"Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки."
Ім"я мое Кендерос. Я з роду Мандалоріанської сім"ї. Батько - військовий, мати - адміністратор місцевого бару. Народився на планеті Телос. Ще у рані роки довелося пізнати що таке "війна"! З 7 років довелося приймати в цьому участь, я носив медикаменти пораненим бійцям. За дитячі роки я побачив занато багато крові, батько бажав щоб я пійшов по його стопам....але я достатньо пізнав хто такі Мандалоріанці- кровожадні, нещядні "монстри" які жадають слави та честі. Я нехочу бути таким, а хочу нести мир і справедливість, спокій і порядок, яуий джедаї несеть віками та тисячолітями.
Haydamaka
10.5.2008, 10:47
Реєстрація в Нашій галактиціКоли зареєструєшся, можна буде про щось вже говорити. А поки що тему тимчасово прикрию.
-Mochalka
10.5.2008, 12:58
На Набу відправився Лорд ситх зі своїм адептом, щоб вбити сенатора Амідалу. Ти повинен захистити її.
На Корибан была отправлена група Джедаев с целью помешать СИтхам воскресить Марка Рагноса. Твоя задача помочь им. Помести кристалы на пъедисталы (один скрин всех вложеных), помоги Джедаям донести скипетр Рагноса до Храма. И наконец уничтож (сам или с Джедаями) могилу Рагноса.
Во время Мандалорианских войн у самих мандалорианцев обраразовалась постояная база. Извесно что она недалеко от Ондерона и что это луна. Найди её(название) узнай как зовут лидера(его имя), и победи двох Мандалорианцев.
Мой первый квест прост как взмах меча
Аватарку ты смени, и дальше мы посмотрим с какого теста ты
Haydamaka
10.5.2008, 17:50
Джедаїв прийнято було навчати із малого віку. Їх забирали із родини, і все своє подальше життя вони знахидилися осторонь її. Навіщо це робилося?
Gaydamaka их забирали в раннем возрасте для того чтобы у них не образовалось большой привязаности к родным. Поскольку потом они будут безпокоится за них, гореть желанием помоч- а что противоречит кодексу потому что они будут испытывать имоции или страх а это первые причини перехода на тёмную сторону.
P.S. То что я выше писал про кодекс : " Нет имоций, есть спокойствие"
Addax обьясни плиз что мне надо зделать?
Сменить аватару, твоя больше подходит игракам из клана МАН, чем республиканцам, так что поставь что-то Джедайское
-Iskariot
12.5.2008, 19:37
Ура ще один Мандалор зараз глянемо чи ти справді Мандалор і чи знаєш ти щось про цю героїчну та сміливу рассу
Питання :
Мандалорська найманка та мисливець за головами. Вона була вдовою, і мала дочку Дінуа; у віці 30 років стала повнолітньою, згідно традиціям Мадолорів. Її ім'я походить від слова, що означає «посмішка», що дуже веселило її друзів – оскільки характер у цієї жінки був похмурий. Хто ця Жінка .
-Obsidan
12.5.2008, 20:44
Вот тебе задание. Вместе с тобой в к нам поступает Zarbeel. Твоё задание.
Ты должен вместе с ним встретить славного рыцаря Duncan на холи сервере. И честно провести с ним три боя. Вы обязательно должны быть вдвоём.
если ты вспомниш первый епизод звездных войн,
то йода сказал что ситхи вымерли очень давно.
так вот мой вопрос
чтоже погубило ситхов?
Abby- Ситхов погубили гражданские войни за пости Лордов и Мастероов Ситхов. Ето случилось после того как Реван став джедаем уничтожал(в хорощем смысле) Великих предводителей, лидеров и слабые необученые ситхи не сиогли нормально разпредилить, их небыло кому контролировать.
Например: Взять тот же Корибан- Планета где сильна тьомная сторона силы. Идеальное место для обучения ситху.... Но спустя 5 лет после смерти Малака и Мастера Академии, Корибан погиб иза войн между ситхами за звания Мастера. А все иза того что над ними небыло никакого контроля
Haydamaka
13.5.2008, 19:39
Сила може привести тебе у різні куточки Нашої галактики. Яких принципів та правил ти дотримуватимешся незалежно від того, із ким тобі доведеться зустрітися там?
