Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Antarian Rangers] Vilat
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2, 3
Sneyking
Таві, так в деяких відповідях я спішив, і відповідав з ходу, признаю моя вина. Дайте шанс я докажу що я гідний бути в АР. Я дуже хочу поступити в АР це вже моя 5 заявкка напевно ніхто так не подавав в АР, мені дуже подобається колектив, я хочу бути частинкою АР.

Mcafree, як я можу змінити твій голос?
Taviscaron
Совсем забыл. Reactive не может голосовать в текущих заявках. Он был переведен к нам из Ордена, т.к., как и для многих бойцов АР, их правила слишком строги для него, хоть он и владеет Силой)

Так что его голос учитывается только в заявках, которые будут открыты после его перевода.
Mka
Согласен с Артези, все мы начинали с чего то. Но для этого и нужно хоть как то начинать, опыт получать, учится на своих ошибках, что бы впредь их не повторять.

Я не судил по прошлым заявкам, и делал выводы исходя из данных именно этой темы. Увы, но на данный момент мой голос ты не как не изменишь.

Попробуй в следующий раз. И будь другом, постарайся сделать выводы из твоих ошибок, и в будущем не допускать их. И тогда, я думаю госпожа удача будет на твоей стороне.

И снова я противоречу сам себе, потому что за тебя замолвили словечко очень влиятельные люди.
Вообщем мои условия для изменения голоса таковы:

Купи Clan Personal Support или Clan Finance Support на выбор, на 3 месяца, в знак твоих серьезных намерений. Но можно и два сразу, на время от 1-3 месяцев. Устраивают условия?

TOUR
Один и единственный шанс. Помнишь подклан Fierce Anarchy? Ты там был. Зачем ты представлялся другим человеком? Зачем ты позволял себя унижать, оскорблять, при этом извиняясь и пев песни в скайпе?
От ответов зависит мой голос.
Sneyking
to Mcafree: Так постарюсь завтра купити.
to Reactive:Так памятаю, ну це сталось випадково ти мене сприйняв за іншу людину і я вирішви скористатись моментом, так це була погана ідея, але на той час я хотів в якийсь клан. На рахунок того що там мене уніжали і обіжали, ну я мені на це було байдуже, ви собі посміялись, мені не було обідно.А співав в скайпі тільки щоб підняти вам настрій, зараз я радикально змінив свої погляди і не дам себе принизити.
Mka
Смотри не пробалаболься.
ЗА
TOUR
(Vilat @ 25.9.2014, 20:17) *

to Reactive:Так памятаю, ну це сталось випадково ти мене сприйняв за іншу людину і я вирішви скористатись моментом, так це була погана ідея, але на той час я хотів в якийсь клан. На рахунок того що там мене уніжали і обіжали, ну я мені на це було байдуже, ви собі посміялись, мені не було обідно.А співав в скайпі тільки щоб підняти вам настрій, зараз я радикально змінив свої погляди і не дам себе принизити.

Что за бред?) Ты пел в скайпе, что бы тебя с клана не выкинули, и не написали жалобу за обход банов. Плохо врать.
Sneyking
Аааа, точно, ну просто я дуже хотів грати джа, адже я немав грошеей на розбан.
просто я добре не памятав, за що я співав)
Despair
Ну пел он и что?) Наоборот весело же) Когда такой позитивный человек поднимает тебе настроение)
И да Реактив, ты походу не читал пост Тави?) Тебе нельзя голосовать.(помню он мне пел в скайпе, когда мы фанились)
Nevan
Прежде чем полюбить других, научись любить себя.
Это же относится и к умению ценить себя.
Ты не такой плохой, каким тебя многие позиционируют.

