Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Fiv
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Fiv
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

FIV
16 років.
Я народився на далекій планеті Coal у галактиці Shadows яку, яку застало неминуче лихо - зіткнення з іншою галактикою. Батьки переконали мене покинути планету в пошуках нової домівки, а самі залишились. Я довго бродив простором у старенькому космічному кораблі з гітарою за плечима та дроїдом, якого я змайстрував з батьком з брухту металу.
У пошуках цивілізалії я провів близько половини року. Пройшло ще пів року, ресурси та їжа була вичерпана тому я подався в пошуки роботи. Знайшов я її на диво швидко, але не дуже вдачно. Ті люди які прийняли мене через кілька днів продали у рабство. Спочатку мене ув'язнили у камеру. Над в'язнями знущались і не годували нікого, так як рабів було багато і вони працювали поки не помруть, або їх не вб'ють для розваги. Давали лише зрідка ковток брудної води. На щастя у сусідній камері був джедай, який навмисно попав сюди для вияснення ситуації, та через 2 дня він зник. Я вже було боявся що його також сягнула рука безправ'я, та сталось інакше... Наступної ночі прибула Республіканська армія з джедайами та визволила кожного полоненого. Я побачив у кожному з них стільки відваги, відданості та самопожертви скільки міг бачити від своїх рідних.

Зараз я тут, смиренно прошу про прийняття мене до армії, щоб і я міг віддячити добру - добром!

Плюси та Мінуси
+ Віддані, чуйні, хороші люди, з якими завжди є про що поговорити. Республіка не бере у свої ряди кого попало, а відбір йде суворий, не дивлячись на добре серце Приймальної комісії _a1.gif . У республыканців хороші риси характеру, тому бій проходить з честю до суперника, а я це дуже ціню. Емоції стоять на другому плані, так як розум повинен бути чистим від затьмарюючих думок.
- Дуже мала активність у вербуванні...

Термін перебування в UAG становить 1 рік та 2 місяці (Враховуючи старий акаунт Guitarman)

i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
Devil King -
Dirol -
Exelent -
Fallen -
Grave Max -
Nikooz - 3а
Praetor -
Saimont -
Virgo -
Xemul - 3a
Zilbit - 3a
Zoro - 3a
Dirol
это ж у кого в приймальной доброе сердце?))) одни против да против)
Fiv
У кожного добре серце, та чистий розум, тому і є деколи Проти, не пустете ж у свої ряди кого небуть... _a1.gif
Zoro
(Fiv @ 16.6.2010, 15:44) *

У кожного добре серце, та чистий розум

Я извращенец и у меня грязные помысли, и кстати нащёт тебя rolleyes.gif
Ты знаешь что Наша Галактика полная трансвиститов ? Они скрываються, но они есть. Вот найди мне три примера и дай характеристику их действий на портале.
tongue.gif

lol! © Nik
Fiv
Огог... О_о пошукаю цих осіб... ("Осіб")Краще б я тих осіб так і не знав...
Хеммм... biggrin.gif
Slod
в связи с прошлой заявкой => Поддерживаю
Hot
Приветствую тебя Fiv.Расскажи мне что ты знаешь про Т3М4 и НК-47.Чем больше тем лучше.
-Saimont
Поскольку я узнал твой прошлый ник. У меня сложилось неприятное ощущение. Честно говоря я не очень хорошо отношусь к людям которые:
1. Атакуют только групами по 3-10(Максимум) человек на одного, а по одиночке убегают.
2. Атакуют в чате, на полу или во время захвата.
Я склонен к отрицательному голосу, но пока не голосую.
Fiv
Hot
Інформація про дроїда: T3M4
Планета створення: Таріс.
Стать: запрграмований на чоловічу поведінку.
Озброєння: бластер, вогнемет і все, що може робити звичайний дроїд )).
Обладнання: Багатофункціональна рука-муніпулятор, око-радар, сканери.
Можливості:
У Т3М4 було багато можливостей, одна із них – попередження стирання пам'яті. він міг зберегти всю інформацію у окремий модуль, а потім відновити її. Це було скопійовано у Р2Д2.

Він міг розрізати любий замок, взломати любий комп'ютер і практично, все полагодити. Також він створював комп'ютерні шпілі і модернізував любу зброю та броню. Сам Т3 використовував любу зброю – від звичайних бластерів, до вогнеметів...

