Оскільки я меч тримаю віднедавна.. то питання про зв"язок Джедая і Меча для мене суперечне, але дещо я можу сказати:
Колись давно, меч був не Світловим, а з простого сплаву - його набавляли Силою Лицарі Джедаї. Потім, з часом Енергетичні технології були модернізовані і створились прототипи Перших Лазерних Мечів(але вони були дуже поганими..мали ВИСОКУ затрату Енергії, нестабільні Енергодуги і чеерз це працювали короткий час).
Але і цю проблему вдалося владнати і тоді з"явилися Перші Мечі на подібність до сучасних.
Минали століття, війни, вбивства... Після Знищення Джедаїв багато мечів були розпроданими, знищеними... Тільки після Смерті Імператора Палпатина і Встановлення Нових Джедаїв мечі знову пішли у хід. Так звані Послідовники Рагноса виготовляли тисячі клинків для своїх підопічних, натомість Джедаї робили собі мечі самі, причому такі мечі були потужними через те, шо їх робили із застосуванням Внутрішньої Джедайської Сили...
Отже, Меч і Джедай це майже два нерозлучних символа в Історії Галактики. Для Джедая його меч це не просто зброя, це спосіб замовираження, доказ собі, що ти здатен зробити щось велике, щось Рятівливе... Иеч і Дух Джедая пов"язані... Власник Меча чітко вивчає усі вади та переваги своєї зброї, вчиться відувати її і таким чином перетворює Меч у Частинку себе.. а меч натомість дарує Джедаю деяку впевненність у собі та маленького сталевого товариша, який не зрадить...
Про Планети:
*Імперія* - Корускант: Центральна Планета галактики, Планета-Місто, усі фінансові операції проходять через неї. Має велике силове поле, що оточує планету, та декілька бойових станцій на захист. Багато мухеїв, які зберігають Артефакти в тому числі і Ситхів.
Бісс: Планета з поганими погодними умовами, але з чудовим сировинним запасом. Кількість добуваючих фабрик важко перелічити... Є місцем Концентрації сили, адже саме тут деякий час перебував Лорд Вейдер.
Корулаг: Взірець Імперської культури. Бойові Академії, Академії Офіцерів та інші Імперські заклади сконцентровані тут не дарма. Населення планети вірне Імператору, як ніхто інший у Галактиці.
Бонаданн: Планета існує в рядах Галактичної Імперії заради ресурсів для будівництва потужних флотів. Вся планета вкрита заводами, фабриками, складами...і все це на 10 космопортів!! Чудова планета для збагачення..
Куат: Планета Ядра. Місце знаходження найбільшої Судно-Будівельної кампанії Верфи-Куатта. Щоденний випуск техніки з цих доків складає більше третини загального Імперського, чим і пояснюється цінність планети.
*Республіка* - Дантуїн: Колись давно на цій планеті Водо-Сиоск Баас заснував учбовий центр для молодих Джедаїв. Тому це місце концентрації Сили(Важливе не так для Республіки як для Нових Джедаїв, бо без них ну нІкУдА). Сама планета була деякий час Головною Базою повстанців, але згодом цю планету покинули і сили Нової Республіки.
Мон-Каламари: Після нападу Імперії, усе населення зненавиділо Імператора та його прихвостнів. Усі кораблі Каламарійців були перероблені у Бойові Крейсери з величезним бойовим уроном для ворога. згодом Каламарійці приєднались до Повстанців і забезпечували їх флотом. Також Верфи планети слугували чудовими постачальними засобами для повстанців. Ця планета по праву є важливою для Альянсу.
Ботавуі: Одного разу, Імператор вирішив підкорити цю Планету з Досить мирним населенням, але це було даремно. Ботани зненавиділи Імперію..і ненавидять і по сьогоднішній день.. Повстанців забезпечують шпигунським обладнанням і Важливими стратегічними даними.. Дуже необхідна планета.
Ейтнен 2: Планета з видобутку стігеєвих кристалів, необхідних для виготовлення маскуючих приладів. Саме ці кристали врятували житя тисячам громадянам під час планетарих атак. Саме завдяки цим кристалам і планеті де вони утворювались Респцбліка змогла приховати багато сюрпризів для Іпмерців...
Тайфера: Саме населення цієї планети вигадало Цілючу рідину - БАКТА. Модернізовані капсули, шприци, контейнери і багато чого подібного задарма доставлялось на бази повстанців заради лікування ранених. Імперцям це було не байдуже, вони захопили планету... але технології були вже передані повстанцям які змайстрували Бакта -ВАННИ. куди потрапляла уся людина, і все тіло отримувало дозу Цілющої енергії.
Моэ перебування на Хоті не було напруженим... я імперців та Ситхів тільки і зустрічав..але для них Востаннє))

Jexer
Ви хочете дізнатись про мою майстерність у стрільбі..ви у ній сумніваєтеся???
Хех... імперці рідко з"являються... тільки один в основному, але потрібно двоє...
Мммм... Можливо ви запитаєте у Своїх Друзів як я Керую зброєю ?? Дарк Мара може розповісти...