Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Oblivion
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Ігри (одиночні)
1, 2, 3, 4, 5
Sgian Dhubn
Это что за муть жил себе никого не трогал и в один прекрасный момент перс начал превращаться в вампира.
Бабка подкинула задание камень души большой найти где его быстрее найти.
И как быть с солнцем?
Erfoc
Короче такий принцип. П"єш кров - більше схожий на людину, ніхто не помічає, сонце пофіг, але менше вампірських бонусів.
І навпаки. Не хаваєш - Схожий на кролика в латах (біла шкіра, червоні очі, бррр), торговці не спілкуються і не продають нічого, більшість просто нападає. Але знову ж дається багато бонусів. Якщо треба, я напишу які.
Камні душ можна знайти в універстетах магії по всому Кіроділу. Якщо знайдеш хоч один робиш ось що:
1)Береш лук, стріли, екіпіруєшся цим всім.
2)Натяни тетиву лука, але не відпускай і нажми ТАБ
3)Зроби даблклік на екіпірованих стрілах
4)Потім, утримуючи Шіфт, нажми на камінь душі.
5)Вийди з меню екіпіровки
В принципі повинен випасти предмет, але не один, а по кількості стріл, що у тебе було. Те ж саме можна робити і іншими дорогоцінними і легкими предметами.
І ще! Вампіро дуже вразливий від вогню, так що використовуй "сайленс" вампіра.
Гуд лак! smile.gif
-Ronin
Мну интересно какие бонусы. Напиши плиз)
Sgian Dhubn
(Erfoc @ 19.7.2007, 21:50) *

Короче такий принцип. П"єш кров - більше схожий на людину, ніхто не помічає, сонце пофіг,

Кровь как пить?

У меня сейчас вид как у кролика.
Erfoc
Бонуси за вампіра-кролика:
День 1
+5 до атрибуту або можливості, +5% захисту від зброї і один вампірський спелл.
День2
+10 до атрибуту або можливості, +10% захисту від зброї і 2 вампірських спела.
День 3
+15 до атрибуту або можливості, +10% захисту від зброї і 3 вампірських спела.
День 4 (і так далі)
+20 до атрибуту або можливості, +10% захисту від зброї, 4 вампірських спела.

+до того. Захист від хвороби (100%), захист від параліча (100%)
Покращуюмі атрибути (сила, воля, швидкість)
Покращуюмі можливості (акробатика, атлетика, знищення, кулачний бій, іллюзія, містицизм, тіньові можливості (скритність).

Тепер про спели вампіра
Зір мисливця - Нічний зір і Знайти життя (радіус 100 футів) на 30 секунд. Коштує 5 мани.
Вампірська спокуса - причарувати на 20 секунд при контакті . Використовується 1 раз на добу
Царство жаху - сайленс+деморалізація на 20 секунд при контакті . 1 раз на добу. безкоштовно.
Обійми тіней - Нічний зір на 90 секунд. Невидимість на 180 секунд, 1 раз на добу, безкоштовно.

Я вже не пам"ятаю що там з кров"ю треба робити Там або є спелл "пити кров" чи щось типа такого, або треба голими руками заломати будь-яку людину, а в інвентарі буде його кров smile.gif
Сгіан, я не знаю чи все ти зібрав для закляття щоб повернутися назад людиною, так що ось треба ще зібрати:
1)6 головок чосника (повсюди валяється)
2)2 штуки кровавої трави (біля і в воротах Облівіона)
3)5 листків Нічної тіні (проміжок між Бравілом і Скінгардом, або в Акрканному університеті)
4)Кров аргоніанця (згодиться люба, головне щоб вас не спіймали)
5)попіл вампіра (потрібний попіл вампіра тільки з Червоних вод)
Віддаєш все це відьмі, а через день отримуєш коктейдь. Вуаля! Ти здоровий, правда всі бонуси зникають sad.gif Так що подумай, чи треба це тобі. Я б десь на 2-3 день перестав перетворювватися. Імхо, найкращий період.

ти до речі як вампіром то став, бився з ним, чи попросив главу Темного братства?

