Я ознайомився із Конституцією Республіки та Кодексом Ордену джедаїв.
Боти:Delvinius,Yurikos.
Клани:BS,Man,BA,Cult.
Рольова Історія:
...Що зі мною?!Де я?,казав підіймаючись с землі я.Нічого не пам'ятаю,як мене звати,звідки я і що зі мною сталося?Неподалеку від мене лежав датапад,я підійшов до нього і глянув,що там.О!Це ж моє фото!А ну,що в нас тут?
Ім'я-Арвін.
Звання-Рейнджер
Планета-Корускант
Ціль-виявити ворогів і доповісти начальству про кординати ворога не потрапивши в полон.
Хмм...Цікаво.Ну раз моя місія врятувати людей,то я виконаю її!-вигукнув я і почимчикував на північ.
Вечір...
Ухх і натомився я,треба відпочити,напевно влаштую намет,-сказав це Арвін дістаючи щось з рюкзака.
Zzzzzzzzz....
Пшшшш-пшшшш...
Що це?!Різко піднявся рядовий і подивився навкруги.Це ж..Рація!А ну,що тут кажуть?
-Пшшш-пшшшш..Прийом-прийом.Сержант Сасуко,прийом.
Хмм...А ну ж якщо я прикинусь цим Сасуко і спробую пробратись на базу до ворога.
-Прийом,сержант Сасуко на мережі.
-Сержанте!Де ви бродили?Чекаю вас на Явіні і,щоб мені не прийшлось вас чекати!
-Вас зрозумів!Буде виконано,-закінчив я і видихнув з поліпшенням.
Ранок...
Пора вирушати,зараз тільки зберу речі і наготую їжі в дорогу....
Так-так-так,я на місті,але треба бути дуже обережним,щоб не потрапити на очі солдатам.Мені треба якось пробратись до дроїда і передати кординати начальству.
Чути кроки,хто це?-промовив Арвін і швидко дременув в корчі.
-Мені здалося,що я когось чув тут.
-Та не переймайся пішли звідси,тут нікого немає.-пішли перемовляючись солдати.
Фухх,пронесло.О!Дроїд!Кілька метрів звідси,а ну....
Передача даних...
Так!Зроблено!Тепер тільки тихенько забиратись на корабель...
Хрусь..
-Хто там?!Я бачу незнайомця,взяти його!
О ні треба тікати!-промовивши побіг я в сторону берега.
Ось ще трошки і шатл..О ні вони наздоганяють мене!
Бластер!Біля каменю!-побігши за бластером я ледь-ледь не впав.
Піу-піу...
Я на кораблі!Швидко!Заводся,маленька!
Фрррр-фррр..
Вжжжж..
Так!Вдалося!В дорогу на Корускант!
Привіт.
Розпиши мінуси та плюси цих кланів BS,Man,Cult, розкажи чим ти займався у кланах та чому покинув їх.
Вітаю!
+ BS-сильний коллектив,цікава рольова.
- BS-багато конфліків в клані,мало розвинутий тімплей.
+ Man-гарно розвинута рольова.
- Man-дуже мало людей в клані,неактивні також не сильний клан,тому що мало людей.
+ Cult-сильний колектив,гарно розвинутий тімплей,активні.
- Cult-Часто зневажають своїх сокланів,в клані вистачає неадекватів.
В BS займався ігровою роботою,був одним із Асасинів і виконував квести всілякі,для отримання поінтів.
В Man нічим не займався,тому що дуже швидко покинув його.
В Cult спочатку був учнем в академії,а потім,коли вона роспалась перейшов в культ і встиг лише почати виконувати квести на темну гілку.
З БС пішов через конфлікти зі сокланами та неактивність більшості кланів(сама вагоміша була причина через конфлікти)
З Ман пішов через неактивність всього клану і через те,що навіть не хотів туди йти,якась напасть найшла
З Культу пішов через те,що багато моїх сокланів в конфі тролили мене завжди і виникали через це конфлікти невеличкі.
Розкажи про конфлікти які були в кланах і тд...
Тобто ти важаєш, що сила залежить від кількості гравців в клані?Поясни мені, що ти мав наувазі?
YaYebiwe
11.9.2012, 16:25
Против. Кланраннер + был замечен в шпионаже.
Ні,я мав на увазі,що якщо в клані 5-7 чоловік,як тоді було в Ман,то на ГВ вони не будуть рахуватися сильними,тому що,якщо на них нападе клан в якого 10-15 чоловік,то вони їх виграють.В такому плані я мав на увазі їх слабкими.А взагалі,якщо брати індивідуальний скілл і скілл на об,то Ман був досить сильним.
