Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Синій голокрон
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
-Mr Garisson
я ему дал сцылку...он прочитал.....
говорит "Мне интересно работать в команде над интересными проектами, достигать новых высот..."
он попросил кинуть тебе резюме ,но у меня не получилось через ПП ... выдаёт ошибку...
Dan

На основі опитування думки гравців щодо грошових внесків у гру було створено Premium Holocron.
А синій голокрон перейменовано в VIP Holocron.

Портал UAGalaxy надає можливість грати на серверах Jedi Academy Plus безплатно.
На кожному із серверів є можливість грати безплатно 10 гравцям (на дуельних - 4 вільних місця).
Якщо у Вас є бажання зайти на сервер, де пільгові місця закінчились, Вам потрібно придбати Преміум-Голокрон.
Для цьго зайдіть в магазин и оберіть голокрон який Вам до душі.

Крім того Преміум-Голокрон дає вам:
- 50% знижки до більшості персональних послуг UAGalaxy.
- (Ще розробляється) 50% знижки на створення Офіційних Битв.
- 50% знижки при купуванні зброї і спорядження на серверах JA+.

Зараз голокрон коштує трохи більше 10 WMU/міс. Пізніше він подорожчає. Думаю, це невелика сума для такої приємної гри. Вибір за вами - зайва пляшка пива чи приємна гра цілий місяць ). В будь-якому разі для любителів пива - у нас також завжди залишаються вільні місця.

Купуючи голокрон ви робите свій вклад у підтримку і розвиток порталу UAGalaxy.
Бажаємо гарних і цікавих вам ігор! _a1.gif
Telnair
Прошу прощение что тебе минус в репу дал. Хотел кое что спросить и не заметил что нажал( прости пожалуйста.

!
Попередження:
Оффтоп. 10 днів р/о
Templar
Насколько я понял, VIP Голокрон не будет давать возможности заходить на забитый сервер, верно?

Вопрос исчерпан, когда смотрел возможности не заметил этого. Пост удалите пжлст.
Dan
VIP Голокрон завжди буде включати в себе усі можливості Premium Holocrona.

Крім того VIP Голокрон дає знижку на купівлю кольорів.
Teo
я щойно зайшов на КС, мене пропустило без голокрона, але через кілька раундів мене викинуло, з написом типу " занято 10 з 10 місць " але ж я встиг зайти коли 10 ще не було. Це глюк чи тепер так і буде?
Dan
Глюк, поправимо )

Teo, поправив ніби, пробуй
Vovcheg
Чи буде давати голокрон знижку при розбані/знятті сайленса/процентів?
Dan
(Vovcheg @ 16.10.2009, 20:42) *

Чи буде давати голокрон знижку при розбані/знятті сайленса/процентів?

Ні, на штрафи голокрон знижки не дає
Ijaat
заходжу на айс серв(на той час там 3 людини) ы тык заходжу мене викидає і пише,що сервер 4/4 повний і тре голокрон щоб зайти на переповнений серв huh.gif
Dan
Ну може хтось 4й конектився.
-Saik
Да я б хотел купить голоктрон.Но где достать на него деньги??
И голоктрон действует на всех баг серверах(или есть искючения?_)
сори за офтоп
Dan
(Saik @ 16.10.2009, 20:55) *

Да я б хотел купить голоктрон.Но где достать на него деньги??
Іти працювати )

(Saik @ 16.10.2009, 20:55) *

И голоктрон действует на всех баг серверах(или есть искючения?_)
На всіх баг-серверах, і на всіх глюк-серверах також )
-Saik
и куда роботать идти можна сказать если не секрет))
сори за офтоп)
Dan
(Saik @ 16.10.2009, 21:00) *

и куда роботать идти можна сказать если не секрет))

Дивлячись що ти вмієш робити. Без досвіду роботи можна іти працювати в банки наприклад, оператором.
-Duremar
Возникли вопросы:

1) Я захожу на полный сервер своим основным аккаунтом, а потом меняю ник на другой, на котором голокрона нет. Выкинет ли меня?