І ще. Зайдіть в консоль і пропишіть coc testinghall. Це контрольна кімната тестерів. Зайдіть в червону кіснату з написом Alchemy Warehouse, здається так. Там є все, що потрібно алхіміку і прокачати її там можна до максимуму. Начеб то чітерство, але з іншої сторони... shifty.gif та і взагалі в інших кімнатах можна прокачатися. Щоб вийти с тестінгхолу, зайдіть в зелену кімнату, вони виводять гравця в світ. Кому цікаво, я можу ще декілька кодів написати. wink.gif
Sgian Dhubn
(Erfoc @ 20.7.2007, 8:27) *

Я вже не пам"ятаю що там з кров"ю треба робити Там або є спелл "пити кров" чи щось типа такого, або треба голими руками заломати будь-яку людину, а в інвентарі буде його кров smile.gif
Сгіан, я не знаю чи все ти зібрав для закляття щоб повернутися назад людиною, так що ось треба ще зібрати:
1)6 головок чосника (повсюди валяється)
2)2 штуки кровавої трави (біля і в воротах Облівіона)
3)5 листків Нічної тіні (проміжок між Бравілом і Скінгардом, або в Акрканному університеті)
4)Кров аргоніанця (згодиться люба, головне щоб вас не спіймали)
5)попіл вампіра (потрібний попіл вампіра тільки з Червоних вод)
Віддаєш все це відьмі, а через день отримуєш коктейдь. Вуаля! Ти здоровий, правда всі бонуси зникають sad.gif Так що подумай, чи треба це тобі. Я б десь на 2-3 день перестав перетворювватися. Імхо, найкращий період.
ти до речі як вампіром то став, бився з ним, чи попросив главу Темного братства?

Сейчас я 100% вампир,начинал как волшебник вступил в братство магов выполнял задания одно из которых логово вампиров замочить незнаю повлеяло это или нет,а потом сны начали сниться и опа я уже вампир меня солнце сейчас достаёт вышел и хана.
Насчёт пить кровь нету такой возможности.
а камни пустые я все из академии стырил и продал только вот не помню кому.
Erfoc
Подіяло smile.gif
Тоді давай іди в Арканний універ і тир там.
Або іди в Облівіон і шукай в скринях (чи що то таке.. ?)
А як пити кров можна дізнатися, якщо піти в Таємне братство до Вінсента-вампіра. Мож він розповість. Що вступити в братство завали когось невинного і засни десь недалеко. А там далі по ходу..
або заходь в тестингхолл і шукай там. 100% є там десь.
-Ronin
Кстати, а кем интересной всего играть в Обливионе? Магом или вором или танком?)
Starforce
Теперь из-за вас играю в эту игру. smile.gif
Отдаю предпочтение во всех играх такого жанра магам, но ни в коем случае не воинам.
-Keeper
Самый читерский билд - бретон \ Ахиили (кавайная тварь с ушками и хвостиком) + созвездие Голема + шмот на резист к магии это всё прикрепляем вызваным приведением, валим его 2 раза и вот вам - почти 100% иммун к магии и мана в виде миниона )
И там уже нада не уклоняться от вражеских фаерболов, а ловить их.
...скоко не пытался так развится, ниразу не осилил smile.gif
-KoYoT
Играл в эту игру наверно год назад(или чуть меньше). smile.gif
Я вечно качал эльфа - лучника(акробата). Прошел темное братство и воровскую гильдию.Ну еще на арене завалил орко-вампира. smile.gif
Вот прочитал , что вы тут пишете, наверно и сам начну заново играть. smile.gif
Erfoc
Самий чітерський - це вищий ельф + магія дестракшн + сузір"я Голема.
Або лісовий ельф + акробатика + вампіризм (мбухахаха) + магія призива. + сузір"я коня.

Танками нецікаво грати, бо легко. От лучник! Осьо де адреналін!

Ну еще на арене завалил орко-вампира

Це Гаян Шинджі вампір??? Це просто відтінок шкіри такий!
-KoYoT
Хороший лучник и с одного выстрела убивает любого.
Sgian Dhubn
(Erfoc @ 20.7.2007, 22:46) *

Самий чітерський - це вищий ельф + магія дестракшн + сузір"я Голема.
Або лісовий ельф + акробатика + вампіризм (мбухахаха) + магія призива. + сузір"я коня.

Танками нецікаво грати, бо легко. От лучник! Осьо де адреналін!
Це Гаян Шинджі вампір??? Це просто відтінок шкіри такий!

Высший эльф вроде магии холода боиться и огня и ещё чего-то.
Брал знак голема но у меня магия с ним не востанавливалась.
Сейчас за бретона играю.
Erfoc
(Sgian Dhubn @ 20.7.2007, 22:11) *

Высший эльф вроде магии холода боиться и огня и ещё чего-то.