Конфлікт в БС в мене був з Еверластом та Грандом.З Еверластом,через те,що він мене зневажав як людину і переводив це на гру.Наприклад,у нас було об БС вс інші.Він замість того,щоб вбивати ворогів,ткшив мене.І взагалі дуже жорстко до мене ставився на серверах.З Грандом в нас виникали сутички через Армаду(Синдикат),точно не пам'ятаю через що.В культі в мене були конфлікти з багатьма членами клану,лише через те,що вони мене тролили і зневажали.
Мазахака,я вже не кланранер.Я змінився і моя ціль-це Республіка(Орден Джедаїв)і всілякі кольори і приписка мене не цікавлять.Я просто був в пошуках дружнього колективу,а зараз вже довго спостерігав за громадянами Республіки і на мене справили вони позитивне враження.Який шпіонаж?Ти про що?Я ніколи не був шпіоном і вважаю навіть,що це трішки тупо.
Як ти відносишся до того, що деякі папки виносять усе об без допомоги інших...
5-7 чоловік з таких гравців напевно може щось зробити(якщо б ці гравці були в одному клані). Тут напевно діло в скілі.
Знайди інформацію *про набір до армії Імперії*.
В п'ятницю о 20:00 буде відбуватися призив в Армію Галактичної Імперії.Координати-територія Парка ім.Ранкора(Holy) в літній час,осінью під Башнею Аліси,зимою на зимній площадці,весною-в горах.
Що ти знаєш про шпіонаж. Знайди мінімум 3 випадки шпіонажу(вдалого) на юазі(питай у кого хочеш)
Почему Орден, а не Рэйнджеры?
Чем собираешься заниматься в клане?
Чем занимался в предыдущих кланах?
Чего хочешь достичь здесь?
В рейнджери я подавав,але по ходу заявки зрозумів,що мені ближче бути джедаєм-представником світлої сторони,так мовити.Збираюся досягти падавана і стати вартовим.Також буду брати участь у тренуваннях кланових(об) та допомагати клану прославляючи Республіку на серверах)В БС так я вже казав був членом Ордену Асасинів і виконував квести для отримання вищих звань.В Ман я нічим не займався,тільки став рекрутом і через день вийшов(не знаю що на мене тоді найшло),в культі спочатку був в академії учнем досяг звання Fencer(2 по рівню) і тоді вона роспалась, і я перейшов в культ.
Khadgar,про шпіонаж знаю не багато,лише те,що-це процес,коли вищі чини клану посилають своїх досвідчених солдатів в ворожі клани для розшукання корисної інформації.Потім вони повертаються з даними,які вони здобули.Наступне завдання в процесі
В рейнджери я подавав,але по ходу заявки зрозумів,що мені ближче бути джедаєм-представником світлої сторони,так мовити.
Почему? Что такого особого?
Sagittarius
11.9.2012, 21:19
Вітаю, кандидате. Дай-но відповідь на таке питання: Як ти відносишся до існування кланів, що не мають ані найменшого відношення до всесвіту Зоряних Воєн (розширена відповідь)? Надай коротку рольову характеристику кожного з кланів, які МАЮТЬ пряме відношення до світу ЗВ.
2Khadgar
Ось про 2 випадки шпіонажу мені розповіли в репутації.Stinson перебуваючи в ДезКульті отримав доступ в прихований розділ Імперії і злив всю інформацію ДК.Також він через друга отримав доступ до Мірорс Культа і також злив всю інформацію ДезКульту.
2Nikooz
Тому,що в рейнджерах більше зосереджена військова сила,а мені довподоби також бути задіяним і в внутрішніх справах Республіки,і в військових.Тому я іду до джедаїв,щоб захищати світлу сторону і допомагати вирішувати внутрішні питання клану.
2Wepuat
Завдання в процесі.
2Wepuat
Особисто я відношусь до таких кланів нейтрально.Я не можу сказати,що я їх ненавиджу,тому що це вибір гравців порталу і не мені їх судити.Також не можу сказати,що мені такі клани подобаються,я віддаю перевагу кланам,які відносятся до ЗВ справді,бо мені так цікавіше грати та розвиватися на нашому порталі.
Black Sun-розбійницька організація...веде війну з її запеклішими ворогами Галактичною Іперією,Клоріанською Імперією та Мандалоріанською.Вони безжалісно грабують планети та під керівництвом принца Слая вбивають жителів заради наживи.
