Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Chensky
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
1, 2
Kol-yan
Ты себе противоречишь) Если ты не понимаешь, как бармена разнесло от №5, то почему тебя удивляет, что не разнесло от №5 весельчака?)
Прочитай условие и скажи в каком случае бармена разнесет от №5?

Chensky
Kol-yan

Тільки якщо Бармен і до цього ХляБнУв №5.(але ж тоді не по правилам виходить...!, доступ до №5 у БАРМЕНА і все!...)

Оверквотінг неприпустимий © Gaydamaka
Kol-yan
Не вижу логики)
Зачем ему пить №5 перед игрой? Он же не будет это делать) А вот весельчак должен был ему дать что-то, после чего бармена разнесло б от №5) Что это могло быть?(в условии есть)
А весельчака почему-то не разнесло от №5, значит он что-то сделал, после чего №5 не подействовал)
Вот и подумай)
-Nirvana
Кольян ну у тебя и задания blush.gif

Манки, на полном серьёзе согласемн со всеми джедаями, нет времени не проблемы кандидата.

Видел игрока ещё несколько раз, заходил под анонимом, говорю ещё раз, лежачих не бьёт, безоружных не бьёт.
-Talikus
Хм... Задание на сообразительность. Представь: в корорбке есть неограниченное количество клисталлов пяти разных цветов. Итак, какое минимальное количество кристаллов нужно вытянуть из коробки, чтобы гарантированно получить три одинаковых? Теория вероятности исключается, и вытаскиваешь ты их как-бы наугад, неглядя)
-Dark Monkey
Уезжаю на 2 дня медетировать(на шашлыки) а задания моё переубеди Гадамаку тогда мой голос будет За.
Chensky
Talikus

Я думаю, що потрібно буде витягнути мінімально 15 кристалів...

Кальян
Тільки якщо Бармен і до цього ХляБнУв №5 - я маю на увазі не перед ГРОЮ, а те що йому дав Весельчак №5..

А сам цей Смішиний, мав би випити №4 до того як йому Бармен №5 дав.....
Kol-yan
Верно, это б действительно сработало, но весельчак не может дать ему пятое пиво... У него нет к нему доступа, значит он дал что-то другое ad.gif
Chensky
Kol-yan

внутри бесплатно разливали 5 видов пива с добавлением какой-то наркоты, по сравнению с которым простое пиво действовало как водичка...

Дав бармену просте пиво.... а той запив пивом з наркотою...... і каПєЦ...
-Talikus
15... Не совсем верно. Попробуй посчитать внимательнее!)
Kol-yan
Вот видишь, можно найти ответ, если постараться) Да, он дал ему простое пиво, запив которое пятым, бармена разнесло в стельку. А сам выпил перед дуэлью какое-то из первых четырех(например 4, как ты сказал) и пятое подействовало как лекарство) Молодец, теперь могу дать свой голос - ЗА
-Talikus
В любом случае, отдаю голос ЗА! Кандидат адекватен, порядочен, честен, старателен и покладист!
Chensky
Talikus

Самый минимальный вариант - это 3 !!! Это и ответ)))
-Talikus
Опять-таки, нет! Необходимо минимальное гарантированное число! Ведь не факт, что эти три окажутся одинаковыми?) Правильный ответ - 11. Ведь, даже если каждый раз ты будешь вытаскивать разные кристаллы, то уже при количестве в 10 штук у тебя будет по два одинаковых, и любой следующий, одиннадцатый, окажется третьим одинаковым! Но, ты и так, видимо, поднапрягся с этим вопросом, а свое решение я написал выше.)
-Chewbatya
Хотел задать Chensky что-то умное, но глядя на твой аватар, вспомнил старую историю. Объяснить этот феномен тогда не смогли.... ad.gif
Когда-то очень давно (во времена галактических войн с Империей) республиканские командос имели немного другой внешний вид - в униформу командос входила матерчатая фуражка (прости меня дядя Лукас, но так нужно для вопроса biggrin.gif)... Металлических шлемов у них не было. Через некоторое время командование республиканской армии стало очень обеспокоено большим количеством ранений в голову. Было решено заменить фуражку металлическим шлемом. Но вскоре командование было удивлено, узнав, что количество ранений в голову только увеличилось. Необходимо заметить, что интенсивность сражений с имперцами была примерно одинаковой до и после введения шлемов.
Так почему же число ранений в голову увеличилось, когда командос стали носить шлемы, а не фуражки?
Chensky
Хм.... Феномен кажете... не думаю...
Металічна каска у даному випадку є більш надійним захистом, але зі своїми недоліками.
Поперше, метал має властивість відблискувати навпроти джерела світла... (посвітив імперець ліхтариком "якщо не має нічного бачення вмонтованого у шолом", опачкі блиснула голова не добре схованого повстанця і ... ХЕДШОТ)
Подруге, розмір таких шоломів повинен бути достатньо більшим за голову... (вмонтоване обладнання, шар кевлару, шар броні).
Потретє, такі шоломи проявляють деякі магнітні властивості, що зумовлює попадання лазерної зброї з 90% - ою ймовірністю, адже при пролітанні заряду на відстані 0.5 - 2 см він різко заломлюється і спрямовується до шолому.
-Dazzle
Висловлю свою думку коли сам його побачу...
Nikooz
Chenski, позашищай джедаевв уже ))) я же хочу уже свой голос сказать, но ты не даеш мне этого сделать ))
Shtaket
Розкажи мені,що таке Зоряна Кузня та чим вона була так небезпечна для Республіки?
DenAn
Может хватит задавать новые квесты, у него еще много старых невыполненых осталось...
Chensky
DenAn