Інформація про виготовлення:HK-47
Творець: Реван.
Лінія продукту: вбивця серії HК.
Класс: вбивця\протокольний дроїд.
Технічні модифікації:
Висота: 1,8 м.
Стать: запрграмований на чоловічу поведінку.
Колір сенсорів: червоний.
Озброєння: бластерна гвинтівка, модулі кріплення зброї.

НК-47 був дроїдом вбивцею, та мисливцем за джедаями. Його створив Реван, так як вірив,що дроїд зможе принести мир в галактиці вбивствами. Пізніше його клонували - по його структурі створювали нових дроїдів моделі НК.
Думаю цього достатньо...

Saimont
Мені дуже шкода якщо десь таке й було, але те що було вище написано тобою стоїть проти всіх моїх принципів... Як я вже колись казав, я люблю справжній бій і тому ніколи не нападаю групами. я міг прийти з ними, та стати чекати своєї черги до бою (якщо це про тім ффа). Я граю майже завжди на Холі сервері, де проводжу час в дуелях. В чаті я нікого не б'ю. Було один раз що я вбив одну особу в чаті і це був Fiv. Ця особа довгий час не з'являлась у грі і я замахтувся в її сторону сабером. Як тільки сабур долітав до голови він повернувся до гри. Після цього я одразу попросив вибачення і получив у відповідь "Ничего biggrin.gif". Це єдиний випадок. Також у попередній заявці я писав, що ніколи не б'ю на підлозі, але знову ж таки тобі вирішувати чи вірити мені на слова чи ні... На словах доказати не можливо. Боюсь ти з кимось мене переплутав. Підлий стиль це не для мене!

Zoro
У мене є одна підозріла особа із Стар Груп.
Я не впевнений на сто% тому щоб нікого не образити я б хотів прислати інфо в поштову скриньку. Може так бути???
Hot
Отличненько. laugh.gif
Теперь расскажи про твилеков и твилеков джедаев.

Fiv
Твілеки - багато в чому схожі на людей, ці гуманоїди відрізняються подвійними щупальцями, які ростуть у них прямо з черепа. Родом с планеты Рилот, твілеки бувають різного кольору - від блідо білого до темно-зеленого. В основноу твілеки не властиві до насилля, що, загалом, не заважає їм ставати великими Джедаями. Твілеки, як і люди, всесторнньо розвинуті, але найкраще почуваються на місці пілотів, політиків і… мафиізних боссів! Найбільш цікавою особливістю твілеків буде їх здатність спілкуватися між собою мовою, зрозумілою тільки цією расою ...
Hot
Я ЗА.Человек адекватен,приятный в общении, хорошо отвечает на вопросы.
Zoro
Fiv
Пиши тут, все вправе знать своих героев. Кстати в Республике было более трех, не говоря за Империю и т.д ))
На выполнение задания даю не более 32 часов. Удачи handshake.gif
Fiv
Хем....
Можливо ти не мав на увазі осіб, які спраді є "трансвеститами" а тих, хто найчастіше грає скінами не своєї статі rolleyes.gif
Якщо так, тоді ось пору осіб:
Nikooz - Республіканець та Модератор.
Jango - Anfor, Модератор.
Fiv - Неєтрал secret.gif
SkiteroK - Неєтрал
Chensky
Хм, класно підмічено.. скіни не своєї статі! Далой грьобаних трансів!!

Підтримую кандидата))
Zoro
(Fiv @ 19.6.2010, 13:52) *

які спраді є "трансвеститами"
Jango

Ты меня удовлетворил, правдой. Правду же не скроешь?
Я за
Olsney
прошу про прийняття мене до армії, щоб і я міг віддячити добру - добром!

Как ты собираешься отблагодарить армию Республики? И как ты это хочешь сделать?

Как ты считаешь, стоит ли уважать игроков, которые играют подлым стилем? Стоит ли на это обращать внимание? Почему?
TOUR
Приветствую! Расскажи мне о таком неоффицеальном клане "Red Dragons". Чем больше, тем лучше.
Fiv
Grave Max
Як я вже колись казав, я поважаю кожного бійця, яким би він стилем не бився, але якщо він б'ється підлим стилем, це означає, що він в першу чергу не поважає себе, а тоді вже свого супротивники. Битва сама по собі прикрасна. Коли б'ються двоє професіоналів, то це нагадує танець "на краю леза" і програє той, хто перший зробить незграбний рух. У підлому стилі я не бачу цього прекрасного танцю, а лише ненависть та лють, яка вбиває особистість її володаря.
Для Республіки і Республіканців у першу чергу постараюсь стати хорошим другом, особою, про яку пам'ятатимуть через довгий час. Постараюсь вкласти фізичну, духовну та розумову силу, щоб ворог не зміг завдати удару, якого ми б не змогли відбити, але для цього мені ще потрібна допомога Республіки, а саме щоб вона передала мені свої уміння...

