Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ventura
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
-Ventura
Вибачте, але зараз у мене проблеми. Немає часу заходити у гру. Я був би дуже вдячний, якби замість практичних квестів дали якісь питання.
-Jet
Корускант... Храм джедаїв... тренувальний бій двох падаванів. Один з падаванів (нехай буде, наприклад, падаван Міднайт ) проводив з своїм товаришем тренувальний бій, але він розуміє, що його опонент сильніший за нього і, що в будь-який момент він його переможе. Юного і недосвідченого Міднайта охопив страх: "Я програю, я програю, усі будуть вважати мене слабким і ні на що не здатним, всі будуть кепкувати з мене... Ні... Я не дозволю зробити з мене посміховисько. Да хто він такий, невже він зможе перемогти мене. Ні... Я виграю попри все..." Міднайт у гніві сильно поранив свого товариша і в паніці, думаючи що його накаже Орден, втік з Храму. На щастя опонента Міднайта досить швидко побачили пораненого і надали медичну допомогу. Потрібно було знайти падавана, і на його пошуки відправився лицар-джедай Black Hawk разом із своїм учнем). За допомогою Сили Міднайта знайшли досить швидко. Він намагався втекти до нижніх рівнів, щоб його не змогли знайти. Міднайт сидів на землі узявшись за голову, не знаючи що йому робити і тут він побачив, що до нього наближаються двоє джедаїв: "Що робити? Тікати? Вже пізно. Вони не простять мені такої провини, я буду битися." Побачивши утікача лицар-джедай спокійним голосом сказав своєму учню: "Не втручайся, слідкуй за мною, дивись як повинен битися джедай." Hawk, зупинивши свого учня, пішов уперед сам з виключеним мечем. Міднайт у розпачі кинувся у стрибку на джедая, наносячи сильний удар зверху. Звичайно, лицар з легкістю відійшов від лінії атаки і, перестрибнувши через падавана, став у нього за спиною, кажучи: "Чому піддався ти гніву? Ти боявся програти, ти боявся, що над тобою посміються, це б вразило твою гординю. Всі падають, але не всі здатні щоразу підніматися і йти вперед. Потрібно завжди слідувати своєму внутрішньому світлу, яким би потьмареним воно деколи б не здавалося. Немає емоцій - є спокій..." Міднайт зупинився... Промінь енергії згик, меч падавана виключився. "Так, моя гордість, страх і гнів... Але що мені робити, лицар Hawk? Невже Орден не відвернеться від мене? Я б хотів виправити те, що накоїв." Джедай посміхнувся: "Що є більшим? Вибрати правильний шлях одразу чи, йдучи шляхом темряви, визнати його безумність і прийняти шлях світла? Ти отримав урок, сумніви в тобі самому можуть бути деколи страшніші за будь-якого ворога." Проаналізуй дії падавана, лицаря-джедая.
Chensky
(оффтоп)

Ого.. тут активістю й не пахне...
laugh.gif

Кандидат, АУ!!!

(\оффтоп)

-Ventura
Вибачте друзі, я просто останнім часом дуже зайнятий, не завжди встигаю відповісти на питання та виконати квести.
-Jet
Получил ответы в аську, кандидат правильно оценил ситуацию. Я за.
Ralf
Голосую ЗА. Зустрічалися декілька разів на полі бою. Веде себе як справжній воїн, дотримуючись правил честі. Судячи з тих відповідей кандидата, які я прочитав, він - людина, достойна Республіки. _a1.gif
-Chewbatya
Даже не знаю как правильно поступить...
Республиканцы с такой активностью, как у тебя, не редкость среди нас.
Но есть ли смысл продолжать рассматривать твою заявку, если в последнее время ты очень занят? Может правильнее решить свои проблемы, а потом присоединяться к игре?
-Ventura
Я впевнений що хочу продовжити розглядання заявки. _a1.gif
Xemul
Вчера Xemul-ю попала в руки интересная заявка. В Республику подал заявку некий Ventura брат Рамиеля который находится в Империи.Я сначала думал сразу поставить против но потом обдумал свое решение и решил проверить етого человека ведь если его брат в Империи значит он не поддался на искушение тёмной стороны, но с другой стороны он может быть отправлен Империей. Мои вопросы с книги тайн покажут сущность етого человека. Я задам 3 вопроса

1-й О чём здесь рассказывается и как ты это понимаеш.

Пока в государствах не будут царствовать мудрецы, не станут благородно и основательно выявлять свою мудрость и это не сольется воедино — государственная власть и мудрость, и пока не будут в обязательном порядке отстранены те люди — а их много, — которые ныне стремятся порознь либо к власти, либо к мудрости, до тех пор, дорогой Elrond, государствам не избавиться от зла. Да и не станет возможным для Галактики, и не увидит света то государство которое мы только что описали словесно.
Exelent
Що ти можешь розповісти про принцесу Лею? без копі-пасту.
-Ventura
to Xemul

Поки не прийдуть мудрі люди, люди яким не все одно на свою карїну, які печуться не тільки за своїми статками та положення, а ті, хто справді хоче допомогти своїй батьківщині. Вони є мудрі люди.

to Exelent

Принцеса Лея- дочка Анакіна Скайвокера та Падме Амідали. Хоробра дівчина, розумна, гарна та дуже харизматична особистість
Exelent
І це все що ти можеш про неї розповісти huh.gif . Тоді знайди і розкажи про її життя до зустрічи с Ханом Солом, і також розкажи що було далі кали вано одружилися.
-Ventura
"После рождения Лею отправили на Альдераан, где её удочерил вице-король Бейл Органа, один из лидеров повстанческой армии. Детство Лея провела в компании трех престарелых тетушек и лучшей подруги, Винтер. Она не была ленивым ребенком – постоянно училась, занималась научными изысканиями, политикой и искусством и в возрасте 18 лет заняла место в имперском сенате. Лея была дипломатичным и отзывчивым политиком, несмотря на все возрастающее давление со стороны Императора, она стремилась к более гуманному и справедливому правительству. Лея также примкнула к сопротивлению и однажды попала в плен на Звезду Смерти, где была уличена в сотрудничестве с повстанцами. Дарт Вейдер подверг Лею страшным пыткам, но она отказалась предать своих товарищей. Её самоотверженность не была напрасной — Империя была повержена. Совместное противостояние силам Империи воссоединило Лею с её братом Люком Скайуокером. Также, спасаясь от погони на Тысячелетнем Соколе, Лея влюбилась в капитана этого корабля Хана Соло, который впоследствии стал её мужем и отцом её детей Анакина, Джайны и Джасена." ©Wikipedia
Nikooz
Копи-Паст запрещен. Я уверен, что Exelent и сам мог на вики это посмотреть.

Нарушение правил раздела.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.