Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.1.Нік в Jedi Academy: Naruto2.Реєстрація на порталі: 9.1.2008
3.Інформація про персонажа:На протязі свого життя знажодився в СГ,ЕЕ(ЕД),РЕП,НС.4.Історія персонажу:Я проживав на Олдероні до 14 років.Потім вступив до организації SG .Там мене тренерував Anarien і навчив володіти світловим мечем.Топім, я пішов з СГ. Після довгих скитань по галактеці.Я оселився на планеті Корелія, в одному маленькому місті Маджуг .Все було добре,але через 2 місяці Імперські війська атакували місто,і зруйнували його вщент,всіх хто вижив після бою забрали в рабство. Але через деякий час прилетіли два джедаЇ,які хотіли врятувати нас.Вони вітчайдушно пішли в бій з ворогом.Бій був нерівний, але джедаї вирали перемогу у Імперськіх військ. Після цих подій я потратив в ЕЕ.Це були темні часи мого життя.Мені доводилося вбивати,різати,мучати всі хто протистояв цій організації.Але довго я там не затримався,не міг витримати такої напригу і хаоса.
Потім, я побачив прекрасних людей які мене зрозуміли і підтримали.Це буди Республіканці,а саме Ралф.Він мене запросив до могутньої і дуже старої Республіки.Цей клан за свою довгу історію здобув великий авторитет.
Після вступу, я деякий час був просто громадянином до утворення армії.В армії я знаходився не довго,але зміг отримати звання копрал.Знаходився в армії не довго тільки із-зі однієї причини,бо був Утвориний Сенат(я пробув сенатором 2 і половини 3 скликання).
Але в зв'язку з особистими проблемами в реальному житті,мені довелося на час війти із скаду Республіки.
Після,мене прийняли в НС.Я так і незрозумів що від мене там вимагали і я пішов з клану.
Зараз,я стою перед вами.З надією повернутися.5.Причина(и) вступу:Хочу повернутися. Бо серед всіх кланів
Республіка є справді велика сім'я.
i |
| Сповіщення: Голосование членов приемной комиссии: Yanek Kos - Destroer - Bumble-Bee - отсутствует с 26.6.2009 Leksa - Vovcheg - відсутній з 27.6.2009 Gaydamaka - Nikooz - |
Haydamaka
12.7.2009, 11:42
Маю до тебе кілька запитань:
1. Ти був сенатором повних 2 скликання. Як ти оцінюєш свою роботу, що було зроблено як сенатором особисто тобою?
2. В заявці до Fallen про тебе писали:
Ты, когда был Республиканцем, вел себя, как бы сказать... не очень подобающим образом, килы на полу, иногда даже в чате, прокрутка..
Твоя відповідь виглядала не надто переконливою. Прокоментуй детальніше.
Вот ты говоришь - "семья". А что "держит" эту "семью"? Что принесет в нее твое вступление?
П.С. (¤_¤) удивлен, увидев твою заявку)
Приветствую. Давно ждал заявки твоей, но вот твое пребывание в НЦ меня крайне удивило. Почему ты их покинул и вообще зачем тогда шел к ним?
[b]Gaydamaka
1.Сенатор з мене був на 2-.Бути сенатором не для мене- це я зрозумів з ганьбою,але зараз є декілька ідей.
2.1)Кіл на полу викорустовую тільки для повних неадекватів(Атлант,Гоод,Слу) і також узаю,щоб навчити етеці гри(метод дуже ефективний після 4 раз гравец повністю забуває про цей метод вбивства).
2)Якщо, я когось в чаті вбивав то це не спеціально, і я прошу вибачення.
3)Прокрутка - я її використовую дуже рідко.
Nikooz
Основою сімї є довіра,допомога і розуміння.Я буду всіми силами зберігати таку обстановку в клані.Для мене це дуже важливо.
Yanek Kos
Мене Джексер запросив,але після кількох днів...Я зрозумів,що це повний плагіат МАН і відношення до мене було якесь зверхнє.Чому пішов в НС Джексер просив допомогти в розвитку клану.Це було помилкою.Про яку я жалкую.
Как ты сейчас относишься к Империи и НЦ? Что ты можешь рассказать о их игроках?
До обох кланів відношусь нейтрально.
Гравці імперії,як для мене стали аж навіть вічливими та спокійними(я не говорю про провокації та інші порушення правил серверів).
У НС немає простої поваги один до одного(це не камінь вам в огород,це просто моє ІМХО).