Light Crown
На жаль інформації не маю, тому прошу почекати певний час, для її віднаходження
Jurico
Как ты относишься к алкоголю,табаку и наркотическим веществам?)
Fiv
Sizzko
У мене з малого дитинства є три Не:
НЕ п'ю
НЕ курю
НЕ танцюю
перших два ні означають що я обрав здоровий спосіб життя. Останнє, що я не люблю токого як всякі нічні клуби і т.д. і т.п...
не по рокирськи )))
Olsney
щоб ворог не зміг завдати удару, якого ми б не змогли відбити

Это как? Что-то я не совсем понял)
Какова по твоему вероятность, что произойдёт такой "Удар", который Республика не смогла бы отбить?
Fiv
Цими словами я хотів сказати, що Республіка повинна бути сильною і завжди готовою до наступу ворога.
Jurico
Слушай,а у тебя случайно крестов на руках нету?)
Fiv
Sizzko
Ні biggrin.gif
Ось сам подивись... )))))

Light Crown
Голова клану - Блойзер.
Light Crown - творець емблеми.
Свого сайту в них покищо немає...
Це все що я міг розізнати unsure.gif
Teo
мій минулий квест ти виконав погано, але я дам тобі ще один шанс _a1.gif
тому дай щирі відповіді ( не більше 3 речень на 1 відповідь ) на декілька питань:
1. Які твої недоліки?
2. Розкажи про свої досягення.
3. Що ти знаєш про клан Ауткаст?
Olsney
Я не услышал ответ на мой вопрос.
Fiv
Grave Max
Ворог сильний, і його недооцінювати не можна! Кожен напад може бути останнім, тому ймовірність велика, але я вірю, що Республіка Зможе витримати удар, і при потребі завдати його у відповідь...
Teo
Щиро дякую за цей шанс, надіюсь, я не підведу твої надії...
1.Недоліки: лінивий. Це мабуть найбільшиймій недолік, але я стараюсь боротись з ним...
2. Досягнення: здійснення мрії. Створив гурт "Вогні Ельма" та виступив з ним на планеті Земля, У Древній та славно відомій країні Україна у місті Тернопіль на театральній площі, куди прибули мої друзі, та підтримували мене впродовж виступу.
3. Про клан Ауткаст я покищо сказати не можу практично нічого, blush.gif тому прошу трохи часу, щоб віднайти інформацію... Мені дуже шкода
Nikooz
Проанализируй заявку Back Stup'a, скажи что ты о нем думаешь)
TOUR
Хорошо, молодец.
Они недавно расформировались по причине ухода главы в другой клан.
Слейдующий квэст:
Расскажи мне про так называемый "Золотой век Ситхов".
Fiv
Light Crown
Золотий вік ситхів
За п'ять тисячоліть до народження Люка Ськайуокера - і за тисячу років до того
як два юних джедая розбудили довго дрімаюче зло - темна сила ситхов володіла
безперечною владою над галактикою. Для цих сильних джедаїв з чорною душею
це було золоте століття. Для решти галактики це був жах.

Пілоти і першовідкривачі - це люди особливого роду, вони прокладають шляхи
по яких послідують інші. Вони повинні мати силу, азарт і надію, а так само
бути трохи безстрашними. Але ніде не мовиться про те, що вони мають бути
удачливі. Гев і Джорі Дейрагон заробляють на життя знаходячи маршрути в гіперпросторі
і продаючи ці маршрути торговцям і перевізникам. Коли скупчення небесних тіл ушкоджує
їх корабель, вони приземляються на планеті Синнагар, безпорадні і самотні, і
переконують щодо доброзичливого Ааррбу Хатта зробити необхідний ремонт.

Залізною рукою управляв галактикою Марка Регнос. Він був Темним Лордом ситів - сильнішим із
сильних. Але тепер він мертвий. І два безневинні дослідники гіперпростору Гев і Джорі Дейрагон
можуть послідувати за ним, якщо опиняться між двома ворогуючими фракціями, що сподіваються зайняти
місце Темного Лорда.

