Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Avattar
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
-Avattar
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Мене звати Avattar. Народився на планеті Явін. Батьки в мене з бідної сім'ї і майже завди працюють. Рік назад я став повнолітнім і вирішив подорожувати по галиктикам. Цілий рік я подорожував по різним планетам, і побачив що багато людей страждають від Імперії.І я зрозумів щоб закінчити з війною я маю отримати громадянство Республіки, і домогати їй чим зможу.

i
Сповіщення:
Голосование членов приемной комиссии:
Alphax Kenobi -
Bumble-Bee -
Haydamaka -
Gothmog -
Leksa -
Nikooz - Против
Vovcheg -
Nikooz
Расскажи о своей прошлой жизни на просторах Нашей Галактики.
Yanek
Что для тебя означает слово "добро"?
Помню когда я играл вместе с одним джедаем, ты начал заявлять, что джедаи не должны себя так вести, а вот как, я не услышал. Расскажи, как себя должны вести джедаи на серверах?
-Avattar
У мене на Явіні був лише один друг "Dimentiy" жили з батьками бідно бо вони мало заробляли. Іноді голодували, а так все було добре.

По-моєму добро - це уміння пожертвувати власними інтересами, принципами і т.і. заради допомоги іншій людині, яка потребує цієї допомоги...
Haydamaka
А зло що таке?
-Avattar
Зло - побудова власного добробуту за рахунок страждання інших...
Yanek
Так что там про поведение джедаев?
-Avattar
Ви мабудь мене з кимусь переплутали, бо я не знаю про що іде річ! _a2.gif
Yanek
Тогда скажи, это твой первый и единственный ник на портале УАГ?)
И что ты можешь сказать о игроке light force?
Bumble-Bee
Чем ты можешь помочь Республике, если втупишь? Какой от тебя может быть резон?

Якщо він вТупить, толку не буде ніякого xD © Haydamaka
-Avattar
Yanek Kos Був в мене нік який я зарегестрував, зрозумів що нік галімий і створив новий(цей)
light force-це гравець я зним пару раз грав. Дуже добре грає, нікого не ображає.

Bumble-Bee Буду допомагати чим зможу.
по-перше: якщо будуть биться Республіканці проти Імперців зможу допомогти.
По-друге: в дипломатії трошки розуміюсь.
По-третє: як всі відповідають "Кредитами". тощо.
Bumble-Bee
...якщо будуть биться Республіканці проти Імперців зможу допомогти.

Принеси скрины пятерых мертвых солдат Империи.
...в дипломатії трошки розуміюсь.

Принеси скрины, на которых тебе кланятся: 3 представителся Республики, 2 представитель Империи, 1 представитель Падших, 2 представителя Стар Групп и один с Ордена Анфор!
...як всі відповідають "Кредитами"...

Дай денег!!! laugh.gif

Можешь приступать, удачи! ad.gif
Nikooz
Ну давай... Поехали... На счет дипломати...
Щас "идет" некая "война". Узнай её причины. Скажи, кто по твоему прав, кто нет. Как можно мирно разрешить конфликт?
-Avattar
Bumble-Bee вибачаюсь но у мене недавно зламався комп'ютер, а на тому комп'ютері була ця гра такщо тимчасово я не зможу грати.

Nikooz причина початку війни що Звездная Анархия и Fallen це жажда грошей.
Неправі Звездная Анархия и Fallen тому що це вони поставили ультиматум про початок війни.
Можна в дипломатичному центрі запитати що треба Звездній Анархиї та Fallen щоб закінчилася війна.

Bumble-Bee вибачаюсь но у мене недавно зламався комп'ютер, а на тому комп'ютері була ця гра такщо тимчасово я не зможу грати.

Неправі Звездная Анархия и Fallen тому що це вони поставили ультиматум про початок війни.
Можна в дипломатичному центрі запитати що треба Звездній Анархиї та Fallen щоб закінчилася війна.(найбільш імовірно що це будуть гроші).
Bumble-Bee
blink.gif _a2.gif
Окей, тогда эти квесты за тобой! А пока что напиши сочинение "Энакен Скайвокер - Джедай или лол или Ситх!" (500 слов) happy.gif
Gothmog
Avattar, ну, Анархия не просто так развязала войну:). Поройся в архивах, поищи инфу о том, что послужило причиной.
-Avattar
Как по мне то Енекін Скайвокер був як Джидаєм так і Сітхом.
Всі знають що коли Джидай стає на сторону зла то він стає Сітхом. Но коли Енекін Скайвокер перейшов на сторону зла то в ньому перебувало не тільки зло, а як виєвиллося в кінці 6 частини крабля батьківства що й дала квітці добра розквітнути, це було в перше щоб Сітх став назад Джидаєм. Такщо в повній мірі можу запевнити що Енекін був людиною яка мінюється як з середини так і ззовні.
Коли Енекін був Джедаєм у нього був характер доброї, співчутливої людини. Колиж став Сітхом-це жорстока потвора яка нищила все на своєму шляху.
Bumble-Bee на 500 не хватило, а на 100 з щимось на писав.

