Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народився на планети Бюті – Флора, з маличку я займався вивченням музики бо вважав, що музикою можливо здолати всі негаразди, але це було не так. Коли я пішов у 1-й клас до школи мене сприймали диваком, який не мав друзів. Часто було таке, що з мене знущалися та били. Звісно я був білою вороною в цій школі, але я не скаржився бо бола і друга сторона монети, були уроки музики. Мені здавалося, що у мене талант, просто ніхто цього не вбачав в мені. Десь у 15 років я почав прилюдно виявляти талант, який був вихований в мене з маличку. Але і в цей раз не вийшло…
Я підростав школу закінчив з відзнакою і було пора іти в доросле життя, де правили гроші і сила які спрямовані на злі вчинки. Я зрозумів, що я вже не дитина і повинен заробляти на життя. Також я забув сказати, що родини в мене не було після 10 рокія мене виховувала стара людина якій треба було теж помагати. Я не пам’ятаю своїх батьків я віховувся в панціонааті, а потім у прийомних батьків, які мене кинули після 3 років прожитих разом. Згодом померла і бабуся… Я залишився сам… Працював 2 роки на різних роботах, які були не для мене. Згодом я дізнався, що є люди які несуть добро у різні куточки всесвіту. Ну ось я і тут…
Я хочу вступити до Республіки тому, що:
1. Хочу захищати невинних людей, які потребують у допомозі.
2. Мені подобається наміри Респуьліки.
3. Я хочу чогось досягти в цьому житі.
4. Я вже подавав заявку до вас, але тоді в мене виникли проблеми і сумніви на рахунок питання "Інтернету" і ось я знову тут. (тоді я попросив закрити заявку)
5. А також, після того, як я вирішив питання с інтернетом і зайшов на форум, я побачив повідомлення і будв дуже радий: Gas:Не здавайся, не опускай руки!!! Мій голос, що, був даремний? Республіці потрібні добрі люди!!! Ми тобі задаємо питання тому, що віримо в тебе!!! Вперед, друже, вперед!!!
о_0 цікаво.
Минулу заявку не бачив,тому починаймо.
Як я бачу,тебе довгий час не було на порталі\в грі.Покажи мені свою майстерність.Вбий 3х імперців на КС,і ситхa на холі(щоб хп було більше 30).
Хоть в твоем почтовом ящике и было письмо только от Гэса, но в тот раз за тебя болел еще один человек)))и мы оба огорчились из-за твоего внезапного ухода
поэтому
Мой голос
ЗА, так как мучила его я еще в предыдущей заявке)) Плохого за кандидатом не замечала, и надеюсь не замечу впредь. Желаю удачи и стойкости в своих убеждениях
( ну и чтоб и и-нетом все было ок )
Приветствую тебя,Mozart!
Вижу, ты человек интеллигентный и достаточно адекватный.Мне понравилась твоя история и твое мышление(видел предыдущую заявку).Считаю, что такие люди нужны Республике, но перед тем как проголосовать, дам тебе несколько заданий.
1)Подуелься со мной на Холи.
2)Раскажи про оружие Tenloss DXR-6 Disruptor rifle.
3)Ты хочеш пойти в Армию Республики или стать Джедаем?
Удачи!
Приветствую тебя, музыкант

Расскажи мне что означают слова "Dies Irae"? И к кому бы ты смог их соотнести из мира Звездных Войн?
Verna дякую тобі.
2Blendo
1) Коли ти там будеш, пограємо. (скажи коли?)
2) Tenloss DXR-6 Disruptor Rifle - Взгаліто непогана зброя за режима снайперського вогню, дуже корисний для пораження ворогів на відстані, а також має дуже гарну точність...(згадав про цю зброю)
3)Джедай
2Daiver
Взагалі я розумію під цим понятям кінець світу, але це понятя не підходить нікому. Але, якщо поглянути з іншого боку то до Імператора Імперії.
С другой стороны - это с какой?

