Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Chensky
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
1, 2
Chensky
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

Мене звати Влад. Прізвища я не маю...
Моя історія починається з дня мого народження, адже я один із клонів планети Каміно. З самого дитинства мене навчали бойовому ділу, вчили правильно вбивати і не мати ніякого страху перед цим. Я пройшов через Війну Клонів, брав участь при битві на Геонозісі. Також був Командиром Спецпідрозділу при виконанні особливо небезпечних місій.
Ось таке було моє життя, завжди в Русі і Битві.
Одного разу, будучи на Планеті Фелюція.. , я з моїм підрозділом були направлені в глиб хащів гігантських рослин для дослідження місцевих форм життя. Саме в цей час пролунав Наказ 66. Я і мої Кровні Брати не знали про нього, будучи в розвідці. Зібравши усі необхідні дані, я вирушив назад до мого військового табору. По дорозі туди, один з моїх товаришів помітив чиєсь тіло у інфрачервоний Макроскоп... Ми швидко направились туди, до цього ледве живого організму. Досягнувши точки Я одразу ж помітив Лазерний Меч, що був від тіла близько в п"яти метрах.. я підійшов, щоб розгледіти постраждалого... це був один з Лицарів Джедаїв..ще живий...
Він повідомив мене про цей наказ, і про те, що мої Брати знищили усіх Джедаїв, які були поряд і Командували операціями на планетах...
Я був вражений розповіддю... не міг повірити в таке...
В цю ж мить по коротко хвильовій рації на мому плечі прозвучав наказ Планетарного командування, про Загальний Збір в Командному пункті на планеті.. Я розшаленівся і вирвав Рацію з моїх облаштунків... мої товариші стояли в шоці від побаченого....
З цього моменту почалася моя зрада Імперії.. Я переховувався на планеті Корулаг, центрі Імперської культури, усі жителі були відданими імператору(чим ближче до ворога, тим менший шанс бути знайденим).
І ось час до дій. Я вирішив податись до Нової Республіки, бо Джедаї які залишилися...їх мало.... їм потрібна допомога...

blush2.gif
Nikooz
Скажи все, что ты знаеш про такие рассы:

Каламари
Джавы
Пещаный Народ
Вуки
Трандошане

Про их участие в войне:
1) Клонов.
2) Империи против Повстанцев.
Kol-yan
Что ж... Я наблюдал за твоей прошлой заявкой. Ты, как я понял, - простой рубака, привыкшей делать, что скажут и не задумываться. И я не скажу, что это меня огорчает) Я не раз сталкивался с подобными и, надо заметить, они всегда оставляли лиш хорошые впечатления. Это люди, хоть простецки и наивно доверчивые, но прямые честные - а это чего-то стоит! Я уже не говорю про опыт, которым обычно обладают такие люди - такому опыту бывалый джедай позавидует) И не смотря на неувязки с историей, на которые метко указал Гарибальди, мне понравились твои ответы. По сему я вижу смысл вести с тобой дальнейший разговор) Слушай...

На Орд Мантелл был один бар, "5 stars" назывался, вход был платный, зато внутри бесплатно разливали 5 видов пива с добавлением какой-то наркоты, по сравнению с которым простое пиво действовало как водичка... Я часто там бывал(не-не, я там пил простое пиво, ничего не подумайте laugh.gif ), там всегда играли хорошие музыканты и была приятная обстановка с кучей знакомых) Так вот... Эти 5 видов назывались просто: №1 - №5) У них была особенность - если выпьеш какого-либо из них, то разносило по полной програме!) Чтоб избежать таких нежелаемых последствий необходимо было запить стакан одного пива стаканом пива с номером выше(например №3 запить №4 или №5) Первые 4 можно было подойти и налить самому, только №5 запить было нельзя, поэтому его мог разливать только бармен. И вот один весельчак (кстати, тоже один из клонов _a1.gif ) решил поиграть с барменом в литерболл, условия были такими - каждый приходит со своим бокалом полным пива и меняется им с соперником, после чего выпивают бокалы) Бармен обрадова лся, думает "Хо-хо, сейчас выпью его пива, после чего запью своим №5 и мне ничего небудет, а он выжрет стакан моего и ничего не сможет сделать!" На следующий день я специально приперся посмотреть на это дело) И, надо же, все закончилось не так как ожидалось - бармена разнесло так, что он на ногах стоять не мог, а у весельчака ни в одном глазу! Как же такое весельчаку удалось?
Jexer
В последнее время на меня нападают штурмовики из армии империи.
Я хочу увидеть как ты обращаешься с огнестрельным оружием.
Принеси два скрина с разными солдатами из армии империи убитых из бластера или чегото другого стреляющего))
Chensky
Jexer
Стільки разів скільки я тебе вбив з ЧОГО-Нібудь Стрєляющого... і скріни треба?? Добре)) Зроблю)

