Я також приєднуюсь до привітань )
Бажаю всім всього найкращого ) нехай незгоди не роблять вам в житті погоди ))
только пришёл)всeх с НГ : )
Всех поздоровляю с новым годом
Любі друзі..Вітаю з Новим Роком вас!
Все все все с новым годом!Всего самого лутшего и много фрагов всем удачи!
Всех с Новым Годом пусть радость наполняет ваши сердца!!
Всех с Новым годом пускай этот год принесет всем много радости и позитива, любви и много много новых и хороших друзей
9 січня о 16:00 на Майдані Незалежності ми вручимо приз переможцю турніру Новий Рік 2010.
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=40889Крім того на цій сходці можна буде купити
Premium голокрони:
50 грн - на 3 місяці
85 грн - на 6 місяців
150 грн - на рік
300 грн - VIP голокрон назавжди
Також я пропоную взяти участь в акції "
Інвестиції у створення магазину мечів та скінів".
Можете тут прочитати про ідею:
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=39795Я планую витратити свій особистий час, і реалізувати цю ідею протягом місяця.
Нові унікальні мечі і скіни продаватимуться в ньому на місяць, подібно зброї у теперішньому магазині.
Для тих хто хоче проінвестувати цей проект, у вас є така можливість зробити внесок, і отримати за це в майбутньому подарунок:
за вклад 75 грн - будь-який меч із магазину назавжди.
за вклад 150 грн - будь-який скін із магазину назавжди.
CUAG можна також буде придбати за 1 грн = 380 CUAG. Але не меньше ніж на 50 грн.
Дякую усім хто підтримує розвиток порталу, і тим хто своєю працею, і тим хто матеріально
Від дітей віком до 16 років гроші не приймаємо.
Через Веб-мані можна робити інвестиції?
Стосовно магазину - можна в CUAG. Але тільки до 9 січня включно.
відповідно 29000 CUAG (замість 75 грн)
або 58000 CUAG (замість 150 грн)
Якшо куагами то на який рахунок перекидувати(UAG FUND #1?) і в коментарях що писати?(на розвиток магазину мечів та скінів -канає?)
Буду першим інвестором =)
Чек. Якщо я вкладу ще грошей, то мені можуть подарувати і скін у майбутньому?
(Dan Mor @ 3.1.2010, 22:03)

Стосовно магазину - можна в CUAG. Але тільки до 9 січня включно.
відповідно 29000 CUAG (замість 75 грн)
або 58000 CUAG (замість 150 грн)
Сюди ж входить VIP Holocron, так?
А ты там будеш?**)не пошитайте за флуд
(Neros @ 3.1.2010, 21:12)

Якшо куагами то на який рахунок перекидувати(UAG FUND #1?) і в коментарях що писати?(на розвиток магазину мечів та скінів -канає?)
так, так. І квитанцію в цій темі.
(Sly @ 3.1.2010, 21:13)

Буду першим інвестором =)
Чек. Якщо я вкладу ще грошей, то мені можуть подарувати і скін у майбутньому?
так, якщо вкладеш ще 58000

(Vampire @ 3.1.2010, 21:21)

Сюди ж входить VIP Holocron, так?
ні, не написано про голокрон, значить не входить.
(Nakamura @ 3.1.2010, 21:30)

А ты там будеш?**)не пошитайте за флуд

буду
А если такая ситуация: деньги + куаги? Например при 6к сколько доплатить гривен надо?
(Saber @ 3.1.2010, 21:44)

А если такая ситуация: деньги + куаги?
так неможна. Можна лише на сходці купити CUAG, і потім ввечері в той же день, за куплені CUAG встигнути до 23:59 передати CUAG
А якщо під час акції через Вебмані купити кредитів на 100 WMU , то можна получити голокрон?
(Sora @ 3.1.2010, 22:14)

А якщо під час акції через Вебмані купити кредитів на 100 WMU , то можна получити голокрон?
Завжди можна. Він продається в магазині.
эээ... я не халявщик, всегда рад подкаблучничать порталу)
ноо эт, например вложу 150грн, это будет скин+куаги? Так с голокронами было, можно уточнить ?)
я же этот, член комиссии... как-же бонусы?
(Infinite @ 3.1.2010, 23:26)

ноо эт, например вложу 150грн, это будет скин+куаги? Так с голокронами было, можно уточнить ?) я же этот, член комиссии... как-же бонусы?