Я подразумевал под этим понятием нечто другое. Ведь оно переводиться не только как "конец света".
Скажи мне,
МОЦАРТ, составляющим чего является "Dies Irae"?
Неплохо.
Короткий и исчерпывающий ответ.
На Холи буду сегодня с 20-00 до 21-30 или завтра буду заходить на протяжении всего дня.Если что не так,пиши.
2Daiver мені здається складовою світу, бо колись все ж буде кінець...
Таааааккк... пойдем другим путем. Почему ты выбрал именно этот ник?
Чого б і ні? Мені здається за честь носити такий нік видатного композитора. Можливо ти хотів почути, що поняття "Dies Irae" це складова культури і тим самим ти хотів повисти мову на рахунок Моцарда так, як придставника культурного життя.
Та ні, я хотів сказати, що один з творів які написав Моцарт - це "Dies Irae".
А ще хотів почути складовою чого цей твір являється
Чи можна виправдати Сальєрі? Або які людські якості викликають у тебе симпатію, а які - антипатію?
2Daiver Якщо чесно, я не дуже знайомій з його творами.
2Ralf Скажу 2 основні якості:
Наглість - непереношу наглих людей.
Щирість - дуже гарна якість, як на мене.
Пошукай у базі даних

і скажи мені якою частиною є "Dies Irae" якого саме твору цього видатного композитора, та як саме перекладається "Dies Irae" (окрім як "кінець світу")
"День гнева" переводиться і можливо складова частина "Реквієма"
"можливо"? саме так. Друга частина Реквієму Моцарта...
Також ти не докінця відповів на запитання джедая Ральфа.
Хм. Дивлюся, все що стосується життя Моцарта для тебе суцільна загадка. Але ж ти музикант, чи ні?
Я утримуюсь. Буду спостерігати за твоїми подальшими відповідями. Мені, як музиканту, дуже неприємно, що ти взявши собі таке ім'я нічого суттєвого не зміг розповісти одразу, без дуже конкретних підказок.
Хм...вот слежу я за твоей заявкой, твоими ответами...и как-то мне становится очень не по себе...
Моцарт...как-то мне и в голову не могло придти, что человек, назвавшись именем определенной личности, известной широкому кругу людей своими многочисленными признанными произведениями искусства, оказывается не понимает кем он себя назвал...Что просто имя красивое???!
И ладно уже, раз так, допустим не знаешь ты кто твой "прототип", но услышав такое количество вопросов о нем можно же было скрыть свою неграмотность и покопаться в источниках сразу!не дожидаясь пока в тебе разочаруются...
(благо Гугель-дядя хороший и очень любит помагать тем, кто ИЩЕТ новых ЗНАНИЙ) Знаешь... очень хочется попросить тебя сменить ник...на более соответствующий твоей личности
Голос пока свой не снимаю, так как был отдан тебе за другие ответы, которые надеюсь, до сих пор актуальны....хотя...:
Почему в прошлой заявке ты хотел пойти в армию, теперь же метишь в джедаи?
2Daiver Пробачте мене будь - ласка, я не музикант я і не казав, що багато знаю про Моцарта, так що за цього я неможу брати собі нік Моцарт??? Я розумію, що тобі неприемно, але мені цей нік сподобався. Але я обіцяю, собі і тобі, що ознайомлюся з біографією і житям митця. (Я прото слухав його композийії, але не памятаю назву і мені сподобалось)
Хм...
Вибачте я переплутав трохи, я хочу в армію, а не в Джедаї.
Тогда почему у тебя в профиле написано в подписи -
[REP] Mozart (Jedi master) ?
В мене є почуття гумору...
Це прикол.) Але можливо я все ж таки буду Джедаєм, але менше за ранком чим Джеди Майстер.
Дивися щоб цей прикол інші не розцінили як почуття зверхності над іншими, особливо джедаї
доречі тепер твій підпис дійсно прикольний
Помню прошлую заявку твою...
Куда тогда пропала активность?
Я тоді написав, що в мене як мені здалося небуде більше інтернету. Ось я помелився і я тут знов.
Хороший,адекватный человек,на мои вопросы ответил,цветной палкой махает неплохо,порубил меня на куски как последнего нуба.За
Хорошо
Вопрос: роскажи мне все что знаешь про планету
Коррибан.
2Kinder
Коррібан — загублена планета, що декілька тисячоліть служила ситхам кладовищем. Лорди ситхів покояться усередині величезних храмів, розташованих в долині Темних лордів на Коррібані. Взагалі ці храми охороняли гидкі створіння. Тамні сили черпали сили з цього кладовища.
Перше прешестя.
Коли виявили ситхів на Коріббані, не встигши про все довідатися Джорі і Гев Дарагон булі взяті в полон. Що призвело до розвитку подій які спричинили Велику гіперпросторову війну. Через деякий чаз на Коріббан прелетів Екзар кун і знайшов крестал в якому були духи майстрів джедаїв які змогли протистояти Імперії, згодом Екзар Кун перейшов на темну сторону. Під час Галактичної громадянської війни Імператор Палпатін часто відвідував Коррібан, вважаючи його своїм «местомом влади».
Друге пришестя.
Відбувалася Граждансько-джедайськая Війна, під час якої на планеті була побудована Академія Ситхів. У час війни Лорд ситхів відвідав Коріббан і розграбив гробниці. Коррібан також служив базою для тренування джедаєв-дезертірів, підготовлюваних до війни з Мандалоріанамі.
(Daiver @ 1.5.2009, 19:15)