Nikooz
Каламри: Миролюбиві істоти. Дуже винахідливі, змогли власноруч збудувати орбітальну верф.
У війні Клонів себе не проявили, проте - у Визвольній Війні проти Імперії віддали усі Сили для боротьби з Деспотією. Один з генералів Каламрійців очолював флот Повстанців.
Джави: Маленькі істоти, дружні стосунки яких залежать від того на скільки ти багатий і що хочеш з ними мати. Спеціалізуються на полюванні на дроїдів(тобто дроїдів які заблукали, дрібні крадіжки). У війнах себе не проявили.
Таскєни, піщаний Народ: Зовні схожі на людей, гуманоїдів, а в середині - звірі (цитата).
Живуть плем"ями, вороги - усі. Харчуються переважно м"ясом найпоширеніших тварин планети Татуїн - Банта. Через свій низький розвиток у війнах участі не беруть. Подекуди нападають на Піщані Краулери Джав з метою пограбувати.
Вукі: Великий народ Вукі. Здавна відомий своїми воїнами (це пов"язано з анатомією Вукі, високий зріст, достатня массивність, високий інтелект). Під час Війни Клонів усі Вукі активно приймали участь у обороні рідної планети Кашиик. Але за наказом 66 про зраду джедаїв, Вукі також потрапили під приціл Клонів, що призвело до переховування всієї нації у Лісах(Дерева досягли 5-ти км висоти!!!) У Визвольній війні активність не проявлялась через ще не загоєні рани Війни Клонів. Був лише один Герой, Чубакка. Він особисто знайомий з Магістром Йодою.
Трандошани: Мерзенна раса. Пірати. Найманці. Великої шкоди Вукі вони завдають своїми виходками на полювання, адже Трандошани ще й работоргівці. У народу Трандошан були свої певні ТЕХ-досягнення: Кулемет з розжареними патронами(проплаляв Лати), школа по спец підготовці (пірати мали право на БЕЗКОШТОВНЕ навчання!!!).
Під час Війни клонів ловили момент зайнятості ворогуючих сторін і намагалися пробити і свій порядок у світ. Робили дрібні вилазки по крадіжці воїнів Вукі і подальша їзня експлуатація, грабували торгові судна(подекуди атакували й бойові кораблі). У Громадянській війні участі не брали.

Kol-yan

Чесно - не ЗНАЮ.
c3po.gif

Я тут думав... Путнього нічого, хоча якщо Веселун і підлив трохи нашої Земляної горілки.... то ніякий НОМЕР 5 не врятує)))
Kol-yan
Не) Вариант действенный, но играли они по правилам и в бокалах было пиво ad.gif Думай исходя из этого)
Nikooz
Ответ относительно правельный.

Какие связи имеет джедай с мечом ? Чем есть мечь для джедая ?

Назови 5 основных планет Империи и 5 Республики.

Практическое задание:

Я недавно был на задании на Хот-е - там есть некая активность в силе. У меня небыло времяни разобратся, так что посылаю тебя. Будь осторожен.
Chensky
Nikooz

Вибачте.. але якої Республіки? Тепер, та що зараз - Нова Республіка, чи та що за Війни Клонів??
Nikooz
Тіеї, що зараз - Нової
Chensky
Я вважаю:
Імперія - Корускант, Бісс, Корулаг, Бонаданн, Куат
Нова Республіка - Дантуїн, Мон-Каламарі, Ботавуі, Ейтен 2, і Тайферра(але мені так і невідомо чи Республіка панує на цій планеті)
Nikooz
Назови почему ?
И у тебя еще один вопрос есть + квест.
Chensky
Оскільки я меч тримаю віднедавна.. то питання про зв"язок Джедая і Меча для мене суперечне, але дещо я можу сказати:
Колись давно, меч був не Світловим, а з простого сплаву - його набавляли Силою Лицарі Джедаї. Потім, з часом Енергетичні технології були модернізовані і створились прототипи Перших Лазерних Мечів(але вони були дуже поганими..мали ВИСОКУ затрату Енергії, нестабільні Енергодуги і чеерз це працювали короткий час).
Але і цю проблему вдалося владнати і тоді з"явилися Перші Мечі на подібність до сучасних.

