Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Windu
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Feliss
Так. У мене є звіт про вчорашню з Windu зустріч. Кандидат має основні навички у володінні з світовим мечем, також і рукопашним боєм, але поводиться досить адекватно, не використовує різні прийоми, які могли б роздратувати противника (але у рукопашному бою бьє ліжачого). В основному хороші враження. Також є прояви нестриманості.

Давати свій голос поки ще неможу, тому дам ще таке завдання.

Справа в тому, що під час перевезення рослин в мою минулу хату, в мене пропав представник виду Врошир. Будь ласка, найди її, або привези новий.
Windu
я не зміг знайти саме твого, але на планеті Кашиик, я найшов цілі розсадники Вроширу, такщо ми можемо разом туди злітати і ти вибереш собі представника цього роду який буде тобі до смаку.
я тобі привіз голограми з цієї планети:

Flake
Приветствую кандидат. Мой вопрос тебе.
Из гнезда вылетели три ласточки. Какова вероятность того, что через 15 секунд они будут находиться в одной плоскости?
Windu
100%
Xemul
1.Скажи где Армеец может найти покой после битвы?
2.Мой дед был рабочим,мой отец был рабочим, мои братья были рабочими,я же стал продавцом - почему так?
3.Жнец своей судьбы уже не жнец, а только пахарь - почему?
4.Прочти библиотеку Республики и назови лучшую на твое мнение историю.
Feliss
Оу, добре, Windu. Тоді пішов я готувати свій корабель... Ну все, усім доброго дня... - Feliss вийшов з кімнати.

Через деякий час, знову заходить Feliss:
- Ох, чимало незабув. За зроблене завдання треба тобі... подякувати. Дякую...

Feliss знову виходить з кімнати.

Тишина...

Раптом изза дверей з'являеться голова Felissa:

- biggrin.gif Я ЗА кандидата. Приємна людина, добра, адекватна і достойна. Але дивись, тобі треба позбавитися од тієї нетерпеливості... Успіхів тобі handshake.gif

Feliss'ова голова зникає у тіні...
Nikooz
Поздравляю, ты принят!

>>ознакомься<<
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.