Бонуси за вампіра-кролика:
День 1+5 до атрибуту або можливості, +5% захисту від зброї і один вампірський спелл.
День2+10 до атрибуту або можливості, +10% захисту від зброї і 2 вампірських спела.
День 3+15 до атрибуту або можливості, +10% захисту від зброї і 3 вампірських спела.
День 4 (і так далі)
+20 до атрибуту або можливості, +10% захисту від зброї, 4 вампірських спела.
+до того. Захист від хвороби (100%), захист від параліча (100%)
Покращуюмі атрибути (сила, воля, швидкість)
Покращуюмі можливості (акробатика, атлетика, знищення, кулачний бій, іллюзія, містицизм, тіньові можливості (скритність).
Тепер про спели вампіра
Зір мисливця - Нічний зір і Знайти життя (радіус 100 футів) на 30 секунд. Коштує 5 мани.
Вампірська спокуса - причарувати на 20 секунд при контакті . Використовується 1 раз на добу
Царство жаху - сайленс+деморалізація на 20 секунд при контакті . 1 раз на добу. безкоштовно.
Обійми тіней - Нічний зір на 90 секунд. Невидимість на 180 секунд, 1 раз на добу, безкоштовно.
Я вже не пам"ятаю що там з кров"ю треба робити Там або є спелл "пити кров" чи щось типа такого, або треба голими руками заломати будь-яку людину, а в інвентарі буде його кров

Сгіан, я не знаю чи все ти зібрав для закляття щоб повернутися назад людиною, так що ось треба ще зібрати:
1)6 головок чосника (повсюди валяється)
2)2 штуки кровавої трави (біля і в воротах Облівіона)
3)5 листків Нічної тіні (проміжок між Бравілом і Скінгардом, або в Акрканному університеті)
4)Кров аргоніанця (згодиться люба, головне щоб вас не спіймали)
5)попіл вампіра (потрібний попіл вампіра тільки з Червоних вод)
Віддаєш все це відьмі, а через день отримуєш коктейдь. Вуаля! Ти здоровий, правда всі бонуси зникають

Так що подумай, чи треба це тобі. Я б десь на 2-3 день перестав перетворювватися. Імхо, найкращий період.
ти до речі як вампіром то став, бився з ним, чи попросив главу Темного братства?
І ще. Зайдіть в консоль і пропишіть
coc testinghall. Це контрольна кімната тестерів. Зайдіть в червону кіснату з написом Alchemy Warehouse, здається так. Там є все, що потрібно алхіміку і прокачати її там можна до максимуму. Начеб то чітерство, але з іншої сторони...

та і взагалі в інших кімнатах можна прокачатися. Щоб вийти с тестінгхолу, зайдіть в зелену кімнату, вони виводять гравця в світ. Кому цікаво, я можу ще декілька кодів написати.