2) Будут ли судьи без голокрона иметь доступ на полные сервера?
Kaine
Согласен с словами Едронда,все итак хорошо.Но если уже дошло дело до денег,то гривен 10-15 я в месяц смогу вложить,имхо как бы ни был мне дорог ЮАГ,это всего лиш игра.
Nanit
Ще хотілося б щоб розділ Premium Holocron розмістили в темі оголошення так як на приклад тема Конкурс "Кращий логотип турніру НР 2010", щоб кожен гравець UAGalaxy не пропустив цієї вельми важливої теми, щоб потім не уважні люди не створювали флуд-теми з дурними запитаннями.
Це лише пропозиція, а не обговорення дій адміністрації.
Dan
(Duremar @ 16.10.2009, 21:31) *

1) Я захожу на полный сервер своим основным аккаунтом, а потом меняю ник на другой, на котором голокрона нет. Выкинет ли меня?
Незнаю як на данний момент, можливо система містить деякі баги ще, але взагалі голокрон даватиме доступ лише акаунтові. Тобто тебе викидатиме якщо переходитимеш на той акаунт, який голокрона не має.

(Duremar @ 16.10.2009, 21:31) *

2) Будут ли судьи без голокрона иметь доступ на полные сервера?
Взагалі ні. Але хорошим суддям дається зарплата вища ніж вартість голокрона, вони можуть собі дозволити купити його за свою зарплату.
Dan
(Teo @ 16.10.2009, 20:01) *

я щойно зайшов на КС, мене пропустило без голокрона, але через кілька раундів мене викинуло, з написом типу " занято 10 з 10 місць " але ж я встиг зайти коли 10 ще не було. Це глюк чи тепер так і буде?

Якщо таке відбуватиметься на дуель сервері чи ще десь - повідомляйте
Infinity
Уважаемый Дан )
Возможно вопрос глуповатый, но к примеру у тебя два голокрона, виповый и премиум.

То есть, я тоже могу дополнительно купить премиум голокрон и он будет давать яка-бы дополнительную скидку?) Или ничего не изменится?)
Dan
Ні, нічого не зміниться, я собі лиш для краси додав.
Bojya Korovka
Хм, хочу кое-что спросить по поводу твоей фразы
На основі опитування думки гравців щодо грошових внесків у гру було створено Premium Holocron.

Где там хоть один игрок написал, что он хочет платить за обычную игру? Еслиб ты внимательно читал, ты б увидел, что там ни слова о чем то похожем на голокрон нету.Игроки хотели новый рпг сервер, за который согласились бы платить. Ты урезаешь половину онлайна Uagalaxy + убиваешь полностью гостев+ уже не знаю зачем придумывать гайд для новичков, если их вообще небудет. В итоге ты будешь всеравно в минусе.
А теперь еще вопрос: Если зашли 4 игрока с голокроном на дуэль(4\8), и захочет зайти еще человек без голокрона, чтобы стать пятым, его пустит? Будут ли игроки с голокроном занимать только платные места, или они будут забивать и бесплатные при их наличии?

!
Попередження:
Претензії до адміністрації. Бан.
Dan
(Bojya Korovka @ 17.10.2009, 11:17) *

Где там хоть один игрок написал, что он хочет платить за обычную игру?
А в нас і немає звичайних ігор. Всі наші сервери чимось унікальні, таких немає ніде в світі.

Ты урезаешь половину онлайна Uagalaxy + убиваешь полностью гостев+
Так, а точніше ми очищаєм сервер від таких жлобів як ти. Які не хочуть ні фінансово (за СИМВОЛІЧНУ плату), ні своєю працею (як модери і судді, що отримують зарплату) допомогати розвиткові порталу.

