Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Dragon Fly
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
-Dragon Fly
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я народився на планеті Явін 4. Там пройшло моє дитинство. В мене було багато друзів інших рас. Але настав той момент, коли ми виросли і пішли кожен своєю дорогою. Я і мій друг Сайк підчас подорожі потрапили до плем'я "Індіго", де проживали Кіффари. Там ми побудували собі будинки і почали навчатися бойовому мистецтву. Але нажаль на наше плем'я напали люди в чорних масках, які шукали Сінтас (Синтас Вел) ж. І наше село було знищене. І я хочу вступити в ряди республіки і буду намагатися стати таким, як Куінлан Восса.

i
Сповіщення:
Голосування членів приймальної комісії:
Alphax Kenobi -
Bumble-Bee - Проти
Gaydamaka - Проти
Gothmog -
Leksa - Проти
Nikooz -
Vovcheg -
Nikooz
История на 2-.
Расскажи мне, кто такие "Кіффари"?
Какому именно боевому искуству ты обучался?
-Dragon Fly
За історію вибачайте, яку міг, таку написав.
Кіффари - раса подібна до людської. Їх дуже важко виділити серед людської маси. їх видають тільки татуювання на лиці. Ця раса помилково називається "кіффа". Вони заселяють планети Кіффу і Кіффіс.

Я навчався бойовому мистетству світлового меча.
Nikooz
А кто тебя учил владеть мечем?)
-Dragon Fly
На серверах сам вчуся))
Nikooz
-__-"

Там ми побудували собі будинки і почали навчатися бойовому мистецтву.

Вот я и спрашиваю:

g)
-Dragon Fly
Куінлана Воса син Корто Воса
Khan Jsi
Мимолетом, недалеко от приемной комиссии, проходил Khan Jsi. Кандидата уже усердно допрашивал джедай-комиссар Nikooz. В этом допросе прозвучала следующая фраза:

Куінлана Воса син Корто Воса

- Хех, вижу что ты был знаком с Куинланом. Расскажи мне о нем
-Dragon Fly
Це кіффорійський воїн, син джедая. Він також був джедаєм, бо мав велику силу і тому його взяли в орден. Його обучав мастер Толм. Він був дійсно хоробрим воїном. Настав такий час коли він перейшов на бік темної сторони з графом Дуку. З того моменту я з ним ніразу не бачився і хоча чув про нього але слухи бувають різні...
Khan Jsi
Он добровольно перешел на темную сторону???? blink.gif Разузнай об этом
Nikooz
А сколько лет тебе ?))

В ролевом плане...
Yanek
Интересненько получается. У тебя был свой световой меч или ты обучался на мече Куинлана?
-Dragon Fly
Він перейшов на темну сторону через смерть своїх батьків. Він вбив Тіте, яку свого часу захистив від Дуку, і перейшов на темну сторону.

мені уже близько 30 років)) ( В рольовому)

Він подарував мені один з мечів добутих в бою.
Nikooz
Эм... Ну Дуку был убит за несколько лет ДБЯ.
Сколько лет уже прошло ПБЯ? И сколько же тебе лет?)) (опять же, по ролевому)
-Dragon Fly
Він загинув від рук Дарта Вейдера, тоді ше Енакін Скайвокер, 19 ДЯБ році. А теперішній час я не знаю, тому написав 30. Сорі якщо не правильно.
Yanek
Можешь показать мне свой меч?
Nikooz
Эм... ну по версии одного из кандидатов, уже 300 примерно 1000 ПБЯ ))
-Dragon Fly
Ось меч:

Ой, я на знав. Тоді мені уже 997 ПБЯ)))
Nikooz
Дедушка laugh.gif , а что Вы знаете о Войнах Клонов ?)
-Dragon Fly
Добре внучку happy.gif , війна клонів тривала (22 ДБЯ – 19 ДБЯ), вона велася між республікою (солдати-клони) і торговою федерацією (дроїди). Це був кровавий план Дарта Сідіуса перетворити республіку в імперію і знищити Орден джедаїв. Після перемоги республіки, від рук клонів загинули майже всі джедаї. І республіка перетворилася на імперію.
Nikooz
А как продолжали жить те джедаи, которые выжили?(подробней и про каждого))
Yanek
Из каких частей сделана рукоять твоего светового меча? А так же почему именно такой дизайн рукояти ты выбрал?
Khan Jsi
Хоть мне и кажется что источники твои ошибочны, но ответ я твой приму. Держи от меня маленькое задание:
"Недавно мы получили сигнал с планеты Татуин. Республиканскому кораблю с 3-мя пассажирами на борту, необходимо было совершить посадку в Мос Айсли. По последним данным местное население настроено крайне враждебно.
Тебе необходимо:
1)отправиться на Татуин(Сервер ФФА)
2)встретить республиканцев
3)при необходимости помочь в обороне корабля (10-15 минут)
Отчет о выполненном задании должен быть составлен из галлограмм по каждому пунтку(скриншоты), а так же рассказ очевидцев(республиканцев) с места события."

-= 666 пост =- happy.gif
-Dragon Fly
Yanek Kos ось меч який я обрав:

А це якиий в середині:

Khan Jsi Буде виконано!

Nikooz: Серед виживших джедаїв є:

Обі-Ван Кенобі - був вчителем Енакіна. Він повідомив всіх джедаїв про те що сталося. Ця особистіть дуже відома...

Йода - (маленький зелененький) happy.gif , мастер джедай. Вижив підчас приказу 66 і битви з дарт Сидиусом. В 600 років отримав звання Гранд-мастера. Помер на планеті Догба своєю смертю 4ДЯБ.

