Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Neros
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Neros
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Не дивлячість на мою расу-людина, родився на планеті Kashyyyk.Моя
сімя осилилися тут після революції в 5 ПБЯ.Моїй сімї допомагав освоїтися один вукі, який був обовязаний моєму батькові "Борг Життя".Мій батько був членом "Разбойної эскадрилі", яка допомагала в організуванні революції.Пізніше освоював землеробську працю.Поки батько працював, мама займалася моєю освітою.Після роботи батько навчав мене володіти зброєю для захисту.Вільний час я проводив з молодими вукі.Після повноліття, батько мене благословив на службу Республіці.Сказавши що кожен має відати борг батьківщині.

Основна ціль вступу в Республіку, це бажання служити та захищати свою державу.

офф:також дякую цим республіканцям за допомогу у визначенні клану:Nikooz,Blendo,Tamura.

i
Сповіщення:
Голосование членов приемной комиссии:
Bumble-Bee - Против
Destroer - 3а
Gaydamaka - Против
Leksa - 3a
Nikooz - 3а
Vovcheg - 3a
Gothmog - 3а
Khan Jsi
Расскажи о персонаже у тебя на аватарке.
Neros
Гален Марек був секретним учнем Дарта Вейдера, завдяки якому був перетворений на смертельну живу зброю. Темний Лорд, продовжуючи традицію Ситов - зрада, в таємниці виучував учня, плануючи в майбутньому повалити свого власного Майстра і самому управляти галактикою. Вейдер виявив свого секретного учня на Кашиіке, батьківщині Вуки, коли той був ще лише маленьким хлопчиком на ім'я Гален Марек. Батьки Галена - Кенто і Моллі Марек - були обидва Джедаями, що брали участь у Війні Клонів. Протягом конфлікту, вони закохалися і таємно одружувалися. Коли мати Галена взнала, що вагітна, вона і її чоловік покинули Орден, сподіваючись виховати свого дитяти подалі від галактичної метушні на Зовнішніх Рубежах. Ледве пізніше, Імператор Палпатін видав свій знаменитий Наказ 66. Живучи після цього в повному вигнанні, батьки Галена перебралися на Кашиік. Через декілька років матір Галена загинула, захищаючи групу Вуки від трандошан работорговців, а незабаром і батько був убитий Вейдером, захищаючи сина від Сита. Коли Вейдер виявив сина Джедая, вирішив узяти дитяти з собою. Вейдер піддавав хлопчика серйозним фізичним випробуванням, що граничать з тортурами. Після того, як Старкиллер убив члена Ради Джедаєв Шаак Ті, Вейдер негайно відкликавши його на Ката, обіцяючи, що вони, нарешті, почнуть протистояння Імператорові. Виявившись на борту Ката, Старкіллер виявив прибуття флоту Імператора. Гален вважав, що Вейдер заманив Сидіуса, проте Вейдер сердито заявив, що він не викликав Імператора, це шпигуни Імператора виявили існування Марека. ПРОКСІ що прийняв подобу Імператора, наказав Дарт Вейдеру покінчити з його учнем і довести свою вірність. Не дивлячись на благання Старкиллера, Вейдер за допомогою Сили викинув Галена через ілюмінатор у відкритий космос.
Руйнування верфей стало достатнім свідоцтвом уразливості Імперії для сенаторів Гарм Білий Ібліса і Мон Мотми. Бейл Органу і інші сенатори зустрілися із Старкиллером і Рамом Котой на Кореллії, для офіційного створення Союзу. У цей переломний момент Старкиллер припинив своє "існування", залишився лише Гален Марек - Лицар Джедай, як і його батько.
Дуель на Зірці Смерті
Захищаючи Рам Коту, він зіштовхнувся з смертельними блискавками Імператора.
Смерть Галена надихнула Повстанців закінчити те, що він почав: повномасштабне повстання проти Імперії.
Khan Jsi
Ну что ж стараешься. Теперь проведи 10 дуелей с 3 игроками из различных офф кланов (Желательно что бы при дуели был республиканец как свидетель, но если нет, то нет. Достаточно скрина ЧАТА где говорится счет.)