Республіка-Об’єднавши більшість сонячних систем Галактики, Республіка стала Батьківщиною для мільярдів і мільярдів живих істот найрізноманітніших рас та світоглядів.Мандолоріанські війни, одвічне протистояння із ситхами, війни клонів.Стань мудрим джедаєм, або відчайдушним антарським рейнджером, або зосередься на політиці у Сенаті...Спокон віків Республіка буде захищати мирних громадян і Нехай прибуде з тобою Сила!
Галактична Імперія-темна сторона...Кров,зло,гнів-все це риси ситха.Вони заполоняють душі городян і жорстокі імперці захоплюють галактику.Орден ситхів-це складова імперії,яка може знищити всю галактику.Ситхи - нещадні і суворі воїни Імперії володіють всіма бойовими навичками і створені для поневолення всіх не визнаючих Імперію держав і рас.
Клоріанська Імперія-В до-клоріанской епосі, клоріанці були відомі як клони "Безгранного", під кодовим ім'ям "Star Group (SG)", генетично-модифіковані клони, з упором на інтелект і швидкість, будучи невід'ємною частиною історії UA Galaxy, клони активно вели військові дії заради справедливості і честі. Будучи автономною армією з військовою монархією, клони після багаторічних воєн досягли першості на світовій арені і здатні були потягатися з такими величезними державами як Галактична Імперія та Галактична Республіка.
Мандалоріанська Імперія-історія почалася ще до заснування Республіки, коли на Корусанті почалася війна між людьми і Таунг, за панування на планеті.В результаті кровопролитного конфлікту, людям з труднощами вдалося вигнати Таунг з Корусанта.Після вигнання Таунг з їхньої рідної планети, вони бігли на Рун, де жили кілька тисяч років, поки не підкорили інший світ і назвали його Мандалор, на честь свого лідера, а сама раса почалася називатися мандалоріанцями ...
Хм... Добре, що ти знайшов хоча б два випадки, але є ще один. Він пов*язаний з гравцем Wesker.
Додатковий квест.
Знайди якнайбільше інформації про гравця Wesker, про його діяльність в Республіці.
Як гадаєш, що могло статися між Республікою та ним, щоб він поливав брудом наш клан ?
Яка різниця між *Світлою стороною* та *Світлим біком сили*?Чим вони схожі?
Мої зв*язки розповіли мені, що ти після заявки до рейнджерів бився в од підло(добивав на землі і тд.) + анонім стверджує, що бачив як ти грав з зуксом та Арсом. Не хочеш це прокоментувати?
Sagittarius
13.9.2012, 16:51
Ну, припустимо... Хоча і є деякі помилки. Йдемо далі...
Як тобі, безсумнівно, відомо, Джуранкор Парк зараз закрито у зв'язку із закінченням сезону відвідувань. Проте, один з працівників парку пообіцяв дістати для мене особисто 2 запрошення. Але мене непокоїть, що від нього вже давно немає жодної звістки. Останній раз, коли ми зв'язувалися, він повідомив, що запрошення у нього і зараз він рухається по транспортному тунелю у бік водоспаду(точнше, вже вийшов з тунелю). На цьому зв'язок урвався. Ось тобі завдання: відвідай Парк, знайди мої запрошення і спробуй дізнатися, що сталося з моїм знайомим (для полегшення пошуків я постійно викликатиму його по комунікатору - слухай, може почуєш якийсь звук, мелодію...). І ще одне... На жорсткому диску його комп'ютера повинно бути деяке фото - воно мені також потрібне, знайди його.
P.S. Якщо знайдеш більше, ніж 2 запрошення (вони мають вигляд невеличких червоненьких прямокутників) - решту можеш залишити собі.
Почему ты считаешь, что зло это черта?
2Wepuat
в процесі
2Feliss
Потому что зло люди сами принимают в себя и оно со временем становится чертой характера,имхо.
Lossberg
13.9.2012, 22:32
Насколько сильно по твоему может укорениться это зло в человеке?
И еще одно - как по твоему, бывают ли люди вообще не злые?
Чекаю вас на Явіні і,щоб мені не прийшлось вас чекати!
Я сейчас спрошу у тебя вопрос, но так, чтобы мне не пришлось его спрашивать!
Сам заинтригуй меня своим ответом.
2Khadgar
Завдання про Вескера поки,що в процесі.
Я гадаю,що різниця між Світлою стороною та Світлим біком Сили полягає в тому,що Світла сторона прославляє добро і бориться зі злом,а Світлий бік Сили може бути присутнім в кожній людині,навіть якщо вона на стороні зла,адже як в 6 епізоді ЗВ Люк сказав батьку,що він відчуває в ньому добро.Я хочу сказати цим, що Світлий бік Сили присутній майже в кожній людині,а на Світлій стороні можуть бути зрадники для яких ціль лише нажива.В цьому і полягає між ними різниця.Спільне між ними те,що Світла сторона захищає людей і бориться за справедливість,а Світлий бік Сили також присутній в людях,які боряться за добро.