Згодний, дозвольте мені завершити минулі Дійові завдання, а тоді вернемось до теорії.

Shtaket
Зоряна Кузня представляла собою найдосконалішу верф. Вона була створена за багато тисяч років до початку існування Республіки (до тогож, вона була створена Ситхами, Темною стороною Сили і вважалась артефактом Ситхів). Оригінальність цієї будівельної платформи у високій швидкості створення Кораблів, обладнання та різноманітних дроїдів.
Загрозу для республіки ця верф являла після того, як Дарт Реван та Дарт Малак знайшли її. Адже вона могла створити для них величезну армію.
Shtaket
Якби перед тобою був вибір між Силою та другом.Що б ти обрав?
Chensky
А кому потрібна Сила, якщо не має друга, якому ти можливо зможеш допомогти тільки цією силою??
Але, можна подивитись на це питання з іншого Боку...
Можливо, Сила може врятувати мільйони, але жертва цього буде твій друг....
Для кожного це питання по різному звучить... Я вважаю, що ситуація може багато чого сказати і допоможе прийняти правильне рішення...
Shtaket
Подивсь на це з боку "Кодексу Джедаїв"
Chensky
Збоку Кодексу...хм...
Джедай не контролюється емоціями, він шукає вихід шляхом мудрого рішення....
Він самовідданий, він живе для допоги іншим...
тому в даній ситуації між другом та Силою.. Друг буде на першому місці і це не емоції(сила виступить в ролі жертви, що є шляхом для збереження чийогось життя).
Shtaket
Але тоді ти не будеш мати Силу і слідувати "Кодексу Джедаїв" тобі не треба)
З іншого боку можливо ти прив*язався до друга.Але ти не будеш мати Силу і тому знову не треба слідувати і т.д.)

П.С. Ти з сумнівом обереш друга?
Chensky
Магістр Йода полетів у вигнання саме через відмову від сили і любов до друзів...
Після того як він не зміг справитися із Дарт Ситіусом, він дещо зрозумів...

Якщо Йода буде чинити опір новосформованій Імперії, то будуть померати усі його знайомі, друзі-джедаї.... А якщо він просто скриється, забуде про бої на мечах... то ця гонитва за ним і не почнеться, і таким чином збережеться багато життів)))

Тапер на П.С. :
Чи з сумнівом? Тут треба бути впевненним у свому товаришеві...
Обі-Ван казав, що не підніме меча проти Анакіна, бо той йому як Брат...
Але, при зустрічі... відбулося те, про що і думки немав Кенобі..!!!
Тому, тут вже особисте питання стоїть, про впевненність і не впевненність..
Shtaket
Цікаво,дуже цікаво.Добре.Я хотів би подивитись на тебе у битвахЗавтра в 15:00 на холи.Зможеш?
-Dark Mara
Nikooz, вважай, що твоє завдання Chensky виконав. Буквально позавчора він навіть більше ніж десять хвилин захищав нас з Гарібальді на Хоті.
Зразу відчувається мандалорська підготовка - зі снайперки він не дав жодному супостату навіть наблизитись до мене. _a1.gif

Задам невеличке питання. Будь-ласка, напиши 10 вчинків, які джедаї не повинні робити в жодному разі. І коротенько по кожному чому саме це робити джедаю робити не можна в першу чергу.
Nikooz
Рас выполнил, то я безупречно ЗА
Chensky

Зразу відчувається мандалорська підготовка - зі снайперки він не дав жодному супостату навіть наблизитись до мене. _a1.gif

Це як комплімент)) Ні, не мандалорська - каміноанська))) Мене готували як Снайпера командос, а доручили командувати спецпідрозділом)) Ось так ....