Минали століття, війни, вбивства... Після Знищення Джедаїв багато мечів були розпроданими, знищеними... Тільки після Смерті Імператора Палпатина і Встановлення Нових Джедаїв мечі знову пішли у хід. Так звані Послідовники Рагноса виготовляли тисячі клинків для своїх підопічних, натомість Джедаї робили собі мечі самі, причому такі мечі були потужними через те, шо їх робили із застосуванням Внутрішньої Джедайської Сили...

Отже, Меч і Джедай це майже два нерозлучних символа в Історії Галактики. Для Джедая його меч це не просто зброя, це спосіб замовираження, доказ собі, що ти здатен зробити щось велике, щось Рятівливе... Иеч і Дух Джедая пов"язані... Власник Меча чітко вивчає усі вади та переваги своєї зброї, вчиться відувати її і таким чином перетворює Меч у Частинку себе.. а меч натомість дарує Джедаю деяку впевненність у собі та маленького сталевого товариша, який не зрадить...

Про Планети:
*Імперія* - Корускант: Центральна Планета галактики, Планета-Місто, усі фінансові операції проходять через неї. Має велике силове поле, що оточує планету, та декілька бойових станцій на захист. Багато мухеїв, які зберігають Артефакти в тому числі і Ситхів.
Бісс: Планета з поганими погодними умовами, але з чудовим сировинним запасом. Кількість добуваючих фабрик важко перелічити... Є місцем Концентрації сили, адже саме тут деякий час перебував Лорд Вейдер.
Корулаг: Взірець Імперської культури. Бойові Академії, Академії Офіцерів та інші Імперські заклади сконцентровані тут не дарма. Населення планети вірне Імператору, як ніхто інший у Галактиці.
Бонаданн: Планета існує в рядах Галактичної Імперії заради ресурсів для будівництва потужних флотів. Вся планета вкрита заводами, фабриками, складами...і все це на 10 космопортів!! Чудова планета для збагачення..
Куат: Планета Ядра. Місце знаходження найбільшої Судно-Будівельної кампанії Верфи-Куатта. Щоденний випуск техніки з цих доків складає більше третини загального Імперського, чим і пояснюється цінність планети.
*Республіка* - Дантуїн: Колись давно на цій планеті Водо-Сиоск Баас заснував учбовий центр для молодих Джедаїв. Тому це місце концентрації Сили(Важливе не так для Республіки як для Нових Джедаїв, бо без них ну нІкУдА). Сама планета була деякий час Головною Базою повстанців, але згодом цю планету покинули і сили Нової Республіки.
Мон-Каламари: Після нападу Імперії, усе населення зненавиділо Імператора та його прихвостнів. Усі кораблі Каламарійців були перероблені у Бойові Крейсери з величезним бойовим уроном для ворога. згодом Каламарійці приєднались до Повстанців і забезпечували їх флотом. Також Верфи планети слугували чудовими постачальними засобами для повстанців. Ця планета по праву є важливою для Альянсу.
Ботавуі: Одного разу, Імператор вирішив підкорити цю Планету з Досить мирним населенням, але це було даремно. Ботани зненавиділи Імперію..і ненавидять і по сьогоднішній день.. Повстанців забезпечують шпигунським обладнанням і Важливими стратегічними даними.. Дуже необхідна планета.
Ейтнен 2: Планета з видобутку стігеєвих кристалів, необхідних для виготовлення маскуючих приладів. Саме ці кристали врятували житя тисячам громадянам під час планетарих атак. Саме завдяки цим кристалам і планеті де вони утворювались Респцбліка змогла приховати багато сюрпризів для Іпмерців...
Тайфера: Саме населення цієї планети вигадало Цілючу рідину - БАКТА. Модернізовані капсули, шприци, контейнери і багато чого подібного задарма доставлялось на бази повстанців заради лікування ранених. Імперцям це було не байдуже, вони захопили планету... але технології були вже передані повстанцям які змайстрували Бакта -ВАННИ. куди потрапляла уся людина, і все тіло отримувало дозу Цілющої енергії.

