Конфлікт (від латів. conflictus) — зіткнення або боротьба.
Виходячи з означанення, то для кофлікту потрібна більш ніж одна сторона, хтось з кимось зтикається. Також можна сказати шо це зіткнення інтересів.
А війна хоть і є збройним конфліктом. Для того щоб розпочати її потрібна одна не вдоволена сторона(людина, організація, тощо...).ІМХО
Я ЗА вступ Neros`a в Республіку. Провіряв його на сервері на відношення до неадекватних гравців(грав під гостем проти Neros`a, підло так, що з себе дивувався. В той час як він вів себе гідно республіканця)
Оригінальна заявка на тлі інших.
позитивноМожливо ти знаєш, кому належить символіка зразку: (.)(.)
Destroyer
30.7.2009, 16:21
Я голосую ЗА, бо людина адекватна, відповідає добре на запитання, не погано виконую квести, дружить з логікою. Але набридливий... У мене в ПС тільки його повідомлення. Але це вказує на його прагнення попасти в Реп або на море.
До мене дійшла інформація про те, що наш Гайдамака.. це не зовсім.. той за кого він себе видає..
Також.. наш ще один джедай.. Nikooz.. він також не той.. за кого ми його приймали..
Напиши сюди їхні справжні імена! Розкрий цю змову!!
Нііі!!!! А я так вдало півтора року імітував невміння грати, тепер доведеться набивати силу 11 :'( © GaydamakaКуда ж ты денишься... Это все СБР... Набивай
© Nikooz
На планете Явин, была обнаружена большая атктивность имперской армии, у уполномоченных органов времени мало, поэтому тебе дан приказ с ними разхобраться.
Убить 5 армейцев ЕМП на кс сервере.
Neros, привет. Я сегодня с другом хотел бы отведать татуинского пивца, но вечером все столики будут уже заняты:). Не мог бы ты слетать на Татуин и заказать столик в уголке, с которого будет хорошо просматриваться вход со с тороны ангара? Время нынче опасное, и не хочется лишний раз подставлять спину. Спасибо
Принеси скрин самого места, сядь за столик и сфоткай дверь в ангар))
i |
| Сповіщення: Закрыто до возвращения кандидата  |
UPD: кандидат вернулся.
Вопрос. Если бы тебе предложили сейчас 100000 куаг за то, чтобы ты вступил в Империю или в ДК, то как бы ты поступил?
2Chensky
Я не так давно тут, і справа навіть не в озмайомлені з цим світом, а в наявності друзів через яких я б міг дістати цю інфу. Це й стало мені перешкодою, навіть якщо будуть імена, то доказів дістати новачку проти досвічиних людей практично не можливо. Такі завданя тре покладати на досвідчиних людей з розвідки. Поки що це завдання мені не підсилу, та інфу я ще пошукаю.

Надіюсь ти поставишся до цього з розумінням.
2Leksa
Поки що є 3\5, ще 1 я сьогодні прогавив.Як виконаю оформлю.2Gothmog
Злітав я на Татуїн і зайняв там столик надіюсь той, що треба. Сьогодні особливо багато людей не було, всі кудась поспішали...
2Yanek Kos
Це вже не актуально(
інший клан, якшо тре оформлю 3 заявку в Республіку).
Кредити, погоджуюсь велика спокуса, оскільки можна колірів понакупляти чи приберегти для відкупу від банів і т.д. Кольори мене не дуже приваблюють, відкуп це вже поцікавіше.
Проте(
хоч мене і не було 2 тижня, я знаю шо помінялось SO,Anfor,Man і)
твоїй пропозиції є ще більш спокуслива альтернатива з 1ого вересня ви стаєте незалежними кланами, які мають ті ж права і обов'язки що і всі інші клани порталу. На порталі невдовзі з'явиться поняття рейтингу кланів. А успіх у рейтингу буде винагороджуватись. Зокрема для першого клану буде зроблено право використовувати будь-які кольори.
Ось ця альтернатива. А тепер поясню...
Республіка один з найсильніших кланів і має всі шанси на 1 місце в рейтенгу.
А з цього і виплеве більше можливостей ніж з 100к. А якщо я відмовлюсь від 100к то щей збережу честь і повагу друзів. Що є одним з найголовніших(
я про честь і повагу ).
