Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Slimmer
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
1, 2
-Tom Kills
Ну пример - так-себе...Но я задал сложний вопрос - буду сам и отвечать.
По примеру Энакина - он джедай - воин Света,а это очень ответственно,от его действий зависит очень многое,как впрочем и от действий любого другого джндая.
И тут он предает себя , своего учителя и в общем весь Орден. Умерают множество джедаев. А теперь поставь себя на их место - они не ожидали врага среди своих,а надо было . Поэтому надо остерегаться предательства.

Fide,sed eui fidas,vide. - (Лат.)Доверяй,но смотри кому доверяеш.

Я за.

Надеюсь Ты понял. Мы здесь для того,чтобы учить. И да прибудет с Тобой Сила.
-slimmer
Спасибо

У меня ситхи отобрали семью. Примерно после 7 лет как я стал сиротой я бродил по улице наткнулся на библиотеку. Там прочитал про Орден. И я захотел стать джедаем. Ситхов с детства не любил. Во 1ых они отобрали семью, во 2ых я всегда был склонен к добру с детства благодоря своим родителям. Они меня многому научили, и это есть в кодексе тоже.
Sandman
Ти прагнеш помститись за смерть батьків ?
-slimmer
Ни в коем случае, Месть - это плохо
-Tom Kills
Молодець. thumbup1.gif
-Jet
(Tom Kills @ 1.12.2007, 18:01) *

О, намного ближе к разгадке...
Любовь, посуте дела, кодекс остеригаться просит,а про это кодекс молчит.

Любов теж різна є. Любити джедаю не заборонено. Заборонено повністю піддаватися цій любові. В джедая повинна бути ясність думок.

Моє останнє завдання.
Проаналізуй цю історію.

Корускант... Храм джедаїв... тренувальний бій двох падаванів. Один з падаванів (нехай буде, наприклад, падаван Міднайт _a1.gif ) проводив з своїм товаришем тренувальний бій, але він розуміє, що його опонент сильніший за нього і, що в будь-який момент він його переможе. Юного і недосвідченого Міднайта охопив страх: "Я програю, я програю, усі будуть вважати мене слабким і ні на що не здатним, всі будуть кепкувати з мене... Ні... Я не дозволю зробити з мене посміховисько. Да хто він такий, невже він зможе перемогти мене. Ні... Я виграю попри все..." Міднайт у гніві сильно поранив свого товариша і в паніці, думаючи що його накаже Орден, втік з Храму. На щастя опонента Міднайта досить швидко побачили пораненого і надали медичну допомогу. Потрібно було знайти падавана, і на його пошуки відправився лицар-джедай Black Hawk разом із своїм учнем). За допомогою Сили Міднайта знайшли досить швидко. Він намагався втекти до нижніх рівнів, щоб його не змогли знайти. Міднайт сидів на землі узявшись за голову, не знаючи що йому робити і тут він побачив, що до нього наближаються двоє джедаїв: "Що робити? Тікати? Вже пізно. Вони не простять мені такої провини, я буду битися." Побачивши утікача лицар-джедай спокійним голосом сказав своєму учню: "Не втручайся, слідкуй за мною, дивись як повинен битися джедай." Hawk, зупинивши свого учня, пішов уперед сам з виключеним мечем. Міднайт у розпачі кинувся у стрибку на джедая, наносячи сильний удар зверху. Звичайно, лицар з легкістю відійшов від лінії атаки і, перестрибнувши через падавана, став у нього за спиною, кажучи: "Чому піддався ти гніву? Ти боявся програти, ти боявся, що над тобою посміються, це б вразило твою гординю. Всі падають, але не всі здатні щоразу підніматися і йти вперед. Потрібно завжди слідувати своєму внутрішньому світлу, яким би потьмареним воно деколи б не здавалося. Немає емоцій - є спокій..." Міднайт зупинився... Промінь енергії згик, меч падавана виключився. "Так, моя гордість, страх і гнів... Але що мені робити, лицар Hawk? Невже Орден не відвернеться від мене? Я б хотів виправити те, що накоїв." Джедай посміхнувся: "Що є більшим? Вибрати правильний шлях одразу чи, йдучи шляхом темряви, визнати його безумність і прийняти шлях світла? Ти отримав урок, сумніви в тобі самому можуть бути деколи страшніші за будь-якого ворога." Проаналізуй дії падавана, лицаря-джедая.
-Light Val
(Slimmer @ 1.12.2007, 19:33) *

ситхи вместо того чтобы поставить джедая лордом убили джедая

Light Val я покажу тебе скрин ближе к 9 часам ок? я не на том компе где JA

ЖДу твоего ответа до завтра
-slimmer
Падавана охватил страх, а страх ведет к темню стороне. Рыцарь пытался помочь падавану понять ситуацию и понять свои ошибки пока не поздно.
-Midnight
happy.gif мне понравилась история про начинающего Ситха _a1.gif
Итак,мне вопрос к Слиммеру:
На планете идет атака.Полная неразбериха.Бойцы - послушные дроиды,но потерять их - значить проиграть войну.И вот в генеральном сражении прибежал джедай с синим мечом и сказал солдатам так:я знаю слабую точку противника и мне нужны самые сильные войска,что бы их победить.Генералам стоит слушатся джедая?
-slimmer
Я думаю что да, напролом - проиграть, втихомолку не получится, остаётся последний вариант. И если джеди с синим мечём - рыцарь, и его нуно послушать.
-Midnight
(Slimmer @ 1.12.2007, 21:55) *

Я думаю что да, напролом - проиграть, втихомолку не получится, остаётся последний вариант. И если джеди с синим мечём - рыцарь, и его нуно послушать.