Вот... Что ты сделаешь для поддержания этого? На словах все просто... Но вот многие и 1/3 из своих "обещаний" не делают после вступления.
Скажи, что бы ты сделал со шпионом, которого обнаружил за "сливом" информации врагам? И почему именно так?
1.Щас не знаю?А вообще по ходу дела както духовно или материально помагал.
2.Просто дерегнул бы из клана и дело з концом.
(Naruto @ 12.7.2009, 11:19)

Потім, я побачив прекрасних людей які мене зрозуміли і підтримали.Це буди Республіканці,а саме Ралф.Він мене запросив до могутньої і дуже старої Республіки.
Так-так, пам'ятаю

Що змінилося в тобі протягом довгих мандрівок Галактикою? Чого нового ти навчився, а про що хотів би й забути?
Навчився або розглянув :
1.У мене змінилося ставлення до гравців.Колись,я їх вважав простим м'ясом на серверах,а зараз я їх стараюся розцінювати, як неповторну особистість(почав дотримуватись етики гри з адекватними людьми).
2.Знайшов нових друзів.
3.Переглянув всі відносини кланів(як внутрішні так і зовнішні).
Що хочу забути:
Мій минулий стиль гри,тобто легкої халяви.Для мене зараз - це є великим грішом.Бо подивившись із боку збагнув,що я не тільки зневажав противника, так і сам заслуговував про повну неповагу гравців.
На даний час хочу відновити або реабілітуватися перед гравцями.
Грати з адекватними людьми - неважко й приємно. А як ти плануєш грати з трохи неадекватними, місцями неадекватними і повними неадекватами?
З тобою Ралф,я трохи не згоден.Бо від неадеквата знаєш,що очікувати,а від нормального гравця важко щось очікувати бо вони неповторні.
Гра з неадекватом:
1.Небуду звертати на нього увагу(деаких це бісить,потім з часом самі виходять із сервера).
2.НЕ буду вступати в провокації.
3.З повними неадекватами вести бесіду в край важко.Тому краще не розмовляти з ними.
4.Якщо зовсім нічого недопомагає просто перейду на інший сервер.
Майже в ціль
Розписав досить детально. Правда, я очікував від тебе відповіді типу: я буду вести себе з неадекватами відповідно до суворих, але справедливих законів
UA Galaxy. Кандидатуру Naruto
підтримую
Коли тебе приймуть.. якщо ти ще раз покинеш нас.. навіки зачинимо двері перед тобою. А зараз я 100% підтримую тебе. З поверненням.
Надіюсь ти пам"ятаєш наші правила та закони?
Дякую.Я ознайомлений із правилами та законами Республіки ТА загалом УАГу.
З.І.В комісії 7 чоловік з яких 5 проявляють активність,це якось вплине на мою заяву? Вибачте якщо,питання не є суттєвим.
В зал зашел Алексис:
-Ну здраствуй,Наруто.Ну что могу сказать,ты меня огорчал последнюю неделю.Встречал тебя не раз на серверах,под своим офф ником и под ботами и хочеш сказать ты пытаешся уважать противника?Хммм...никакого уважения ко мне,даже к офф нику,ты не проявлял.Всякий раз когда я избегал драки с тобой,ты налетал на меня со стафой.Может быть ты изменился я не знаю,но на долго ли?Да,у всех бывают такие моменты в жизни когда ты злой,но я думаю не логично строить из себя "паиньку" перед комисией,а за их глазами делать все что хочется.Ну ладно,хватит о плохом.Надеюсь на то,что ты РЕАЛЬНО поставил целью изменить свой стиль игры.
Итак,недавно стало извесно,что имперцы слили одну очень важную информацию на компютер в районе Мос Эйсли,Татуин.Тебе нужно найти этот компютер и извлечь информацию от туда.Говорят,что он находится на какой-то башне.
После того как выкачаеш из него всю информацию,найди в том районе человека,который будет сильно похож на отца Кайла Катарна.Он искусный снайпер и хороший шпион Республики.Он проинструктирует тебя,что делать дальше.Желаю удачи.
Алексис покинул зал.
1.Да,у всех бывают такие моменты в жизни когда ты злой
Коли,я злий то стараюсь зовсім не заходити на сервер(будь-який).
2.но я думаю не логично строить из себя "паиньку" перед комисией,а за их глазами делать все что хочется.