Так я знаю прийдеться бути активним і допомагати клану. А з моєю активністю це не складе проблем.
+Я всетаки РПГ люблю більше і тому мені цікавіше получатись шось цінне за роботу, ніж халяву яка колись закінчиться(
хто грає в РПГ*ешки мене пойме)
В твоих словах прозвучало такое,
А успіх у рейтингу буде винагороджуватись. Зокрема для першого клану буде зроблено право використовувати будь-які кольори.
Т.е. ты идешь только для своей выгоды?
Це я написав для того щоб підтвердити, що не піду в інший клан за гроші.
На слово може б ти і повірив би, но я вирішив навести приклад з доказом. Вот на приклад за 100к можна купити коліри. І по твоєму це мало б мене переконати піти в інший клан. Так ось я кажу що не піду тому і тому то(
постом вижче написано не хочу копіювати), а якщо мене і зацікавлять кольори то є така фіча яка б вирішила цю проблему і залишила такого роду пропозиції(за гроші в інший клан) не цікавими, не конкурентноспроможними(
назв. як хоч].
Хух, постарався пояснити, вибач якшо не внятоно пояснюю
Хорошо. Скажи мне, кто был самым молодым сенатором в Старой Республике?
Мон Мотма
В 19 років посіла місце в Галктичному Сенаті.
Правильно, а какие планеты назвались "Пять братьев"?
Всі 5 планет розташовані в Корелліанськом секторі. До складу 5 планет входить Кореллія з ще 4 населеними планетами, разом їх називають "П'ять братів". Кореллія вважається "старшим братом". Всі п'ять одними з перших вступили в Стару Республіку.
Ну так, а как другие планеты называются?)
-Кореллія
-Селонія
-Дралл
-Тралус
-Талус
Чем уникальны Тралус и Талус, и почему их называют "миры близнецы"?
Обидва світи знаходяться на одній орбіті, кругом Centerpoint Station. Грубо кажучи вони були тих же розмірів. Тралус і Талус мають велику різновидність клімату і місцевості, в тому числі ліси, рівнини та трави. Також вони було домівкою фермерам і гірникам. Талус був здебільше населений трьома рассами: люди, Drall і Selonians. Він мав багато незвідомостей цікавих для дослідників. Існує легенда, що Талус має планетний repulsor який розміщений глибоко під поверхнею планти. Цей пристрій, можливо, був використаний тисячоліттями до Битви при Явіні, щоб перемістити його з невідомої орбіти на його поточну орбіту.
P.S:Сильно не критикуй, сам перекладав з англу.
Убей двух представителей культа смерти.
А что такое Балансирная станция, где она находилась и для чего служила?
2Leksa
Sacrifice
Tiamat, більш відомий як Soul.(
це вказано в них, на сайті. Можу скинути ссилку)
P.S:
Попереднє завдання поки без змін 3\52Yanek Kos
Балансирна станція це стара міжпланетна станція, яка була здібна до переміщення планет, створина Celestials. 350-км. циліндр з 100-км. кулею посередині.
Розташована між двома планетами, в їх барицентрі(точка, довкола якої вони обертаються). Черпає енергію з гравітації, потім може направити гравілуч через Варп в об'єкт що б взірвати або притягнути в певне місце. При цьому, управляється з пульта.
А что находилось внутри самой станции?
Балансир
Балансирна станція містила усередині колосальний об'єм надзвичайно складних наборів енергетичних систем.
Що насправді було виявлене так це те, що система здатна генерувати величезну кількість ядерних, магнітних, електричних променів захвату, і гіперпросторовій потужності для використання їх як "гіперпросторових променів захвату".
Потужний гіперпросторовий промінь захвату складався з масивних конусоподібних структур, усередині станції розташовувалося шість невеликих конусів. В ході експлуатації станції, спеціально розроблений цей геометричний масив використовувався як джерело світла від джерела живлення.
Находился ли там какой-нибудь город?
Так, у центрі знаходиться порожнина, відома як Порожнисте Місто, це було місцем, де проживали переселенці зі планет близнюків, а також там були надзвичайно потужні масиви променя захвату станції.