Если без обходов банов, то я за, что ли.
Ничего плохого ты все равно сделать не в состоянии. _a1.gif
Sneyking
Дякую Mcafree, Hikikomori я не підведу _a1.gif !
Mka
Парни, вы что смеетесь?
Что Рики что Хики, вы не можете тут голосовать, т.к вы попали в расположение Рейнджеров после того, как кандидат написал заявление.
Коммандор Тавискарон уже это писал.
Sneyking
Поповнив рахунок, є 4500 куаг, можу купити тільки один голокрон, який краще купляти?
п.с: зараз більше коштів нема щоб купити 2 голокрона.
Taviscaron
Personal Support.
Sneyking
Купив_a1.gif
Nazareth
Что за клевые пацанчики на аватарке?
Какую песню на видосике исполняют?
Как зовут гитариста в бандане?
Sneyking
Це легендарні Scorpions, моя улюблена музична група.
Яку пісню виконують не памятаю, чесно.
Маттіас Ябс
p.s : Любимі пісні, Wind of Change, Lorelei, Rock You Like a Hurricane, Humanity.
Nazareth
Пойдет, ЗА.

P.S. Это Rock you like a hurricane, концерт Moment of Glory с Берлинским симфоническим оркестром ad.gif
Mka
Тави, бери на испытательный срок. Все кто должен был уже проголосовали _)
Taviscaron

i
Сповіщення:
Вітаю, тебе прийнято до клану!

Дозволь скористатись нагодою і трохи прискорити твою адаптацію в Республіці. Організація у нас велика, тому, щоб не витрачати дарма час, рекомендуємо звернути твою увагу перш за все на наступні питання:

• Ти подав заявку до нашого клану і проявив бажання стати його частиною. Твоє бажання задовольнили, тепер ти - член Республіки. Ти свідомо й добровільно вирішив взяти на себе відповідальність за свої дії і вчинки та прийняв на себе обмеження яких вимагає Конституція Республіки та правила тої організації, частиною якої ти став. Будь ласка, виправдай виказану тобі довіру і не ганьби ім'я Республіки. Детально про це написано в голокроні \"Подолання Нерозсудливості\", також слушні поради знайдеш в голокроні одного з Магістрів. Якщо коротко, то просто не неси надмірний негатив в грі і на форумі. Не реагуй на провокації. Проявляй розсудливість та повагу до інших гравців і будь гідним представником нашого клану.
  • Республіка - один з найстаріших кланів Порталу. Це єдиний клан котрий жодного разу не видалявся з ЮАГу. Відтак ми уже багато років справно платимо чималу абонплату аби й надалі підтримувати своє існування. Це дорого обходиться і з кожним місяцем статки нашого фонду стають все скромнішими. В той самий час в нашому клані перебувають в середньому 40-60 гравців! Коли хоча б половина з них матиме фінансовий голокрон або вносиме до казни від 3000 куагів, то проблема з абонплатою відпаде миттєво. Лише половина гравців. Та такого не відбувається, що змушує мене звертати твою увагу на тему \"Republic Fund\". Зі станом нашого фонду можна ознайомитись з щомісячного звіту Міністра Фінансів.
  • Наший клан існує на ЮАЗі вже близько 7 років, при цьому стабільно в ньому перебуває найбільша кількість гравців в порівнянні з будь-якою іншою організацією Порталу. Безумовно, щоб підтримувати й розвивати таку велику організацію деяким гравцям доводиться докладати багато зусиль. Ми пропонуємо й тобі внести свій внесок в майбутнє клану. В \"Центрі Зайнятості\" ти знайдеш перелік актуальних вакансій і оголошень які одразу введуть тебе в курс справ в клані. Проявляй активність та ініціативність, це частина угоди. _a1.gif
  • Ми маємо власну конференцію в скайпі. Це \"місце\", де соклани можуть просто поспілкуватись один з одним і мають змогу отримати свіжі новини стосовно життя клану і порталу в цілому. Якщо ти зацікавлений і хочеш приєднатись, то просто виконай інструкції з теми \"Республіканська Конференція\".

Дякую тобі за увагу, щасти!
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.