Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Kenderos
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
1, 2
Kinder
"Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки."

Ім"я мое Кендерос. Я з роду Мандалоріанської сім"ї. Батько - військовий, мати - адміністратор місцевого бару. Народився на планеті Телос. Ще у рані роки довелося пізнати що таке "війна"! З 7 років довелося приймати в цьому участь, я носив медикаменти пораненим бійцям. За дитячі роки я побачив занато багато крові, батько бажав щоб я пійшов по його стопам....але я достатньо пізнав хто такі Мандалоріанці- кровожадні, нещядні "монстри" які жадають слави та честі. Я нехочу бути таким, а хочу нести мир і справедливість, спокій і порядок, яуий джедаї несеть віками та тисячолітями.
Haydamaka
Реєстрація в Нашій галактиці
Коли зареєструєшся, можна буде про щось вже говорити. А поки що тему тимчасово прикрию.
-Mochalka
На Набу відправився Лорд ситх зі своїм адептом, щоб вбити сенатора Амідалу. Ти повинен захистити її.
-Exigo
На Корибан была отправлена група Джедаев с целью помешать СИтхам воскресить Марка Рагноса. Твоя задача помочь им. Помести кристалы на пъедисталы (один скрин всех вложеных), помоги Джедаям донести скипетр Рагноса до Храма. И наконец уничтож (сам или с Джедаями) могилу Рагноса.
Atton
Во время Мандалорианских войн у самих мандалорианцев обраразовалась постояная база. Извесно что она недалеко от Ондерона и что это луна. Найди её(название) узнай как зовут лидера(его имя), и победи двох Мандалорианцев.
-Addax
Мой первый квест прост как взмах меча
Аватарку ты смени, и дальше мы посмотрим с какого теста ты
Haydamaka
Джедаїв прийнято було навчати із малого віку. Їх забирали із родини, і все своє подальше життя вони знахидилися осторонь її. Навіщо це робилося?
Kinder
Gaydamaka их забирали в раннем возрасте для того чтобы у них не образовалось большой привязаности к родным. Поскольку потом они будут безпокоится за них, гореть желанием помоч- а что противоречит кодексу потому что они будут испытывать имоции или страх а это первые причини перехода на тёмную сторону.

P.S. То что я выше писал про кодекс : " Нет имоций, есть спокойствие"

Addax обьясни плиз что мне надо зделать?
-Addax
Сменить аватару, твоя больше подходит игракам из клана МАН, чем республиканцам, так что поставь что-то Джедайское
-Iskariot
Ура ще один Мандалор зараз глянемо чи ти справді Мандалор і чи знаєш ти щось про цю героїчну та сміливу рассу

Питання :

Мандалорська найманка та мисливець за головами. Вона була вдовою, і мала дочку Дінуа; у віці 30 років стала повнолітньою, згідно традиціям Мадолорів. Її ім'я походить від слова, що означає «посмішка», що дуже веселило її друзів – оскільки характер у цієї жінки був похмурий. Хто ця Жінка .

-Obsidan
Вот тебе задание. Вместе с тобой в к нам поступает Zarbeel. Твоё задание.
Ты должен вместе с ним встретить славного рыцаря Duncan на холи сервере. И честно провести с ним три боя. Вы обязательно должны быть вдвоём.
-Abby
если ты вспомниш первый епизод звездных войн,
то йода сказал что ситхи вымерли очень давно.
так вот мой вопрос
чтоже погубило ситхов?
Kinder
Abby- Ситхов погубили гражданские войни за пости Лордов и Мастероов Ситхов. Ето случилось после того как Реван став джедаем уничтожал(в хорощем смысле) Великих предводителей, лидеров и слабые необученые ситхи не сиогли нормально разпредилить, их небыло кому контролировать.
Например: Взять тот же Корибан- Планета где сильна тьомная сторона силы. Идеальное место для обучения ситху.... Но спустя 5 лет после смерти Малака и Мастера Академии, Корибан погиб иза войн между ситхами за звания Мастера. А все иза того что над ними небыло никакого контроля
Haydamaka
Сила може привести тебе у різні куточки Нашої галактики. Яких принципів та правил ти дотримуватимешся незалежно від того, із ким тобі доведеться зустрітися там?
-Abby
ну впринцыпи верно,
ну и второй вопрос как ты думаеш
что заставило ревана оставить все что от имел.
а он ведь мог стать опять лордом ситхов. илиже остатся джедаем.
так заместь всего етого он ушол неизвесно в каком направлении.
Racheival
я ще потрібен для виконання квесту?