Наскільки я пам'ятаю,то в од я взагалі дуже рідко бьюся підло,а після заявки до рейнджерів я взагалі зіграв лише одне од з Кобаіном,він був на стаффі,а я на синглі і я грав чесно.А щодо Арса та Зукса,я випустив свої емоції і зробив помилку,надалі буду контролювати їх.
2Lossberg
Если никто не заставит человека задуматся,что он делает и сколько боли он причинил другим,то это зло может укоренится достаточно глубоко,что потом может быть уже поздно...
Было бы хорошо,если бы хотя бы пару тысяч человек были не злыми,но увы идеальных людей не бывает и мне кажется,что хоть маленькая частичка зла,но присутствует в человеке.
2Daiver
Прости,не доглядел,хотел написать"Чекаю вас на Явіні і,щоб мені не довелось вас довго чекати!"
Ти дуже близько підійшов до відповіді. Спробою підштовхнути тебе на відповідь.
Чому Світлий бік бореться з Темним боком?Уяви:Усюди панує добро, зла - нема. Чи можеш ти таке уявити?
Що таке страх для джедая? Чи може він приносити йому силу?
Світлий бік борется з темним для встановлення рівноваги між добром і злом.Ні не можу,тому що все повинно бути в рівновазі,без рівноваги немає ні дії, ні протидії, тому що рівновага має місце між двома силами, із яких одна діє, а друга протидіє: стан спокою, внаслідок однакової дії і протидії.
Страх для джедая це емоція,а в джедая не повинно бути емоцій і тому страх лише згубить джедая,а не дасть йому силу.
Обдумай питання *У джедая не повинно бути эмоцій*. У душі джедая повинен бути інь-янь(рівнога як позитивних ємоцій так і негативних). Якщо джедай вміє контролювати рівновагу у собі, він зможе принести рівновагу у галактику.
А загалом мені сподобалось. Дещо ти дізнаєшся потім через цікавість, дещо, поступивши.
Чекаю кв з вескером.
Діяльність Вескера:Входив до ради джедаїв, був канцлером, але тільки 4 дні.У той час був переворот в Республіці. У минулому році 3 місяці був верховним командором Армії. Коли з клану йшов Блек Хавк, то він вибирав: або Вескер, або Гайдамака на роль Гранд Майстера і вибрали Гайдамаку.Потім деякі члени вирішили що Вескер становить їм загрозу і виключили його з клану.Ще він видавав Голос Республіки деякий час, поки Гайдамака та Лотр не попросили взяти собі цю рубрику. Так само у часи ГВ командував 10 кораблями, за допомогою яких Республіка і тримала верх над іншими(с)Wesker
Якби він поливав брудом Республіку,то між вами і ним могла статися ворожнеча,тому що він би псував імідж клану.
Під час розглядання його заявки в MAN, було точно видно *псував імідж клану.*.
Ну то добре.
Знайди ще один момент шпіонажу на юазі.
Знайшов ще один випадок:Інфернус(Паркі) шпіонив в культі.Його місія була дізнатися справжнє ставлення Культа до Еншіент.Після того як Еншіент дізнався все від Паркі,він запоров свою місію викривши себе.
Добре.
От люди кажуть, що ти увесь час граєш підло.
Що для тебе є - підлість? Чи були такі випадки, що ти контролював себе через людей які спеціально проти тебе грають з агресією(так би мовити)?
Навіть нітрохи,граю підло я або випадково не побачив і тп,або коли проти мене грають дуже підло,але я запевняю,що як вступлю в Республіку буду дотримуватись кодексу і вести себе на серверах чесно та коректно,я вже почав виправлятися.
Якщо ти про гру,тоді підлість для мене-це добивання на землі,нога на стаффі і добивання,прокрутка,удар зі спини.Так бували,сьогодні на трейнінгу .Кісаме грав проти мене підло:бив ногою і добивав на землі,я намагався втримувати себе і грати чесно,але випадково його убив раз на землі,коли в кучі не помітив його.Також Ryuzaki начебто спеціально провокував мене,грав підло та лежав на землі,щоб я його добив і ще були випадки з ним.Я намагаюсь вміти грати і проти підлості по чесному.
А кому судить, зло это или не зло?
Зло проявляется в поступках,которые выражаются агресией,безжалостностью,гневом.
