"Император сам по себе злой" - нуда)
Против. Еще не готов.
никогда не поздно учиться
Дякую за відповідь,друже мій!Я буду вчитися,щоб стати вірним своїй справі та відданим Республіці джедаєм!І нехай прибуде з тобою сила!
2WepuatНу що я на острові,як сказав Wepuat в останнє він зв*язувався з ним на виході з тунелю.Ось і почнемо звідти..Арвін вже відчиняв останні двері і перед виходом з тунелю його зустрів монстр.Ах ось,чому зірвався зв*язок,він був навтіки від істоти!О ні,треба забиратся звідси,
-казав Арвін дивлячись на громилу.Тікаючи від нього хлопець впав і знайшов запрошення..Піднявшись Арвін швидко забрав їх і втік з поля зору істоти.
Фух,насилу відірвався,тепер піду на пошуки.Стоп!Що це за звук?Це напевно мелодія його комунікатору.Хлопець вирушив по тунелю у сторону клітки з вампами.Це ж він!!Ей хлопче!Давай руку..Треба повідомити про нього Вепуату
,-з радістю вигукнув Арвін і вирушив до його комп*ютеру.Так..Беремо фотогафію і запрошення,і забираємось нарешті звідси!
він з радістю забрався звідти.
Sagittarius
16.9.2012, 13:46
Гм... Я, звісно, дякую за 2 МЕДПАКИ, але мені потрібні були ЗАПРОШЕННЯ.
За фото дякую - це саме те, що треба, але доведеться тобі ще раз відвідати парк і доробити завдання.
Wepuat,виправив все,вибач за затримку.
Sagittarius
16.9.2012, 17:32
А чи є якісь докази того, що його було саме з'їдено? Його комунікатор досі активний - виклики йдуть - яле відповіді чомусь немає
Привіт Arvin, я хотів би детальніше дізнатись про ваш конфлікт з моїм учнем Мазахакою. Не хотілося би мати конфлікти через вас обох в Ордені Джедай.
Вітаю,Вергоне.Справа в тому,що Мазахака на дуельному сервері використовував флечете проти мене,коли я його просив не юзати і битися на мечах.Ще часто на кс він добивав на землі та юзав прокрутку проти інших,що також не дуже личить джедаю.Це мене обурило,що він веде себе не як справжній джедай.
Вепуат,мені здається,що він по дорозі міг втратити свій комунікатор,а втекти йому б навряд вдалося,бо я сам заледве від них втік

Хм цікаво, а зброю він купив за свій кошт? Хоча це не так і важливо, я розумію що інколи буває певна зневага до соклана ітд… Прошу лише не розводити це все на форумі (в заявках ітд) в конференції Республіки. Якщо погоджуєшся з цим принеси мені голограму поклону один-одному.
Вергоне,тільки що мені твій учень поставив - "за враньё" наче,хоч він так робив і можете спитати того кого він вбив підло,наприклад Vovanuths він вбив з прокрутки.Гаразд я принесу,якщо він не злиться на мене.
Подивись уважно на свої скріншоти, ти йдеш в Орден Джедаїв. Якщо знайшов свою помилку то поясни чому це помилка.
Вона не дуже велика, але якщо дивитись з рольового боку....
Против.
Аргументов куча, лень писать. Но слово шпионство я все же подчеркну
Sagittarius
16.9.2012, 21:01
Все, що я можу сказати - ПО-СЕ-РЕД-НЬО. Даю тобі ще один шанс. Завдання те ж саме. Напиши НОРМАЛЬНУ рольову історію виконання завдання.
Підказка - Відкрий вуха.
Примітка - Потрібна кількість зображень - три. Два з них у тебе вже є.
P.S. Я не просто так писав стільки тексту в умовах - чи не кожне речення є або ж частиною завдання або ж підказкою.
2Khadgar
Хмм...Можливо на другому скріні в мене був скін темної сторони?
2Wepuat
Буду старатися...
2Vultur
Я розумію твій голос,але шпіонство,це занадто.Я ніколи не був шпіоном і відношусь до цього негативно.Чому це раптом я шпіон?
2Khadgar
Хмм...Можливо на другому скріні в мене був скін темної сторони?
Ранкор стреляет в тебя красной лазерной соплей. А это, как всем тут известно, верный путь к Темной стороне. Я думаю, стоит привиться против ранкорового гриппа. Зима близко, все-таки! =\
Ооо, я еще про шпионство хотел спросить и всякие такие штуки-дрюки. Вот я вижу много всяких тем и разделов в Реп, окда? Какую именно информацию (откуда и кому) мне стоит слить, чтоб это можно было бы назвать шпионством? Ну серьезно, я наверно какой-то тупица, но я не вижу совершенно ничего такого суперсекретного и важного в республиканских разделах. Просто уже в нескольких заявках видел, что кого-то в подобных намерениях обвиняют и вот тупо не понимаю ничего. Может просто не выбирать в сенат человека, который типу "шпион", не? Смешно же...
Gordus,вибач за скін,я просто не був певний,що то скін темної сторони.Дякую за розуміння,я також вважаю,що це тупо.Вже 5 днів моя заявка розглядається і,що?Шпіони стільки не витримали б.

Ось,Вергоне)

2WepuatЕхх..Зробив як зміг,приймай
завдання
Sagittarius
18.9.2012, 20:45
Які риси ОБОВ'ЯЗКОВО повинна мати особа, щоб її прийняли до Ордену? Без чого шлях до Ордену закрито?
Немає емоцій - є спокій.
Ні невідання - є знання.
Немає пристрастей - є ясність думок
Немає хаосу - є гармонія
Немає смерті - є Сила.
В цих рядках я підкреслив риси,які повинний мати джедай і вони потрібні для вступу.
На мою думку,без терпіння шлях до ордену закритий.
Ану поясни кожен рядок з кодексу.
Немає емоцій - є спокій.Емоції - природна частина життя. Джедаям не притаманні емоції.Якщо джедай не здатний підпорядкувати собі думки й почуття, він не досягне спокою.Таким чином, емоції слід не долати або відкидати, а розуміти і контролювати.
Ні невідання - є знання.Джедай повинен помічати все, що відбувається навколо, щоб розуміти навколишній світ:долати силу упередження, зберігати гнучкість розуму і не піддаватися сумнівам.
Немає пристрастей - є ясність думок.Цей принцип безпосередньо пов'язаний з ситуаціями високого емоційного напруження, в яких джедай повинен діяти обдумано, концентруючись на загальному завданню, а не миттєвій меті.
Немає хаосу - є гармонія.
Коли непосвячена істота бачить у справах всесвіту нещастя й горе, джедай за допомогою Сили здатний пояснити і зрозуміти навіть найважчі моменти життя. Без подібного ставлення перший принцип джедаїв немав би сенсу.
Немає смерті - є Сила.Джедай, як лицарі давніх часів, повинен завжди бути готовий до смерті, але не одержимий її очікуванням, і не діяти, виходячи з цього знання.Цей принцип показує, як Орден джедаїв сприймає, дійсно об'єднуючи, смерть і життя, розпад і зростання, зіпсованість і чистоту - не як протилежності, а як парні суті, кожна з яких, відповідно до законів природи, не може існувати без іншого.
Мій голос буде Проти по причині того що ти ще не готовий для вступу в Орден. Мої слова доказують попередні твої відповіді на інші завдання. Можливо пройде ще трошки час і ти доростеш, а поки. Да прибуде з тобою сила.
Дякую за голоси, буду старатися.Нехай прибуде з вами сила!
Закрийте заявку будь ласка,переподам через 2 тижні,коли наберусь досвіду.