Моэ перебування на Хоті не було напруженим... я імперців та Ситхів тільки і зустрічав..але для них Востаннє)) thumbup1.gif

Jexer

Ви хочете дізнатись про мою майстерність у стрільбі..ви у ній сумніваєтеся???
Хех... імперці рідко з"являються... тільки один в основному, але потрібно двоє...
Мммм... Можливо ви запитаєте у Своїх Друзів як я Керую зброєю ?? Дарк Мара може розповісти...
Haydamaka
_a2.gif А навіщо ти застрелив DenAn'a? ak.gif
Складається вражння, що ти не чуєш того, що тобі кажуть. Відповідаєш ти, в цілому, непогано, а от уважності тобі бракує. Вважаю, що краще для тебе буде трохи побути нейтралом, придивитися до всього, а потім вже визначатися.
Проти.
(ДенАн"е, тебе не сильно там? Живий?)
Chensky
Але ж це був бій... і по мені вівся вогонь, я відхилився і постріл зробив у відповідь...

Я не смію суперечити мудрості Вашій, але хіба це є справедливо... blush2.gif ?
Я ж виконував обов"язок перед членами командди, прикриваючи їх...
Там також були ще Двоє республіканців....

Але, це Ваше право..
Atton
Дам тебе шанс извенится перед Деном... поиграй с ним в команде на Корибане... сражайтесь плечо о плечо.... и пусть он потом отпишется о впечатлениях и извеняет он тебя или нет....
Shtaket
Ты стрелял в ДенАн"а.Ты хотел показать как ты справляэшся с оружеем,а показал побитого ДенАн"а).Настоящему воину не нужно оружее.Посмотри на остальных Джедаев и учись.А пока я против

П.С. Тебе не говорили бить ДенАн"а))Говорили 2 солдат с амии Империи)
Jexer
Убийца джедаев! ai.gif
Ты просто машина смерти,нам такие не нужны.
Я ПРОТИВ!
Chensky
Atton здається уже все.... мене не приймуть і нацьому мої спроби завершаться, але я буду йти до кінця...
Манаан:
здається це планета океан.... один торговець літав туди і розповідав, що саме на цій планеті виготовляють чудові Ліки.. Але які він не підкреслив.
Єдина суша на планеті, це космопорт, що знаходиться на воді..

(Jexer @ 18.7.2008, 22:15) *

Убийца джедаев! ai.gif
Я ПРОТИВ!

Машина смерті.. така думка мене самого лякає...я..я не знаю...
Kol-yan
Ты слишком уверен в свой правоте. Это качество неприемлимое для джедая, джедай должен быть объективным. Я надеюсь время научит тебя контролировать свои чувства, не принимать поспешных решений и прислушиваться к мнению других. А пока что отвечай на поставленные вопросы(в том числе на мой ad.gif ) и не совершай глупостей. Выводы будем делать потом, хотя ты очень сильно склонил чашу весов в сторону "Против"... Но я следую своим советам и "рубить с плеча" не буду, старайся. Жду ответов.

//Ну ты конечно додумался - поступая в джедаи, принести скрин с убийством нашего товарища ai.gif , даже если это произошло в процессе игры, выкладывать этот скрин тебя никто не заставлял ad.gif Честность хороша, пока не начинает граничить с глупостью...///
Chensky
Та що "Рубити с плеча"..кажи вже ПРОТИ і все на цьому завершиться... для Вашої впевненності.... НЕ знаю я відповідь на питання про пиво...
Kol-yan
Ты слишком импульсивен... Совсем не умеешь контролировать себя. Допустил ошибку и как ребенок впал в истерику, огрызаясь теперь на каждого, хотя прочитай ты внимательнее мои посты, понял бы, что я наоборот хочу тебе помочь. Так что для начала успокойся. И подумай, как ты себя сейчас должен вести, чтоб быть принятым в Орден.
Haydamaka
(Jexer @ 18.7.2008, 22:15) *
Убийца джедаев! ai.gif
Я ПРОТИВ!

Джексере, лише ситхи все бачать в абсолюті! blink.gif

Добре, Кол-ян переконав і мене, що імпульсивність - це погано laugh.gif

я буду йти до кінця...

Отак і треба.
Я зміню свою думку, якщо ти зможеш переконати пораненого тобою ДенАн"а тут відписатися на твою користь. Якщо ДенАн не матиме нічого проти тебе, то я тим більше.
Chensky
Kol-yan
Ні-ні.. не так Ви зрозуміли...я реально не знаю відповіді))

Gaydamaka

ДенАн навіть не розуміє про що я... і не знає про який постріл йдеться(((
Мені здалось, що він прийняв мене за Психа..

