Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Windu
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Windu
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Раса: Людина
Вік: 26
Народився на планеті Алдераан, виховувався я в інтелігентній сімї, був чемною дитиною, дитинство було в мене короче кажучи безбідним, одного разу коли мені виповнилося 20 років, батьки вирішили влаштувати мені відпочинок і відправили на планету Набу, після закінчення відпочинку, я впав в шок, прилетівши на місце де мала бути моя планета я найшов тільки астероїдне поле, я облітав всю цю територію, і не знайшов нічого, я вирішив полетіти на Татуїн до родичів, коли я приїхав їх не виявилося вдома, та в мене була картка для входу в будиночок, я довго сидів і думав що ж мені робити, до мене дійшли слухи що знищена моя планета була так званою « Зіркою Смерті » , та мені вже було все одно оскільки я був в повному бузвиході, виявилося що будинок вже 2 роки стоїть пустим, а рідні мої які тут жили померли від пожежі, я зустрів групу Джав, і вирішив продати їм весь непотріб який був вдома для того щоб мати хоч якійсь гроші для проживання, найшов торговця, продав йому будинок, дозаправив корабель, і вирішив летіти куда небудь шукати для себе подешевше житло і хочаб якусь роботу для того щоб міг себе прохарчувати, я полетів на Гегемонію Тіон, там в барі познайомився з Морлом, він запропонував мені роботу, сказав що робота перевізника, і добре оплачувана, та він виявився контрабандистом, він викрав мій корабель, та лишив мене зовсім без грошей, мені надоїло бути постійно тим на кому наживаються, і я вирішив стати військовим, і ось я у вас з надією що мене візьмуть в армію.

В республіку хочу поступити для покращення своїх фізичних\бойових данних, Також тому,що дуже подобаєтсья дружній колектив, самий сильний клан, і взагалі люблю тематику чесної гри та світлої сторони.

Плюси:
-Великий, дружній, сильний колектив
-Ролева гра
-Суворий контроль за званнями
Мінуси:
-Останній час мала активність

Термін перебування в НГ 1 рік і 8 місяців.
На ЮАЗІ нікнеймів більше не було.

i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
Daiver - За
Devil King -
Dirol - 3a
Ever -
Fallen -
Feliss - 3a
Iriz Kun - 3а
Grave Max - 3a
Kaine -
Light Crown - 3а
Nikooz -
Volhv - За
Xemul - Против
Zilbit -
V.I.P. громадяни:
BlackHawk -
centrix - 3а
Constantine -
Gerontos -
Haydamaka -
Matador -
Ever
Хочешь в Армию?
Хотел тогда задать вопрос про армию, тк когда-то сам был офицером в Имп. Расскажи мне про битву на Генозисе. Чем она стала отличительной и запоминающейся?
Volhv
О! так Ты с Алдераана?
Расскажи пожалуйста побольше о планете, ато уже как-то начал стираться в памяти образ родного мира _a2.gif
-Nate
Еще раз приветствую!
Расскажи кем был Дарт Крайт до того как перешёл на тёмную сторону.
Smoky
Как и в прошлой заявке.Увидел,услышал всё,что хотел)ЗА
Kinder
В прошлой заявке я так и не услышал ответа на свой вопрос. Жду здесь.
Windu
Ever
На рахунок питання про Армію ,я ще не знаю на всі 100%, я поживу (якщо вдасться вступити) просто Республіканцем, а далі буде видно.

