-Anders Friden
7.8.2009, 13:12
[AMATORY] - Дыши со Мной
Dart Cruel
7.8.2009, 23:26
Eminem - Love You More
Dessar Колыбельная,
Dessar Девушке
Для любителей рэпа)
вот 2ая: Brown Boy & Loren Rose - Superman;
Steelheart - We All Die Young.
K.I.S.S. - I Still Love You
Metallica - Die Die My Darling
Constantine
13.8.2009, 3:11
Я тока шо у братухи нарыл песню о любви, которая мне в душу запала очень)
Может кому-то понравится..
Игорь Тальков - Моя любовь
http://vkontakte.ru/video7001652_121199033
Вде 3 рік я слухаю українські гурти і змушений сказати, що вони можуть ( і в мому випадку ) несуть достойну конкуренцію іноземним гуртам. Надаю перевагу панк гуртам Серцевий напад, Брем Стокер, Юркеш, Їжаки сміються.
А які вам подобаються гурти?
Чи бачите ви майбутнє українського року?
з.і. Я з міста Сторожинець, Чернівецької області. В нашому обласному центрі раз в 2-3 місяця проходить фестиваль Шнурок. Якшо хтось хоче провести добре час і послухати якісну музику, то можу закинути лінк на групу в контакті.
Haydamaka
14.8.2009, 15:29
Із не таких дуже відомих гуртів дуже люблю "Тінь сонця". Прикольні фолкові металюги)
Дуже "фірмові" симферопольські "Firewall" - грають в стилі класичного харду
Такі команди як "Фліт", "От вінта", "Океан Ельзи" "Плач Єремії", "ВВ", "скай", "т.і.к" тощо нерідко мені здаються цікавішими за багатьох своїх закордонних колег. В принципі, на мою думку, якщо порівнювати сучасний український рок із, скажімо, багатим традиціями та вже певною мірою класикою роком російським, то останніми роками наші хлопці виграють). Більше свіжих ідей, більше драйву, більше оригінальності. Імхо фактично той же російський рок живе зараз переважно виключно досягненнями 10-15 річної давнини у вигляді хітів ДДТ, нау, машини і т.д. Натомість українські команди, якщо відкинути "обов"язковий" відсоток кон"юктури, тримають рівень постійно.
А взагалі, моя найулюбленіша українська команда зараз - Кому вниз. Шкода, що її далеко не кожний може як то кажуть "прохавати"...
Повністю з тобою згодний на рахунок досягнень наших хлопців)))
Ще дуже подобається гурт Кораллі))) поєднання трембіти, сопілки і панкових мотивів - безпрограшна комбінація
Lossberg
14.8.2009, 18:18
+1 до Гайдамаки. Тінь Сонця дісно гарна група. Крім того дуже цікавою є "Пікардійська терція", ніяких музичних інструментів, повна імітація голосом, крім того цікаві тексти.
"Мертвий півень" класний дуже гурт, надзвичайно подобаються тексти, оригінальні та з юмором. Музика також досить якісний рок)
Группа " Гайдамаки"

тоже как по мне качественный фолк-рок
Моторолла - прекрасный пример украинского рока)
Mad Heads XL - украинский лайт панк)
В Украине полно прекрасных групп, просто проблема в том что инвесторы вкладываться в "сиськи", не думая о чем-то более сложном.
Так как слушаю предпочтительно heavy-power metal, то из украинских групп радуют Conquest, T.O.K., Монолит, Крылья, Реанимация. Ну, и Windrunners, в которой я играю