Коли Гев і Джорі Дейрагон відправилися наносити на карти недосліджені області гіперпростору
вони знали, що ризикують життям. Але вони передбачали, що з гри їх виведе неждане скупчення осколків
а не успішне відкриття лави гіперпросторових "коротких шляхів". Ситськая Імперія хоче знати, де пролягають
ці шляхи - щоб зберегти мертву хватку над галактикою. І життя пари дослідників означає для цих повелителів Темної
Сторони Сили дуже мало.

Коли Гев і Джорі Дейрагон були вперше спіймані зловісними ситхами, вони боялися за своє життя. Тепер
Джорі боїться за душу свого брата, оскільки потенційний Темний Лорд Нейга Садоу зачинає присвячувати його
в таємниці Темної Сторони Сили. Нейга Садоу розігрує смертельну партію, а Дейрагони - це його пішаки.

Гев і Джорі Дейрагон знали, що можуть загинути, коли вибирали собі заняття в житті - наносячи на карти нові
гіперпросторові шляхи, легко можна закінчити життя під метеоритним дощем або на невідомій планеті.
Але зараз їм загрожують не комети або невідомі світи. Швидше, їх успіх може коштувати їм життя. Вони вдало
намітили новий короткий маршрут - маршрут, який може стати стратегічним важливим для ходу І опинилися якраз посеред
цієї війни. Затиснуті між двома фракціями, що б'ються за контроль над галактикою, брат і сестра стали пішаками
Темної Сторони ситхськой магії.

Nikooz
Аналізую заявку. Після аналізу зредагую повідомлення...
Заявку проаналізував...
Історія кандидата мені сподобалась. не полінувався і зразу видно, що багато знає, але помилка в кожному 5-му слові особливої радості не принесла. Кидало на думку, що Back Stup або дуже не уважний, або дуже спішив все розказати biggrin.gif
Подальші завдання від комісії були не із самих простих, але як я зрозумів кандидат добре шукає інформацію, та вміє висловити свою думку так, що можна зразу зрозуміти. Але не все так гладко і гарно (з моєї точки зору). Мені дещо не сподобалось у відповіді до Grave Max'а, а саме те, як він ставится до суперників з підлим стилем бою. На мою думку повага до суперника із любим стилем бою повинна бути рівна а саме ВИСОКОЮ. Коли ти не поважаєш суперника із підлим стилем бою, то що, почнеш його лупасити тим самим чином, як він тебе, чи у тебе просто з часом пробудиться ненависть до нього?... Не розумію.
Загалом враження позитивне, але якби я міг, то б задав йому парочку запитань в заявці...
TOUR
Просто молодец. Более, чем достойный ответ. Стараешься-видно.
Я обеими руками поддерживаю кандидата.
Nikooz
Как модератор, разрешаю задать один не большой вопрос в его заявке.
И ответь мне на такой вопрос: чья заявка лучше, его или твоя ?
Fiv
Дякую за дозвіл, скористаюсь...
Ну, це не мені вирішувати, але якщо я цими словами закінчу, то відповідь точно не прийметься)))
Щож... попробую сказати його переваги і мої, а по них зробити висновки...
Він дає відповідь завжди повну та чітку.
Я стараюсь написати не багато, але зрозуміло.
В нього оформлення одноманітне, я стараюсь коли маю більше часу написати такі слова як: Джедай, Республіка, Добро... Синім кольором, (для приємнішого перегляду)а Імперія, Ситх... - Червоним
Після побаченої помилки в моїх відповідях, я редагую повідомлення та виправляю помилки...
Хем.... спочатку, не обдумуючи +ів та -ів я думав що заявка Back Stup краща, але не зважаючи на кількість відгуків у заявках, мені більше подобається моя.
Вибачте мою скромність і окреме вибачення Back Stup якщо його образив blush.gif
Nikooz
Может тебе и задавали вопрос(сори, не вчитывался), но какую должность ты хотел бы занять в республике?
Fiv
Хотів би стати в ряди армії, а дальше що заслужу, те і хочу мати...
Генералісімус Fiv biggrin.gif
Nikooz
Как-то банально) Напиши сочинение на тему "Мои подвиги на службе в РА" _a1.gif
Не мение 3х подвигов и 200 слов )
П.С. Посмотрим, как твоя фантазия работает)
Jurico
Вроде бы нормальный парень.Но у меня к тебе последний вопрос)
Как ты знакомишься с девушками или начинаешь с ними встречаться?)
Просто ты не пьешь,а у меня всё начинается с того,что я утром просыпаюсь и думаю что за фигню я натворил)
З.Ы.Если я что-то коряво или непонятно написал,переспроси)Я просто еще пьяный)
Fiv
Teo
Ауткаст - колишній клан, який позиціонував себе як "клан друзів". Головою клану був Spectre. Відносини з Республікою були або нейтральні, або ворожі, доходило й до сутичок і навіть воєнних дій, та розпалися здається через брак коштів...