Також ти не докінця відповів на запитання джедая Ральфа.
Так, не до кінця. Хоча й почав непогано.

Ну добре, про Моцарта і Сальєрі почитаєш. Хоча я своїм запитанням хотів наштовхнути тебе на певні думки. Щодо другої частини... Я взагалі люблю лаконічні відповіді, але питання було не про рис
у, а рис
и, тому доповни свою відповідь і краще мотивуй її.
Бонжур,Моцарт

!Итак,ответь мне пожалуйста на 3 вопроса-
1)Как ты считаеш,что имел магистр Йода в 2 эпизоде,а именно в самом конце,когда сказал такую фразу:"Победа?Глупую вещь ты сказал,это не победа.Война клоническая началась."
(вспомни конец и скажи свои мысли насчет этой фразы)2)Кто такие "серые джедаи"?
3)Однажды,1 мудрый мой друг и ученик рассказал историю.Его действия в истории были неординарными,хочу посмотреть на твои.Представь ситуацию : ты преследовал имперца, которого тебе приказали схватить, чтобы его смогли судить по законам Республики, но вас обоих схватили бандиты. Они не знают, что вы враги и предлагают тебе отдать свой меч в замен на жизнь имперца, иначе его убьют.Как ты поступишь?
2Ralf
Моцарт і Сальєрі.
Я не можу виправдати Сальєрі і важко сказати чому, але я спробую.
Взагалі до Сальєрі підходить такий крилатий вислів:"гений и злодейство - вещи несовместные" і ннапевно це досить вірно, але в Сальєрі були причини для злодіянь. Сальєрі був тісно повязаний з В. А. Моцартом в творчому плані і взагалі. Можна сказати, що Сальєрі бачив конкурента в Моцарті і дуже часто плів інтриги проти Моцарта, а взагалі Сальєрі отруїв життя В. А. Моцарта.
Над питанням якостей я працюю.
Алексіс, я не зрозумів перше питання, що він мав ( це як ромуті, що він мав на увазі?)
Что он хотел сказать,в этих словах,имхо СМЫСЛ ФРАЗЫ?
Ти просто написав: Как ты считаеш,что имел магистр Йода...
я не зразу зрозумів.
Для тех кто не в материале, на всякий случай уточню

На самом деле не доказано что Сальери действительно отравил Моцарта. Все это может быть плодом воображения Пушкина и не более того. В любом случае, мы не знаем как там обстояло дело, а благодаря Пушкину у всех, когда они слышат о Сальери - он ассоциируется со злодеем и убийцей. Ну... это так. Краткое отклонение от темы в защиту Сальери

Ну а теперь по теме. Я голосую
ЗА.
Я пообщался с кандидатом в привате и он произвел хорошее впечатление. Также я согласовал свое мнение с Верной, что и повлияло на мое окончательное решение
(но Реквием Моцарта я таки тебе отправлю по аське!!!)
Прально, Йода имел всех подряд
Хочу захищати невинних людей, які потребують у допомозі.
Навіщо?
П. С. Мені Дайвер тут підказав, що якщо прибрати цитатку, то теж непогане питання вийде
2Daiver
Я впринципі не казав, що він його отруїв, я сказав, що він отруїв життя, бо за конкуренції проводив інтриги і впливав цим на фінансове положення Моцарта.
2Alexis
1)Я думаю що він мав на увазі: Можливо виграний один бій, але не вся війна і про перемогу говорити рано.
2) Це джедаї, які в основному використовують сили без попереджені і без згоди Ради Джедаїв, але вони не використовують темну сторону сили.
3)Я би відав світловий – меч, адже наказ є наказ.
2Jet
Тому, що вони її потребують.
П.С. Так було б кумедно.
Ну і що з того що комусь там щось треба? Тобі яке до них діло?
Jet пробач, але зараз ти мене провокуэш на відповідь, яку ти хочеш.
Ні на що нікого не провокую. Просто запитую. Відповідай.
Вони люди такі, як і я незбераюся дивитися на людей які потребують допомоги і її не отримують, бо вони мені нехто.
Правильно
Уже 2 плюса у тебя)
еще один:
роскажи мне про Йоду(с)
Jet(палево

