Хммм...мыслиш хорошо,имхо на вопросы ответил достойно,мне незачем давать тебе квест.Я ЗА тебя. П.С.силой,без жертв очень трудно обойтись,ибо аргесия порождает агресию,сила порождает силу,а дальше идет только боль.
-Jet
2.5.2009, 6:32
Ти перефразував просто кодекс, який я і без того знаю, бо я його склав. До речі останній пункт, там де говориться про честь і перемогу, я сам придумав . А тепер уяви, що тобі так само потрібно скласти кодекс для ситхів і досліди їхню ідеологію через інформаційну систему Галактики (Гугл).
-Mozart
2.5.2009, 12:46
2Jet 1.)Кожний p ситхів повинен без ухильно дотримуватися кодексу. 2.)Основа сили і могутності ситха в тренуваннях і ярості. 3.)Одним із головним джерел ярості і гніву є сам ситх. 4.)Ситх не баче перед собою ворогів, він бачить комах, яких вбиває з легкістю. 5.)На нас не впливають сльози і проханя про пощаду, ми непереможно йдемо вперед переступаючи через все. 6.)Слабка сторона каже:”Честь це дуже важливо в житті Джедая”, а сильна сторона каже:”Честь це не головне, через неї можна переступити за ради перемоги” 7.)В Галактиці є тільки одна сторона сили – Темна і вона є єдиною бо Світла не має право на існування.