Fire Titan
18.9.2009, 11:42
А через смс можно получить голокрон?
-Arhangell
19.9.2009, 22:12
Ого клас.Поздравляю.ДУмаю в будущем он будет ещо больше.
Вакансія ще відкрита!
Запрошую гравців погратись на новому сервері порталу UAGalaxy!
Унікальний тип гри, унікальна карта - на яких ви не пограєте ніде в світі!
І карта і цей тип гри створений командою UAGalaxy:
Автор карти -
Alice. Автор нового моду - Dan Mor.
Цей сервер - це дещо середнє між Jedi Counter-Strike і Siege.
У синьої команди завдання убити всіх червоних. У синьої команди є бонус: кімнатка зі зброєю.
У червоної команди завдання убити всіх синіх, або знищити синій кристал.
Насолоджуйтесь, оцінюйте, пишіть враження!

Зараз сервер доступний усім гравцям для ознайомлення ) Навіть не зареєстрованим як нейтрали. Пізніше доступ буде обмежено.
Доступ будет огранечен? Я так понимаю, там смогут играть только те, у кого есть голотрон синий? Или просто гостям нельзя будет заходить, а только зарегестрирываным?
Гостям нельзя будем скорее всего. Поиграл где то 5 минут с "элитой" пока сервер не дисконектнулся. Как КС только главная цель - уничтожить кристал. Пока только красные выигрывали) я был за синих и их кристал не нашел) Вообщем пока непонятно)
спустя 7 минут:
понял
красные пытаются уничтожить кристал
синие защищают
классно!
Поиграл немного) Понравилось) Притягивает новшеством.. действительно такого не было ещё не где, за это большой "+".
В свою очередь кто то правильно заметил - до кристала всего одна помеха - игроки. То есть можно выиграть раунд даже без битвы, если правильно проскочить)
Я бы сделал как на сиедже - там ворота какие то, или кнопочки) Что бы сложнее было. Но это всего мое мнение)
А так все хорошо) Оценил)
мега классно!
много чего еще узнал
у блу есть оружие (все виды - кто успел тот взял)
увеличена сила повреждения (с одного удара можно убить)
везде ловушки (например пробегает ред я нажимаю на кнопку и его давит пресом)
вообщем очень интересно!
и пока часто лагает
приходится реконектится
(Nerv @ 24.9.2009, 0:50)

увеличена сила повреждения
лоленятко, нема там такого)
эммм... дамаг действительно идет больше чем на ффа от оружия...
ну а в общем весело) нововведения это всегда интересно)
На сервері поки я бачу дві баги:
1. Кожні ~10 хв вилітає на кінці раунду, і треба робити /reconnect
2. Трохи бажить прес
В планах у мене ще такі фічі:
1. Повідомлення про те що кристал атакують - щоб виводилось усім на екран. Ще трохи збільшу життя кристалу, для балансу.
2. Зроблю обмеження раунду по часу. Якщо час пройде і кристал не розбитий - сині виграли.
3. Щоб інвертар не зникав у тих хто вижив. Щоб набрана зброя залишалась на наступний раунд.
3. Щоб інвертар не зникав у тих хто вижив. Щоб набрана зброя залишалась на наступний раунд.
Еще было бы неплохо респаун патронов.
Сделать еще пару точек с оружиями и сделать несколько респаунов для обороняющихся. (Не только возле кристалла, но и допустим на нижних уровнях)
Так же кристалл разрушается от атак своих игроков.
Красной команде можно в качестве бонуса дать форс (Сделать подобие режима jedi vs merc)
Поиграл 10 минут, посмотрел всю карту, скажу даже очень понравилось)
Красиво и оригинально оформлена, нет лагов, а это радует.
Спасибо огромное Алиске за карту, а Дану за мод.
Оценка 10 из 10.
Классно придумали

за 1 час игры очень понравилось, я даже успел в текстуры залезть

Большое всем спасибо!!!
Lion Kenedy
24.9.2009, 11:10
Очень интересно. Респект создателям. Думаю у карты есть огромный потенциал(у мода соответсвенно тоже). Еще раз СПАСИБО
(Dan Mor @ 24.9.2009, 2:32)