В итоге ты будешь всеравно в минусе.
Я завжди в мінусі покищо. Я витратив тисячі годин часу на цей портал, а вдячності мізер) І цього порталу давно не існувало б, якби я не любив те, що я створюю і розвиваю тут.

А теперь еще вопрос: Если зашли 4 игрока с голокроном на дуэль(4\8), и захочет зайти еще человек без голокрона, чтобы стать пятым, его пустит? Будут ли игроки с голокроном занимать только платные места, или они будут забивать и бесплатные при их наличии?
До речі да, зараз система досить проста: якщо на сервері є 10 людей, то зайти 11м можна лише з голокроном, незважаючи на кількість людей на сервері.
Ще одна найголовніша причина цієї системи: те що завдяки ній зараз майже на усіх серверах є гравці!!!!! Незнаю як у кого - але це моя мрія була - мати широкий вибір, на котрий сервер можна іти грати, і там і там є гравці! А до голокрону було так: на FFA - 23/24 людей, на CTF 0, на Siege - 0. Тепер ми попрощаємося із порожніми серверами!! Завжди є можливість грати тим, кому не жалко копійку заплатити. І це тільки початок. Можливо завдяки зібраним фінансам нарешті буде можливість у нас створити новийсайт і багато чого іншого! Прошу лише модераторів підтримувати політику порталу, і бутими схожими на охоронців в престижних клубах: виганяти биків, халявщиків іі будь-кого хто порушує порядок у нашому затишному клубі.
Abbice
Можно ли сделать для судей возможность заходить на заполненные сервера без голокрона, но лишь в режим спектатора с целью поддержания порядка?
Sentra
Тоесть с голокром не будут пустеть сервера? И получается, что голокрон - это вип билет на сервера? Весьма приятное нововведение, спасибо!
И еще - по тех. Вопросам обращатся сюда?
Dan
(Abbice @ 17.10.2009, 11:56) *

Можно ли сделать для судей возможность заходить на заполненные сервера без голокрона, но лишь в режим спектатора с целью поддержания порядка?

1. Нащо заходити на сервер лише для слідкування за порядком? Я вважаю що суддя це простий хороший адекватний гравець, який може дозволити собі крім того що отримувати задоволення від гри, паралельно послідкувати і за дисципліною інших гравців.
2. Як визначити, чим займатимуться судді на сервері? Хто буде справді щось корисне робити, а хто висіти в в спек і флудити? У нас є уже чітка налагоджена система: видавання зарплати суддям пропорційно їхній роботі. Зарплата хорошого судді значно більша ніж вартість голокрона. Якщо голокрон пізніше подорожчає, то і зарплату піднімем просто.
Deymos
Вот такий баг щойно замітив:"Хочу я зайти на Холі сервер там 10-11 чоловік з ліміта 20 ну карту загрузило і мене вибило з поясненняс 10/10 занято".
Вот питання:"Це баг чи місткість холі зменшили?" _a2.gif
Dan
(Saber @ 17.10.2009, 12:03) *

Тоесть с голокром не будут пустеть сервера? И получается, что голокрон - это вип билет на сервера? Весьма приятное нововведение, спасибо!
И еще - по тех. Вопросам обращатся сюда?

Да, я готовий укласти парі на 10000 CUAG, що ввечері наприклад на кожному сервері у тебе буде з ким пограти. Ну може лиш на якомусь одному із 12 серверів не буде... і то тимчасово.
І тобі спасибі за розуміння.
Да, можна задавати питання тут.

