Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.Я народився на Маластері в родині інженера-проектувальника "Зоряного колізею" - Ерона Вентури та його дружини Аура До Вентури. Нашу родину завжди поважала місцева діаспора с Корусанту. Один з найближчих друзів батька - Орнел Аса Ромер в минулому поважний член Орден джедаїв завжди проявляв інтерес до мене, як до творчої та обдарованоъ дитини, якій легко давались науки та вчення. Коли мені виповнилося 8 років Орнел запропонував мені вибрати свою подальшу долю- випробувати себе у ролі юнлінга Академії джедаїв або залишитись на Маластері. Я щаслив, що батьки зрозуміли мій вибір, зрозуміли моє прагнення до пригод. Тримайся Корусанте, я вже йду
Рамієль мій двоюрідний брат у реалі, ми будемо грати з одного айпі.
(Ventura @ 14.2.2009, 0:47)

Рамієль мій двоюрідний брат у реалі, ми будемо грати з одного айпі.
Ну Рамиеля я знаю хорошо и ему доверяю, надеюсь он за тобой проследит
Я
ЗА!
i |
| Сповіщення: Мы все хорошо знаем Рамиеля, но это не объективный аргумент для голоса. |
У зал увійшов Вальтар.Він підійшов до компютера і натиснув декілька разів на сенсорний екран.Вальтар зайшов у тему "Отримання громадянства Республіки".
Хм...,що тут у нас...Ventura...Маластер..."Зоряний колізей".
Вальтар знову натиснув на клавіші і зберіг в базі данних питання:
-Що таке "Зоряний колізей"?
Вальтар відійшов від компютера і присів на стілець.
Star colesium - арена для битви між рабами галактики. Кожен тиждень проводилося по одній битві в якій переможець отримував право на свободу. Змагання проводилося як врукопашну так і на зброї. Найпопулярніше шоу на планеті приносило шалені прибутки работорговцям.
Ладно тогда к тебе квест...
На Корибан была отправлена група Джедаев с целью помешать Ситхам воскресить Марка Рагноса. Твоя задача помочь им. Помести кристалы на пъедисталы (один скрин всех вложеных), помоги Джедаям донести скипетр Рагноса до Храма. И наконец уничтож (сам или с Джедаями) могилу Рагноса.
Вальтар уважно вислухав Вентуру і спитав:
-Чи вважаєш ти це правельним,проводити бої між рабами?
-Ventura
15.2.2009, 11:14
-Ні, але згоди батька не питали, він не міг відмовитись. Star Colesium побудували, щоб відвернути увагу від реальних проблем планети, а саме: корупцію у рядах влади, високий рівень злочинності, нестачу ресурсів і тд. Всі жителі жили лише днем п`ятого сонця- днем Зоряного колізею.
Вальтар вислухав Ventur-у і запитав:
-Як же вам вдавалося виживати з такою злочинністю,корупцією і нестачею ресурсів?
-Ventura
15.2.2009, 11:40
- У нас сильний народ, як морально так и духовно.
Вислухавши Ventur-у Вальтар підвівся і сказав:
-Кандидат терплячий щиро відповідає на питання такі люди потрібні Республіці.
Вальтар пішов до виходу.Перед тим як піти він обернувся і сказав:
-До речі мій голос ЗА!
-Ventura
15.2.2009, 11:51
Дякую за довіру
Я вижу, ты гордишься своим народом.
Скажи, можно ли как-то изменить ситуацию на твоей планете к лучшему? Собираешься ли ты в будущем поспособствовать этому? или же ты, вступая в академию, навсегда рвешь все связи с родиной и тебя больше не касается ее судьба?
Скажи мені будь-ласка, у чому полягає суть темної сторони ? Як відомо з твоїх архівів, ти був Ситом.
-Ventura
15.2.2009, 20:27
to Verna
Я тільки починаю свій шлях, з досвідом приходить і сила. Моя планета- мій дім, неможна кидати його у скрутний час, але я повернусь і принесу злагоду у свій народ. На все свій час.
to Lamer
Суті не можна збагнути. Немає світлої або темної сторони, все відносно, важливо лише те, як ти використовуєш свою силу.
Спокійно, без усяких статей та емоцій

Голосую
За! , через те що усі відповіді мені подобаються і досить спокійний та розважливий гравець
Как ты будешь действовать?какими методами?
-Ventura
15.2.2009, 20:43
Поки не знаю, але буду радий якщо ти та інші республіканці мені допоможуть.
Попробуй критически оценитиь себя...: какие качества в тебе есть, чтобы стать джедаем, каких не хватает, и чему ты хочешь обучиться во время пребывания в академии?
Дуже подобаються відповіді. Розумні та спокійні.
Дуже подобається історія. Давно я не бачив настільки, як це сказати, мабуть, позитивного кандидата

