одне місце...

!
Попередження:
Порушення правил теми + некропостінг. 30 днів р/о
Infinity
Хотелось бы "попробовать" сервер "без мечей" _a1.gif
Чем будет не батлфронт 2?) Поставили б ТФФА, владение мечем на 0... было б захватывающее зрелище и заодно новый турнир - на лучших стрелков или вроде того, тему тоже можно было бы продвинуть. _a1.gif

з.ы. разумеется если потребуется определённая сумма, я не думаю что только мне было бы интересно на таком поиграть, вместе бы скинулись бумажками _a1.gif
-Miz
Поддерживаю Infinite, но немного поправлю, сервер на котором можно выбирать либо ты играешь с оружием либо просто с сабером, думаю всем было бы интересно.
Ozzi
Міз, те що ти пропонуєш є зараз на ФФА. А ідею Інфі було б непагоно втілити в життя.
Nanit
До слів Infinite доповню, що на такому сервери відключити б форс, окрім джампа і грати лише зі зброєю, без саберів.
-Immortal Crow
По поводу слов Инфинити:

ИМХО нужно отключить все форсы.Так будет интереснее.

И к тому-же выключить оружие типа "Конкужжион, Репитер".И оставить флеччет с 100 патронами.И отключить всякую возможность покупать патроны и Конкужжион/Репитер.Будет чистая стрельба, ничего больше.
Savant
TFFA f1 w0 fl 50.
Adware
https://xjedi.com/index.jsp?com=receipt&id=1378935
Купил за WME
Dan
(Adware @ 26.3.2010, 13:29) *

1000 CUAG
AMel
Я маю таке бажання... якщо пропозиція ще в силі...
Dan
Агов _a1.gif
Sagittarius
Можу дістатися туди хвилин за 20-25. Чим можу допомогти?
Dan
та то занадто далеко ) я тут, у мене нема інтернету нормального, треба в когось дещо списати з інету..

Може спробую в клуб зайти..
Sagittarius
В такому випадку прошу вибачення..
Gladiator
Хвилин 15 до мого будинку, підійде?
Dan
(Gladiator @ 4.4.2010, 18:56) *

Хвилин 15 до мого будинку, підійде?

та ні.. у нас багато людей живуть зовсім поряд... зараз тільки дочекаюсь поки хтось відгукнеться )

Дам 5000 CUAG за допомогу _a1.gif
Dan
Ось є така група. У кого є бажання - додавайтесь і запрошуйте до неї друзів _a1.gif
http://vkontakte.ru/club12612574

Якщо хтось хоче зайнятись активною рекламою, записуйтесь в рекламні агенти, відправляйте кожен день запрошення незнайомим людям в яких вказано інтереси Jedi Academy. Звітуйтесь, і отримуйте 1000 CUAG кожен тиждень )

F.A.Q.

1. - Я хочу быть Рекламным Агентом. Что для этого необходимо сделать?
- Оставить в этой теме заявку с фразой : "Я хочу быть Рекламным Агентом"

2. - Я пригласил уже миллион человек.
- Рады за Вас. Данная тема не предназначена для отчётов. Для это существует специальный раздел, который доступен лишь Администрации и Рекламным Агентам. Все отчёты предоставляются там, согласно Правилам Раздела.

3. - Я желаю быть администратором группы В Контакте.
(Dan Mor @ 6.4.2010, 13:27) *

А ще хто хоче зайнятись красивим оформленням групи, записуйтесь в адміністратори групи. При цьому розкажіть, на що ви здатні )
Nefor
Могу программой добавлять по 40 человек за 5 мин)
Dan
Ну давай ) Записуйся і починай )
Ater
Я конечно немогу добавлять по 40 человек за 5 мин:)Но могу попробовать.
Entric
Я хочу записатися у рекламні агенти.

Cьогодні отримали вже 20 чоловік запрошення.

i
Сповіщення:
Принят
-Tavion
Я хочу записатися у рекламні агенти

i
Сповіщення:
Прийнятий
Ijaat
можу по 20-30 людей у день запрошувати, без проги ninja.gif
Хочу записатися у рекламні агенти, запрошення получили вже 14 людей)

i
Сповіщення:
Принят
Settler
я тоже смогу людей с 30 вдень,записуйте меня
Dan
А ще хто хоче зайнятись красивим оформленням групи, записуйтесь в адміністратори групи. При цьому розкажіть, на що ви здатні )
Nefor
(Dan Mor @ 6.4.2010, 13:02) *

Звітуйтесь

Каким образом?
Dan
(Nefor @ 6.4.2010, 13:27) *

Каким образом?

Я все розкажу для тих, кого це стосується )
Lorien
Что нужно сделать в оформлении и какие арты при этом использовать?
Dan
(Lorien @ 6.4.2010, 13:35) *

Что нужно сделать в оформлении и какие арты при этом использовать?

Це ти мені скажи. Нам потрібні адміни, які не задають питання, а знаходять на них відповіді )
-Tavion
В групу були запрошені 202 людини.
Dan
(Tavion @ 6.4.2010, 13:37) *

В групу були запрошені 202 людини.

звіти не тут. потім розкажем. Поки записуйтесь просто в рекламні агенти.
-Saimont
Я могу быть Рекламным агентом

i
Сповіщення:
Принят
-Tavion
Хочу записатися в адмінистратори групи, здатен робити красиві картинкі, анімації.
Black Hawk
(Dan Mor @ 6.4.2010, 13:44) *

звіти не тут.

Для агентов создан специальный раздел, который они уже могут увидеть прокрутив страничку форума вниз. Обязательно прочитайте правила раздела.

(Dan Mor @ 6.4.2010, 13:27) *

Ап.
Laks
Я можу бути Рекламним Агентом.

i
Сповіщення:
Принят
Miracle
Я могу быть Рекламным Агентом.

i
Сповіщення:
Принят
Sly
Я хочу і можу працювати рекламним агентом.

i
Сповіщення:
Принят
-Enni
Я желаю быть администратором группы В Контакте.

1. Заполнение группы интересными скринами\картинками с игры, интересной агитирующей информацией.
2. Создание обложки группы напрямую связанную с нашим порталом (фотошоп).
Lion Kenedy
Я хочу стать рекламным агентом
Samurai
Я желаю быть администратором группы В Контакте.
Имею знания о разметке вконтакте(оформление, закладки, теги, таблицы, вставки видео и аудио, картинок т.д.)
Bellifart
Я Nemo хочу быть Рекламным Агентом и не пожалею на ето время.
i
Сповіщення:
Принят
speak
Я хочу быть рекламным Агентом

i
Сповіщення:
Принят
-Messi
Я хочу стать рекламным агентом.
П.С. если замалая активность, я обязательно наберу.

i
Сповіщення:
Сначала набери активность
Gladiator
Я хочу, могу и буду работать рекламным агентов.

i
Сповіщення:
Принят
Maksik
Я хочу быть Рекламным Агентом.

!
Попередження:
Ботів в рекламні агенти не берем.
Перманент. бан
-Guxx
Я хочу быть Рекламным Агентом и мне не жалко своего времени...

i
Сповіщення:
Принят
Adware
Я хочу быть Рекламным Агентом

i
Сповіщення:
Принят
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.