(Deymos @ 17.10.2009, 12:07) *

Вот такий баг щойно замітив:"Хочу я зайти на Холі сервер там 10-11 чоловік з ліміта 20 ну карту загрузило і мене вибило з поясненняс 10/10 занято".
Вот питання:"Це баг чи місткість холі зменшили?" _a2.gif

На кожному сервері є 10 бесплатних місць. А інші - це зарезервовані для власників голокронів.
На дуельних - 4, на павер дуель - 6.
-buyukan
(Men @ 30.8.2009, 16:18) *

Могу помочь в разработке проэкта знаю HTML и PHP, ну канечно не на высоком уровне, но поэтому я и хочю поучавствовать в проэкте, что б набраца побольше опыта, познакомится с норм людьми, а на щёт зарплаты я не сильно нуждаюсь в этом, мне больше интересней поучавствовать в проэкте чем получить деньги за выполниную работу...
К чемуто новому, в плане HTML или php обучаюсь быстро, мне оно легко дайотся.
Помогал в разработке этих сайтов:
http://www.buyukan.ru/

Я создатель и руководитель сайта www.buyukan.ru
Делал его сам, без посторонней помощи. Пользователь под ником Men участия в разработке не принимал. Если у него другое мнение на этот счёт - welcome в личку.
Dan
buyukan, спасибо за информацию
Vovcheg
Чи можна зробити так, щоб при конекті гравців без голокрона на заповнений сервер, їх просто ставило в чергу на з`єднання, а не конектило й викидувало?
Dan
(Vovcheg @ 17.10.2009, 15:45) *

Чи можна зробити так, щоб при конекті гравців без голокрона на заповнений сервер, їх просто ставило в чергу на з`єднання, а не конектило й викидувало?

Хороша ідея, але нажаль це технічно важко зробити тут. Сервер знає хто ти, лише коли ти уже приєднаєшся повністю. А коли ти уже приєднався - ти уже на сервері, і ти займаєш місце, на тебе витрачаються ресурси сервера... тому тримати тебе там в спектаторі наприклад - недоцільно і затратно.
-Vampire
Чи будуть цени на голокрон пiдвищенi з часом?
-Vampire
Зiтрiть будь ласка.
Ozzi
Чи можна відправити смс на певний номер, а не купувати голокрон через вебмані?
Sentra
Пыталься зайти на холи, пишет купите Голокрон, он есть, в чем беда? _a2.gif
Dan
зараз розберемось _a1.gif
Jedcat
Дуже дякую, дiйсно гарна iдея ad.gif Холi та ФФА тепер не лажать через забитiсть, а на СТФ не тiльки поодинокi гостi. Але в мене одна проблемма: я захожу (це вчора ввечерi було) на Холi, там 9 з 10. Я обираю скiн, копирсаюсь у профiлi, ностроююсь коротше. Тут заходить ще хтось, i мене викидуэ о..О Ну, а далi я зайти не мiг - 10/10. Що з цим робить?
-KoMaPb
у меня вопрос.
елси я куплю голокрона 10.53WMU
то следуйщий будет мне стоить в 2 раза дешевле?
и какую сумму нужно вложить чтобы получить Vip holocron
раньше больше 100 грн а сейчас Vip holocron стоит 530 WMU

!
Попередження:
5.7. Що категорично заборонено на форумі: навмисне розповсюдження помилкової інформації.

Незабувай наступного разу додавати, що це твоя особиста думка.
Голокрони VIP ніколи не продавались до вчорашнього дня. Вони були ПОДАРОВАНІ гравцям, які:
1. На нашому порталі з 2006 року.
2. В скрутний для порталу час купили кредитів більше ніж на 100 грн.

10 днів р/о

Dan
(Saber @ 17.10.2009, 17:27) *

Пыталься зайти на холи, пишет купите Голокрон, он есть, в чем беда? _a2.gif
Saber, в тебе досі таке? Бо я дивлюсь, ніби все нормально.
Nanit
В мене ось таке запитання, для прикладу візьмемо FFA сервер, як я зрозумів там 10 місць безкоштовно, а всі останні тільки з голокроном, так ось, наприклад там грає 10 чоловік без голокронів і тут захожу я, тобто одинадцятий гравець, чи можна зробити так щоб нікого з ціеї десятки не викинуло, а мене порахувало як одинадцятого, тобто щоб коли сервер рахував чи заповнені 10 з десяти місць він рахував тільки людей без голокрона, а вже якщо сервер повністю забитий і заходе людина з голокроном тоді вже когось викидало?
Надіюсь я зміг зрозуміло виразити своє запитання.
Sagittarius
Вельмишановний Дан Мор. Скажіть, будь ласка, чи буде можливість купувати голокрони на весь клан одразу? Тобто, заплативши, наприклад, 100к куаг, увесь клан матиме змогу грати на серверах пів року чи (краще) рік
Dan
(Nanit @ 17.10.2009, 18:33) *