Про битво на Геонозісі:
Вона стала початком війни клонів, і 1 падінням старої Республіки, на ній граф Дуку склоняв Обі-Вана до переходу на сторону Конфедерації, в той час туда прилетіли Енакін з Падме, і як Дуку не вдалося переконати Обі-Вана, він наказав стратити всіх 3-рьох. Їм вдалося уникнути і знешкодити тварин які мали їх вбити, та Дуку на цьому не зупинився, він викликав бойових дроїдів, в момент коли вже дроїди мали були знищити трійку, Мейс Вінду, добрався до Дуку та преставив меч до його шиї, і вся арені засвітилася мечами Джедаїв, тут завязалася битва, Джанго Фетт відігнав Вінду вогнеметом, той спригнув вниз і Джанго за ним, за декілька секунд голова Джанго котилася по арені, через деякий час бій складаєтсья ненайкращим планом для Джедаїв, оскільки в них небуло як такого плану бою, їх залищилося 17 і ще з ними була Падме, та тут появилися кораблі клонів під керівництво Магістра Йоди, і знову міняють обстанівку, після того як Дуку зрозумів що армія дроїдів приречена, він забрав креслення "Зірки Смерті" та спробував втекти флаєрі, Енакіну з Обіваном вдалося їх догнати, та вони виявилися надто слабими для бородьби з Дуку ізза самовпевненості Енакіна, від смерті їх обох спасає Йода, та дуку вдаєтсья скритися. Тим часом армія Клонів остаточно знищила армію дроїдів, та знищила декільк а кораблів Конфедерації, інші ж були затримані на орбіті кораблями Республіки.
Висновок битви:
В битві за Геонозіс загинуло 200 джедаїв, та багато клонів, , і Джанго Фетт.
Війна йшла далі напротязі 3-рьох років, закнічилас ярозгромом Конфедеріції, знищенням Ордена Джедаїв, і реорганізації Республіки в 1 галактичну Імперію.

Volhv
Спокійний світ-утопія, колись був духовним серцем Галактики. Друга планета в системі Алдераан. Алдеранці були відомі на всю галактику своєю красою, вони не вмішувалися в життя фауни. Алдераан пишався широчінню небес, безмежністю степів і неповторною природною різноманітністю. Жителі Алдераана були людьми високої культури і освіченості і будували своє суспільство на засадах екологічних, зберігаючи природну красу планети.

Демонструючи міць першої «Зірки Смерті», гранд-мофф Таркін перевищив свої службові повноваження і знищив беззбройних і мирну планету Алдераан.

Nate
Дарт Крайт, народжений під ім'ям А'Шарад хетів, був Лицарем Джедаєм за часів згасання Галактичної Республіки. Син легендарного джедая Шарада Хетта, він був падаваном Майстра Джедая Кі-Аді-Мунді, а надалі Аньі Куро. За часів Клонічних Війн служив Генералом Республіки, де затвердив себе в ролі харизматичного лідера, який часто відводив загони від загибелі. Пізніше він став другом молодого Енакіна Скайуокера і допоміг йому досягти гармонії з самим собою. Хетт зміг пережити клонічні Війни, а також був одним з небагатьох Джедаїв, які змогли уникнути великої чистки.
Після цього А'Шарад повернувся на свою рідну планету, Татуїн, де присягнув вести власну війну проти Нового Порядку. Але в кінцевому рахунку потрапив на Темну Сторону і трохи пізніше проголосив себе темним лордом Ситхів, узявши імя Дарт Крайт. Як Крайт, він став засновником і лідером Нового Ордена Ситхів. Крім того він був першим лордом Ситхів з часів Палпатіна, який управляв всією галактикою. З невідомих причин Крайт почав носити вондуун-крабову броню йуужань-Вонг і приховувати своє справжнє обличчя навіть від більшості своїх послідовників Ситхів.

Hoegaarden
Наскільки я розумію заборонили давати нерольові квести такого типу.
-Nate
На вопрос ответил хорошо. Но ты не ответил на вопрос Киндера...
Расскажи мне кто такой Катарн.
-Sizzko
Почитал ответы. Очень хорошо сформулировано, все понятно и интересно. После закрытия заявки, все равно поступает в Республику, а значит настойчивый _a1.gif
Вообщем я поддерживаю кандидата.
Kinder
Не поддерживаю, говорит не понятно что вообще. От вопросов морозиться.
Windu
Рассказ про Волхва на 200 слов)
Після того як ти задав розказ про брата як про людину.
Мне расскажи про него. (с) ти

