Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Accord
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2, 3
-Accord
Boogieman:
Он тряпчяный с верху... А в середине титановый вкладки
я ценю этот костюм... И с большим уважением дарю его тебе... Цени его.
Kennet
Привіт кандидате....Часто бачилися на сервах..Хоча ти і не раз проявляв що до мене агресивність я не ображаюся...Але задам тобі завдання....
Поміркуй..
ти бачиш що на дівчину напав чоловік...Оба вони володіють саберами...Жінка одягнена як джедай але у неї червоний сабер, а чоловік одягнений як сітх але у нього синій сабер...Які твої дії?За кого ти заступишся?
-Accord
Kennet:
Я помогу женщине, так как она одета как Джедай... А сабер мало ли может они дрались в рукопашку, оба потеряли свои саберы. Потом подобрали, а деваться некуда. Мужчина взял не свой сабер а женщина не свой.
Kennet
А якщо вона- це сітх яка обдурила джедая та переспала з ним...А потім переодягнулася в його одежу і хотіла втекти,Але він прокинувся та одягнув одежу сітха і почав битву з нею....?Звідки ти точно знаєшь що вона джедай...
-Accord
Kennet:
По одежде мужчины и женщины я могу определить.
Kennet
Що потвоєму найголовніше для джедая?
-Boogieman
Эх...Аккорд...Аккорд. Ладно. Добрая я душа. Буду я ценить твой костюм, но так как сравнение с костюмом Джона нет, то твой полежит на полке. Я За кандидата. Он выполнил мое задание. Вяло, но выполнил. Не полностью, но с ленью и душой.
-Accord
Kennet:
Джедай без меча - такой же, как джедай с мечом, только без меча.

я думаю Меч
Kennet
Хм....подивлюся за заявою а потім прийму рішення..
Kennet
хм...у тебе 9 за і 2 проти...Чи тобі потрібен мій голос?Тиж усе одно проходиш...
Ти відповідав на мої квести тому що боявся що я проголосую проти ,чи ти хотів мій голос за.?
-Accord
Kennet:

Я старался отвечать на вопросы, не для голоса (За) или (Против) я хотел показать какой я есть... А вам решать, принимать меня или нет!

Nikooz
Поздравляю Accord, ты принят!

>>ознакомься<<
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.