Станція була побудована до винаходу штучної гравітації, тому вона обертається довкола своєї осі, щоб імітувати гравітацію.(це так, для того як там жили:))
Хорошо, а как ты относишся к ульту смрети ?
Молодец)
Продолжим курс обучения истории ЗВ)
Кем являлась Мара Джейд Императору Палпатину?
2Leksa
За шкалою від -10 до 10
-4
Оскільки
-там як мінімум 2 людини нормальні є, з якими можна поговорити
-окремі пункти ідеології хоч можна зрозуміти, та методи лякають
-особисті рахунки з де ким
В заключині, ставлення можна сказати нейтральне з опаской. І думаю воно сильно
не змінеться поки вони не зроблять щось погане мені чи моїм друзям, або поки не відчую на собі їх ставлення до Республіки.
P.S:Як нейтралу трохи важко судити
2Yanek Kos
Мара Джейд Скайуокер (18 ДБЯ — 40 ПБЯ) в різні періоди життя була Рукою Імператора, контрабандисткою, і пізніше Мастером-джедаем.
Какие задания или операции она выполняла, когда являлась Рукой Императора?
Вона виконувала всі завдання для імператора, яких назбиралося чи мало по всій Галактеці.Мара виконувала бажання Палпатіна в багатьох світах, вбивавши корумпованих імперських чиновників, зрадників, і інших, які на думку Палпатіна заслуговували смерті або правосуддя.
Ось найвідоміші справи
-кража в Вілхаффа Таркіна
-збирала інформацію, для знаходження джедаїв, які пережили Приказ 66. В ході чого нею був знайдений один з таких джедаїв – Ан’йу Куро.
-Джейд була відповідальною за здобуття інформації про C-3PO і R2-D2 для Вейдера, хоча Вейдер чи не бажав, чи не зміг забрати інформацію в неї особисто. Натомість цього, він послав людину яка працювала на Імперію.
-Мара слідкувала за Моффом Гловстоком, дізналася що він забирав частину податків для Центру Імперії.
і т.д.
Мои квесты выполнены, за время теста на сервере как под официальным так и под неофициальным ником не замечал за игроком грязной игры и негатива, поэтому голосую ЗА.
Как ты думаешь, каждый человек должен иметь "второй шанс"?
Думаю, що так.
Оскільки такі традиції, надавати другий шанс, показують гуманність людей. Що в свою чергу робе нас краще тварин. С точки фізіології, любий стрес(і глобальні переміни) у житті людини може змінити її докорінно. Саме тому ми повинні давати людямь *другий шанс*.
А если, например, человек, воспользовавшись уже "вторым шансем" просит опять дать ему шанс? Как стоит поступить?
Залежно від обставин і від поступків які вона зробила
Neros, Благодарю за столик. Ещё посмотрю за ответами и отдам свой голос:).
Какие методы ты используешь для достижения своей цели?)
Практично любі, які межують з розумним.
Методи які не шкодят мені чи моїм друзям.
Ну а если твой друг тебя вызывает на ОД, и твоя цель - победа. То как ты поступишь, ведь ты сказал, что:
Методи які не шкодят мені чи моїм друзям.
Дружнє тренування, так я таку ситуацію сприймаю, ще нікому не зашкодила.
Крім того можна обезброїти. А якшо я і виграю то це дасть тільки користь другу, у виді отриманого досвіду
Ну а если это не дружеское тренировочное ОД, если твой друг очень сильно хочет тебя победить, при этом использует баги и подобные приемы?
Мене на це вже перевіряли, моя поведінка і методи ніскільки не помінялися і не поміняються. І провіряла проста людина, на той час не друг. А до друга і відношення краще та ставлюсь з розумінням.
Хорошо. Положительно отношусь к тому, чтобы кандидат стал республиканцем. Хорошие ответы, осмысленные. А так же допропорядочное выполнение заданий.
Думаю, могу ЗА проголосовать. Поведение на ФФА хорошее, отвечает хорошо, квесты выполняет старательно:))
3а. Из-за того, что постоянно задерал в пм... -__-
Нормальное отношение к заявке, нету негатива = нет причин голосовать против.------------------------------------------------------------------
Поздравляю, ты
принят!Гражданин, пройдите сюда для получения документов.