Вчинки:
1.Закохуватися... - ох ці жінки, поруч з Вами ніяка Сила вже не потрібна, можна покинути усе....
2.Ображатися - майже усі образи можна в жарт перевести, ображатися не потрібно, бо це веде до ГНІВУ, а той вже є початкому Темної сторони.
3.Використовувати також в бою не потрібно усі Темні принади, як Гнів, Лють, "жажду" помсти..
4.Не можна бути не розсудливим - поспішність, тільки до трагедії привиде( на власному досвіді).
5.Усе робити за допомогою Меча - тобто усі конфлікти вирішувати битвою, поєдинком...
6.Використовувати Силу як особисту принаду!!! - Силу використовувати потрібно, щоб збагачувати свій розум, тренуватися і шукати досконалості.
7.Спокушатися - це велика слабкість для Джедаїв, та велика сила для Ситхів. Небезпека у тому, що спокуса може виявитись сильнішим за власну Волю... а це кінець...
8.Емоції, не довіряти емоціям... Це не є розумом, це не розсудливість... просто швидкоплинне рішення.
9.Не можна не поважати ворога. Він як не як жива істота...
10.Удари в спину, атака лежачего або просто безпопереджувальна атака - це все є протиправним для джедая... Він стоїть вище цього, тому їх і називають мудрими, правознавчими. (антиприкладом цього всього є Ситх ОМЕГА...)
-Chewbatya
(Chensky @ 22.7.2008, 17:10) *
Хм.... Феномен кажете... не думаю...
Поперше, метал має властивість...
Подруге, розмір шоломів.......
Потретє, .....
Цвет и вес каски, обзорность в ней, безбашенность бойцов, получивших железяки на голову - не имеют значения... ad.gif
Вот и подумай...
Chensky
Хух.. нарешті...

ninja.gif
DenAn
теперь я за happy.gif
Haydamaka
Оскільки кандидат зміг здобути довіру пораненого ним ДенАн"а, я, як і обіцяв, ЗА. А ще мені сподобалася відповідь на питання Мари.
Shtaket
Випробував його.Мені сподобалось.Він виконав завдання ДенАна і я задав 2 питання.Мій голоc ЗА.Відповіді сподобались,але спробуй більше часу виділяти час на вивчення шляхів Сили.
Granat
Ситуація: Ти Магістр Ордену Джедаїв. Імперія захопила Академію і тримаютє юнлінгів у полоні. Вони вимагають видати їм хм... ну наприклад керівника Нової Республіки Мон Мотму, інакше всі юнлінги будуть вбиті. Зібралась рада Джедаїв. Всі висказали свої думки, чекають тебе. Ти встаєш і...

Напиши свої слова.
-Dark Mara
Відповідь на питання досить гарна, змістовна та осмислена.
5.Усе робити за допомогою Меча - тобто усі конфлікти вирішувати битвою, поєдинком...

Єдина порада на майбутнє - не спіши всі конфлікти вирішувати мечем, бо на те є слова (дипломатія). Інколи слова бувають приємні на слух, а інколи гостріші за лезо меча. Як ти ними скористаєшся, залежить саме від тебе. Меч - останній засіб і використовувати його треба лише в ситуаціях, коли по іншому ну вже зовсім ніяк. ad.gif
Голосую За.

П.С. Бідненькому ДенАну доведеться ще кілька днів пробути в нашому лазареті, проходячи не самі приємні процедури лікування. В майбутньому буть обережнішим, бо тирчати в лазареті, доглядаючи за пораненими джедаями досить нудно. biggrin.gif
Haydamaka
Отже, на деякі питання від кандидата відповіді не було, але, якщо бути відвертим, джедаї самі винні, що накидали купу квестів та питань, не дивлячися на їх загальну кількість.
Chensky, ти зробив перші кроки до пізнання шляхів джедая, не без помилок, але, сподіваюся, віра твоя буде міцною. Вітаю, тебе прийнято.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.