Будущее украинского павера весьма туманно, но надежды на жизнь есть
-Hero Boy
14.8.2009, 19:40
Последнее время перешол с зарубежного на украинский рок... Очень нравиться группа "Карна" очень якрйи пример красивого рока... Всем любителям очень советую послушать ее.. Начните с песен: "Летимо" "Моя Мила"..
Мені з ураїнських гуртів найбільше подобається гурт "Холодне Сонце", це реально класна готична рок-музика. Також хочу відзначити такі гурти, як "Кому вниз", "Ху4", "Тостер" і "Моторолла".
Помню до нас колись хучі приїжали))) молодці холопці дуж сподобалося)))
-Krauzer
14.8.2009, 22:20
а мені подобаються Тартак, ТНМК та СКАЙ. ще люблю послухати ВовуЗіЛьвова. у нього є дуже гарні пісні з хорошим змістом
А я полюбляю такі патріотичні групи як Сокира Перуна,Kroda,Dub Buk,Nocturnal Mortum.
Ну що ж,як то співають у пісні групи Mad Heads XL- Допоки сонце сяє, поки вода тече - оооооооуоо надія є
мне нравятся из украинских групп ТОЛ и Underground dimension. ТОЛ вообще такая группа, что после прослушивания песен жить не хочеться, но записано качественно и послушать можно. А Underground dimension что-то типа металкора записаного в гараже или гдето на паршивой студии, но слушать можно, пару песен прикольных есть.
Все вокруг меня без смысла...
Очень крутая група(но и очень давно перестал их слушать) после капитальных перемен в составе просто прпала желание качать их альбомы, но такие песни как "Унитаз" "Философия урбанистического безвремени" "Помойки из людей" Не могут не порадывать любителя=)
Цой всегда будет Цоем, ккие перемены не происходили бы, его будут слушать и слышать!
песни Цоя заставляли задумываться о смысле этой жизни, за ним шла почти вся молодеж, и мне кажется изза этого его и убили(он разбился в автокатастрофе, если не ошибаюсь, но мне кажется, что все это подстроено. и еще интересный факт, что в машине, нашли альбом, какой назывался "Черный Альбом"). еще вопрос.. можно ли тут подискусировать о смерти Цоя?(і чи не буде краще, якщо я буду говорити украхнською мовою?)
-Radical Edward
17.8.2009, 13:30
Иногда я люблю послушать Цоя. Его песни наполнены грустной правдой о 20 и 21 веке. Хотя так было всегда : все обманывали, кто-то убивал, кто-то умирал, кто-то влюблялся...Его песни - зеркальное отображение тех прекрасных и ужасных вещей, которые наиболее распространены в нашей повседневной жизни.
Paul Anka - You Are My Destiny
"Перкалаба" ,як вам ?
! |
| Попередження: Порушення правил розділу. 10 днів р.о. |
Фактично самі, Тостер, Фліт, Анна, Крихітка Цахес, Луузер, Наші партизани, Тол, Без Цукру, В.В, Гудімов, Інкунабула, Карна, Мед ХедсXL, Мері, Скай, Анти Тіла, Друга Ріка, Кому Вниз, Океан Ельзи,Оратанія, Роза Марена, Холодне Сонце, Яка Існує, Серцевий Напад, і ще багато чого я з Укр Гуртів слухаю=), Українська більше подобається музика, ніж Іноземна =)
Haydamaka
20.8.2009, 16:23
(Dark Angell @ 20.8.2009, 12:39)

Наші партизани
лол) "Наші партизани" - це не гурт, а альбом

. Проект Тараса Чубая за участю Кузьми. Повстанські пісні в надзвичайно красивій обробці "Плача Єремії" та друзів.
мне из украинских групп нравятся ТОЛ, Тостер, Флит, и Карна)))))
Тостер, фліт, Серцевий напад, кожаный олень, MY17
Український рок ні чим не гірший за будь який другий рок.
Цой жив!
! |
| Попередження: Порушення правил розділу. 10 днів р.о. |
-Dark Sun
21.8.2009, 18:34
ВИКТОР ЦОЙ _ ЖИИИИИИИИВ!
Я пурген начел слушать недавно, слыша ещё далеко не все песни, но то что услышал очень понравилось.
-Dark Sun
21.8.2009, 22:12
Здесь есть фаны Легендарной немецкой рок-группы Scorpions? Кому какие песни нрав? мне Humanity, New Generation, Dust In the Wind и все остальные!
! |
| Попередження: Заборонено створювати теми що вже обговорювалися або були закриті адміністрацією. 10 днів р.о. |
ну із нових українських мені подобаються:
серцевий напад, брем стокер, тостер, фліт, їжачки сміються, кожаний олень)
із старих:
кому вниз,вв,брати гадюкіни
Была раньше киевская блек-метал група Flying, к сожалению распалась после двух альбомов. Очень мелодичная, аж завораживающая (во втором альбоме так точно) музыка, как по мне
Еще недавно нарыл группу Сейтар (хейт-кор). Прикольно играют, националисты