Гм... я знаю, що магії вогня боїться сухір"я Аристократа. Вищий ельф робить спели більш сильними.
-Razzor
Доу!(с)РУффлесс..у высшых эльфов вражденная слабость к стихиям(огонь,вода,медные трубы)..и еще одно,созвездие не голема а атронаха =Р,и тот орк не Гайан Шындзи,а просто новый великий чемпион,вы наверно невнимательно читаете диалоги..ибо Шындзи на то время уже более века мертв,и орк не вампир,его атецц был вампиром =Р
Roofless
+ не Вищий Ельф, а Високий Ельф(там йдеться про зріст, а не про їх дурну самовпевненість smile.gif )
Erfoc
Ой, да ладно тут придиратися до слів. Атронахи всякі, ельфи. Головне, що всі зрозуміли про що ідеться мова. smile.gif
Сгіан, а скільки часу проходить після того, як вампір кусьнув? Я перший раз пройшов квест Сірого принца і тепер не знаю, стану кровососом, чи ні.. confused1.gif
Sgian Dhubn
(Erfoc @ 21.7.2007, 21:59) *

Ой, да ладно тут придиратися до слів. Атронахи всякі, ельфи. Головне, що всі зрозуміли про що ідеться мова. smile.gif
Сгіан, а скільки часу проходить після того, як вампір кусьнув? Я перший раз пройшов квест Сірого принца і тепер не знаю, стану кровососом, чи ні.. confused1.gif

Кто его знает я не засекал но примерно успел пройти заданий 5-7 после логова вампиров может больше.
Я пока не пойму все камни бабке перетягал а ей не подходит.
Плюну наверное и сначала начну только вот самое не кошерное это перса создавать и подземелья проходить даже уже не знаю кем начинать.
-Lutik
Она там воде просит большие(или какие там?) пустые камни душ. Мож ты не пустые ей носишь?
Erfoc
Та заходите в тестову кімнату і там все є!!! Чого лазити десь? confused1.gif
-Razzor
инкубацыонный период Гемофилии Венценосных длится 3-4 дня,проявляется сама болезнт в том,что персонаж получает -5 к выносливости ninja.gif
Sgian Dhubn
(Gordus @ 21.7.2007, 23:24) *

Она там воде просит большие(или какие там?) пустые камни душ. Мож ты не пустые ей носишь?

И большие и маленькие и великие все пустые.

(Razzor @ 21.7.2007, 23:30) *

инкубацыонный период Гемофилии Венценосных длится 3-4 дня,проявляется сама болезнт в том,что персонаж получает -5 к выносливости ninja.gif

Во во у меня тоже выносливость упала и ещё ловкость вроде.

(Erfoc @ 21.7.2007, 23:27) *

Та заходите в тестову кімнату і там все є!!! Чого лазити десь? confused1.gif

Консоль тилдой выводить?
Там что камни душ есть?
-Ronin
Ух, а я создал себе такого мага-разбойника, так такой нефиговый дядька получился) Сейчас уже выполняю задания гильдии убийц и уже приглашен в гильдию воров. Следующим этапом будет гильда магов)
-KoYoT
А вот если я выполнил основной квест, закрыл ворота. (все). Как мне теперь досать огненную траву для противоядия от вампиризма? smile.gif
+Меня приглавили в общество убийц вампиров, правда главный был вампиром и его пришлось убить. smile.gif
Sgian Dhubn
(KoYoT @ 23.7.2007, 3:17) *

А вот если я выполнил основной квест, закрыл ворота. (все). Как мне теперь досать огненную траву для противоядия от вампиризма? smile.gif
+Меня приглавили в общество убийц вампиров, правда главный был вампиром и его пришлось убить. smile.gif

Красавец! biggrin.gif
Erfoc
Сгіан, я знаю яккусати людей. Коли вони сплять. smile.gif Підходиш до будь-якої людини, що спит і тикаєш на неї. В звичайному випадку ти просто будищ її, а так є ще вибір "кусать". Правда мороки з цим. До речі можна по різному кусати. Або ідеш в любий квартал з бомжами, там вже просто, або стати таким "аристократом" і обирати жертву покраще. Там Хіронімус Лекс, наприклад smile.gif
А я став Великим чемпіоном арени, зараз я "Душитель" в клані вбивць і поки що "карманник" у злодіїв.
хехехе, я тепер один з найповажніших членів чорної руки. smile.gif Ви вже пройшли тест, де треба знищити стару гільдію вбивць? shifty.gif а я пройшов.
консоль відкривається тільдою. Потім пишемо coc testinghall . Далі самі розберетесь.
Сгіан, я великих там не зустрічав, бо був тільки в 2-3 кімнатах. Я там таку броню намутив. Зараз якщо зможу, то скрін дам.
Sgian Dhubn
(Erfoc @ 23.7.2007, 12:22) *