ну впринцыпи верно,
ну и второй вопрос как ты думаеш
что заставило ревана оставить все что от имел.
а он ведь мог стать опять лордом ситхов. илиже остатся джедаем.
так заместь всего етого он ушол неизвесно в каком направлении.
Racheival
13.5.2008, 20:46
я ще потрібен для виконання квесту?
Kenderos, роскажи про ААЙЛу СЕКУРу(без копіпаста)
-Iskariot
13.5.2008, 21:46
Що ти зробиш,якщо побачиш на Корусанті Лорда Ситів?
Jaiden- спочатку я спробую таемно з"ясувати що йому потрібно, а потім розповісти про це Мастерам Академії.
Zabreel- к сожелению я мало знаю про Айлу Секуру. Знаю что она была Твилеком, входила в совет Джедаев и была с дуалами.
Искариот- к сожелению про Мандалорианцев я знаю мало. Я помню только войну и родителей, и чесно говоря у меня нет желания говорить о етих убийцах которые убивают невиных , начинают войну ради славы и чести. Им даже всеравно что оно проиграли войну которую сами начали- для них главное что они ее начали и гордятся тем что принимали в ней участие. Я бы предпочол забыть все то с чем мне прешлось столкнутся в моем "военом" детстве. Поетому я не знаю, спроси что то другое если хочеш. Заранее изменяюсь
Абби- я думаю ето была либо Бастила либо Джедаи. Поскольку быв джедаем он столкнулся с многими вещями после действий ситхов(Дантоин, Тарис) и увидел насколько ето ужасно и страшно. Ето показало ему истиную суть ситхов. Я думаю так
Кендерос,і через це можеш загинути й не зробити абсолютно нічого корисного.З самого початку потрібно чимдуху бігти до Ордену та розповісти Джедаям.
Гайдамака- ну впервую очереть ето кодекс джедаев:
Нет эмоций — есть покой.
Нет неведения — есть знание.
Нет страстей — есть ясность мыслей.
Нет хаоса — есть гармония.
Нет смерти — есть Сила
Потом не подаватся емоцыям, страху и соблазну тьомной стороны
И наверно остерегатся влияния ситхов.
Джейден- можливо і так, але я не сказав що стежитиму на відстані, хоча б щоб знати про що розповідати ордену, і які в нього плани, чого йому потрібно. Але дякую за те що скорегував меня, я візьму це до уваги
Обсидиан- к сожелению или наоборот Забреела уже приняли так что твой квест выполнить не смогу
По-перше,не Джейден,а Джайден.
По-друге,за сит Лордом ті ну ніяк не простежиш,оскільки він відчує тебе набагато раніше і зробить з тебе "Сніданок для ранкора" від компанії "Сит анд гембл".
Добре я с тобою згоден. Що мені далі робити а про нік вибач я думав що це персонаж з джеді академі(не УАГ).
тут ты не прав. он же ситх лорд и именно учения ситхов позволило ему понять что жестокость рождает величее.
ну ето не важно. Я задал вопрос на коротый нет ответа.
потомучто неизвесны причыны его ухода.
поетому другой вопрос
что означает слово Визас и Трайа на латине
Abby-что означает не знаю но знаю хто это такие.
Визас-миралука,ученица Дарта Нихилуса."Слепая ситх,провидится"-так её называли.Она жила и училась на ситха на коробле своего учителя-Ревенджер.
Дарт Трайа или Крея-ситх лорд,участник мандалорианских войн.Учитель ревана и учитель его ученика(Ревана).Униччтожытельница обновленного ордена джедаев (после смерти Малака).
на будуйщее.
Трайа трактуется как предательство
Визас трактуется как видение
розкажы тогда чем связаны Крея и Аррен Каи
Haydamaka
16.5.2008, 12:06
Щодо мого питання: я мав на увазі дещо інше. Подумай ще, яких основних правил треба дотримуватися в Нашій галактиці, втіленням якої є сервери та форум
-Iskariot
16.5.2008, 12:31
Я не згоден с тобою що мандалори були безжальними вбивцями ось тобі відповідь на моє питання :
це була безжальна вбивця мандалор як ти кажеш Брііка Джебан .