)
(Mozart @ 1.5.2009, 23:08)

Вони люди такі, як і я ...
І що?
Якщо вони не можуть самі собі дати ради, а ти можеш - хіба це не робить тебе краще? Для чого піклуватись про когось, чому не можна жити лише заради себе?
2Kinder
Це дуже мудрий Майстер, який незважаючи на свій вік міг зрівнятися в майстерності с імператором Імпері. Також можу сказати, що він дуже добрий тактик, а також інколи його фрази такі глибокі шо важко їх проаналізувати і зрозуміти те, що він каже, а коротше кажучи Він був одним із основних персон в історії Зоряних війн.
2Jet
Це не робить мене сильнішим, перед кимось, адже кожна людина сильна по своєму. Неможна жити тільки ради себе, це повний прояв егоїзму. Взагалі треба допомогати "друг - другу" бо разом, можливо подолати всі негаразди, а по - одинці це дуже тяжко.
Тяжко, але що нас не вбиває - робить сильнішими. А чим погано бути егоїстом?
Правильно.
3 из 3 правильно, я
За!
2Jet
Бо рано чи пізно егоїсти стають дуже злими від того, що в них все є. І до кінця своїх днів вони будуть не бажаними людьми в суспільстві.

2Dead Walker
Скоро викладу скріни с КС.
Ось холі:
(Mozart @ 1.5.2009, 23:34)

2Jet
Бо рано чи пізно егоїсти стають дуже злими від того, що в них все є. І до кінця своїх днів вони будуть не бажаними людьми в суспільстві.

Да і пофігу суспільство, і що означає ставати злим. Ти маєш все, ти керуєш іншими, маєш владу і силу. Суспільство живе по тому сценарію, який ти закладаєш, ти маніпулюєш іншими як хочеш? Хіба це не краще?
Я вважаю, що це не краще. Як кажуть краще мати хороших друзів чим, хороших бідлабузників і слуг. І незавжди коли людина зла вона має владу і силу.
Мені не важливо як хтось каже, мені важливо як ти думаєш. Ти кажеш ні, але задумайся, чому ні. Можливо, ти насправді ніколи глибше не роздумував над цим питанням.
Моє завдання: досліди вчення та ідеологію ситхів і виклади головні принципи в обширній і глибокій формі.
Отдав свой меч ты мог бы ожидать чего угодного от имперца,а вдруг это афера или ловушка,ведь ты сейчас стоиш в окружении бандитов с 1 имперцем и чьи ты приказы слушаеш бандитов или Республики?Если Республики,то ты не выполниш задание если умреш.
2Jet
1.)Ситхі вважають, що де є сила немає болю, бо сила це могутність і майстерність, а також хитрісті і коварство, які вони використовують в битві.
2.) Гнів, як кажуть у ситхів це жива істота і підживлюючи її вона росте, бо скожним разом ти почуваєш себе все сильнішим.
3.) Для них дисципліна - це все. Десцепліна для ситхів – це перемога, сила, самовпевненість, гнів.
4.) Вважають світлу сторону сили – слабкою, а темну сторону сили - могутньою.
5. )Ненавесть для них це сила, яка спрямована на темні вчинки і додає їм могутності і сили.
6.) Вони важають, що мир це брехння, яка льється від слабких, а війна це реальність і сила.
7.)Без честя, але перемога э дуже вежливою для Імперії, бо вони спряв ані на перемогу понад усе.
2Alexis
Но якщо я не відам сабер, то я і так не виконаю завдання і не отримаю імперця. А якщо би я був впевнений, що я зможу силою відняти імперця, я б це зробив, а тимпаче це міг зробити імперець з його хитрістю і коварством, чи не так?
Ну якщо так я б силою відібрав би імперця. (стараючись зробити це без жертв)