P.S. Только таблицу (ТАБ) не скринь...
Bumble-Bee
Приветствую.
А почему ты выбрал именно Республику? Ну то что отец сказал, то понятно, а собственные мысли у тебя по этому поводу есть?
Neros
2Bumble-Bee
Основна ціль вступу в Республіку, це бажання служити та захищати свою державу.
Також тут доброзичливі люди, з якими приємно грати(можливо не всі, но ті які проявляють активність і з якими мені доводилося грати саме такі).
Ще одна причина це велика розвинотість клану, що надає різних шляхів для розвитку окремій людині.
Ну і тому що мені подобається Республіка.
2Khan Jsi
офф:Останні скрін з загальним результатом, трохи важко самому було заскрінити і смерть і то написати кожен раз результат((
Outcast-Tripio(4-6)
,,
Man-Hot(4-6)
,,
Anf-Lossberg(5-5)
,,

офф:Спочатку з реповців був Feliss але він не відповідав і мені прийшлось самому бути свідком, як доказ можна поговорити з учасниками
Khan Jsi
Довольно неплохо, я поддерживаю кандидатуру этого игрока. Старателен, упорен, нареканий не замечал
Nikooz
Вот ты написал, что хочешь защищать республику... А как ?
И хотелось бы посмотреть на твои боевые навыки... Но не имею возможности. Найди любого джедая ранга Падаван, сыграй с ним 10 дуэлей и пусть он потом напишет тут результат и свое мнение.
Bumble-Bee
Вот ты написал, что хочешь защищать республику... А как ?

Я об этом позабочусь)
Пока что я тебя доверяю защиту наших граждан. Спаси жизнь 5-ым нашим гражданским и пусть они тут отпишутся! happy.gif
Удачи...
Neros
2Nikooz
Захищати, хм... Ну як захищати, наприклад не дай Бог якшо яка війна буду битися з ворогами. Помагати на ОБ, прикривати співкланівців на серверах(тим плей). Якщо хтось образив наших, можу зайти поговорити з обідчиком і т.д.
З висловом *кращий захист- це напад* не згідний.

Щодо володіння сайбером писав в минулій заявці, крім того Ральф вже сказав.
Kaine
Чел хороший,квесты давать не зачем,имхо играл с ним на сервах+общался.Он достоен Республики.Одобряю его заявку.
Destroyer
Чуючи слово "Республіка" які почуття та образи в тебе виникають?
Який шлях розвитку ти вибиреш для себе, якщо зможеш поступити?
Що таке може трапитися в клані, щоб ти його покинув?
П.с. відповідай розгорнітіше, щоб в мене створилось якесь враження про тебе.
Neros
Якби банально, ассоціація слова *Республіка*, десь на підсвідомому рівні це дім. Можливо церез те що вона собі несе спокій, а дома затишно, тихо та спокійно. Щодо почуттів, гордість та повагу.

Буду пробувати вступити в Орден, можливо отримаю для початку навички володіння зброєю в Армії.

Щоб я вийшов з клану має статися, щось з цього:
-Республіка як клан перестане існувати(шо мало ймовірно)
-всі добрі люди вийдуть з клану, а решта почне міняти від початку заложені в ному принципи
Khan Jsi
Кандидат, во время вчерашней битвы, спас меня от злостного Indor-a ( biggrin.gif ).
-Augustina
laugh.gif чем питался на Кашиике? Как тебя там не убили? Ты дружил с маленькими вуки? А девушку себе там не нашел?
Hellrazor
Кандидат жертвуя своей жизнью спас меня от Jager подставив себя под его сабер,тем самым сохранив мне жизнь)Молодец спасибо тебе)
Neros
2Augustina
1)Таке враження, ніби ти думаєш шо Кашиїк пустельна планета. Там були і рослини і тварини якими можна було поживитися. Після звільнення планети, почали прилітати торговці. Оскільки розширився список рас які жили на планеті.
2)*ти читала історію*
Що могло мені загрожувати, жили серед сильного племення вукі, крім того один з вукі був зобовязаний нашій сімї "Боргом Життя"*якщо знаєш шо то таке*
3)Врахуючи чо я там народився і прошив більшу частину життя, я як не як зміг вивчити Шириивук, щоб розуміти їх.
4)На це часу не лишалося, весь час проводив в навчанні та тренуваннях окрім тих вільних секундах що грався з вукі.
Xose
Хороший хлопець, який добре ставиться до всіх гравців, зустрічався з ним під офф ніком, і під ботом , він залишив приємне враження + добре володіє сабером + адекват + поважає супротивників. Я підтримую його кандидатуру.
-Augustina
Ну, если я не знаю ничего про Кашиик, то будь добр ро3кажи мне про него все. И самые почетные, и3вестные места.
Neros
Кашиїк - не єдина назва цього світу. Рідна планета вукі відома також як Wookie Planet C, Edean (Едеан), G5-623 і як просто Wookie World.

