Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Eurovision Song Contest 2009
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Музика
1, 2, 3
Teo
я тож неочікував, думав взагалі продінамлять нас, гг
Rock
Я конечно не ждал что Лобода нам вырвет лидерство, но я совсем не ожидал что мы будем в такой жопе...

Походу у нас мир перестраивается на немного не стандартную ориентацию
Xose
Хаха ми їм дали 8 балів
Але я за них не голосував,Ісландія краща
Teo
Рок, ага...спочатку Білан тепер цей чувак...і як вони Данилка не " полюбили " ?
Erfoc
Ахтунг!(зредаговано мтюкливе слово) Я просто в шоці! Ведучі - "матюкливе слово" (прикметник) шовіністи! Кіркорова - на палю! Малахова - в санаторій! Алсу - до хірурга!

Ну як можна білоруса, який живе в Норвегії називать "своїм", як можна назвать українку, яка хоч і співає за Росію "своєю"??

Я вже не кажу ро жахливу англійську ведучих. Якщо пам'ятаєте в 2005 році у нас ведучими були Дж Паша і Машка Єфросіньєва. От у них чудово поставлена мова, а у цих - тьфу просто!
Rock
Медленно и уверено мы набираем балы...Нулевые...Если Украина будет на последнем - я весь год буду ржать...
Xose
Лобода скоро докотиться до Гринджол.
Вже на 17
-Friend
Нам вообще уже не одного бала не дают. _a1.gif
Erfoc
Побили рекорд Русланки _a2.gif Нє, я білорусів люблю, вони класні, але його... ninja.gif
Rock
22 страны (примерно) ниодного балла нам не дали

(Teo @ 17.5.2009, 0:50) *

Рок, ага...спочатку Білан тепер цей чувак...і як вони Данилка не " полюбили " ?

Данилко наш.И он не педик (сорри вдруг кого обидел), он немного хреновую песню просто спел...
-Friend
Нам дали 6 балов, ура, товарищи!!! biggrin.gif
!
Попередження:
Порушення правил розділу, 10 днів р\о.
Rock
Пошел на кухню было 30, пришел - смотрю 46, кто нас так осчастливил?
-Friend
Еще 4 бала Украине, у нас уже 50! blink.gif С такими то темпами, скоро 1 место! laugh.gif
Xose
Поляки походу
-Friend
Вот еще 3 бала, спасибо, Армения. _a1.gif Русским 12 балов. Коментаторы уссикаются от радости. blush2.gif
Rock
Нам дали 8 баллов, рекорд

Норвежец лох)чистой воды
Rock
10 баллов кинули нам еще
Erfoc
"Наш Рыбак выиграааал!!!"

Убив би...
Haydamaka
Блін, скажіть, чому так норвежець людям сподобався, я насправді зрозуміти не можу _a1.gif
Короче, я розчарований) В наступному році треба Козловського відсилати megalol.gif
Rock
Подошла поцеловала Норвежца Лобода наша, подумывая в голове *сволочь украл мою квартиру*...Я бы подошел и ударил бы маваши в голову, может более мужественным стал бы...

(Gaydamaka @ 17.5.2009, 1:09) *

Блін, скажіть, чому так норвежець людям сподобався, я насправді зрозуміти не можу _a1.gif
Короче, я розчарований) В наступному році треба Козловського відсилати megalol.gif

Бориса Апреля...
Erfoc
Т.І.К або Борщ! )))))))
Rock
Попросим в следующем году за нас выступить Slipknot или Дрегонфорс, я хочу посмотреть сколько баллов за них кинут, и поймут ли их вообще люди.
Victoria
И какое она там место заняла? closedeyes.gif
Sgian Dhubn
(Erfoc @ 17.5.2009, 1:12) *

Т.І.К або Борщ! )))))))

А до речі не самий поганий варіант.
Neltharion
Россия молодци шоу норм... кароче шоу лучше всего было, а ваще скукотища в этом году. хотя оценили справедливо всех и на том спасибо... а ваще меня за душу ниодна песня не взяла... нет не та пошла музыка closedeyes.gif ... кароче РОК ФОРЕВЕР! ДАЕШЬ русский-украинский рок в следующем году? biggrin.gif
Rock
Украина заняла 12-тое место
Scroll
Люди,как же вы забыли про нашего любимого Леню Черновецкого laugh.gif ?
Даеш Леню в следующем году на Евровидиние)))?
А вообще,обидно,что так вышло,я все таки ожидал большего. Лобода выступила на четверку с минусом).
Sgian Dhubn
(Erfoc @ 17.5.2009, 1:12) *

Т.І.К або Борщ! )))))))

А до речі не самий гірший варіант. Треба етнічною музикою європу "бити".
А Росії взагалі нічого не давати.
Haydamaka
(Sgian Dhubn @ 17.5.2009, 1:16) *

Треба етнічною музикою європу "бити".

До речі, мені саме цим сподобалася Молдова.
Короче, треба Скрипку туди) нехай мистецтво Європі показує, а не голі дупи і лялькові пики)

(Scroll @ 17.5.2009, 1:15) *
Лобода выступила на четверку с минусом).