Коли мандолори таємно спробували передати розвідницькі данні Новій Республіці на Новій Хользі через джедая на ім'я Кубаріет, їм завадили воіни йуужань-вонгів. Мандолорі убили обох; Брііка персонально розібралась з одним, але один з шипів на вондуун-крабовому оюладунку поранив її. Меддроід «Раба I» був бессильним в боротьбі за її життя; Брііка Джебан померла, рятуючи джедая. А її дочку Дінуа вдочерив Горан Бевіін.
Мандолори надали велику допомогу республіці і Респбліка дякує їм за великий внесок , зайди до мого профілю і там є ще один доказ того що Республіка поважає Мандлорів так як і Мандолори Республіку
Я ПРОТИ його вступу до Республіки бо ВІН не Мандолор ,справжній Мандолор не сказав би про свій народ поганого і Мандалор повинен поважати свій народ а не критикувати + він майже нічого не знає про культуру цього відважного народу
ПРОТИ
І я не мандолор. І Біг Філ, і Джайден, і Матадор, і решта джедаїв не мандолори. Хіба це ознака "джедайства"? © Gaydamaka
Iskariot- а що ти скажеш с приводу ДАнтоіна? Згадай- Мандалоріанькі Війни, ти їх гарно знаеш. Коли Мандалоріанці вривались у будинки місцевих жителів, вимагали гроші, а хто не давав нещядно вбивали. І з кожним разом вимагали все більше і більше. Це допомага республіці про яку ти вище писав???
Стоп оффтоп. Перенесіть цю дискусію в ПМ, або припиніть її взагалі. © Gaydamaka
Dark Manor
16.5.2008, 20:50
Напряжение недоброе чувствую я в этой теме...
Чтож... прежде чем дать задание, я понаблюдаю...
Ибо не готов ты ещё к моему испытанию...
Вибачте за оффтоп але дискусії я тут не бачу. Просто Кендерос поставив факкт що абсолютно протиречить сказаному Іскаріотом. Я також знаю трохи про мандалоріанців, і щось дуже сумніваюся що у них взагалі колись було бажань допомогати Республіці. Відомо що створювалися спеціальні групи які винищювали джедаїв. І не просто винищювали, а вбивали у спину коли ті були без зброї. Скажи Іскаріот- це ти важаеш великою честю мандалоріанців? І що ти скажеш с того приводу що мандалоріанці почали війну саме проти республіки. Ще раз вибачаюся.
П.С. І не забувай про мій квест, я вже зачекався
Atton. Планета(луна ондерона) мае назву Дускун. Лідера звуть Мандалор.Ость програвщі Мандалоріанці
Щож я ЗА. Гравець не дурний, квест виконаний. В мене немае підстав казати інакше
чтож, доверю тебе очень важное задание... Ситх Sizz взял в заложники семью тви-леков и носит при себе голокрон с ихним местом заточения, добудь голокрон и "обезвредь" ситха., задание подтверди скриншотом
-Obsidan
17.5.2008, 15:54
Такое меня не устраивает. Квест ты должен выполнить. А до этого ничего не хочу знать!
-Iskariot
19.5.2008, 9:21
Уважаемый Аттон и Кендерос прежде чем писать нада хоть прочесть кто когда и кому помогал .Во время Мандалорской войны, война шла между РЕСПУБЛИКОЙ и МАНДАЛОРАМИ логично что мандолоры не помагали республике :
Думаю, примечателен тот факт, что уровень потерь среди взводов, прошедших тренировку у мандалориан, куда ниже, чем у тех, которые тренировали представители иных рас. Каким-то образом мандалориане прививают своим подопечным чувство цели, самодостаточности, и почти навязчивое чувство клана – или семьи – которое дает им истинное преимущество в выживании. Надо благодарить судьбу, что в этот раз они на нашей стороне.(Мастер-джедай генерал Арлига Зей )
Аттон советую тебе прочесть книгу Майкла Ривза : Star Wars Темный Мститель
ето может вызвать большие сомнения в в себе, там хорошая критика джедаев , глаянь на обратную сторону Медали Джедайской.