Kenderos, роскажи про ААЙЛу СЕКУРу(без копіпаста)
-Iskariot
а на моє питання відповідь буде biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jaiden
Що ти зробиш,якщо побачиш на Корусанті Лорда Ситів?
Kinder
Jaiden- спочатку я спробую таемно з"ясувати що йому потрібно, а потім розповісти про це Мастерам Академії.

Zabreel- к сожелению я мало знаю про Айлу Секуру. Знаю что она была Твилеком, входила в совет Джедаев и была с дуалами.

Искариот- к сожелению про Мандалорианцев я знаю мало. Я помню только войну и родителей, и чесно говоря у меня нет желания говорить о етих убийцах которые убивают невиных , начинают войну ради славы и чести. Им даже всеравно что оно проиграли войну которую сами начали- для них главное что они ее начали и гордятся тем что принимали в ней участие. Я бы предпочол забыть все то с чем мне прешлось столкнутся в моем "военом" детстве. Поетому я не знаю, спроси что то другое если хочеш. Заранее изменяюсь

Абби- я думаю ето была либо Бастила либо Джедаи. Поскольку быв джедаем он столкнулся с многими вещями после действий ситхов(Дантоин, Тарис) и увидел насколько ето ужасно и страшно. Ето показало ему истиную суть ситхов. Я думаю так
Jaiden
Кендерос,і через це можеш загинути й не зробити абсолютно нічого корисного.З самого початку потрібно чимдуху бігти до Ордену та розповісти Джедаям. closedeyes.gif
Kinder
Гайдамака- ну впервую очереть ето кодекс джедаев:

Нет эмоций — есть покой.
Нет неведения — есть знание.
Нет страстей — есть ясность мыслей.
Нет хаоса — есть гармония.
Нет смерти — есть Сила

Потом не подаватся емоцыям, страху и соблазну тьомной стороны
И наверно остерегатся влияния ситхов.

Джейден- можливо і так, але я не сказав що стежитиму на відстані, хоча б щоб знати про що розповідати ордену, і які в нього плани, чого йому потрібно. Але дякую за те що скорегував меня, я візьму це до уваги

Обсидиан- к сожелению или наоборот Забреела уже приняли так что твой квест выполнить не смогу ak.gif
Jaiden
По-перше,не Джейден,а Джайден.
По-друге,за сит Лордом ті ну ніяк не простежиш,оскільки він відчує тебе набагато раніше і зробить з тебе "Сніданок для ранкора" від компанії "Сит анд гембл".
Kinder
Добре я с тобою згоден. Що мені далі робити а про нік вибач я думав що це персонаж з джеді академі(не УАГ).
-Abby
тут ты не прав. он же ситх лорд и именно учения ситхов позволило ему понять что жестокость рождает величее.
ну ето не важно. Я задал вопрос на коротый нет ответа.
потомучто неизвесны причыны его ухода.

поетому другой вопрос
что означает слово Визас и Трайа на латине
Kinder
Abby-что означает не знаю но знаю хто это такие.
Визас-миралука,ученица Дарта Нихилуса."Слепая ситх,провидится"-так её называли.Она жила и училась на ситха на коробле своего учителя-Ревенджер.

Дарт Трайа или Крея-ситх лорд,участник мандалорианских войн.Учитель ревана и учитель его ученика(Ревана).Униччтожытельница обновленного ордена джедаев (после смерти Малака).
-Abby
на будуйщее.
Трайа трактуется как предательство
Визас трактуется как видение

розкажы тогда чем связаны Крея и Аррен Каи
Haydamaka
Щодо мого питання: я мав на увазі дещо інше. Подумай ще, яких основних правил треба дотримуватися в Нашій галактиці, втіленням якої є сервери та форум
-Iskariot
Я не згоден с тобою що мандалори були безжальними вбивцями ось тобі відповідь на моє питання :

це була безжальна вбивця мандалор як ти кажеш Брііка Джебан .
Коли мандолори таємно спробували передати розвідницькі данні Новій Республіці на Новій Хользі через джедая на ім'я Кубаріет, їм завадили воіни йуужань-вонгів. Мандолорі убили обох; Брііка персонально розібралась з одним, але один з шипів на вондуун-крабовому оюладунку поранив її. Меддроід «Раба I» був бессильним в боротьбі за її життя; Брііка Джебан померла, рятуючи джедая. А її дочку Дінуа вдочерив Горан Бевіін.