Sizzko
хем... Класно тобі! Напився, а зранку вже є не просто нова знайома, а навіть дівчина biggrin.gif
Зазвичай получається так, що дівчата самі перші зімною знайомляться. Дівки клюють на тих хто, не п'є і не курить, а тимпаче, якщо він ще й музикант, а ще як патлатий музикант! і т.д і т.п. biggrin.gif
Взагалі, то за життя, я мав лише одну дівчину, потім якось не замітно розійшлися і я закохався в іншу любив я її ДУЖЕ довго, але коли признався почув "$%#&!!!!" після того я її ще ДОВГО любив, але мені про це трох боляче розказувати... Ну ось і сьогодення. Немає часу, щоб від душі відсидітися за компом, що вже казати про щось інше. (ну зараз трохи більше часу, бо вроді як "канікули") Ось так ось...

Teo
Квест виконав, проявив себе добре, я підтримую.
-Ewoks
_a1.gif Привет Fiv
Расскажи мне про планету Эндор _a1.gif
Exelent
Немає часу, щоб від душі відсидітися за компом, що вже казати про щось інше.

За комп'ютером ти завжди посидіти встигнеш. Які твої цілі в житті, чого ти хочеш досягти?
Xemul
Commander Xemul шёл в Комнату получения гражданства, его большой плащ развивался под потоками ветра во все стороны, он шёл с переговоров с лидером Ман Лориеном и что-то обдумывал.
Первым в его списке к которому он хотел подойти это был Fiv.
-Приветствую у меня к тебе будет поручение:
Выясни как появились Ман в НГ, кто были их предводители и кто на твое мнение самый лучший.
Это задание нужно мне до завтра.
Xemul поклонился и пошёл дальше.........
Fiv
Ewoks
Ендор або Тана на мові евоків – газовий гігант
що обертається довкола зірки Іблім в Зовнішньому Кільці.
Інколи Ендором називають лісистий супутник. Галактична
Імперія створила Заборонений шляхопровід, щоб швидко добиратися
до околиць планети, доставляючи матеріали для будівництва
другої «Зірки Смерті» біля Ендор. Один з супутників
Ендора залишався нежилим, поки Нова Республіка не
перемістила на нього іксллів, врятованих із знищеною Да-сучі V.

Exelent
Я це сказав в порівняння. Мабуть просто не правильно виразився...
Ціль в мене - продовження реалізації своєї "Мрії". Як би хто чим добре не володів, всеодно, він має чого дабиватись дальше. Я обрав шлях музиканта - виконавця. Збираюсь вступити у Республіканське муз. Училище, де хочу добре освоїти гру на гітарі, після чого подамся у концерваторію. Також маю дуже велику надію про реалізацію гурту у майбутньому...

Xemul
Фівко в роздумах...
-Ewoks
_a1.gif Очень хорошо,теперь вот еще задания завершающие,загадка biggrin.gif вот подумай biggrin.gif

Один ослик нес 10кг сахара, а другой - 10кг ваты. У кого поклажа была тяжелее?

Fiv
Ewoks
Ех, бідні ослики...
Ну шляхом довгих обчислень, використовуючи важкі формули з вищої математики, я дойшов до висновку, що "поклажа" у них була однакова... biggrin.gif
-Ewoks
молодец _a1.gif ,вот еще

На столе стояло 3 стакана с вишней. Костя съел один стакан вишни, поставив пустой стакан на стол. Сколько стаканов осталось?

p.s С осликами справился давай теперь со стаканами biggrin.gif
Fiv
Ewoks
Хм... з осликами було легше )))
Думаю, (а я погано думаю)що Костя більше не з'їсть.
Залишилось 2 стакани з вишеньками і 1 пустий. 2+1=3
-Ewoks
blink.gif Великолепно biggrin.gif

ну все теперь последняя,вот слушай:

Вы обогнали бегуна, занимающего последнюю позицию. На какой позиции теперь находитесь Вы?
Fiv
Ха-ха! на останній по ідеї був я... biggrin.gif
Ну... я опинився на передостанній позиції )))
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.