Толм - джедай який на навчав Куінла Воса (вже вам відомого). Він втратив пам'ять і цим самим пережив цей приказ. А коли частково відновилась пам'ять то він допомагав джедаям.

Куинлан Вос - став на бік темної сторони і тому пережив приказ 66.
Nikooz
А что случилось с джедаями потом ?
Yanek
Ты несколько собщений тому показывал совершенно другой меч))
Даже догадываюсь из за чего показываешь другую картинку)))
(так как для того меча нет такой структуры, а для этого - есть)
Я же не просил мне показать картинку, а просил рассказать)
Да и не услышал ответа почему именно такой дизайн меча?)
-Dragon Fly
Yanek Kos я надаю перевагу цьому дизайну, адже він зручний і не має нічого лишнього. А ще просто подобається мені.

Khan Jsi: я зустрів там Гордона. Ми розпочали захист корабля . Ось один з нападаючих .
В гордона Р\О. Можна він в ПМ напише?
Khan Jsi
Пока не требуется. Однако тебе необходимо найти еще 2-х республиканцев...
-Dragon Fly
Знову захищати корабель?
Gothmog
Расскажи, в чём суть Силы - своими словами. Не факт, что ты идёшь в джедаи, но каждый республиканец должен иметь о Силе хоть отдалённое представление:)
-Dragon Fly
Куінлан Вос - пішов в джунглі, пережити остані роки приказу 66. Точна дата смерті не відома...

Обі Ван - пішов впустелю, "сів на дно". Потім зустрів Люка. Під час битви з Дарт Вейдером він високо піднав меч і загадково зник...

Йода - полетів на планету Дагоба, де помер своєю смертю в 4 ДЯБ

Толм - пережив приказ 66, потім з іншими джедаями знайшли Воса. Від боїв він втратив ногу і ліве око і став хромим, так і закінчв своє життя.
-Dragon Fly
Сила - це духовна енергія. Вона використовується джедаями та сітхами. Для когось вона зброя, а для когось допомога. Сила поділяється на темну і світлу сторону, живу і єдину. Сила є в кожного, тільки потрібно її навчитися контролювати. Помилково вважається шо темна сторона сильніша за світлу.
-Dragon Fly
А про мене забули?
Yanek
Имей терпение или ты хочешь за парочку дней уже получить гражданство?
-Dragon Fly
Нє, я хочу виконувати квести, а то по серваках тупо бігати.
Yanek
Ну так ты не бегай тупо, а повышай свой навык владения различным оружием.
Ладно, задание - принеси мне голограммы 5ти убийств анфоровцев...
Haydamaka
(Dragon Fly @ 12.8.2009, 15:33) *
Помилково вважається шо темна сторона сильніша за світлу.

Чому так вважається?
-Elrond
А чим на твою думку відрізняються джедаї та ситхи ?
Яка у них ціль та мета ?
-Dragon Fly
Чому так вважається?

Через те, що вона лекше піддається. На темну сторону лекше перейти чим на світлу. Я думаю що сильніша людина, яка на боці світлої сили. Вона навчилась контролювати себе, не піддаватися почуттям...

А чим на твою думку відрізняються джедаї та ситхи ?Яка у них ціль та мета ?

Джедаї - це рицарі галактики. Все життя джедая побудоване на тому, що він повинен досягти миру в світі. А сітх - це джедай, який перейшов на бік темної сторони. Він хоче тримати владу в своїх руках.
Leksa
Ну Дарт Сідіус, наприклад не переходив на темну сторону. він був з нею з самого початку.
Добре моє запитання :
Як ти думаєш чи порушив кодекс магіст Вінду, коли намагався вбити беззбройного Палпатіна ? Відповідь аргументуй.

-Dragon Fly
Думаю ні, адже Палпатін був сітом і він був не беззбройний. Він міг вбити Вінду силою. Це Дарт Вейдер вбив безрукого Дуку і порушив закон.
Leksa
Але ж він порушив морально-єтичні принципи джедаїв.
ти так не думаєш ?
Чи не варто було б його судити ?
Або надати раді джедаїв ?
-Dragon Fly
Я його не засуджую, він розумів, що буде, якщо Палпатін вижеве. Інколи треба пожертвувати чимось малим заради більшого.
Bumble-Bee
Ты вроде уже довольно давно в нашей галактике, но мне не приходилось тебя встречать! Ни разу...
Встречался ли ты с Республиканцами на серверах, до того как подал заявку!? С кем общался? И что ты можешь рассказать о этом Республиканце? (если таковой есть) happy.gif
-Dragon Fly
Я тебе тоже не бачив.=) Так, з багатьма. Але саме найчастіше з Дарк Марою. Ми з нею по асі переписуємося інколи.
Nikooz
Скажи свой прошлый ник плиз.
-Dragon Fly
О, а можна спитати нащо?
Nikooz
Але саме найчастіше з Дарк Марою. Ми з нею по асі переписуємося інколи.

Есть соображения...

И да, если ты не скажешь - я ж могу итак его узнать... но это повлияет негативно на твою заявку...
Так как мы делаем ?
-Dragon Fly
Добре. Я просто думаю шо мій нік може не сподобатися іншим. Хоча я сильно помінявся!!!
------------------------
Хочу сказати шо я раныше грав під ніком Цезар і наробив багато дурниць. Тепер вирішив почати все з початку.
Yanek
Республіканці це люди, які дивляться на світ не так, як я.
по друге, за своїми переконаннями я природжений воїн-вбивця. На мою думку в світі виживає сильніший!!!!

Знакомые слова? То что ты играешь теперь под новым именем - не значит, что прошлое о тебе забыто. Да и перед любой трудностью ты сразу бросал начатое на полпути. Как ты думаешь, как я должен к тебе относиться?
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.