2 Модераторы - добавьте в запрещенные вопросы вопросы личного характеа - когда просять описать кого-то как реального человека и т.п. (с) BlackHawk

я не морожуся, я всього лиш навсього дотримуюся правил обговорення заявки =\
Kinder
Кандидат доказал, что он не Спракс.
Меняю свое мнение на Поддерживаю.
TOUR
Еще раз здравствуй, Винду. На мой вопрос ответил хорошо. Теперь меня интересует твое личное мнение о новых сенаторах Республики и о новом устройстве Сената.
Windu
Повністю судити про Сенат я неможу скільки більшість інформації про його роботу знаходиться в закритих розділах, та судячи з того що Республіка, процвітає, розвивається, та працює, можна зробити висновок що Сенат працює добре(ІМХО).
Відповідно до того що я не знаю колишніх сенторів, то судячи з перечисленого мною вище зараз вони працюють добре, просто я не зміг знайти хто зараз Сенатори=\
TOUR
Хорошо. Тогда скажи мне о Селкатах без копи - паста.
Windu
Nate
Кайл Катарн:
Син Моргана та Патриції Катарн, фермерів з Сулона, Кайл був завербований у військову академію Імперську на Каріде, коли його мати убив охоронний дроїд BT-16. Катарн став Імперським штурмовиків, але його батько таємно підтримував альянс і загинув протягом атаки на Сулон. Кайл почав ненавидіти Альянс, і провів багато операції проти Повстання. В одній з них, він проник на AX-456, комунікаційний центр Альянсу, розташованому на астероїді, звідки велася антиімперська пропаганда на сектор бармена, і був з'єднаний зі схожими центрами на Хаалдане і Кліапе. За успішне виконання цієї місії Імперія вручила йому медаль за відвагу.
Скоро він познайомився з Джен Орс, подвійним агентом (вона працювала на Альянс), яка розповіла йому, що його батька катували і вбили за зраду. Кайл погодився звільнити і захищати її. Він став нейтральним найманцем. Джен представила його Мон Мотме, лідеру альянсу, і він став важливим шпигуном.

Це загально про початок розвитку його бурного життя, існує дуже багато історій великих про його життя, та розповідати її тут нема сенсу, оскільки вийде 2 роман "Війна і Мир" )

Light Crown

Селкати Дуже древня расса , проживавша на планеті Маннаан, вони мали дуже великий вплив під час громадянської вйни Джедаїв.
Це так в загальному.
Потрібно детальніше?
TOUR
Нет, этого достаточно. Но я бы хотел узнать об уникальной способности Селкатов.
Windu
Селкати мали отруйні пазурі, яки вони використовували для самозахисту, нажаль більшої їхньої особливості мені не вдалося знайти (якщо ти н епро це)
-Nate
Поддерживаю, ответил на вопросы.
Kreont
Как и впрошлой заявке поддерживаю.
centrix
Приветствую вновь. За поступление этого кандидата. Повторюсь, адекватный и достойный игрок.
TOUR
Да, это так. Я За, ответы обоснованные и раскрывают саму суть вопроса. Плюс кандидат целеустремленны, что тоже крайне похвально.
Xemul
Назови 5-х учеников Мастера Винду и опиши их...
Windu
Покищо Ось:
Інформація про 3-їх учнів Вінду.
Ечу Шен-Джон:
Сучасник Мейса Вінду і Обі-Ван Кенобі, Ечу Шен-Джон був сильним Майстром-Джедаєм. Служачи Раді Джедаїв, Ечу часто посилали з однієї системи в іншу з його юним учнем Падаван Стамов Рітом на небезпечні завдання. Одне з таких місць було Геонозіс, місце початку великої Війни Клонів.
Після довгих років вимушеної посилання Шен-Джон зустрів Принцесу Лею на планеті Крант перед Битвою за Явін і допоміг їй у боротьбі за свободу жителів цієї планети. Він також зруйнував артефакт Джедай, якому судилося використовуватися Дартом Вейдером і Імператором для злих цілей.
Подібно Кенобі, можливо, що коли цей старий Джедай жив на самоті на планеті Крант, чекаючи знаку, що йому було передбачене Силою. Можливо Шен-Джон якось знав, що молода принцеса одного разу прибуде на цю планету, або що йому треба буде захистити артефакт Вор'На'Ту, але не можна знати напевно. Шляхи Сили дійсно таємничі й несповідимі.