Сгіан, я знаю яккусати людей. Коли вони сплять. smile.gif Підходиш до будь-якої людини, що спит і тикаєш на неї. В звичайному випадку ти просто будищ її, а так є ще вибір "кусать". Правда мороки з цим. До речі можна по різному кусати. Або ідеш в любий квартал з бомжами, там вже просто, або стати таким "аристократом" і обирати жертву покраще. Там Хіронімус Лекс, наприклад smile.gif
А я став Великим чемпіоном арени, зараз я "Душитель" в клані вбивць і поки що "карманник" у злодіїв.
хехехе, я тепер один з найповажніших членів чорної руки. smile.gif Ви вже пройшли тест, де треба знищити стару гільдію вбивць? shifty.gif а я пройшов.
консоль відкривається тільдою. Потім пишемо coc testinghall . Далі самі розберетесь.
Сгіан, я великих там не зустрічав, бо був тільки в 2-3 кімнатах. Я там таку броню намутив. Зараз якщо зможу, то скрін дам.

Я уже тоже узнал только вампиром меня уже достало быть.
Жалею что продал камни у меня их завались было.

!
Попередження:
Оверквотинг.
-Lutik
(Erfoc @ 23.7.2007, 12:22) *

Удивил smile.gif Я уже давным давно прошел основной квест, арену, гильдию воинов, магов, воров, убийц и выполнил все квесты даэдрических статуй smile.gif
Erfoc
(Gordus @ 23.7.2007, 11:42) *

Удивил smile.gif Я уже давным давно прошел основной квест, арену, гильдию воинов, магов, воров, убийц и выполнил все квесты даэдрических статуй smile.gif

Ууу... паапка, мона я тебе потрогаю smile.gif
Хто знає хто вкрав картину у графині? confused1.gif
-Keeper
Девачка-негр. А кто знает де взять легендарную отмычку, которая никогда не ломается?
Rome
Плохо помню, но нужен 10 лвл .
Там в Чёрных болотах есть Дэадрическая статуя она задание даст. Там какието Арганианцы украли глаз(Не помню что,но украли) ты должен этой статуе вернуть эту вещь (Которую украли) и тебе даётсо отмычка + 50 ко взлому (ВРОДЕ)
-CloneTrooper
Вот такая проблема была у моего брата с вампиризмом: ему надо найти камни а для этого нужно поговорить с какойто женщиной, а так как ты вампир она с тобой не разговаривает
Erfoc
(CloneTrooper @ 23.7.2007, 14:30) *

Вот такая проблема была у моего брата с вампиризмом: ему надо найти камни а для этого нужно поговорить с какойто женщиной, а так как ты вампир она с тобой не разговаривает

Є декілька варіантів.
1) 2 дні соси кров, тоді будуть спілкуватися, + даєш хабара.
2) Не сосеш кров, а потім магією вампіра робиш себе привабливим і розмовляєш.
-Ronin
Кстати, а нету такого, чтобы спящего человека с одного удара убивать? А то криты конечно хорошо, но было бы намного удобнее иметь такой себе инстант килл...
-Keeper
для вампиров есть хороший мини-мод (может это и в патч ввели) - бутылочки с человеческой кровью *,..,*
Erfoc
(Gunmad @ 23.7.2007, 18:45) *

для вампиров есть хороший мини-мод (может это и в патч ввели) - бутылочки с человеческой кровью *,..,*

о_0. Я їх бачив лише у вампіра в Темному братстві, коли всіх повбивав. Але щось та кров тільки витягувала сили, але не те, що треба. closedeyes.gif
Кстати, а нету такого, чтобы спящего человека с одного удара убивать? А то криты конечно хорошо, но было бы намного удобнее иметь такой себе инстант килл...