Із-за орбіти, що є ідеальним кругом, на Кашиіке сформувалося, одна пора року, що не змінялася. На планеті знаходяться чотири континенти, складові 40% всій поверхні. Всі вони покриті лісами з дерев під назвою "wroshyr" ("врошир"). Це могутні велетні, заввишки в декілька кілометрів, здатних жити до віку в 50 тисяч років.
Окрім лісів на планеті існує тропічний океан з великою кількістю архіпелагів, невеликі гористі і пустинні області.
Велика частина поверхні планети нагадує величезні болота, з яких піднімаються колосальні дерева. Висока вологість на поверхні сприяє буйному росту безлічі видів рослин і різних тварин. В коріння лісу панують вічні сутінки, за що ці території прозвали Shadowlands (Землі тіней).
На Кашиїке вся цивілізація знаходиться на верхівках лісу. Вукі будують свої поселення на гілках дерев, сполучаючи їх довгими мостами з колод і дощок. Вуки розділяють Кашиїк на сім рівнів. На сьомому якраз і знаходяться дерева. А в землі, лежачі нижче за четвертий рівень вирушають лише найсміливіші і відважніші мисливці. Велика територія залишається абсолютно невідомою.
Флора і фауна
Дерева wroshyr є домінуючим видом рослин на Кашиїке. Тисячі цих дерев переплелися в єдиний організм. Чим ближче до поверхності, тим більше різноманітної флори. З'являється все більше паразитуючих і вологолюбних рослин, а на самій землі зустрічаються м'ясоїдні і отруйні.
Що ж до фауни, то на Кашиїке мешкає безліч різних тварин. Тут зустрічаються і плазуни, і комахи, і ссавці і так далі. Багато хто з них проводить своє життя в сутінку Shadowlands.

Одним із найвідоміших місць є місто Рвукррорро.

офф:Ще можу розказати про історію Кашиїка
Hellrazor
Расположи пожалуйста номера этих картинок в порядке(Управление галактикой какой-либо организацией)
1)

2)

3)

4)
-Blendo
В общем-то мне понравилась заявка и то, как кандидат к ней относится.Замечаний по поводу его поведения не имею.Владение оружием тоже довольно-таки неплохое.
Спаси жизнь 5-ым нашим гражданским и пусть они тут отпишутся!

Будучи в системе ффа, был неоднократно спасен этим человеком.Несмотря на то, что нескольким злобным рабам все-же удалось меня нокаутировать, из сей передряги мы вышли целыми и более-менее невредимыми.Хвала Силе(особенно абсорбу и протекту closedeyes.gif ).
Мой вердикт - Поддерживаю и одобряю.
Neros
2Hellrazor
Якщо я правильно розпізнав організації, то послідовність виглядає так
4)Безкінченна Імперія — перша відома галактична держава, заснована раката.
Дата зародження:
49000 ДБЯ
Дата знищення:
25200 ДБЯ
2)Імперія хаттов — древня міжзоряна імперія, заснована хаттами до появи Галактичної Республіки
Дата зародження:
25200 ДБЯ
Дата знищення:
25000 ДБЯ
1)Галактична Республіка
Дата зародження:
25000 ДБЯ
Дата реорганізації:
1000 ДБЯ (Руусанская реформа), 19 ДБЯ (перетворення в Галактичну Імперію)
Дата воскресіння:
5 ПБЯ (як Нова Республіка)
3)Галактична Імперія, також відома як Новий порядок або Новий порядок Палпатіна, — галактична держава, створена Верховним канцлером Палпатіном замість Галактичної Республіки.
Дата зародження:
19 ДБЯ
Дата знищення:
4 ПБЯ
Hellrazor
Молодец! Проследив за заявкой и увидев кандидата на на практике,могу сказать,что положительно отношусь к его заявке.
Dark Manor
Кандидат "закрошил" всех, кто пытался посигнуть на мою жизнь))
если серьёзно, он действительно не раз спасал меня)
заявка понравилась, с этикой всё впоряде, молодец мужик, Одобряю!!
Neros
2Bumble-Bee
Все захистив 5 жителів:
-Hellrazor
-Khan Jsi
-Blendo
-Dark Manor
-Urban(він не може відписатися тут бо в нього р\о)