1. Кожні ~10 хв вилітає на кінці раунду, і треба робити /reconnect
цей баг ніби виправив! ) якщо ні - кажіть )
ще трошки збільшив хелси кристалу! Моя мета дійти до балансу: щоб коли натискаєте TAB ви бачили що кількість червоних і синіх перемог приблизно рівна.
Просьба убрать Возможность синим бить свой кристал.А то находятся люди которые бьют свойже кристал сужая другим раунд.
У меня предложение зделать синему кристало больше ХП. А то там почти все время лидируют красные потому, что уничтожают кристал на который надо потратить только три удара сингла.
Есть одна глупость- оружие хоть и есть в комнатке но оно может быть токо один раз подобрано следовательно из этого тот кто первый добрался до оружия тому оно и достается и эти лолки иногда даже пренебрегают им (их убивают а оружие ушло в никуда!) и еще нет патронов.
про шо ви говорете? який баланс? чому зброя дістається комусь одному? треба ставити 3 кімнати. а червоним треба ставити можливість більш обширено користуватися силою захисного типу(не тупе видирання зброї, а абскорб проти пушу та протект проти мін).
А по темі я розумію шо така критика тут не вписується, бо це поки йде тест, тому важайте як зауваження вдосконалити мод
На те, щоб встановити баланс просто треба трохи часу.
Можна провести кілька тестових ігор - скласти дві рівносильні команди зіграти раундів 10-20, поміняться сторонами, ще раз зіграти. Тоді залежно від рахунку внести певні корективи. Повторити
Потестил, прикольная карта и мод... пожалуй единственное, что слегка напрягает - это отсутствие смены команд, как на Сиеж. То есть даже на данном этапе не может идти и речи о понятии баланса, т.е. за 1 команду к примеру постоянно играют более сильные игроки, а за иную более слабые.
Если будет смена команд в автоматическом режиме, то статистика будет более объективной.
Так же стал сегодня свидетелем такой картины: 1 чел из красной команды упал под текстуры и не мог выбраться наверх, следовательно пришлось ему умереть (после подсказки о методах смерти /kill и Esc\join\Spectators). Это конечно не столь существенная проблема для игры (особенно, если в будущем планируется установка времени), но с моей точки перфекциониста портит карту.
На видео ниже представлен 1 способ попадания под текстуру. Возможно существуют и иные, надо тестить.
маленькое разрешениебольшое разрешение
да да, извеняюсь что так негативно висказался, вобщем смотря что тест и поскольку можно здесь оставить идеи для развития, ето оружие, я видел что оно не респавнится, значит ви задаете кординати появления? если да, просто зделать оружея и разних местах
Lossberg
25.9.2009, 19:03
А в чому відмінності даного моду від звичайного ДЖА+?
-Red Elvis
25.9.2009, 20:16
Класний сервер, але треба підправити баланс на карті.
Очень большая просьба сделать интервал в создании воута на кик минимальным. А то в каждом раунде свои же лолы тимкилят пушками. Уже надоело их убивать))). А чтобы кинуть воут на кик вначале раунда нужно ждать 2 минуты.
Прекрасній сервер, подобається грати, але як кажуть, в кожній діжці меду є ложка дьогтю, хотілося б зробити жорсткий допуск на сервер, не пускати туди не зареєстрованих гравців, а також зробити щось подібне до "Ганебного списку" щоб судді могли заносити туди неадекватів які дуже часто псують гру безпричинним тімкілом і навмисним знищенням кристала граючи за синіх.
Все вище написане нів*якому разі не претензії до адміністрації, а просто мої враження і декілька порад, які можливо допоможуть.
Мне понравился новый сервер
спасибо Дан Мору.
затягивает очень
Порадовал серв XJEDI но одно не радует что карты не можно менять и я уже нашол пару багов....
(Seito @ 26.9.2009, 3:11)

и я уже нашол пару багов....
Неаргументована критика іде коту під хвіст, а в майбутньому в "-" репутації
Дан ,а можно сделать ограничение , чтобы 1 человек брал одно оружие , а то Гость берет все оружие умирает через 3 сек и у врага все оружие ((.
Также помоему нада сделать еще больше хп кристалу , а то 2 человека за ред его за 5 сек сносят

.А так сервер очень хороший и интересный. ( И вопросег: Сколько прес хп снимает ?

