Lucasfilm готує новий фільм про Обі-Вана!

Слухи про те що Обі-Ван може отримати власний фільм ходять вже давно, але незважаючи на всі прохання шанувальників «Зоряних війн», компанія Lucasfilm до цього моменту не коментувала інформацію про повернення знаменитого джедая. Однак тепер портал The Hollywood Reporter повідомляє радісну новину для фанатів космічної саги - керівництво Lucasfilm запускає в роботу сольник Обі-Вана.

Покищо проект на ранніх стадіях розробки - у нього немає ні сценарію, ні будь-яких конкретних термінів створення. З огляду на те, що в Lucasfilm випускають зараз по одному фільму в рік, і графік релізів компанії розписаний до 2020 року, журналісти вважають, що картину про Обі-Вані глядачі побачать не раніше 2021 року. Невідомо також, чи вернеться до ролі Кенобі Юен МакГрегор, який зіграв героя в трилогії приквелів. Сам актор вже не раз висловив бажання знову взяти в руки світловий меч, а минулого року МакГрегор зазначив, що творцям саги є що розповісти про життя Обі-Вана в проміжку між третім і четвертим епізодами.


 

Створення сольника Обі-Вана, враховуючи популярність персонажа, завжди здавалося очевидним рішенням з боку Disney і Lucasfilm. Однак ходять чутки, що студії притримали роботу над проектом, оскільки планують задіяти Кенобі в одному з основних епізодів «Зоряних війн».


Переговори про те, щоб очолити зйомки сольника Обі-Вана веде триразовий номінант на «Оскар» Стівен Долдрі. У послужному списку ветерана кінематографа є чимало серйозних драм - «Біллі Еліот», «Годинник», «Читець», а тому вибір його на пост режисера нового проекту виглядає цікаво.

 

 

 

Зроблено в UAGALAXY © 2006 - 2024
Скачать Star Wars Скачать Jedi Academy Jedi Academy Star Wars Jedi Academy Jedi Knight Jedi Academy