Так здається на всі питання відповів і всі завдання виконав, можливо будуть нові питання? blush.gif

*будь-ласка не затянуйте а то я скоро на море поїду blush.gif *
Haydamaka
Проти
Даючи заявку в Республіку, ти плануєш вступати в Культ смерті - організації, що із завзяттям прагне "Уничтожать этих червей (республіканців) как можно более жестоко"
Neros
Уничтожать этих червей (республіканців) как можно более жестоко

Нічо такого не писав, я вже писав для чого то зробив, якби я швидше прочитав твоє повідомлення то і б того не було.
Мене зацікавило то що є люди які зливають інфу їм, і я хотів подивитися хто такі.

Дак, одурачив Урбан мене, но тільки жалко шо він не заскрінив і не сказав чого я пуступаю в Республіку(він задав таке питання).

То шо зроблено, те зроблено.А Урбана беріть в Армію, в розвідку. Не загубіть талант ІМХО.
Bumble-Bee
Мне нечего добавить! ПРОТИВ! death.gif
Khan Jsi
i
Сповіщення:
Я прошу Ув. Urban-a уточнить день и время, в который был сделан этот скрин
Neros
В нього р\о а скрін сьогодні приблизно 20 годинна
Hellrazor
Сорри за оффтоп,но не стоит из-за этого его выкидывать,меня на последней стадии принятия 2 человека переманивали в имп,один из них Реп!
Это игра слов и не более,я сам убедился кто Neros,в его чистых замыслах и Надеюсь,что он будет Реп...
Zairus
Назови пожалуйста причину твоих слов. Почему ты сказал эту фразу?
Neros
Я вже писав, мене зацікавило його слова *що є люди які зливають інфу їм, і я хотів подивитися хто такі*.

Я дуже загорівся бажанням побачити склад їхній, як потім вияснилося він був відкритий і мені потрібно було бути тільки обачнішим.

Я не знаю що то сталося, хоча вже раз мене вже пробували переманити в емп
Zairus
То есть путем клятвы верности культу, ты пытался узнать не состоит ли Урбан в нем? confused1.gif
Neros
Він не був підписаним Урбаном, він просто мене перевіряв. Я думав шо то чувак з ДК. _a1.gif

А дати клятву, як мене він запевним(одурачив), було єдиним шляхом шоб отримати дступ до їхніх таємниць.
Bumble-Bee
Мда... я хотел узнать что за клан, люди которые сливают информацию и БЛА БЛА БЛА
Вам не кажется почтенные Республиканцы, что мы подобный вопрос уже где то видели!? В заявке некого Na**to!? (КТо знает, тот поймет) Для того чтобы получить какую-то информацию не нужно вступать в клан! Что за шпионство!? И вообще что это такое!? Мне стали интересны люди которые сливали информацию ДК и я решил о них узнать!!! Любопытно Варваре нос оторвали! Запомни!
...не стоит из-за этого его выкидывать,меня на последней стадии принятия 2 человека переманивали в имп...

Лично меня за последние несколько месяцев, "переманивали" почти во все кланы и Империя не исключение! НО не путайте! Быть переманеным и давать клятву в верности!
Neros
1) Любопытно Варваре нос оторвали! Запомни!
Ой це я вже надовго запамятаю
2)Щодо Наруто відношення немаю, а якщо є якісь підозри, то ми були разом в одному місці і часі.
3)...не стоит из-за этого его выкидывать,меня на последней стадии принятия 2 человека переманивали в имп...
Раз є люди які ручаються, може це щось таки значить?