ну чего. забиваешь гвоздь, а он не забивается. ударил по пальцу. так разозлился, что сфигачил этот гвоздь так сильно, что никакими его инструментами не выдернишь. где тут зло?
или второй пример. ты слабенький и худощавинький. идешь со своей девушкой по улице (а у нее маленькая грудь) и вдруг к вам подходят реальные пацаны и говорят твоей девушки *** тут так мало? один бьет твою девушку а второй достает нож, что вот-вот воткнет в нее или в тебя. тебя это так разозлило, что ты вошел в режим кунг-фу и нейтрализируешь всех пацанов. они убигают и говорят всем пацанам на раене какой ты крутой, что б не связывались с тобой. ты защитил себя и свою девушку, а пацанам дал урок. Где тут зло?
или вдруг видишь в новостях девушку, которую избили и износиловали и ей нужна материальная помощ на лечение. ты так разозлился на насильников, что дал ей денег! мм?)
по каждому примеру дай коментарий
Галактична війна вже не за горами. Що б ти порадив Республіці для піднятя активності гравців і тд.?
ну в первом случае зла в принципи нету,только есть,то что ты нанес ущерб имуществу)
во втором случае зло выражается в том что твою девушку и тебя хотели убить и еще,и групой человек.Ты лишь защищался от преступников и должен был спасать себе и своей девушке жизнь.
в третем случае зло выражается в том,что девушку избили и изнасиловали.А то что я разозлился,то лишь с чувства жалости.
2Khadgar
Ну можливо якусь акцію і в той час зробити суворішими вимоги.Наприклад:"іде набір в Республіку спрощений розгляд заявки,а вимоги підняті на активність A.Ja 5,A.F 5.А для тих хто в клані зробити якісь привілеї.
Значит, с твоей стороны зла не наблюдается. Но ты же говоришь, что зло проявляется в поступках,которые выражаются агресией.
так все же, кому судить?
Зло или это не зло судят люди,мы сами:обычные граждани,репортеры,судьи...Мы обязаны судить поступки, иначе мы сами упадем в эту яму, мы сами упадем в то зло, которое не осудили, не оценили как зло.
Ну вот смотри. Сначало ты говоришь обьективные вещи "Зло проявляется в поступках,которые выражаются агресией,безжалостностью,гневом." а потом субьективные "Зло или это не зло судят люди". как так?
Запутался я немного.Наверное таким будет понятней ответ на твой вопрос:Зло выражается в поступках человека:причинение кому-либо вреда, ущерба, страданий,которые судят другие люди.
П.С извини,если что-то не так
Ситуація
Ти зустрівся з ситхом який може вбити 3000+ людей і тд. Він на тебе нападає, але ти сильніший за нього. Твій план можливих дій:
a)Вбивши одного ситха, урятувати 3000+ невинних людей.
б)Не вбивати ситха, але він втече і вб*є ті 3000+ невинних людей.
в)Інша відповідь.
я вибираю в)
Моя відповідь така:Я буду лише захищатися,а його вбью лише тоді,коли в мене не буде вибору і зможу загинути,щоб врятувати невинних людей.
Хм) цікаво)
Жертва собою заради інших - це гуд. Згадай дуель Енакина з графом Дуку. Чи був шанс у Енакіна не вбивати графа Дуку, а захопити у полон?
Був,але канцлер наказав йому вбити Дуку і хоч кодекс джадаїв забороняв вбивати беззбройних,він вбив графа підкорившись наказу канцлера.
Тоесть, если человек убил кого-то, на пример, из-за зависти, а люди его не осудили, значит он не совершил зло?
Я же писал
причинение кому-либо вреда
,тоисть если человек причинил вред другому,то это зло и люди понимают,и должны осудить его поступок,имхо.
а еще можно навредить императору и при этом быть в гневе. и совершил зло ли ты или не зло зависит от мнения, на пример, 5рых людей?
Ну,если ты будешь в гневе и ты джедай,то это будет зло,потому что емоции погубят джедая и он станет злым.Если мнение людей единогласное,то наверное,да.
Запам*ятай. Кодекс Джедаїв є одним з тих речей якім підпорядковується джедай. Канцлер туди не входить. Ти б міг скористатись тим, що ти можеш відрізати руку у якій ситх тримає меч... він не помре, але й втікти не зможе.
Я поки подивлюсь за темою, а потім вирішу.
Ну что ж. Тогда у императора нет такой черты как "злой" для своих и есть такая черта "злой" для его врагов. Так получается?
Хмм..Нет.Император сам по себе злой,потому что он на тёмной стороне и тк он злой,то его поступки можно и не оценивать,ибо он всегда творит только зло.
П.С не суди строго,я не силен в философии..