Ось це я вважаю удар нижче пояса.Я не вважаю себе за "паиньку" . Комісія може самостійно визначити хто я є,і чи я потрібен Республіці.Але я тільки kонстатував реальні факти і очі комісії я не замилюю.
Я реально поставив за ціль змінити свій стиль гри.
Тебе нужно найти этот компютер и извлечь информацию от туда.Говорят,что он находится на какой-то башне.
Це ФФА? Бо на сідж,я ніколи не грав.
ФФА...кстати,насчет снайпера-он появляется там в вечернее время.(с 21:00 до 22:00)
Destroyer
13.7.2009, 20:39
Привіт Naruto! Зараз хочеться проголосувати проти(багато було ситуацій в яких ти себе проявив негативно). Але скажи дякую Республіканцям, які підтримали тебе, особливо Біг Лу, який переконав мене в тому, що ти можеш бути норм людиною, другом(скажи йому дякую за це

). Мені на данний час потрібні докази, що ти змінився, і що ті хто тебе підтримують не помиляються в тобі.
В последнее время слишком много людей пополняют ряды Империи. Поинтересуйся у 3х имперских жителей, 3х солдат и 2х ситхов, что им нравиться в их государстве. В подтверждение выложи здесь голограммы их ответов.
Алексіс вибач,що я вчора не прийшов на ФФА( у мене в будинку під'єднують нового оператора і на 18 годин зовсім був закритий доступ до інтернета.)
Дестроєр
Я нікого не просив мене підтримувати.Твій голос повинен буди зважаним і продуманим і тільки ти несеш за його відповідальнісь.Тому сторонні чинники(Такі,як: хтось попросив,Республіканці які тідтримують тебе та інші чинники) залиш їх і пиши ,що ти думаєш про мене проти так проти. Я просто хочу бачити особисту думку кожного.
Yanek Kos
Виконую.
З.І.Дякую всім за підтримку.
Игрок добрый,общительный,хорошо играет.Проголосовал бы ЗА еслиб правила были другие.
Destroyer
14.7.2009, 19:27
Ні хто за тебе не просив))) Я мав на увазі тіх хто відписався в твоїй заявці, а Біг Лу за тебе ручався ще за довго до твоєї заявки(місяць або пів місяця тому). Також ти не дуже розумієш роль комісії, я повинен давати свій голос об'єктивно, але звичайно й суб'єктивні фактори впливають.
Ти пропонуєш проголосувати проти, хм... І ти навіть не хочеш змінити думку о тебе.
Наблюдал сегодня, как ты хладнокровно убил лежачего...(!)
И как же верить тому, что ты пишешь ?!
Нікоз зайшов би ти на 20 хв раніше.Ти б зрозумів.
Я троши не розумію.Стиль гри для Республіканця це найголовніше?
+1 к Никозу
Ты не понятный человек.На КС сервере вел себя хорошо,нормально общался,а пришев на Екстрим совсем другим человеком,таким как я описал тебя в 1 сообщении.Ты наверно хочеш узнать,почему тебя убивал Фениксон с репитера?Так вот-меньше убийств из за угла.
П.С.идя в Реп не логично так убивать её жителей.
А що мені залишалося побити коли ви мене почали обоє з реператора вбивати на землі,беззброї.І Феніксон неміг сказати мені про це?Щоб сказав так не красиво.
Я вступаю До Республіки,а не в Орден.
Да, в республику. И да, стиль игры важен.
Вот ты тут пишешь одно, я вижу другое. Чему верить ?
П.С. Я пришел не на 20 минут раньше, я пришел и видел то, что видел.
П.П.С. Армейцы и в меня палили(убило вообще), но я не стал никого убивать на земле.
Я понимаю,что важен.Никоз,я бил очень зол и творил неведая последствий. Но то как Играэт армия немного удивила.Ладно меня убивали видимо заслужил,но как я зашол они на КС новичков вспину убивали из бластера для меня ето реально свинство.
И ты решил отомстить, убив "новичка"(не армейца) ?)
Ато правда бил новичок? То атлант у друга играл(я з им из детства дружу и постаянно так играєм).
Ну и ? Это не меняет сетуации.
Да, кстати, то не атлант был)) То кто-то другой)
Новичков не убивали в спину,убивали только тех,кто задерживал игру,залетая на трубы вверх и ожидая пока ктото из команды синих упадет самовольно впропасть или сделает какую-то глупость.Твои притензии к армии не умесны,т.к. у тебя даже доказательств нету,это первое,второе-притензии должны предъявлять только армейцы и те,кто состоят в армейском трибунале,причем они должны иметь скрины этого дела.Хватит пятится назад,двуличность плохое качество.