це залежить, що людина лежить перед тобою. Якщо маг, або бомж, то завалиш і простим ножиком. Якщо там Сірий принц (хоча він ніколи не спить huh.gif ) або якийсь здоровяка, то ні.
Хоча... Можна в тестовій кімнаті підібрать даедричну броню, а до неї додається класний меч, тоді мож і завалиш.
Баг, який я сьогодні знайшов.
Після виконання деяких завданнь за темне братство вам аидадуть коня Шедоумер. Кінь дуже класний, дуже швидкий і саме головне невмирущий, зараза. Коли ви бачите, що сумка скоро трісне від різного лахміття, ми злазимо з коня, вбиваємо його, відкриваємо, гм... його... (коня) і скидуємо все своє барахло. Потім фаст тревел в любу точку і вуаля, кінь цілий, ваше добро в ньому, всі щасливі.
Тепер девілька приколів про коней.
1)Краще катайтесь тільки Шедоумером. Якщо ви сядете на іншого коня він просто напросто від вас піде sad.gif
2)Не робіть такі ж приколи, що і з Шедоумером. Інші коні не безсмертні, і, навіть якщо ви оживите коня, то всі речі пропадуть.
Тепер декільк команд.
1)Для скріншотів залазимо в "іні" файл в папці з грою, знаходимо рядок "bAllowScreenShot=0" і замінюємо 0 на 1. Робимо скріни всім відомою кнопгою.
2)Улюблений чіт всіх чітерів (вах, тавтологія). Всім відомий ноукліп (проходите крізь текстури)TCL Скажу чесно, мій улюблений чіт. Я їм користуюся коли в Облівіоні знаходжусь. Бо так впадло бігати по лаві... А так просто підлітаєш вверх прямо до каменя і забираєш його.
3) телепорт до місця, активного квеста (місце може бути навіть не знайденим) movetoqt
4)Ну йе вже просто буде некультурно таким чітом користуватися. Гроші. player.additem 0000000F XXX. Де ХХХ - к-кысть грошей.
5)тестова кімната, де можна знайти, що хочеш. coc testinghall
Sgian Dhubn
У кого патч Shivering Isles стоит?
Erfoc
Зараз я буду ставити на оригіналбну версію. А що?
Rome
(Sgian Dhubn @ 23.7.2007, 21:10) *

У кого патч Shivering Isles стоит?

У меня
Sgian Dhubn
(Erfoc @ 23.7.2007, 21:48) *

Зараз я буду ставити на оригіналбну версію. А що?

Ничё просто интересно кто ещё с ним играет.
-Ronin
Эмм, я то его поставил. Только вот не пойму как он на игру то воздействует) Пока ничего не заметил. Где там этот вход в Shivering Isles искать?)
Rome
Несколько дней побегай там сям, прийдёт известие о каком-то острове и там портал... короче, иди в Бравил и оттуда плыви на мальнекий островок и зайди в портал, там будет чел поговори... и Ты увидишь как дом розсыпался на бабочек... и ты на Дрожаших островах smile.gif
-KoYoT
А что нового в этом айсле?
Rome
(KoYoT @ 24.7.2007, 0:35) *

А что нового в этом айсле?

Новый сюжет, новые оружие, заклинания, знакомства smile.gif
-Ronin
Каким лвлом туда идти, чтобы не чувствовать себя ущемленно?)
Rome
2,3)
-Ronin
А, и еще вопрос. Только теперь по квестам Гильдии Убийц. Короче Черная Рука послала меня убить всех членов Святилища в котором я тусовался. Так вот все они не проблема, кроме одного чуда. Там есть орк, который валит меня с 1-2 ударов своим топорищем. Не знаю как его положить и места там нету, чтобы пятясь из лука валить. Мне дали ядовитое яблоко, я его даже положил на стол, за которым раз видел орка, но тип его не схавал. Че делать?)
Erfoc
(Ronin @ 24.7.2007, 2:27) *

А, и еще вопрос. Только теперь по квестам Гильдии Убийц. Короче Черная Рука послала меня убить всех членов Святилища в котором я тусовался. Так вот все они не проблема, кроме одного чуда. Там есть орк, который валит меня с 1-2 ударов своим топорищем. Не знаю как его положить и места там нету, чтобы пятясь из лука валить. Мне дали ядовитое яблоко, я его даже положил на стол, за которым раз видел орка, но тип его не схавал. Че делать?)

Розкажи про свого перса, ща будем думать.
Savant
вот в таких случаях рулят рэдгарти, со своим бафом на +много к всему)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.