. Тексты как подобает хейт-кору злосные, но мне нра))
Досить дивно що до сих пір не згадали про Бумбокс - це мой найулюбленіший з сучасних гуртів. А якщо брати взагалі то мені подобаються ВВ, Кому Вниз, Брати Гадюкіни, Мертвий Півень, Фліт, Тартак, ТНМК а також Плач Єремії, колись подобався Океан Ельзи, особливо старі речі.
P.S. Третього серпня після тривалої боротьби з важкою хворобою пішов із життя Сергій Кузьминський, лідер гурту «Брати Гадюкіни», світла йому пам'ять!
Собственно наконец-то решился приобрести сие чудо,но увы,раньше никогда не имел дела с гитарой вообще.Прошу помочь с выбором,так как не знаю какие критерии являются основными,потому определится не могу.Готов потратить не больше 170 $
нус...за такие деньги ты себе гибсон или фендер не купиш....но можеш поискать Cort J110 довольно неплохая гитара да и стоит недорого...но боюсь на комбик не хватит
А в какую цену будет стоит так сказать "набор для начинающего" ?
Cort - це лотерея ) Купивши гітару за 170$ дуже швидко захочеш її змінити, а це багато мінінгіту. Продати одну, дозбирати грошей на другу і тп.
Я б радив зачекати і одразу дозбирати хоча б до 250$ на щось краще.
Squier, Ibanez - залежно від того, що хочеш грати.
+1 в пользу Корта. Очень неплохое соотношение цены и качества). Но, естественно, надо слушать дерево при покупке. Иногда более дешёвая гитара звучит лучше более дорогих тупо засчёт удачно попавшегося дерева))). Знаю по себе - у нашего басиста Фил Про(

) звучит лучше, чем у знакомого LTDшка за 400 баксов - это факт:).
кстати +1 к Готму...правда у меня пример акустики,моя первая акустика была куплена за 350гривен в мьюзик ллавке...когда мой учитель услышал ее звучание и сравнил с своей эксклюзивной полуакустикой за 2к гривен,он был в шоке)
Так что если ты совсем новичек,посоветуйся с более опытными людьми,который шарят в звучании дерева, и всетаки выбери Корт,можно даже подержаный...тоже касается комбика...в любом городе есть свой портал по продаже-покупке инструментов,залезь туда и порыскай.
-Sony-made
26.8.2009, 2:13
Ху4, віч-на-віч , Кому вниз , Карна , і майже все що перераховано вами , але фанатію від ТНМК окрім "я бачу сни" його перебило...
-Hit By Hit
26.8.2009, 3:39
AC/DC - Baby, please don't go
AC/DC - She's got balls
-Radical Edward
26.8.2009, 9:14
Наутиус - Я хочу быть с тобой
170 $ *задумчиво морщит лоб*
До 2к гривен ничего посоветовать не могу. Корты не плохи, но зацикливаться на них не стоит. Имеет смысл уделить время знакомству с ямахами (джем/джаз-клуб) и шректерами (гитарный дом). В том же джаз-клубе можно пощупать стэги, но у них вероятность найти более-менее пристойный инструмент мала.
Еще в стольном граде Киеве есть гитарные мастера, которые собирают гитары, а не только делают и чинят их. У них можно выбрать симпатичный и _надежный_ инструмент за низкую цену.
Ну не знаю, отношусь скептически к гитарам, которые дешевле 3 тысяч. Хотя у меня гитара (электроакустика) за 1680, но это не шик. У моего друга гитара Squier за 2000 или чуть больше, этой гитарой я доволен. Но она была куплена не в магазине, а с рук учителя. Я бы на твоем месте не спешил, лучше подкопи деньжат и купи себе более достойную вещь. Я бы хотел себе Фендер Телекастер. Советую.
(Gothmog @ 25.8.2009, 15:55)

+1 в пользу Корта. Очень неплохое соотношение цены и качества). Но, естественно, надо слушать дерево при покупке. Иногда более дешёвая гитара звучит лучше более дорогих тупо засчёт удачно попавшегося дерева))). Знаю по себе - у нашего басиста Фил Про(

) звучит лучше, чем у знакомого LTDшка за 400 баксов - это факт:).
Апсолют , чім дерево плотніше , звук має при стукоті бути глухим , так ніби по залізу стукаєш , такі гітари дуже чудові , хи просто ціни нема !
Як от
Red special браяна мея , зроблена з камінного дерева , дерев*яшка в гітарі головне , і мені сл богу попалась Phill Pro з чудовим деревом.
Драстуйте , я прочитав багато топів у цій темі і мені стало цікаво , хто взагалі на Юазі , грає на інструментах , пише та викунує лірику , отже :
1.На якому інструменті граєш?
2.Чи ти зараз граєш у гурті, у яких гуртах брав участь ?
3.Який маєш нахил ( рок\поп\джаз\фолк )
4.Чи маєш музичну освіту (або як ти вчишся на своєму інструменті) ?
5.Чи пишеш ти композиції ?
Почну з себе
1.Електрогітара , клавіші .
2.Ні."B.E.E.F." ( Becothe enough eleven fingers )
3.Джаз Клавіші , Рок гітара .
4.7 років Клавіш , 4 роки гітари(і зараз сам).
5.Буває , але поки що далеко вони не йшли.
1.Пианино (синтюк)
2.Нет)
3.Я пишу спокойную музыку) можно сказать романтическую.
4.Нет) я просто любитель поиграть) самоучка. Нот не знаю, играю на слух...
5.Да, пишу.