Как не атлант если я потелефону из ним говорил?
Можна он тут отпишеться?
i |
| Сповіщення: Можна © Gaydamaka |
Нельзя. По тому, что то был не он. Ник Атланта какой ? Не на "Е" начинается, случайно?
лол))) © Gaydamaka
Какой есть) © Nikooz
Нікоз ти часто у друзів під своїм ооф ніком граєш?Я ніколи бо раз юзнули мій нік, дуже довго прийшлось просити пробачення у друга.
Мои друзья в джа не играют.
Какой выход из ситуации ты видишь ?
Я просто буду виконувати свої квести.
Ми просто обговорили нашу гру на кс(Ви просто вказали на мої помилки в грі).Я думаю кожен висловився.
Надеюсь мы поняли друг друга,Наруто.
П.С.приступай сегодня выполнять квест,имхо "снайпер" в пятницу улетает на дальние рубежи.
Алексіс:
Квест:Викрасти з імперського комп'ютера інформацію про місце знаходження всіх військових підрозділів особливого значення для Імперії.
Хід виконан завдання:
1.Потрапити на базу, задопомогою документів,які нам дав капітан розвідки Республіки(КРР).
2.Викрасти данні.
3.Покинути базу противника без шуму.
Виконання:
1.Ми висадились на платформі нижньго рівню,де проживали бідні люди.Так у нас було більше шансів залишитися без особливої уваги Імперців.(Скріншот 1)
Я з Алексісом розділився, бо його знали в обличчя дуже багато Імперців.
2.За допомогою документів,які нам дав КРР.Пройти на базу ворога не було дуже складно(певно документи були дуже якісно зроблені).(Скріншот 2)
3.Далі,я пішов до кабінету номер 509 де повинні були знаходитися документи.
Зайшовши до кабінету побачив Алексіса і два замасковані трупи імперців.Коли я скачував інформацію з компютера Алексіс прикривав тил на випадок того,що імперці встигли відіслати сигнал тривоги.(Скріншот 3)
4.Потім ми задопомогою повітряних люків покинули базу імперців.Ми думали,що наші біди вже закінчились,але звод імперців почав цікавитися нашим кораблем.Зав'язався бій. Задопомогою хороших снайперських навиків бій швидко закінчився і ми покинули планету.(Скріншот4)
Із словами місія виконана.
Yanek Kos
Я чомусь быльше імперців знайти не можу.Будь-ласка почекай ще 1 день.
Чтож неожидал такого)...молодец.Думаю ты станеш хорошим республиканцем,главное,не доводи больше дела до конфликтов.
(ты понял думаю;))Чтож,кандидат путёвый,творческий,неплохо играет сабером и стреляет.Я
одобряю его кандидатуру в поступление.Жду в наших рядах.
Спс Алексис.Я ради цього йду в Республіку.Бо хочу строрювати рольові квести для всіх.Бо зараз у Армії республіки падає активність дуже стрімко(я знаю літо і все таке),але ще місяця 2 назад все було інакше.Тому, я ось тут.
За время пока игрок был в Республике и вне ее не замечал за ним ничего неадекватного и негативного.
Но вопросы у меня есть:
- после вступления в РЕП, куда дальше, армия, орден ?
- почему именно ?
Я після вступу(звісно,якщо він відбудеться) тіду до армії.
Хочу створити рольву гру із квестами за які республіканці будуть отримувати кр. і так далі.
Без чего не возможна армия ?
Назови 10 пунктов.
1.Людей.
2.Дисцепліни.
3.Поваги.
4.Зброї.
5.Транспорту.
6.Баз постачання.
7.Підтримкою населення.
8.Офицерського та вищого офіцерського командування.
9.Зацікавленісь військовослужбовців в службі Батьківщині.
10.Проведення тренеровок.
Прослідкував за твоєю заявою, Наруто. І нічого не можу сказати . Вже дуже багато часу пройшло для того, щоб дізнатися думки імперських громадян. Тим паче, вони ці чотири дня ведуть велику активність. Тому я завдання це відміняю і даю інше.
Вважаю, що всім відомо у якому становищі зараз знаходяться мандалоріанці. Тому ти повинен знайти декільно воїнів мандалоріанців та дізнатися, що вони роблять для того, щоб іх клан возродився.
Добре,явиконаю квест,але Ман які проявляють активність на серверах всього 4.