Не стоит так торопиться, терпение имей..
Вот мое задание: Обезвредь ситха Дирк, до того как он исполнит свое задание на Коррибане! (Сидж)
З.Ы. Джедай должен обязательно тебе помагать на Коррибане..
Вірно, але саме у цьому полягало завдання. Молодець. Я змінив своє рішення. У мене завдання на Татуїні, допоможи мені. Вилітаємо сьогодні о 19:30.
Скажи мне чем отличается Набу от большинства планет (по строению)?
Exigo
У Набу немає ядра. Саме цим вона відрізняєтся від інших.
Rostik
Сьогодні день народження мого ліпшого друга, і що я йому скажу: "Ні, я не піду, я полечу на Татуїн допомагати Йоді?"
Давай завтра десь біля дванадцятої, якщо тобі зручний цей час...
Granat, верно... Что ж ты терпелив и осведомлен, поэтому я ЗА
-Dentris
12.6.2008, 18:09
Розкажи мені про планету Дксун.також розкажи що за база там була.
Dentris
Эм... Це найбільша планета системи Ондерон... Вона вся вкрита джунглями... І на ній буда база Мандолорианців.
-Dentris
13.6.2008, 11:25
Добре розкажи мені хто був на чолі цієї Мандалоріанської бази?Розкажи про нього
Здаєтся це був Боба Фетт.
Боба Фетт — клон Джанго Фетта. Коли він був ще дитиною, він вже мав гарні навички поводження з бластерами. Він ненавидів джедаїв через те що один із них вбив його батька. Ще він ніколи не знімав маску, тоу ніхто не бачив його обличча.
-Dentris
13.6.2008, 12:12
Ні це не Боба фетт.Подумай ще.
Я не дуже добре знаю історію Мандалорської Війни, але можливо це був Мандалор Ультимат (Mandalore the Ultimate )
Він був керівником мандалорів. Саме під його командуванням Мандалорці майже перемогли Республіку під час Війни. Він був вбитий Джедаєм Реваном наприкінці війни.
-Dentris
13.6.2008, 13:31
Так це був Мандалор але ти мені розповів про Мандалора який руководив Мандалоріанцями під час війни з республікою але це був не той Мандалор бо коли голова Мандолоріанців помирає хтось інший займає його місце а я просив розповісти про того Мандалора хто був на чолі бази Мандалоріанців у Дксуні.Але не буду тебе вже примушувати думати над цим питанням але всеж таки останнє маленьке питання - хто був Мандалором на Дксуні(що це за людина - ім'я)?
Можливо це Кандероуз Ордо,але я не впевнений...
-Dentris
13.6.2008, 14:00
Так вірно молодець.Гарно відповідаєш на питання я ЗА
Jackal
Твой квест очень сложно выполнить... я 2 дня сидел на Сидже, но Дирк там не появлялся... Может быть тебя устроит выполнение мной другого задания?...
Гарні відповіді та й на серверах бачив. Та й на Татуіні мені допоміг. Я ЗА.
-Ice Zed
14.6.2008, 17:00
На серверах так и не встретились

ну да ладно, ответы нормальные и выдержал 4 страницы вопросов
За
Дякую за довіру. Намагатимусь не підвести Ваші сподівання.
Боюсь, не соглашусь я.. Тебе нужно найти Дирка на Сидже и выполнить все условия моего задания.. Дерзай!
-Mochalka
16.6.2008, 11:17
Ты должен полететь на Кореллию в город Коронет. Там готовиться покушение на одного из сенаторов (он селониан). На него хотят напасть ситхи (насколько мы знаем, то должно быть 6 особей) будь осторожен, поскольку они пережили много боев и готовы ко всему!
-genberi
18.6.2008, 12:24
В империи набирают обороты ситхи-адепты. Нельзя допустить, чтобы из них получились лорды.
Отбери Меч у любых двух адептов, желательно, чтобы среди них был бальтазар.
Не забудь оставить доказательства
Haydamaka
19.6.2008, 7:28
i |
| Сповіщення: Кандидат останнім часом неактивний. Тему буде закрито, якщо він не відновить ближчим часом активність |
Gaydamaka
Я не неактивний, я просто виконую квести... Прошу тему не закривати.
Дуже важко останнім часом шукати ситхів... Ось поки два, будуть ще.
Мое задание не выполняется уже долгое время.. Через 24 часа буду голосовать...
Haydamaka
23.6.2008, 21:18

А навіщо ти виклав це? Це точно ситх? Хто такий квест давав тобі?
Чи, може, ти думав, що всім буде влом скачувати bmp-шні картинки? Поясни.
Ой! Вибачаюсь, я переплутав) Просто назви у малюнків однакові...
Мое задание окончательно проигнорировано.. Даже в ПМ мне никто ничего не написал... ПРОТИВ
Haydamaka
24.6.2008, 18:50
Я все розумію, часу немає, справи... Але тут вже просто тягнеться час, типу, може так хто "за" висловиться. І це таке ставлення на стадії заявки. А що змінеться, коли ти станеш джедаєм? Теж та сама байдужість. Таке ставлення не може подобатися, я ПРОТИ
Gaydamaka
Я зараз влаштувався на роботу, коли в мене була купа вільного часу квестів не давали, а зараз я не встигаю все робити... Я вібачаюсь перед Орденом за таку "пасвність" по відношенню до гри, Але ж всьго лише гра... Шановні члени Ордену моя "ігрова доля" в Ваших руках, але моя реальна доля в моїх і я не хочу прогавити свій шанс...
Вирішувіати Вам...
Я вибачаюсь за оффтоп, але тема перетворюется на флуд. Треба підсумки підбитвати. Так або ні. ЦЕ конкретно моя думка, годі тягнути. Беремо або ні?
Haydamaka
25.6.2008, 22:13
В принципі, Аттоне, маєш рацію. Якщо більше ніхто з джедаїв не хоче нічого сказати... Прийнятий.