В мене ось таке запитання, для прикладу візьмемо FFA сервер, як я зрозумів там 10 місць безкоштовно, а всі останні тільки з голокроном, так ось, наприклад там грає 10 чоловік без голокронів і тут захожу я, тобто одинадцятий гравець, чи можна зробити так щоб нікого з ціеї десятки не викинуло, а мене порахувало як одинадцятого, тобто щоб коли сервер рахував чи заповнені 10 з десяти місць він рахував тільки людей без голокрона, а вже якщо сервер повністю забитий і заходе людина з голокроном тоді вже когось викидало?
Надіюсь я зміг зрозуміло виразити своє запитання.

на це питання є уже відповідь в темі

(Sagittarius @ 17.10.2009, 18:34) *

Вельмишановний Дан Мор. Скажіть, будь ласка, чи буде можливість купувати голокрони на весь клан одразу? Тобто, заплативши, наприклад, 100к куаг, увесь клан матиме змогу грати на серверах пів року чи (краще) рік

О! Добре що ти нагадав!!! Я зроблю дещо інше пізніше: гравці кланів, що мають перші місця в рейтингу отримають знижки на голокрони.

Ти звичайно про інше спитав, я подумаю і над твоєю пропозицією також.

--------------------------------------
Sagittarius, подумав стосовно твоєї пропозиції. В твоєму клані наприклад 17 людей.
У звичайному випадку на рік це буде коштувати 17*31600 = 537200 CUAG.
А ти хочеш, щоб було дешевше більше ніж в 5 раз )

Можна наприклад припустити таке: для кланів, що мають меньше 20 людей, спільний голокрон на всіх можна купити за 300000 CUAG. Економія буде до 52%.

Якщо хтось і захоче з такими умовами купити - то можна обговорювати створення цієї системи.
Sentra
Ок, зараз перевiрю

(Saber @ 17.10.2009, 19:16) *

Ок, зараз перевiрю

Все норм, спс что помог _a1.gif
Dan
(Saber @ 17.10.2009, 19:22) *

Все норм, спс что помог _a1.gif

А такий баг і у мене тільки що виникнув - викинуло. Іноді проскакує. Коли зрозумію, коли саме це відбувається - поправлю.
Hohma
Так цей голокрон це добре буде менше гестів(але доведеться економити на кишенькових грошай хоча 25 грн в місяць це небагато якщо мені видають 50 грн в неділю) _a1.gif
Nevan
Дан, сори за оффтоп, такая вот ситуация, зашел игрок например на ФФА, вошел в щит(ESC)а сам пошел гулять,ну или еще куда нибудь. Выходит что он не играет, но занимает место, я предлагаю сделать так, чтобы когда игрока который отсутствует просто дисконектить. Если это под силу.
Still
Я думаю тут можно высказаться по-поводу этой вещи.
Как всегда Дан на высоте. Во всем мире, благодаря Дану, Украина в сфере ЗВ лучшая. Кто-то правильно говорил "Україна - це унікальна нація".

А единственное что печально, так это то, что я играю тогда когда захочу, могу раз в день, могу раз в неделю, могу месяц играть, или месяц не играть, и покупать эту фичу, по сути, смысла нет (для меня). Даже те 10 грн как вы говорите "можно и не попить раз пива", можно использовать с благотворительной целью.

Ув. Администрация, не подумайте, что я имею какие-то претензии.
-Neitron
неработает магазин и вообще наша галактика
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.