Діпа Біллаба:
Майстер джедай, що навчалася у Мейса Вінду і увійшла до Ради джедаїв незадовго до битви за Набу. Коли їй було всього шість місяців, космічні пірати вирізали всю сім'ю Діпи Біллаби. Мейс Вінду врятував дівчинку і відразу ж відчув її міцний зв'язок з Силою. На Корусканті він навчив її користуватися своїми здібностями в імя галактичного добра. На честь своїх загиблих батьків вона слідувала традицій культури Чалакта (Chalacta). Будучи членом Ради джедаїв, Біллаба відрізняється хорошим розумінням своїх колег.

Ігуні:
Він був падаваном за часів Війни клонів, раніше навчався в класах Магістра - Йоди, незважаючи на заборону, він пішов в бій, 2 його друзів були сильно поранені, по поверненню з битви Мейс Вінду сказав що візьме його в Падавани і буде його наставником, його друзі вважали його героєм.
(Про нього просто немає зовсім майже інформації)
Нажаль це все що я зміг покищо найти.

Sabby
Кандидат хорошо играет, замечательно отвечает на вопросы, такие Республике нужны. Поддерживаю.
Daiver
ЗА. Нравится история
Olsney
За . Хороший, адекватный человек, старается. Вчера играл с ним на ффа, произвёл хорошее впечатление.
Volhv
Что-то Ты Windu, засиделся в приемной...
Принеси мне пожалуйста фотографии взаимного поклона (не в дуэли) с максимальным колличеством представителей разных Систем галактики. (по скрину на клан)
centrix
Пожалуйста, по просьбе кандидата закройте тему на время, так как он будет в отьезде несколько дней.
Сам кандидат отписаться не смог по причине проблем с восстановлением пароля на форуме.
Когда он вернеться он сообщит об этом модераторам.

DONE ©ᴚ
Nikooz
Кандидат вернулся. Рассмотрение продолжается.
Xemul
1.Как ты думаешь Мастер Винду победил бы Палпатина в чесной битве?
2.Кто был инициатором битвы за Малахор?
3.Малак мог бы вернутся на светлую сторону силы?
Windu
Volhv
Ось покищо ті кого вдалося найти, брату дали сало, а ІР статичний, тепер важче попросити поклон =\

Xemul

1) я думаю що Вінду переміг би Палпатіна, оскільки він володів стилем Вапад, який вважався найсильнішим, про який я вже згадував в заявці )
2) ще працюю над цим
3) Сумніваюся що міг, томущо він був Лордом Ситхів, темна сторона надто сильно заполонила його.
Volhv
меня устроили ответы и выполнение квеста, - За
Windu
Шановний Ксемул, мені не вдалося найти точної інформації хто був ініціатором битви за Малахор =\
Прошу мені це вибачити та якщо можна дати інкаше завдання)
Xemul
Задание другое на даю мне хватило наблюдения за тобой сегодня на одной из планет НГ. Мое мнение о тебе резко упало, а так же мой голос Против твоего вступления в Реп. Твои добивания на земле это хорошо подтвердили,а так же подсечки когда противник лежал,а так же постоянная смена стиля боя....
Nikooz
Прокоментрируй пост Ксемула.
Windu
Я завжди граю чесно, сьогодні грав з братом Ксемула, і він спочатку себе номрально поводив, а потім почав робити підлості, ну я не витримав і 1 раз його на землі добив, а підсічки під час бою тільки ти проти мене використовував Ксемул, тому я не зовсім розумію про що ти...
Xemul
Еще раз - я наблюдал за проведением боя и подлости со стороны твоего противника не заметил потому что он не умеет юзать такие фичи как быстрое переключение стилей и всего такого... (знаю)...Подсечки я имел введу на земле когда он лежал на земле ты использовал подсечку что бы добить его...Могу еще логи выложить что бы ты убедился...Он еще тебе писал...Так что тут мой голос остается железно!!!
Windu
я знаю, якраз єдиний раз коли я його добив він і прокоментував.
а на рахунок стилей, ти не правий, він вміє, і він це робив...