Gothmog не підкажете де архіви находяться бо я нуб в цій справі.
Bumble-Bee
closedeyes.gif Уныло....
Я же вроде сказал написать сочинение, а не пересказать мне сюжет саги! closedeyes.gif Очень сухо! Никакого буйства мыслей! _a2.gif Попытка номер II closedeyes.gif

-Avattar
Вибачаюсь хоч у мене фантазія буйна но я так і не зрозумів що ви від мене вимагаєте ak.gif
Bumble-Bee
Кто для тебя Энакен, какой он как человек, какой он как джедай, почему перешел на темную сторону, был ли у него выбор, почему вернулся!? Только более развернуто и в виде сочинения! Можешь употреблять примеры и цитаты из саги, только не пересказывай сюжет happy.gif И не торопись, это не дело одного дня...)
-Avattar
Вибачаюсь но на цей твір фантазії не вистачає.
Я можу написати як людина це добрий та серйозний.
Як Джедай сильний воїн.
Він міг і не перехоити на злу сторону.тощо.
Але щоб на 500 слів вибачаюсь не вийде.
Yanek
С кем, быстрее всего, Республика может заключить союз? С Фолленом, СА или Ауткастом?
-Avattar
Мабудь з Ауткастом.
Bumble-Bee
Ну так давай, пиши! Тут уже даже не главное 500 слов! Тут уже лижбы чтобы ты вообще его написал, чтобы оно было содержательным и объемным!

З.Ы. Пока что склонен к негативному голосу...
Yanek
Ну тогда расскажи почему именно Ауткаст и вообще, какие инциденты происходили у Республики с Ауткастом за последнее время
-Avattar
Bumble-Bee
Енекін Скайвокер Джедай та Сітх
Як людина Енекін це добра людина яка піклується про ближніх.Також цей персонаж намагається заистити ближнього це добро яке перебуває всередині Енекіна.
Як джидай це хоробрий воїн у якого внутрішня сила така як у Йоди він досконало б'ється на лазерних мечах, та добре володіє силою.
Коли він передив на силу зла то у нього був вибір лишитися добрим, чи стати злим і він був загіпнотизований думкою що якщо він стане Сітхом то Імператор врятує його кохану, із-за цього він перейшов на злу сторону.
Він повернувся назад з темної сторони тому що він побачив як його сина убиває Імператор(його головний) і його замучила совість що він так довго служив такій поганій людині, і батьківська провина що він не допомогає йому серце його потеплішало і він навернувся знову на сторону добра.
Дякую що прочитали.

Yanek Kos причина миру:

"Мы прекратили охоту на УБ, поэтому в случае мира Республика останется в выгодном положении, так как она добьется того, чего хотела, а вот нам пользы никакой не будет. Этот мир должен быть заключен на выгодных условиях. Мы не нападаем на УБ и граждан Республики, а сенаторы от имени всей Республики публично извиняются и обещают впредь не вмешиваться во внешнюю и внутреннюю политику нашего государства. Они ведь еще не знают о результатах голосования в нашем скрытом разделе. Большинство наших граждан хочет проучить Республику, продолжив войну. Они ведь считают, что война - исключительно моя прихоть. Если мудрость не будет проявлена лидерами Республики, сообщи им о результате голосования наших граждан..И да пребудет с нами Сила."
Yanek
Ну вот, тогда чего мы с ними должны хаключать союз, раз они в то время все еще хотели продолжать охоту?)
Узнай про такой неофициальный клан - ДК.
-Avattar
ДК-Death Cult или же культ смерти-Они ненавидят Республику и презирают ее ей ненравяться ваши законы и правила ai.gif
Yanek
А кто есть глава этого клана?
-Avattar
Точно не впевнений но здається "Нелтарион".
Yanek
Нет, ищи дальше.
Подсказка - он состоит в Ауткасте.
Haydamaka
(Avattar @ 19.8.2009, 12:02) *

blink.gif Звідки така інформація?
(Avattar @ 19.8.2009, 13:53) *
Yanek Kos причина миру: (...)

huh.gif Я не побачив в наведеній тобою цитаті жодних причин
Дай пояснення цих двох моментів closedeyes.gif
-Avattar
Я ніде не можу найти архіви із-за цього висовую завжди свою теорію.
Nikooz
Эм... Ответ неправильный. Ищи причину и способы решения конфликта...
Haydamaka
Висувати свої теорії - то дуже прикольно. Але якщо ти плануєш дипломатією займатися, то таке не прокатить. Ти свої здогадки видаєш за факти. Шукай. Розпитай людей. Очевидців тих подій повно.
Чекаю відповіді на 2 запитання, стосовно причин війни СА і Фолленів проти Ауткасту, і причин можливого союзу Республіки із якоюсь зі сторін.
-Avattar
(Yanek Kos @ 19.8.2009, 12:26) *

С кем, быстрее всего, Республика может заключить союз? С Фолленом, СА или Ауткастом?