Я
ЗА
-Ventura
16.2.2009, 10:58
to VernaЯ спокійний, ніколи не піддаюся на імпульсивність. В Академії хочу стати більш впевненим у собі. Сподіваюсь ви мені у цьому допоможете.
to DaiverДякую
-Chewbatya
16.2.2009, 11:14
В комнату, где пытали тестировали Ventur-у заглянул лохматый Чуи.
- Иногда вуки, этот странный зверек, глядя на цифру "2", говорит "десять". Такой простой вопрос, а никто еще не смог объяснить этот "феномен"...
Ventura, может ты скажешь: когда это происходит?
-Ventura
16.2.2009, 16:09
-
Можливо він думає, що цифра "2" (два) читається як "10" (десять)?
-Chewbatya
16.2.2009, 16:27
Чуи, в отличии от всех остальных вуки, немного туповат... Но не настолько же...)))
Ок, тогда я тебя еще больше запутаю. Или подскажу? Как получиться...
- Иногда вуки, глядя на цифру "2", говорит "десять", а глядя на цифру "6" говорит "тридцать"...
Ну как такое может быть??? 
------------------
"Він множить усі цифри на п`ять"
Нет, не все...
Иногда вуки, глядя на цифру "9", говорит "двадцать один". Но это подсказка не имеет прямого отношения к первому моему вопросу и она была последней.
-Ventura
16.2.2009, 17:50
- Він множить усі цифри на п`ять

________
Можливо так звучать цифри мовою вукі

?
-Chewbatya
16.2.2009, 18:35
Muawa!!! © Wookie
Т.е. нет!!!
Ah -1, ah-ah -2, a-oo-ah -3, wyoorg -4, ah wyoorg -5, hu wyoorg -6, muwaa yourg -7, ah muwaa yourg -8, a-oo-mu -9, a-oomu wyaarg -10....
-Ventura
16.2.2009, 20:59
Можливо я зможу виправити ситуацію і відповісти на інші твої питання?
-Chewbatya
17.2.2009, 13:59
Думаю, что на новые вопросы других республиканцев.
А мой голос не потерян - он ждет еще...
Мой квест: пусть Рамиель из Ауткаста покажет, что одобряет твой путь (достань скриншот, где он тебе кланяется)
Вітаю,
Вентура!
Дай відповідь на моє запитання...
Нетямущий,єдиний син глави одного злочинного синдикату вирішив допомогти вченим,які працювали над проектом по абсорбуванню
СилИ штучним способом.
Завадити їх проекту могли лише
ДжедаЇ,тому він був згоден виконати одне з найтяжчих завдань - знищити
ХраМ ДжедаїВ!Нагороду він не отримав,тому що ти завадив йому виконати завдання...(Кабіна його винищувача спалахнула з середини після кількох десятків твоїх влучних пострілів по ній),декілька секунд від палаючого шмату металу тривав несамовитий крик і всі
ДжедаЇ,що були поблизу,відчули таку концентрацію
СилИ навколо винищувача,якої не відчували ніколи!
З півсотні винищувачів,які допомогали йому,втратили контроль одразу ж після його смерті,вони пролетіли повз
ХраМ і за декілька хвилин почулись віддалені вибухи,а в їх уламках не було знайдено жодного тіла.
Попереду на тебе чекає зустріч з його батьком,та величезною кількістю його озброєних охоронців.
Чи будеш ти боятися?Якщо так,то чого саме?
А також скажи як ти оціниш цю ситуацію,і що будеш робити?
-Ventura
19.2.2009, 12:06
to Stanley
Для джедаїв не існує страху. Застосовувати силу не є виходом у тяжкій ситуації, тому я почну з переговорів. Далі треба діяти по ситуації.
2Ventura
Якби я хотів отримати відповідь на зразок цієї,моє запитання виглядало б так: "Ти вбив одного чувака,його батько йде до тебе...твої дії?"
Але перед запитанням я написав коротку і нецікаву,але досить змістовну історію...Тільки збагнувши її суть,можливо задовільно відповісти на моє запитання.
Переглянь її ще раз,або декілька разів,потім дай вичерпну відповідь на моє запитання..,адже все те,що я казав в цій історії було сказано задля того,щоб випробувати тебе на уважність,здатність логічно мислити,приймати вірні рішення і знаходити вихід зі складних ситуацій.
Хм.....Внемательно прочита твою заявку, вопросы и ответы, розсудительный, и адекватный, но ккой ответ будет на вопрос мой...
Представь ситуацыю:
Ты уже поступил в Республику, живеш
по ее законам...Но в один прекрасный вечер(так сказать), ты чувствуеш удар електрошока кудато в шею, и теряеш сознание...
А далее представь ситуацыю в которой ты не мог бы спастись без использования темной стороны....
Например, твои руки связаны(но не за спиной), ты лежиш на кровате, возле тебя два ситха, единственное твое спасение ето использовать Grip или Absorb(допустим ты больше не можеш знать на данный момент развития), что ты будеш делать, будеш использовать? Что будеш ощущать после зделаного, и что во время происходящего...
ЗЫ:Извеняюсь за ошыбки и за честичный бред, заболел сижу с температурой+бошка болит....