Так я не правий, но не треба бути таким категоричним.
Bumble-Bee
Я не намекал на твои связи с Наруто, я имел ввиду что трагическая история похожа! happy.gif
Возможно, если ты не знаешь всех подробностей отношений Республики и ДК, то тебе вышесказанный вердикт может показаться резким!
В любом случае доверия к тебе нету! И мой голос по прежнему ПРОТИВ.

i
Сповіщення:
Ти вже голосував) Не треба вдруге виділяти свій голос, при підрахунку голосів це збити може © Gaydamaka
Nikooz
Из последних постов я понял, что у нас, в республике, очень популярные люди, членства которых добиваются все кланы портала... БРЕД!!
Цирк вы хороший устроили, мои аплодисменты))
Кандидат, а что ты думаешь о ситуации? И как бы ты поступил, будь у тебя второй шанс, возможность переиграть ситуацию снова и почему?
Neros
Я думаю халява наказуема. Халява- це та можливсть, яку мені підкинув Урбан під видом гвеста з ДК, получити інфу про *кротів* і взагалі якусь корисну інфу яка б допомогла Реп чи мені при поступленні.

Якщо б я получив другий шанс, то я б не спішив а то після клятви ну в той самий час, я прочитав лист від Гайдамаки про ДК. І зрозумів що все що я хотів дізнатися чи майже все, і так відкрито було(а зокрема склад клану, історії, хіба не бачив їх плани)
Khan Jsi
Жаль конечно, но клятва, это очень важная вещь. Возможно в желании найти истину, ты не задумываясь присягнул культу, но как бы ни были чисты твои намерения ты поддался соблазну. Нарушив одну клятву (даже данную несерьезно), довольно сложно заслужить доверия многих, но все же не опускай руки, а делай...

Принеси скриншоты твоего общения с 3 представителями ДК(Многих ты найдешь в ауткасте).
Твоя задача: получить как можно больше информации о клане, узнать о клятве культу, узнать при каких обстоятельствах никогда не будет возможности вступить в культ.

Второе задание: скрины с твоими поклонами игрокам из офф кланов, таких как:
1)Республика (5 скринов)
2)Анфор (5 скринов)

Приступай.
Neros
Перше завдання
Говорив з такими людьми:
-Baltazar
-Sacrifice(захотів за інфу 2000 кредитів)
-Tiamat
-Cheshir(ссилається на сайт ,)
-Blood Raven(був прогрес,,,)*про убежище нічо не розказала*
-Psycho (він погодився відповісти на мої питання через ПС(можу переслати лист)
-Victoria(обіцяла сьогодні відповісти, якшо буде то спитаю)

Решта не відповідали

Друге завдання
-Республіка
,,
,,

-Order of Anfor
,,
,
Khan Jsi
2-ое задание ты выполнил, а первое не до конца. Посмотри внимательно о чем тебе надо спросить.
Neros
І так третій, який хочаб заговорив, опинився щасливим для мене.
І так гарна бесіда получилася з Idoleast handshake.gif
информации о клане
,,

клятва культу

обстоятельства при каких никогда не будет возможности вступить в культ
Khan Jsi
А теперь мой последний вопрос: "Ты действительно желаешь стать гражданином Республики?"
Neros
Так

Я не хочу бути багатослівним, щоб не здатися лицеміром, але якщо спитаєш чому я відповім
Khan Jsi
Я думаю, что культист не стал бы унижаться кланяясь республиканцам и их союзникам. Своего мнения я не меняю, я все еще хотел бы видеть тебя в рядах республики.
Neros
Дякую, постараюсь оправдати довіру та не підвести. blush.gif

офф:Я б попросив решту приймальної коміссії відписатися як найшвидше, оскільки через 4 дня їду на море.
Vovcheg
один мудрець, якось сказав6 "Для конфлікту потрібні дві сторони, а для війни вистачить і одної" що він хотів цим сказати?
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.