Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Nightwolf
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
1, 2
Chensky
Шкода... але нічого в цьому страшного, адже я сьогодні забрав рацію з майстерні... і тепер все ГУД.
Почитавши записи деяких Джедаїв... вони ПРОТИ...але я не спішитиму))
Якщо тебе і не приймуть, то що робитимеш? Подашся у інші клани? Чи всетаки зачекаєш, доти доки наберешся досвіду і мудрості якоїсь??? happy.gif Щоб знову спробувати себе в Академії.
-Nightwolf
Мене тягне до світлоії строни, та к тим кто його робить, я буду чекати... closedeyes.gif
-Chewbatya
Много противоречивых суждений в обсуждении твоей заявки, сложно и мне определиться... blink.gif
Сегодня ночью я думал о новичках, плохо спал и сидя на ступенях "Фалкона", от нечего делать, слушал волну "Галактика-FM". Вдруг, сквозь помехи, в эфир пробился голос главы Ордена Ситхов... То, что я услышал привело меня в ужас...
- Орден Ситхов Больше Не Внушает Страх жителям Этой Галактики.
- Этому Нужно Положить Конец.
- Пора Возродить Былую Славу Нашего Ордена!
- Братья и Сестры Ордена Ситхов, все Кому Не Безразлична Судьба Ордена, Призываю Вас Собраться 07.08.2008 в 16:00 на Планете "Ранкоров".

Nightwolf, твой корабль на планету Ранкоров стоит на площадке и готов в вылету. Твоя задача - принести на рассмотрение Совета записи этого сборища, узнать о планах коварных имперцев!!! Ждем твоего возвращения.

-Nightwolf
Я не долетел до планеты ранкоров, нас по дороге перехватил крейсер ситхов под названием "Химера", в то время пока меня держали в заточении я смог разузнать у охранников силой внушение информацию, они мне розсказали что Имперская Армия очень готовится к войне, и выжидает момента на атаку, они проводят тренеровки 24 часа в сутки на крейсере под руководством Thrawn, я выведал что в Армии Империи вся елита ситхов, после етого пришли сопровождающие капитана корабля, они хотели меня кинуть в пасть ранкора, но я смог с ними разобратся и улететь на спасательной капсуле до татуина...
Chensky
Відновлю активність тут... biggrin.gif

У мене запитання таке....

Уяви ситуацію.. ти Магістр ордену. Тебе взяли у полон Ситхи. В даний час вони також тримають у полоні твоїх братів та Матір. До тебе одна вимога. Або ти видаєш усі записи Ордену, плани, ідеї і т.д., включаючи інших члені Ордену, або твої рідні помруть у клітці з Ранкором чи чимось більш страшним..

то що ж ти робитимеш? (обгрунтуй відповідь)
-Nightwolf
Те що я магістр ордену нічого важливого не обозначає, я не буду видавати усе що знаю, тому-що навіть якщо роскажу усе то вони вбьють усіх рідних, вони же ситхи... Та ще й якщо розкрию усі плани то вони знаючи усе вбьють ще більше людей... Я не хочу що б усі жертви були на моїй совісті.
А ще краще б я би повбивав усіх ситхів, вони прості солдати, а як вже сказали що я Магістр, то магістру вбити солдат не так і тяжко, врятував би усіх кто був в полоні і улетів би на рятувальній капсули laugh.gif
Chensky
Що ж.. для повної картини мені б з тобою особисто побачитись...на Холі. ...

напиши мені і домовимось про зустріч)
Haydamaka
З щойно сказаних тобою слів мені запам"яталося одне:
(Nightwolf @ 10.8.2008, 18:54) *

краще б я би повбивав усіх ситхів (...) магістру вбити солдат не так і тяжко

Ти дійсно вважаєш, що "повбивати" - це найкраще рішення? huh.gif І ще один аргумент, чому я проти.
-Nightwolf
Тобто ти хоч сказати що я повинен зібрати усіх солдатів в круг і розповісти їм сказку? blink.gif
-Dark Monkey
Каждое существо емеет право на жизнь сам джедай не может решать кому жить кому нет переубеди меня.
Zairus
Зайрус блукав коридорами Храму, запам'ятовуючи довгі лабіринти цієї древньої святині.
Величезна ж будівля. Напевно багато грошей вбухали. Треба тут знайти декілька схованок для моєї контрабанди. Тю, - ляснув себе по голові Заірус, я ж постійно забуваю, що вже поза просторами Імперії, і ховати вже нічого не треба. laugh.gif
Завернувши за черговий поворот він стукнувся лобом з Найтвулфом.
Ай, трясця її... Не бачиш, чи що куди йдеш? Тепер до тих двох гуль з Руфлессом ще й третя додасться.
Та... яка різниця. Все рівно про мене забули.

Ану секундочку. Зайрус швиденько пробігся очима по особовій справі новачка.
Так так так. Досить суперечливі зараз в тебе шанси. Як казав один мій знайомий з Нар-Шадаа "фіфті-фіфті". laugh.gif
Ну гаразд. Тут дехто з ситхів погано зі мною два роки тому повівся. По суті одного разу імперці все таки мене впіймали, а цей ситх Дарегон
(у Зайруса підступно блиснули очі) не маючи що робити, знущався наді мною, коцаючи мене силовою блискавкою, поки я був прикутий до стіни.
Так от, я відчуваю, що ти саме той, хто мені потрібен. В тобі відчувається Велика Сила і думаю, що ти зумієш наваляти тому ситху. Принеси мені його тіло. Нехай зрозуміє, що він вчиняє неправильно, знущаючись над простими людьми.

Провчи його, виконаєш завдання, замовлю за тебе слівце перед іншими джедаями. ad.gif
-Nightwolf
Темная Абизянка megalol.gif
Представь ситуацию, стоиш ты перед батальеном содат которые хотят тебя убить тебя окружили ты никуда не можеш двинутся как высунув меч... Ты попросиш их вежливо сесть в круг и россказать всем что ситхи ето плохо а джедаи ето хорошо? Джедай достает меч в безвыходной ситуации...
-Chewbatya
А я все жду и жду у этого окна.... unsure.gif closedeyes.gif
-Nightwolf
Я не настолько мудрый что бы розгадать ету загадку unsure.gif
Daiver
твои ответы на некоторые вопросы мне нравятся, на некоторые не очень...
по словам других джедаев ты нарушаеш кодекс, но при этом исполняешь квесты точно и в срок.
Тяжело судить. Прости, но, наверное, пока против, а если тебя не примут, и ты еще раз подашь заявку в Республику, с учетом предыдущих ошибок - милости просим. Тут всегда готовы дать второй шанс.
Haydamaka
Відмовлено
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.