)
(Maratz @ 26.9.2009, 14:02)

Дан ,а можно сделать ограничение , чтобы 1 человек брал одно оружие
як ти це собі уявляєш? )))
(Maratz @ 26.9.2009, 14:02)

( И вопросег: Сколько прес хп снимает ?

)
всі. просто він глючить зараз. Приїде Аліска, будем ремонтувати прес )
А я даже не знаю , я в таких вещах не разбираюсь , вот поэтому и спрашиваю
(Dan Mor @ 26.9.2009, 14:27)

Можна розкласти зброю по ріхних точках, щоб один гравець не встигав зібрати всю поперед інших. Гарно було б розкласти їх у тих місцях, в яких вона буде використовуватись (Наприклад: Флетчет в кімнаті біля пресу, а снайперку - на скляному даху над кристалом)
Играть интересно пока не находитс человек который тимкилит и убивает кристал играя за синих... мб можно зделать чтот тип системы как на Холи чтоб если человек неадекватит то можно было закрыть ему доступ к этому серверу...
а то когда такой приходит то раунд длитс 15 сек и кикнуть его нельзя.
Если по задумке у синей команды будет оружие, а у красной нет, то не логично ли запретить красной команде покупать оружие в консоли?И присоедтнюсь к мнению многих...кристаллу чуть больше жизни....
дайте ссылку на скачку с фтп...ато у меня лагает качать нехочет((
(Maratz @ 26.9.2009, 14:32)

А я даже не знаю , я в таких вещах не разбираюсь , вот поэтому и спрашиваю

значить і не пропонуй нічого як не розбираєшся.
Увага! Тепер синій кристал учасники синьої команди бити не можуть! Тепер легше його захищати!
Нова фіча з'явилася на усіх трьох CS серверах і усіх дуельних серверах!!
Тепер після закінчення раунду у гравця-переможця залишається при собі увесь інвентар з попереднього раунду!!!
Чекаю коментарів стосовно цієї фічі ) Сподіваюсь комусь це корисно!
ОБ сервер поки ще не удосконалений, але пізніше буде все і там (разом з усіма виправленими КС-багами і новою XJedi картою)
Спасибо ,сделал круто мне понравилось!
-Spillik
29.9.2009, 19:03
Карта и мод мне понравились)
Но баланс не очень...
вот такая у нас с Даном получилась штука) Всем пасиба!!!, баги будем исправлять, какнибуть. Хоть на серваке еще не бегала))оч интересно ето в деле испытать)
хех,токшо в Киев приехала))
-Vinikan
30.9.2009, 19:10
Надо будет сыграть=))
Я отправил смс на номер 4448 но она не появилась в чате и не пришли кредиты(куаги) зато деньги со счета сняло,прошу разобратся или вернуть кредиты...
Вчора приблизно без 10-5 хвилин 20ої години, я надіслав в SMS чат повідомлення зі змістом .7=) .
Через 3 годнини - надійшло повідомлення зі змістом -"Service SMSMoney Temporarily Unavaiable".
Сьогодні о 13:02 надійшло смс, що каже :"Dyakuemo za pidtrymku saitu "UAGalaxy". Yakscho v texti e povidomlennya my yogo prochytaemo."
Як я бачу смс і досі неприйшло. Але гроші зняло.
Щось зробити можливо?
Rex, дякую за детальну інформацію про помилку в системі.
З моєї вини стався деякий збій і аж з 20ого вересня не приходили смски.
Зараз ми власноруч видамо кредити тим, хто їх не отримав.
5 останніх смсок зараховано автоматично
-Dart Mol
1.10.2009, 18:25
я отослав смс 30-сентабря в 15год21хв35сек на номер 4449 гроші зняло а смс на прийшло
(Dart Mol @ 1.10.2009, 19:25)

я отослав смс 30-сентабря в 15год21хв35сек на номер 4449 гроші зняло а смс на прийшло
Такої не прийшло до нас.
Дзвони за номером 239 23 61. Це контент провайдер.
Пояснюй їм усе це, cкажи що СМС так і не дійшла до сайту smsmoney.com.ua.
Скажи їм на який номер ти відсилав і з яким текстом, в який час.
Вимагай від них розібратись із цим.
-Dart Mol
1.10.2009, 18:37
неможу позвонить