Мандолори надали велику допомогу республіці і Респбліка дякує їм за великий внесок , зайди до мого профілю і там є ще один доказ того що Республіка поважає Мандлорів так як і Мандолори Республіку

Я ПРОТИ його вступу до Республіки бо ВІН не Мандолор ,справжній Мандолор не сказав би про свій народ поганого і Мандалор повинен поважати свій народ а не критикувати + він майже нічого не знає про культуру цього відважного народу ПРОТИ

blink.gif І я не мандолор. І Біг Філ, і Джайден, і Матадор, і решта джедаїв не мандолори. Хіба це ознака "джедайства"? © Gaydamaka

Kinder
Iskariot- а що ти скажеш с приводу ДАнтоіна? Згадай- Мандалоріанькі Війни, ти їх гарно знаеш. Коли Мандалоріанці вривались у будинки місцевих жителів, вимагали гроші, а хто не давав нещядно вбивали. І з кожним разом вимагали все більше і більше. Це допомага республіці про яку ти вище писав???

Стоп оффтоп. Перенесіть цю дискусію в ПМ, або припиніть її взагалі. © Gaydamaka

Dark Manor
Напряжение недоброе чувствую я в этой теме...
Чтож... прежде чем дать задание, я понаблюдаю...
Ибо не готов ты ещё к моему испытанию...
Atton
Вибачте за оффтоп але дискусії я тут не бачу. Просто Кендерос поставив факкт що абсолютно протиречить сказаному Іскаріотом. Я також знаю трохи про мандалоріанців, і щось дуже сумніваюся що у них взагалі колись було бажань допомогати Республіці. Відомо що створювалися спеціальні групи які винищювали джедаїв. І не просто винищювали, а вбивали у спину коли ті були без зброї. Скажи Іскаріот- це ти важаеш великою честю мандалоріанців? І що ти скажеш с того приводу що мандалоріанці почали війну саме проти республіки. Ще раз вибачаюся.

П.С. І не забувай про мій квест, я вже зачекався
Kinder
Atton. Планета(луна ондерона) мае назву Дускун. Лідера звуть Мандалор.Ость програвщі Мандалоріанці
Atton
Щож я ЗА. Гравець не дурний, квест виконаний. В мене немае підстав казати інакше
-Wojtek
чтож, доверю тебе очень важное задание... Ситх Sizz взял в заложники семью тви-леков и носит при себе голокрон с ихним местом заточения, добудь голокрон и "обезвредь" ситха., задание подтверди скриншотом
-Obsidan
Такое меня не устраивает. Квест ты должен выполнить. А до этого ничего не хочу знать!
-Iskariot
Уважаемый Аттон и Кендерос прежде чем писать нада хоть прочесть кто когда и кому помогал .Во время Мандалорской войны, война шла между РЕСПУБЛИКОЙ и МАНДАЛОРАМИ логично что мандолоры не помагали республике :

Думаю, примечателен тот факт, что уровень потерь среди взводов, прошедших тренировку у мандалориан, куда ниже, чем у тех, которые тренировали представители иных рас. Каким-то образом мандалориане прививают своим подопечным чувство цели, самодостаточности, и почти навязчивое чувство клана – или семьи – которое дает им истинное преимущество в выживании. Надо благодарить судьбу, что в этот раз они на нашей стороне.(Мастер-джедай генерал Арлига Зей )

Аттон советую тебе прочесть книгу Майкла Ривза : Star Wars Темный Мститель

ето может вызвать большие сомнения в в себе, там хорошая критика джедаев , глаянь на обратную сторону Медали Джедайской.