Джексере
Ось будь-ласка..один Кровний Імперець..і так... жертви моїх пострілів:
-Nirvana
Действительно очень импульсивный человек. Агрессивно лезет в бой, из-за чего быстро умирает и нервничает blink.gif
Вижу отношение джедаев к нему, и мне становится как то не по себе. Возможно мы смогли бы научить его тому, чего он не умеет делать. А именно контролировать эмоции. Но я всё такие пока воздержусь
Kol-yan
Кроме возможности вступить в Орден, заявки всегда представляли для меня шанс обучить новобранца чему-то. Ибо после вступления для джедаев уже никакие тесты не проводятся(вру-вру... laugh.gif сейчас появились, спасибо Daiver'y) Так и сейчас укажу тебе на твои ошибки:
Во-первых, когда убиваешь людей, не относись к ним как... к "жертвам своих выстрелов". Убийство - это лиш необходимость, которой ты всегда должен стараться избегать!
Во-вторых, я и не предполагал, что ты знаешь ответ на мой вопрос(я б тогда не задавал его), я рассчитывал, что ты найдешь этот ответ) Попробуй порассуждать и поймешь, что найти его не сложно ad.gif
Nikooz
Джедаи, не судите строго. Как бы это не звучало рискорбно - он клон, обученый только убийству и выживанию. Он итак делает себе честь тем, что нашел в себе силы отказаться(хоть и не полностью) от того, что ему закладывали.

Как сказано "Кроме возможности вступить в Орден, заявки всегда представляли для меня шанс обучить новобранца чему-то" - я мог бы ему помочь в этом.

Отлично отвечаеш на вопросы. Молодец. Только в будующем постарайся повнимательней к своим действиям относится. С большей концентрацией, так сказать.

Вот тебе вопрос: Чего ты хочеш добится в Ордене ?
DenAn
***барабанная дробь***
В зале, где ведется активное обсуждение новой кандидатуры в джедаи появляется ДенАн. Правой рукой он держится за поясницу (именно туда попал выстрел), пытается вести себя как всегда, но видно что каждый шаг дается ему непросто:
- Да я в полном..йой..порядке...К тому же он извенился передо мной...йой laugh.gif
Я буду за, если ты выполниш мое прежнее задание, только теперь тебе нужно уничтожить не 5 а 7 контейнеров.

А я еще думал чего это игрок команды противника извиняется за то что убил меня))
Chensky
По логіці:
Максимальне, що може запропонувати Веселун так це №4... Бармен запиває №5-им і все...
№5 доступний тільки Бармену...
Якщо бармен і дав №4 Веселуну, то капєц йому...

ДенАн
Дякую за цей ШАНС....

Nikooz
Мене і справді вчили тільки вбивати і виживати, хто винен, що я Клон..але моя душа інша...не просто чиєїсь Копії...

В Ордені я нічого не хочу добитись, мене тішить думка, що я знайшов тих, хто дійсно є добрими людьми... Хто мене зможе навчити, пояснити.... показати те, що мені не вдається..
Орден Джедаїв... Будучи в ньому я зможу ще з Більшою силою доносити добро і Мудрість до не усвідомлених...
Якщо я Сам... то я просто істота, яка існує у просторі з часом, а коли я поряд з Великими митцями... хм... я змінююсь на краще, я навчаюсь, щоб передати ту енергію, яка вкладена в мене іншим.. наступним...
Kol-yan
Вот видишь, достаточно спокойно посмотреть на ситуацию и все начинает выглядеть проще) Не нервничай, если что-то не получается, спокойно решай возникающие проблемы, не забывая, что неразрешимых проблем не бывает _a1.gif

Ты должен думать, руководствуясь тем, что бармен точно даст пиво №5 и точно запьет им пиво, которое ему даст весельчак. Исходя из этого тебе необходимо ответить на два вопроса:
В каком случае весельчак не опьянеет от пятого?
И в каком случае бармен опьянеет, запив какое-либо пиво своим пятым?
------------------------
Да я в полном..йой..порядке...К тому же он извенился передо мной...йой

"Ден, на) Выпей водички, а то ты икаешь." - благородно позаботился о пострадавшем джедае Kol-yan rolleyes.gif
Shtaket
Цікаво.ДенАн дав завдання,якщо виконаеш його то я задам тобі 2 питання,від відповіді буде залежати мій голос.
Nikooz
Chensky, покажи свою верность ордену, зашити джедая на протяжении 10 минут.
-Hokage
Дам я ему своё задание.... Так как ты попал Денану в бок(Надо было хед вешать!!! death.gif )Шучу _a1.gif Тяк.. Теория и практика:

1) Напмшы пять ситхов убитых джедаем и пять джедаев убитых ситхом.