но при етом жду ответа...
to Stanley
Цьому хлопцю вдалося встановити замінитель Сили, але оскільки з самого початку він неправильно використовував її, доля розпорядилась врозріз с його планами. Все в цьому світі закономірно, немає істини. Батько цього хлопця повивнен розуміти, що єдиний хто винен у його смерті це він сам.
to Moosya
Якщо буде можливість, я знищу ситхів. Вони є прямою загрозою Республіки.
В Орден Джедаев набирали только детей, а в Новый Орден Джедаев Люк Скайвокер набирал только взрослых. Как ты считаешь почему и какой метод лучше?
Я б не сказав, що цей метод краще. Дітям легче засвоювати інформацію. Пізнавати всі аспекти Сили краще з дитинства. Чому Люк брав тільки дорослих знає мабудь тільки він сам

, хоча кілька причин спадає на думку
Я наконетс увижу свой квест?
Ответ не полный, подумай еще. Может спроси у кого-то.
Да уничтожеш ето понятно=)
Я спрашываю как? Прочти еще раз условия...
Цьому хлопцю вдалося встановити замінитель Сили, але оскільки з самого початку він неправильно використовував її, доля розпорядилась врозріз с його планами. Все в цьому світі закономірно, немає істини. Батько цього хлопця повивнен розуміти, що єдиний хто винен у його смерті це він сам.
Насамперед у його смерті винні ті вчені,на яких він вирішив працювати..,якби їх не було,він шукав би пригод в інших,(менш небезпечних) місцях.
Ще хочу сказати,що ти не далекоглядний і дуже не уважний.
Не побачив твоєї відповіді,щодо твоїх дій...
i |
| Сповіщення: Неактивная заявка. Даю кандидату 2 дня на возобновление активности. |
to Stanley
Спершу треба оцінити ситуацію, потім діяти по обставинам. Якщо глава синдикату разом зі своїми посіпаками захочуть причинити біль мені або моїм друзям, я буду захищатись до останнього.
to Kinder
Твій квест у процесі.
Ти трохи не туди дивився...
Якщо бути хоч трохи уважним,можна зрозуміти,що їх проект увінчався успіхом,або впевнено іде до цього.
Якщо призадуматися,то ані
ДжедаїВ,ані
СитіВ посилати до їх лабораторії не можна!
Ця загроза страшніша,ніж та,коли
Сідіус став
імператором,а
РеспублікА -
ІмперієЮ,і можливо знадобиться допомога батька,який жадає помсти,і не зупиниться,доки не покарає винних так,як на його думку,буде справедливо.
Безсумнівним є те,що батько того хлопця мститиметься за сина,тож потрібно розповісти,що сталося і можливо він зрозуміє,хто насправді винен і вони атакуватимуть лабораторію.Якщо ж не зрозуміє,то можливо зможуть допомогти
ДжедаЇ,які спеціалізуються на
СилІ "
mind trick",(якою добре володів
Обі-Ван Кенобі)...вони допоможуть батькові зрозуміти,хто винен в загибелі його сина.І доречно було б йому в допомогу відправити декілька сильних республіканських сквадів.
ДжедаЙ повинен приймати розумні рішення,іноді навіть ті,які суперечать кодексу...До речі,
Вінду був правий,коли намагався знищити
Сідіуса,(в іншій ситуації він діяв би інакше).
-Ventura
15.3.2009, 17:35
Зрозуміло

цікавий квест, дякую. Може я відповім на ще декілька твоїх питань, щоб реабілітуватись у твоїх очах?
Чи застосуєш ти СилУ "GriP",якщо тільки так ти зможеш врятувати добру розумну істоту від смертельного удару в спину?Обов'язково обгрунтуй свою відповідь.
-Ventura
16.3.2009, 11:21
Мета виправдовує засоби. Якщо це буде єдиний спосіб врятувати цю істоту то я використаю GRIP. Іноді треба йти на жертви, заради життя.
Ти правий,я
ЗА(сподіваюся,що тільки трохи придушиш

...не на смерть).Інколи згадуй перше запитання...згадуй про уважність,далекоглядність і ,про те,що в житті кожен (хоча б теоретично)повинен приймати складні рішення.
-Ventura
17.3.2009, 22:23
Вибачте, а ще питання до мене будуть?
Я заметил что ты добрый человек и от меня будет задание.
Принеси мне голограммы 5ти поклонов тебе от нейтральный жителей на планете Татуин (ФФА, то есть скрины, где тебе кланяются 5 человек, но только только нетралы)
Отменяю свой квест, и голосую ЗА, так как с ним поиграл, пообщался, погнал бесу
я
ЗА!
i |
| Сповіщення: Снова проблемы с активностью ? 24 часа на ее возобновление. |