(Atton @ 13.10.2008, 23:24)

Саримко..... насколько я знаю утя свидание было.... ты обещял расказать

Ну, якщо вам буде цікаво та смішно, то от як все було:
Йду одного разу з роботи з товаришем, а він мені ні з того, ні з сього говорить: "Я там тобі дістану телефончик тієї дівчини, яку ти бачив
там хз коли і сказав, що вона симпатична." Я йду і ледве не падаю від несподіваних слів, але думаю, чому б не спробувати. Отримавши номер телефону, сижу і думаю, а що робити мені з цим номером

- я так ніколи не знайомився. Думаю, треба порадитись з друзями, підняв увесь контакт-лист в асьці на ноги, дзвонив друзям, подругам. В кінці кінців вирішили з Сендменом написати смс. Але останній аккорд був за Фіфко. Він, провівши соц. опитування серед осіб жіночї статі все ж сказав, що смс-ки для сцикунів, а дівчатам потрібні впевнені у собі хлопці

. Тому вийшло два варіанти: дзвонити або зустрітись зразу вживу. Другий варіант я зразу відкинув. Треба значить дзвонити.

Передивившись п*ять разів "Метод Хітча", я вирішив, що наступний день буде вирішальним. Але склалося все трохи не так, і я в результаті з одним із друзів трошки випив пивка... літра три. Зайшов до друга додому, а він каже:
- Ну що, дзвони їй!
- Я не буде дзвонити нікуди в такому стані!
- Дзвони я сказав!
- Не буду!!
- !
- О_о
- Значить я подзвоню.
- Ага, аякже, подзвониш ти...
Тут він бере мій телефон і набирає її номер. Я то подумав, що він засцить і не подзвонить, але помилився. Пішов перший гудок і лиш моя реактивна реакція спасла ситуацію. Натиснувши на червону кнопочку на своєму Самвсунзі, я все ж не встиг зупинити перший гудок. Пройшло декілька хвилин - все, здавалось, забулось. Друг вийшов хвилин десь на двадцять, а коли повернувся, то знайшов в себе на робочому столі сплячу красуню
мну. Розбудивши мене ударом по столі і
витерши після цього своє крісло, ми відправились у пошуках пригод по вечірньому Києві. Ідемо собі, як ні в чому не бувало, друг дістає свій телефон і дзвонить тій дівчині. Моя реакція була приблизно от така:

. Він собі йде і я бачу героя Вілла Сміта з кінофільму у дії), звісно він її запрошує зустрітись наступного дня на Майдані о дванадцятій годині. Після цього кладе трубку і разом зі мною падає в паніку, адже забув один маленький нюанс: прийти то повинен не він, а я по ідеї!
- Фігня, щось придумаємо.
- Ага, ти вже придумав блін, щоб тебе, - кажу я.
- Та все буде в шоколаді, подзвониш мені завтра десь в десять, щоб я ще поспав і сплануємо хід дій.
Прийшов я додому, сів за комп, почитавши втішання Фіфко про те, що голос можна не розібрати по телефоні і я можу сміливо йти замість друга завтра, ліг спати в надії на те, що завтра все обійдеться і я не впаду мордою у грязюку. Зранку я думав, звичайно, над пропозицією Кості, але легке повіювання в зоні копчика мені не давало спокою, тому все ж набрав номер свого друга. Як слід відматюкавши його, все ж спланували свою авантюру. Продовжуючи планувати її за десять хвилин до зустрічі і по ходу купляючи якісь там цукерки, фісташки і іншу фіговіну, почув від свого друга дуже підбадьорюючі слова:
- Я так не сцяв з часів першого секса.
- Дякую, чувак, ти завжди можеш мені влаштувати гарне проведення часу по вихідним. Ні, не подумай, я не говорю про той випадок, коли ти зупиняв метро, і ми по ескалатору втікали потім або, коли ти нагнав на нас стадо гопів і нам прийшлось показувати майстерність майстрів древності по бойовому мистецтву швидкого подолання парканів.
Тут я йому згадав усе, що наболіло. (Дещо в прямому значенні цього слова)- Не сци, синок. Як вона хоч виглядає?
- о_О
Застібнувши мені гудзики на рубашці біля коміра і справивши враження на оточуючих, що ми пара геїв, він продовжував дивувати мене своїм оптимізмом.
За лічені хвилини до зустрічі я відправився на свою позицію біля МакДака, де по зустрічі мого друга з тією дівчиною мав їх очікувати і потім звідки не візьмись непалівно з*явитись. Все йшло по плану: я взяв для виду телефон, ніби з кимось розмовляю, а лівою рукою судорожно дробив в кармані куртки фісташки, які призначались, як варіант, для відводу очей на ряду з телефоном. Побачивши ціль, що наближалась, як на диво я зразу закінчив розмову і непалівно підкотивши до них, запропонував зайти в МакДак. Там купив усім кави, і поперлись до фонтанчика. Сидимо, п*ємо кляту каву, вже пройшло хвилин п*ять. Тут, як якась напасть, дзвонить телефон в мого друга і його раптово викликають по дуже важливому питанню. Йому ж звісно дуже незручно. Та я ж, як герой древніх часів, не покину дівчину саму