И заметь что Джедаи вымирали потом возрождались Ситхи вымирали и возрождались а Мандолоры при всем етом присутствовали (у них были разные полководци один проповедовал победу над Республикой ,Другой же ,за союз с Республикой ,нада было начинать с етого). СОРИ ЗА ОФФТОП
Jaiden
Кандерос,ти плануєш виконувати квести,їх тут вже достатньо у тебе назбиралося? closedeyes.gif
Kinder
Звичайно збираюся... Джаден- ти правильно замітив " в мене їх багато назбиралось" . Не хвилюйтеся я над ними працюю.
-Abby
на мой вопрос будет ответ?
Jaiden
Kenderos,раджу тобі прокидатись та почати виконувати квести або хоча б відкликнутись,що ти є,адже від тебе вже протягом двох днів ненаблюдається жодної активності. huh.gif
Kinder
Не хвилюйтеся я тут. На даний момент займаюся виконанням квестій Войтека та Обсидиана. Просто Сиза та Дункана(коли він одночасно з Зебреелом на сервері) важко знайти. А також думаю над питанням Абби
Jaiden
Я не хвилююсь,мені просто цікаво,чи закривати тему за відсутністю активності. closedeyes.gif
Racheival
про секуру нічо не сказав..жду інші квести, а поки шо ПРОТИ
Kinder
(Kenderos @ 16.5.2008, 8:55) *

Zabreel- к сожелению я мало знаю про Айлу Секуру. Знаю что она была Твилеком, входила в совет Джедаев и была с дуалами.

Забреел- наступного разу уважніше продивись відповіді, а вже потім кажи що відповіді немае. Це 19 пост у моїй заявці
-Mochalka
Я розумию, що ти файний парубок і все таке, АЛЕ ДЕ СКРІНИ ??? з того моменту як я тобі задав квест, пройшло 13 ДНІВ! huh.gif ти взагалі збираешся його робити?! closedeyes.gif
Квест не з легких, але можно було його вже зробити... і я розумію, що зловити Лорда ситха тяжко, але ти міг проявити "смекалку", і принести скріни двух адепрів... короче, я ПРОТИ!
Racheival
Kenderos, я прекрасно все бачів, але ти ж там таки нічо не сказав!! шо, оце ти рахуєш відповіддю!?хм.. closedeyes.gif
Haydamaka
Я не маю нічого проти гравця, людина, начебто, непогана. Але вважаю, що наразі, Kenderos, ти ще не готовий стати джедаєм. Я не бачу твого бажання стати громадянином Республіки, бо в іншому разі ти б не ігнорував майже всі квести. Ну і, нарешті, на своє, задане приблизно тиждень тому, питання, я відповіді не почув і, впевнений, не почую. Гадаю тобі варто провести деякий час в медитаціях та тренуваннях. А поки що я проти
Kinder
(Mochalka @ 23.5.2008, 23:13) *

але ти міг проявити "смекалку", і принести скріни двух адепрів... я ПРОТИ!

Цікаво що б це означало? Я виконую чітко поставлені завдання...
-Mochalka
молодца! megalol.gif слухай, я ще не бачив, щоб пів місяця виконували квести.. так, і активність на серверах у тебе не маленька: 4.54
Думаю, що можно було б за пів місяця виконати квест.. ти перший такий.. і я в шоці...
Kinder
Мочалка- Сит Лорд зі своїм адептом вже хотіли атакувати сенатора... але я встиг... адепт був переможений. Ситх лорд зник.

Забреел- Айла Секура народилася на планеті Рілот. Вона входила у Консул Джедаїв, та була единою з складу академії хто володів дуалами. Вона справлялася з ними відміно так само як і з ворогами. Аайла була чуйна і надзвичайно інтелектуальною дівчиною з вражаючими бойовими навиками, хоча вона була також імпульсивною. Аайла завжди мала зв'язок з Силою і в дитинстві була знайдена молодим падаваном-кіффаром майстра-джедая Толма - Квінланом Восом, під час їх подорожі до планети Рілот. Аайла була майстерним фехтувальником.

Гайдамака- ну всеж треба дотримуватися Кодексу. Не підаватися емоціям, не атакувати без збройних суперників, лежачих або сидячих(одним словом- беззбройних). Використовувати світовий меч для захисту а не для атаки.

П.С. -Скрин для Мочалки
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.