П.С. Обсудили все в Асі, нехай він буде правий, якщо про людину можна сформувати загалюну думку по 1 прийому то хай так буде, ато ще скаже що я в брехні його обвинуватив, вибачаюся перед твоїм братом якому я так нашкодив =\
Dirol
Что это вообще за цирк с братьями сестрами... " Голосую против, потому что ты моему дедушке сегодня очередь в магазине не уступил ". По последнему посту кандидата видно, что человек заинтересован в нормальном решении ситуации, написал в аську, обсуждал что то, в конечном итоге здесь - извинился. Почитайте что БХ написал в сенате, про светлые стороны А и Б, Винду в Республику идет, где важна сторона Б.

Голосую ЗА, потому что человек проявил желание загладить конфликт, как я описал выше, плюс, даже если он и не виноват ( у каждого свои понятия про честь и славу ) в любом случае он извинился. Похвально.
Feliss
Ти прийшов сюди, бо "надоїло бути постійно тим на кому наживаються"? І чому саме до Республіки?
Windu
Ну про наживаютсья це по рольовій історії.
А саме в Республіку тому, що підтримую тематику Світлої сторони та чесної гри, яку бачив тільки в Республіці, багато хороших та адекватних людей і сильних гравців які зможуть мене чогось навчити, +до всього люблю рольову =)
-Sizzko
Расскажи что для тебя означает "Честная игра" ?
Кто по твоему в Республике играет честно ?
Как считаешь, в Республике есть люди, которые играют нечестно ?
Windu
Чесна гра, це коли ти притримуєшся свого стилю гри, від самого поатку, і граєш без підлостей, тобто не міняєш стиль, не підстроюєшся як проти тебе грають, а коли ти можеш відстояти себе без підлостей чесною грою.
На рахунок 2 і 3, я не замічав людей в Реп покищо які грають не чесно.
Xemul
A підсічки під час бою тільки ти проти мене використовував Ксемул

Значит это я играл не честно, а ты не замичаешь как Реп играет не честно.
Найди 4-х людей постоянно играющих не честно.

п.с.Голос возможно изменится

Windu
Підсічки це не є "не чесність"
кожен має свій стиль гри.
не чесність, це коли ти міняєш свій стиль гри по пару раз за бій, наприклад грав нормально, а почав використовувати баги і добивання, ось це нечесність, а коли ти використовуєш підсічку 1 раз за 2 боя і то не коли противник на землі це не підлість.
Так само я й робив з твоїм братом =\
Таких людей які грають міняючи свій стиль гри я не замічав в Реп, та я пошукаю краще...

Хоча я так подумав, я бачив пару таких людей, та я не хочу писати їхні ніки в заявці, оскільки не хочу побуджувати конфлікти та спори в заявці=\
Xemul
Отправь ники нарушителей в ПМ. 4 человека минимум
Dirol
Не честно, я тоже хочу например знать ники ) Ты вступаешь в семью, где нету секретов ) Есть корень зла - нужно его искоренять. Помогай )
Windu
Корня зла нема, нема в Реп людей які грають "не чесно", є люди які час від часу використовують підлості (як на мене), але нічого серйозного unsure.gif
Feliss
Добре. Тоді чекаю тебе на ОД сервері, хочу перевірити твої бойові навички
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.