Ну далі вже все як по маслу, розговорились і так прогуляли з нею цілий день. Час від часу дзвонив непалівно друг і питав як справи, в неї чомусь теж деколи подруги цікавились ситуацією

. Здавалось, це кохання, такий піднесений стан, ходиш посміхаєшся як даун. Я думав, що все, капець. Виявилось, що так - капець, але це ще не все. Ледве заснув уночі, я поудаляв все пориво! і закладки.

Моя сестра була у шоці. Почекавши день, я дзвоню увечері і запрошую на побачення. Друге побачення змінило мене просто кардинально. Сам не знаю, що зі мною сталося, вже набридло мені писати, тому скопіюю просто діалог з аськи:
Jet (22:38:31 16/10/2008)
Вобщем мне понравилось сначало
Jet (22:39:15 16/10/2008)
а потом я ее пригласил еще раз и ... я как-то изменился
Jet (22:41:07 16/10/2008)
сначало - я думал, что влюбился, это такое состояние вознесенное, а после второго свидания я просто как оледенел и сейчас у меня такое состояние какое-то как буд-то холод один, хз как описать
Jet (22:41:38 16/10/2008)
и нет желания встречаться с ней еще раз и вообще ни с кем)
Jet (22:41:47 16/10/2008)
я имею в виду не только девушек
Jet (22:43:35 16/10/2008)
не думаю
Jet (22:43:53 16/10/2008)
скорей сначало была влюбленность какая-то хз какая, а потом еще хуже стало чем было
Jet (22:47:30 16/10/2008)
ну у меня девушки давно не было, а тут такая резкая перемена, я обычно не стараюсь кому-то понравиться, я или нравлюсь или нет, не люблю кого-то из себя показывать. Я такой какой есть, а не этот маскарад устраивать и лезть как обезьяна на пальму за бананом лишь бы произвести впечатление. Не скажу, что я так делал, но вот, например, я постоянно пытался вести разговор, придумывать всяческие темы и не всегда это мне нравилось. Вот это меня смущает. Обычно все как-то не так получаеться) Хз
Jet (22:48:08 16/10/2008)
у нас может просто мало общего)
Jet (22:48:31 16/10/2008)
скорей всего что так. Если б она еще послушала мою демагогию..)))
Jet (22:49:14 16/10/2008)
Ну я иногда как начну философствовать, то это *
тут было плохое слово*
Jet (22:49:22 16/10/2008)
:-)самомо страшно
От така історія.
Насправді мені було влом описувати це з комічного боку, бо мені не смішно зараз, але з боку це було б доволі кумедно спостерігати.