Як щодо його методів, не занадто вони йдуть в противагу зі зразком гарного джедая?
Поясни фразу "Дорогою грехов,стирая будущее сами,пугающий конец идем встречать."
Я подрозумиваю под Дорогою грехов-грешную жизнь;,стирая будущее сами-ну тут понятно-грехами стирают будуйщее;пугающий конец идем встречать-ну я так понимаю всеже мы когдато прийдем к смерти.
Аter, що краще: поганий джедай чи хороший ситх? Або подай свою версію.
Я всетаки думаю,что былобы лучше еслиб был хороший джедай и плохой ситх)Но всеже по моиему суждению хорошый ситх это плохой джедай)а плохой джедай это хороший ситх)))
Haydamaka
4.12.2009, 20:48
А чому ти вважаєш, що поганий ситх краще ніж хороший ситх?

В який бік "поганість\хорошість" його змінює?
Можеш назвати серед членів Ордену поганого джедая і хорошого ситха в Імперії відповідно? І чому саме так ти вважаєш?
Я щитаю,что Лекса хороший ситх так как манеры от республики остались)А вот плохого джедая назвать немогу...я видел много нарушений среди джедаев но именно плохого назвать немогу.
Ну кпримеру плохой ситх в бою будет драться подло и т.д а хороший будет по правилам)
Haydamaka
4.12.2009, 21:07
Не повністю на запитання ти моє відповів, але відчуваю так можна продовжувати дуже довго)) Бо цікаво із тобою розмовляти, постійно виникають нові запитання) Не з усім зі сказаного тобою я згоден, але від дискусії ти не ухиляєшся, шукаєш і знаходиш. Я не проти того, щоб ти став джедаєм. За
2 питання.
Що сталось з братом?
"что влюбом случии нужно было покупать светловой меч при поступлении в армию." - сабер в армію? Нащо?
Я с самого начала хотел в орден поэтому и пришолось купить сабер но перед этим нужно было в армию так как на этом настаевал мой отец и мне самому хотелось.
2 питання.
Що сталось з братом?
Тепер і третє.
Ти багатьох джедаїв знаєш, які купували собі сабер?
Гайдамака все гарно розвинув

Це питання, яке саме собою породжує таке явище, як парадокс. Але принаймні мислити вмієш і твою позицію видно.
ЗА.
(Lotr @ 5.12.2009, 1:14)

Тепер і третє.
Ти багатьох джедаїв знаєш, які купували собі сабер?
2Брат продолжил путишествовать по галактике.
3-нет)
Согласен совсем выше сказанным. Хорошо отвечает на вопросы и неплохо мыслит. ЗА
Як можливо знаєш позиція Ордену в бою дуже жорстка. Добивання і тд. Як вважаєш, що є істиною, чи можливо є золота середина в цьому питанні. Знешкодити лише в чесному бою, не добивати, атакувати лише в обличчя і тд, чи користуватись популярною вже фразою "На війні не чекають поки ворог перезарядить зброю". (Хоча джедаї цим би скористались, але без вбивства, це лише приклад)
"Знешкодити лише в чесному бою, не добивати, атакувати лише в обличчя і тд" я щитаю,что именно так и должно быть потому,что это правильно и неподло)"На війні не чекають поки ворог перезарядить зброю"-Такое еще существует)Джедай мог воспользоваться только если там обезоружить и т.д)
Але ж джедаї мають обов'язок. І якщо прийде час, коли доведеться когось вбити, не краще залишити ці принципи, особливо якщо вони можуть завадити?
В принципе, я сразу был не против:) Но понаблюдав за заявкой голосую
за.Кандидат исправно отвечает на вопросы, не уклоняется, стремиться
Вобщем, почему бы уже не принять ;?)
(Lotr @ 7.12.2009, 8:41)

Але ж джедаї мають обов'язок. І якщо прийде час, коли доведеться когось вбити, не краще залишити ці принципи, особливо якщо вони можуьб завадити?
Ну только в крайнем случии только если они и правда будут мешать.
За) Нікоз правий)
Відповідає на кожне питання, до того ж гарно.
Haydamaka
8.12.2009, 19:08
Перевірку на витримку і терпіння ти провалив) Розумієш, що я маю на увазі) Не забувай, що членство в Ордені покладає на твої плечі велику відповідальність. Бути джедаєм - честь. І від твоїх вчинків багато чого залежитиме. Тобі дан кредит довіри, не змарнуй його))
Прийнятий, вітаю