Лобода норм виступила) Просто європейські чоловіки спати полягали, і не оцінили її "талантів"))))
Погано, що жінки так рано в Європі спати не лягають, тому за норвежця голосували))
Erfoc
(Gaydamaka @ 17.5.2009, 1:19) *

Короче, треба Скрипку туди) нехай мистецтво Європі показує, а не голі дупи і лялькові пики)

Во! Плюсодин! Правда, якшо він знову затяне "Весну" або "День народження", то я блювану laugh.gif
Rock
Мать твою, везде крутят эту песню...

В следующем году я сам лично от Украины поеду на Евровидение...Оденусь как паймальчик...Посмотрим ментальность *Европеских женщин*
Sgian Dhubn
(Erfoc @ 17.5.2009, 1:22) *

Во! Плюсодин! Правда, якшо він знову затяне "Весну" або "День народження", то я блювану laugh.gif

Ну так не ми ж будемо віддавати голоси а Європа.
Гуцулів туди з мольфаром заслати! laugh.gif
Giterball
Сьогодні тік перший раз подивився Євробачення за ці всі дні, і мушу признатись Норвегія просто супер)) пісенька ніби така проста але дуже в'їлася в голову) thumbup1.gif
P.S антікрізова наша герл, оцінка відповідає дійсності.
Gordus
За Лободу не болел совершенно...
Для меня странен тот факт, что украинский язык звучал в песне от России, а не от Украины...
Рыбак молодец, зря его сейчас обсыраете, очень люблю всякие такие кельтские мотивы вроде его скрипки _a1.gif
Еще Исландия понравилась- красивая девочка красиво пела blush.gif

Билан- сакс :Е
Remres
Ми уже звикли просто так... обирати не найкращі кандидатури .
Були Гринджоли , яких обрали тільки за те що вони відспівувались на "Помаранчевій революції" .
Пізніше прийшов Данилко . Мені було соромно що мужик одітий в жіноче вбрання і з кульками замість цицьок представляє Україну . А зараз що? Кульки на силікон замінити ... думали начебто як писав Гайдамака "Просто європейські чоловіки спати полягали" . Що хотіли те й отримали . Треба обирати достойніших .
p.s. Споите меня водкой и отправте на Евровиденье))) Я петь буду)
Giterball
Билан- сакс :Е

laugh.gif
!
Попередження:
флуд 10 дней Р/О
Haydamaka
(Gordus @ 17.5.2009, 1:36) *
украинский язык звучал в песне от России

Краще б не звучав) Імхо рогато вийшло
До речі, ніхто в слова ті не вслухувався? Там по суті просто набір фраз. Ні сіло ні впало.

Мамо, а ти ж мені казала: "я не джедай"
biggrin.gif
Exist
Норвегія - просто КАЙФ!!!!!!!11 Обідно, звичайно, за Патрісію Каас і за Світланку, особливо за француженку, але перемога Сашкі заслужена...БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!1111 bi.gif bi.gif bi.gif bo.gif bo.gif bo.gif thumbup1.gif
Atton
Тільки що з роботи) Такої шари людей у нас ще не було huh.gif Приємно що коли Лобода співала то весь Блокбастер нас слухав) Я власне думаю що мінім 3те місце заслужили....
Erfoc
Слова Приходько

Смислу маловато...
Giterball
Iceland
Как по мне Исландия тож норм)Спокойно, нече лишнего, но не дотянула до нужной планки. Європе подавай все время что то новое и не стандартное _a1.gif
Sgian Dhubn
Сенс у словах є, але не туди сюди.Треба було українською співати, а не тулити. Не люблю я людей манжаків, котрі то туди то сюди.
Erfoc
(Giterball @ 17.5.2009, 1:50) *

Європе подавай все время что то новое и не стандартное _a1.gif

Якби це було справді так, то перемогли б Серби
ютуб

Rome
Товарищи, пора усвоить что на Евровиденье НЕ ВЫИГРЫВАЮТ достойные, выигрывают или те, у кого хорошие отношения с соседями, или же, те кто сумели зацепить людей, не обязательно мастерством. Сомневаюсь, что в следующем году пройдёт смазливый парень.

btw, насчёт соседства, Россия заняла 10 место со своей быдло-песней.

from icq about russia: "нету ни сисек, ни голоса, ни шоу, ни интересной песни"

<3 Portugal
Giterball
2Erfoc
megalol.gif
Да ну нафиг)
!
Попередження:
Флуд, 10 днів р\о
Atton
МІж іншим я нічого у Норвегії оригінального не побачив. Ще один таких же білан closedeyes.gif Я б Ісландії або Туркам дав)
Erfoc
Знайомі з Мюнхена казали, що на Заході Євробачення дивляться тільки домогосподарки і пенсіонери, іншим просто не цікаво...

ОМГ! Тільки шо прочитав перший пост.

172 см і 48 кг? Не смішіть! У мене сеструха набагато худіша і вона 54 кг.

Брехня короч ^^
Victoria
Ну незнаю))) Мне очень понравилась игра норвежца на скипке,а то что он косит под *мальчика-пай* это есть немного)) вообщем я не довольна Лободой,приедет домой,не буду даже ее песни слушать biggrin.gif
Rock
приедет домой
Не приедит, у нее теперь квартиры нету (=
Neltharion
ага так все и поверили что у нее квартиры нет =) тьху... перевелось нынче исскуство почти... а что народ, разве Юагеры хуже чемто той же Норвегии... мы круче... Наша молодежь вам и сочинит и споет и в 300 грн вложиться... вот какие мы... нам надо первое место )))
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.