Я думаю що на зараз Республіка із цих трьох варіантів не буде створювати мир з Ауткастом тому що вони вбивають Республіканців, з Фолленом і Са тому що в посольство навіть нема натяку на теоретичний мир.
Yanek
Ну так, мы же говорим про союз в будущем. Вопрос. Раз сейчас говоришь, что с Ауткастом не будет союза, то почему раньше говорил иначе?
-Avattar
(Yanek Kos @ 19.8.2009, 17:53) *

Ну так, мы же говорим про союз в будущем. Вопрос. Раз сейчас говоришь, что с Ауткастом не будет союза, то почему раньше говорил иначе?

Я просто тоді не знав де переговори ведутся найшов і побаччив що вони наших атакують.
Yanek
Т.е. Гайдамака полностью был прав, насчет того, что все свои слова ты сразу же преобразовал в факты, не обращая внимания на реальность их. Ты это не отрицаешь?
-Avattar
(Yanek Kos @ 19.8.2009, 18:05) *

Т.е. Гайдамака полностью был прав, насчет того, что все свои слова ты сразу же преобразовал в факты, не обращая внимания на реальность их. Ты это не отрицаешь?

Це правда, трапляється(на майбутнє старатимусь перевіряти).
Yanek
Хорошо. Какими способами ты чаще всего добиваешься поставленной цели?
-Avattar
(Yanek Kos @ 19.8.2009, 19:28) *

Хорошо. Какими способами ты чаще всего добиваешься поставленной цели?

Щоб добитися цілі саме головне це цілеспрямованість яка в мені є, а все інше виходить від цілеспрямованості.
Yanek
(Avattar @ 19.8.2009, 20:52) *

Щоб добитися цілі саме головне це цілеспрямованість яка в мені є, а все інше виходить від цілеспрямованості.

Ндя... ладно, смотри, ты целеустремленный, но какие способы ты используешь, для того, чтобы эту цель достичь?
-Avattar
Я намагаюсь не здаватись, і не відступати від цілі.
Yanek
А если ты не можешь добится этой цели несколько раз подряд, как ты поступишь? Бросишь ее и займешься другим делом, но в скором времени опять вернешня к этой цели, или же пока не добьешься - не успокоишься?
Bumble-Bee
Як людина Енекін це добра людина яка піклується про ближніх.

Приведи конкретный пример. На чем основано твое утверждение?
воїн у якого внутрішня сила така як у Йоди

Ну во первых она у него была даже сильнее чем у Йоды, а во вторых в каком эпизоде, кем и при каких обстоятельствах был установлен данный факт!?
...якщо він стане Сітхом то Імператор врятує його кохану, із-за цього він перейшов на злу сторону.

blink.gif Чаво?! На самом деле Имепратор убедил Энакена в могуществе Темной стороны, что она на столько сильна что с ее помощью можно обмануть смерть! Чтобы постигнуть тайны Темной стороны, Император послал Энакена ибивать джедаев и Юнлингов, тем самом озлобляя его, что способствовало его переходу на Темную сторону!
...побачив як його сина убиває Імператор і його замучила совість...

Ахахаха megalol.gif Гонищь! laugh.gif
НэД у в нем просто осталось добро, которое при таких обстоятельствах (убийство сына на глазах) вырвалось на свободу!
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Вот сколько еще можно было написать и тут было бы даже больше чем 500 слов, сочинение все равно at.gif , но видно что хоть какие-то усилия прикладывал. Отвечай на вопросы, а дальше будем думать!

-Avattar
(Yanek Kos @ 20.8.2009, 8:35) *

А если ты не можешь добится этой цели несколько раз подряд, как ты поступишь? Бросишь ее и займешься другим делом, но в скором времени опять вернешня к этой цели, или же пока не добьешься - не успокоишься?

Я намагаюсь закінчити справу лише потім переходжу до іншої.
Yanek
Хорошо, ты играешь со своим другом ОД, и тебе обязательно нужно выиграть, хотя, если твой друг проиграет, то он должен будет заплатить большой штраф. Как ты тут поступишь?
И еще напоминаю про вопрос:
Кто является главой ДК?
-Avattar
Приведи конкретный пример. На чем основано твое утверждение?

Він намагався врятувати кохану любою ціною.

Ну во первых она у него была даже сильнее чем у Йоды, а во вторых в каком эпизоде, кем и при каких обстоятельствах был установлен данный факт!?

Це було в першому епізоді, Джинн учитель Обі-Вана, дізнався коли їхній корабель зробив аврійну посадку на Татуіні і зустрів Енекіна.

(Yanek Kos @ 20.8.2009, 17:23) *

Хорошо, ты играешь со своим другом ОД, и тебе обязательно нужно выиграть, хотя, если твой друг проиграет, то он должен будет заплатить большой штраф. Как ты тут поступишь?
И еще напоминаю про вопрос:
Кто является главой ДК?

Це дивлячись що трапиться зі мною якщо я програю.
Главу ДК я шукаю.
Yanek
Ну например, в случае твоего поражения, ты получишь штраф еще больше, чем твой друг)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.