2)У империи появилась армия, я узнал, что на Явине и на Татуине им помагают люди из организацый "Тайное братство" и "Ауткаст". Оставлять их в жывих слишком опасно, поетому если не получитса по хорошему...(принеси скрины)
Chensky
Хм... уже 3 завдання є у мене...
Будь-ласка... Поки більше не давайте...

Hokage
Я не знаю відповіді на запитання...

До розсдідування приступаю......
-Hokage
Ем... не ищи чего то сверхсложного в заданиях, там всё придельно просто...

ПС: Та ну как ето ты не знаеш ответа, помоему ето проще простого....
Chensky
Джедаї - Ситхи:
Квай Гон Джин (- Дарт Мол
Анакин Скайвокер -) Граф Дуку
Оби Ван Кеноби -) Генерал Гривус ( Джедайские премудрости, ну может не щитается...)
Винду (- Дарт Ситиус
Оби Ван Кеноби (- Дарт Вейдер
Ну и Дарт Вейдер(перерождение) -) Дарт Ситиус

Atton
Нагадую про квест.....
-Hokage
Слабовато, но я тебя подержу, свешу часу в сторону ЗА)

(добре виконав квести, адекватний гравець.)

Оправдай мои надежды)
Chensky
Hokage

Встретился на Татуине... на Коррибане вели разговор...
Atton
Виже некоторые джедаи менят мнение.... я тоже ЗА. Игрок адекватный... неплохо отвечает
-Dark Monkey
Я категорически Против я решил провести экспиримент когда увидел его на холи я поменял ник на обычный и вот что произошло. ОН полность не адекватен нагылый и вобще атаккует в начале дуэли даже когда меч не вытащил а про лежачего вобще молчу.

Chensky
blink.gif
Лежачего??? Круто.... huh.gif

Ви вибачте, але я вчора з ЛЕЖАЧИМИ не бився..це 100%.....
Вчора я проводив бій з Імперкою якоюсь, та мене на місце поставила.....
Потім, ще з одним Імперцем... один раз переміг, а потім 2 рази програв йому....
А потім тренувальні двобої я проводив з нашим, республіканцем на даху якогось Музею...
Nikooz
Дарт Манки, я не сомневаюсь, но я делал тоже самое и ничего подобного не увидел...

П.С. Chensky, напоминаю про квест.
-Dark Monkey
Ты хочешь сказать что я обманую тебя ? Хорошо сегодня в 18.00 на Холи готовся будет 2 задания. (Сомневаюсь что мог тебя препутать)
Chensky
Nikooz
так, я пам"ятаю про десятихвилинний захист Джедая)))

Dark Monkey
Добре, я буду присутнім. handshake.gif
Granat
Найди меня на Холи сервере и проведи пару дуэлей.
Chensky
(Dark Monkey @ 20.7.2008, 11:35) *

Ты хочешь сказать что я обманую тебя ? Хорошо сегодня в 18.00 на Холи готовся будет 2 задания. (Сомневаюсь что мог тебя препутать)

чЕКАЮ ВЖЕ 40 ХВ....

Вибачте... я вже прочекав 70 хв...=(
Якщо Ви мене і не поважаєте, то не потрібно змушувати так довго чекати, просто скажіть це...
-Dark Monkey
Ладно извниняюсь за задержку. Так вот переубеди Gaydamakу если он будет За то я буду За и у меня щас нет времени на тебя. А пока что я Против
Atton
(Dark Monkey @ 20.7.2008, 20:12) *

у меня щас нет времени на тебя. Я пока что я Против

blink.gif Что значит у тебя нету времени у ты против??? Нет времени это твои проблемы а не игрока..... это не причина... Монки это недопустимо для Джедая.. я уже не первый раз за тобой такое замечаю...
Kol-yan
Согласен с Аттоном. Он прождал тебя 70 мин, а ты заявляешь, что у тебя нет времени и ты против... Если нет времени - ничего не пиши ad.gif

Chensky, почему взялся за мой квест и на пол пути бросил? Мне не нужен только ответ, хочу увидеть твои размышления)
Chensky
Та я то думав сьогодні над ним)))...
Так ось... не доганяю, що може таке випити Бармен, щоб його і з №5 рознесло... і що такого особливого у Смішного, що у нього такий "імунітет" )))?

Ах КАПЄЦ........
Мені не можна на серверах 3 дні розмовляти... ak.gif я і так мовчу..а тут ще й це... ai.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.