Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Vovcheg
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Vovcheg
Vovcheg немного поразмыслив над этим вопросом (как-то раньше над этим не задумывался) ответил:
Как я уже написал в своем резюме, я изучал разные стили, но 4 форму я взял как основу потому что она наиболее соответствовала моим навыкам которые я приобрел будучи наемником, прыжки и быстрые атаки.

PS да что же такое как только выполню чей-то квест, так он уже не в республике(Good и Just ваши квесты я выполнил)
Haydamaka
(Vovcheg @ 5.3.2009, 23:18) *
да что же такое как только выполню чей-то квест, так он уже не в республике

Ну я з Республіки точно нікуди не дінуся _a1.gif
Бачив я твою активність у Вікторині - отже, думаю, у всесвіті Зоряних війн ти достатньо обізнаний. Це плюс.
Досить довго твоя заявка розглядається, терпіння схоже ти маєш. Це теж плюс.
(Kenderos @ 8.2.2009, 12:52) *
....короче игрок не имеет уважения к другим игрокам, бьёт в чате, на полу....и еще много могу перечислить....

А це вже мінус.
В Конституції Республіки є наступний пункт:
Громадяни Республіки - представники Світлої сторони Сили

Що для тебе означає ця фраза, в чому вона може обмежувати, чи, можливо, не обмежує ні в чому?
Vovcheg
Путь света это сложный путь, следуя этим путем запрещается использование темной стороны Силы, нельзя совершать подлые действие в отношении других игроков (атаки со спины(за исключением когда у врага флаг), в чате, на полу, и атаки безоружного).
-Light
Бачив кандидата на якомусь сервері, справив гарне враження. Відповіді подобаються. Голосую ЗА, але не бий нікого в чаті й на підлозі, бо здамо тебе в гестапо SS laugh.gif
Valtar
Вальтар підійшо до Vovcheg-а вислухав його відповідь і промовив:
-Я бачив тебе на серверах,ти непогано бився,відповідаєш теж гарно тідьки не бий нікого в чаті і таке інше.Я ЗА.До речі я теж використовую Атару.-Вальтар пішов далі.
Haydamaka
Відповідь на моє запитання дуже стисла та неповна. Але враховуючи інші відповіді, останні відгуки республіканців, а також те що я вже зазначав раніше, думаю, можу сказати ЗА.

Ну і за сукупністю усього сказаного за цей довгий час), прийнятий, вітаю)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.