И заметь что Джедаи вымирали потом возрождались Ситхи вымирали и возрождались а Мандолоры при всем етом присутствовали (у них были разные полководци один проповедовал победу над Республикой ,Другой же ,за союз с Республикой ,нада было начинать с етого). СОРИ ЗА ОФФТОП
Кандерос,ти плануєш виконувати квести,їх тут вже достатньо у тебе назбиралося?
Звичайно збираюся... Джаден- ти правильно замітив " в мене їх багато назбиралось" . Не хвилюйтеся я над ними працюю.
на мой вопрос будет ответ?
Kenderos,раджу тобі прокидатись та почати виконувати квести або хоча б відкликнутись,що ти є,адже від тебе вже протягом двох днів ненаблюдається жодної активності.
Не хвилюйтеся я тут. На даний момент займаюся виконанням квестій Войтека та Обсидиана. Просто Сиза та Дункана(коли він одночасно з Зебреелом на сервері) важко знайти. А також думаю над питанням Абби
Я не хвилююсь,мені просто цікаво,чи закривати тему за відсутністю активності.
Racheival
23.5.2008, 10:41
про секуру нічо не сказав..жду інші квести, а поки шо ПРОТИ
(Kenderos @ 16.5.2008, 8:55)

Zabreel- к сожелению я мало знаю про Айлу Секуру. Знаю что она была Твилеком, входила в совет Джедаев и была с дуалами.
Забреел- наступного разу уважніше продивись відповіді, а вже потім кажи що відповіді немае. Це 19 пост у моїй заявці
-Mochalka
23.5.2008, 22:13
Я розумию, що ти файний парубок і все таке, АЛЕ ДЕ СКРІНИ ??? з того моменту як я тобі задав квест, пройшло
13 ДНІВ!

ти взагалі збираешся його робити?!
Квест не з легких, але можно було його вже зробити... і я розумію, що зловити Лорда ситха тяжко, але ти міг проявити "смекалку", і принести скріни двух адепрів... короче, я
ПРОТИ!
Racheival
23.5.2008, 22:14
Kenderos, я прекрасно все бачів, але ти ж там таки нічо не сказав!! шо, оце ти рахуєш відповіддю!?хм..
Haydamaka
23.5.2008, 22:27
Я не маю нічого проти гравця, людина, начебто, непогана. Але вважаю, що наразі, Kenderos, ти ще не готовий стати джедаєм. Я не бачу твого бажання стати громадянином Республіки, бо в іншому разі ти б не ігнорував майже всі квести. Ну і, нарешті, на своє, задане приблизно тиждень тому, питання, я відповіді не почув і, впевнений, не почую. Гадаю тобі варто провести деякий час в медитаціях та тренуваннях. А поки що я проти
(Mochalka @ 23.5.2008, 23:13)

але ти міг проявити "смекалку", і принести скріни двух адепрів... я ПРОТИ!
Цікаво що б це означало? Я виконую чітко поставлені завдання...
-Mochalka
23.5.2008, 22:39
молодца!

слухай, я ще не бачив, щоб пів місяця виконували квести.. так, і активність на серверах у тебе не маленька: 4.54
Думаю, що можно було б за пів місяця виконати квест.. ти перший такий.. і я в шоці...
Мочалка- Сит Лорд зі своїм адептом вже хотіли атакувати сенатора... але я встиг... адепт був переможений. Ситх лорд зник.
Забреел- Айла Секура народилася на планеті Рілот. Вона входила у Консул Джедаїв, та була единою з складу академії хто володів дуалами. Вона справлялася з ними відміно так само як і з ворогами. Аайла була чуйна і надзвичайно інтелектуальною дівчиною з вражаючими бойовими навиками, хоча вона була також імпульсивною. Аайла завжди мала зв'язок з Силою і в дитинстві була знайдена молодим падаваном-кіффаром майстра-джедая Толма - Квінланом Восом, під час їх подорожі до планети Рілот. Аайла була майстерним фехтувальником.
Гайдамака- ну всеж треба дотримуватися Кодексу. Не підаватися емоціям, не атакувати без збройних суперників, лежачих або сидячих(одним словом- беззбройних). Використовувати світовий меч для захисту а не для атаки.
П.С. -Скрин для Мочалки