Скільки б ви дурних питань не задавали, умови акції не зміняться.
Я отправлял сообщения...примерно вчера в 13:46-14:30 +(( в чат и все кр пошли другому пользователю и я прошу Админа или Директора исправить это(( я кинул 40 грн, чтоб пополнить на 5к куаг, а они пошли другому пользователю плз помогите(((
я отправлял смс и вот эти кр все у него вот
его профиль (( (все кр что у него это мои((
мой аккВы извините что я нарушаю правило создав бота бо на основе у меня р.о
Текст повідомлення СМС напиши
[неділя 14:30] Sipher: Киньте плюсиков!!!FOR THE MАN!!всех с прошєдшым!!!(эта смс 30 грн)
[неділя 14:24] Kimar: О_О уже норм(2 грн)
[неділя 14:22] Kimar: отправля смс а они идут от пользователя siphеr(с)Kimar(2 грн)
[неділя 13:46] Sipher: киньте плюсов до 40(2 грн)
(Kimarr @ 5.1.2010, 9:11)

[неділя 14:30] Sipher: Киньте плюсиков!!!FOR THE MАN!!всех с прошєдшым!!!(эта смс 30 грн)
[неділя 13:46] Sipher: киньте плюсов до 40(2 грн)
в цих СМС такий текст ти послав
"15998 Киньте плюсиков!!!FOR THE MАN!!всех с прошєдшым!!!"
"15998 киньте плюсов до 40"
а тобі треба було такий текст послати
"15992 Киньте плюсиков!!!FOR THE MАN!!всех с прошєдшым!!!"
"15992 киньте плюсов до 40"
Так що в майбутньому уважно набирай цифри і все буде ОК
Дан помоги вернуть 5к ато жалко а я собираю =( мож както у того убрать и мне отдать ?А (жалко 30 грн какомоту кинул ) >_<
Вот еще небольшой взнос,
на сабер. И денюжку, и помогу не только материально.
за вклад 75 грн - будь-який скін із магазину назавжди.
питання: я просто не зовсім зрозумів, я можу купити на 75 грв куаг, перекинути їх як інвестицію, це буде враховуватися ?
і в майбутньому я зможу отримати будь-який скін із магазину назавжди?
дурні питання прошу в цій темі не задавати, просто читайте перше повідомлення уважно, там все написано
Мне все нравится... Купил снайпу меня все устраивает....И вроде 100 патронов вполне хватает )) Нежалюсь меня все устраивает... и рад что такое ввели...ато скучно тратить 60 кр на снайпу потом ишо патроны покупать...а так шанс норм появилось пошол 100 патронов на раунд легко хватает...
спс Дан за такое обновление.!
Не знаю, мені щось не дуже... Дійсно дуже дратує коли тебе на дуельному вбивають, наприклад, з репітера. Я розумію, що зброя з*являється дуже рідко, але й бувають такі випадки, що гравець купує собі декілька видів зброї, і тому, фактично, на кожній дуелі він має перевагу... Моя думка полягає в тому, щоб куплена в магазині зброя блокувалася на дуельних серверах. Я розумію, що це зменшить попит на купівлю, але, тим самим, значно покращить баланс.
Ой, вибачте, не побачив перше повідомлення... Але ж я думаю, що в цій темі можна й пропозиції писати щодо зброї?
А якщо я вкладу гроші на скін чи на меч, ти втілиш цю ідею в життя, але через деякий час, наприклад місяць, цей магазин закриється чи станеться щось подібне, тоді виходить, що мої гроші пропадуть даремно, так? Чи буде повертатися хоч якийсь відсоток, якщо станеться така непередбачена подія?
Якщо магазин закриється, 100% грошей буде повернуто

Звичайно, я тобі не буду гарантувати що через 100 років магазин працюватиме. Даю гарантію лише на 1 рік ) А по суті, він працюватимен завжди, поки існує портал, чому б йому не працювати? )
Взнос,
29000 CUAG. На сабер.
Мій скромний
внесок на сабер.
У мене слабкість перед такимим штуками....
Маленький взнос
29000 CUAG 
На сабер.
І ще одне питання. Як я зрозумів вибір скінів і мечів буде весь час поповнюватися. Так ось, якщо я вклав гроші на меч і отримав будь-який на необмежений час, але потім в магазині з*явилися мечі які мені набагато більше довподоби, то чи існуватиме можливість змінити даний меч на інший, і чи це буде безкоштовно чи ні?
А знижки для тих, хто робить сабери будуть?
(Ghost @ 8.1.2010, 13:19)

І ще одне питання. Як я зрозумів вибір скінів і мечів буде весь час поповнюватися. Так ось, якщо я вклав гроші на меч і отримав будь-який на необмежений час, але потім в магазині з*явилися мечі які мені набагато більше довподоби, то чи існуватиме можливість змінити даний меч на інший, і чи це буде безкоштовно чи ні?
Вибрати можеш тільки один раз ) Якщо хочеш зроби два внески: один раз зможеш вибрати із першої партії, а інший триматимеш для того щоб вибрати з якоїсь майбутньої партії нову модель )
(Krochi @ 8.1.2010, 13:22)

А знижки для тих, хто робить сабери будуть?
Ті хто робить сайбери отримає 20% від прибутків.
Ще одна передача від мене для магазину, для скінів.
Чек
Інвестиція в магазин скинів. #
Чек#
Внесок
29000 CUAG на сабер.
2 сабера вже готово

Робити з заміною тих, що є чи просто нові?
Сначала мечи оценивает комиссия, так что ты поспешил. Если хочешь можешь скинуть мечи мне, посмотрю что ты там нахомутал. Не бойся не заберу. Мне они не нужны.
Дан Мор, вопрос, можно ли завтра еще перекинуть деньги на скин/меч?

Или только до сегодня?