Пчему именно проиграть?Я говорил что-то про успешность атаки? _a1.gif Подумай еще.
-slimmer
Ну если роботов меньше а тактика боя лучше, тогда можно напрямую. С джедаем - тоже можно предпринять его тактику
-Midnight
(Slimmer @ 1.12.2007, 21:58) *

Ну если роботов меньше а тактика боя лучше, тогда можно напрямую. С джедаем - тоже можно предпринять его тактику

Что ж _a1.gif Я вижу ты не правильно ответил.
Вообще,генералы не должны сломя голову отдавать управление джедаю,ведь тот может оказатся ситхом с украденным\отобраным в бою световым мечом.Генералы должны связатся с Орденом и выяснить их ли это джедай.А если их,то стоит ли на него возлагать управление армией?

Теперь вот такой вопрос,как 2 шанс.
Почему джедаев имелась традиция жечь?
-Jet
Ответ на вопрос Аввы в любом случае неправельный. Проанализируй слова рыцаря к ученику.
А вот мой вариант на вопрос юнлинга Мид... Аввадона то есть.)) Полная неразбериха. Прибегает джедай, если джедай и просит часть самых сильных войск не известно куда. В любом случае - это риск, ведь в случае обмана - успех битвы обречен. Мой вариант - послать вместе с тем джедаем отряд разведки (если он джади) А так, то вообще-то солдаты должны знать кто из джедаев находиться на поле боя в любом случае.
-slimmer
Почему джедаев имелась традиция жечь?

Что значит жечь?
Sandman
Спалювання загиблих, замість поховання.
-Jet
Ты невнимательный, ответы твои мне не понравились, я голосую ПРОТИВ.
-slimmer
Если о них будут помнить, то может появиться чувство мести за погибшего человека
Sandman
(Slimmer @ 1.12.2007, 22:30) *

Если о них будут помнить, то может появиться чувство мести за погибшего человека

Тобто про загиблих мають забути ?

Ця, та інші твої відповіді мені не сподобались. Я ПРОТИ
Kavalorn
хм..
на некоторые вопросы ты дал более-менее правильные ответы, на некоторые более-менее неправильные ))
а на некоторые ты вообще не мог знать ответы (про то что джедаи жгут друг друга, откуда он мог знать? 0_о)

ты щас смож зайти в игру?
если да то заходи на холи сервер, проверю тебя )
-Jet
(Kavalorn @ 1.12.2007, 23:46) *

а на некоторые ты вообще не мог знать ответы (про то что джедаи жгут друг друга, откуда он мог знать? 0_о)

Извени, Кавалорн, но это есть даже в фильме и про это если он не знает, то...
Kavalorn
...
а если он фильм не смотрел?
мог незапомнить определенный эпизод в фильме, или вообще эпизод в котором про это розсказывалось (1й по моему) не смотрел?

если он не может ответить на то что сложно чисто логически додуматся не пересмотрев фильма, или не прочитав книги, то я не думаю что это служит поводом на просто голосовать против 0_о

хотя фиг его знает, мож я чего непонял..
я всеголиш такойже юнглинг как и ты)
Sandman
Та справа не в тому знає він, чи не знає. Вже багато разів у заявках були складні питання, на деякі так і досі ніхто не дав правильної відповіді. Але тим не менш, часто відповіді (навіть прості припущення) кандидатів були логічними та розумними (хоча і невірними) і вони отримували позитивні відгуки. У нього я таких не побачив, звідси і рішення.
Kavalorn
можливо...

кожен повинен мати шанс _a1.gif
-Jet
По-перше, Кавалорн, він має знати, куди подав заявку. Не бачити першого епізода і грати в Jedi Academy, та і просто не бачити І Епізода Зоряних Війн... ми ж не неандертальці. По-друге, хіба не можна сказати "хто його знає", замість того, що ти сказав? Ти ж все таки маєш бути прикладом для інших, якщо вступив у Реп.

І знову кажу, вже в котрий раз. Якщо хтось вважає, що інший джедай опитує невірно або ще щось того типу, то для чого це писати в заявці? Для цього існує ПМ. Хіба не краще там розібратися, щоб не створювати лишніх постів? А потім вже, дійшовши висновків, відписуватись.
-Light Val
Чего ты на вопросы не отвечаеш и квесты некоторые не вылаживаеш ?
-zapadlo
На мой квест ноль внимания потому я буду ПРОТИВ
-Tom Kills
Юный Ты еще,и не опытний,во многих отношениях.Скорее всего Тебя сейчас не примут,но не огорчайся,а опыта наберайся. Свое мнение о Твоей кандидатуре я уже высказал,и буду придерживаться его.
-slimmer
Та не ноль внимания Комп забрали на чужом сижу(
-zapadlo
(Slimmer @ 2.12.2007, 13:47) *

Та не ноль внимания Комп забрали на чужом сижу(

Надо было отписатса поранше...
Kavalorn
хмм..
Некоторые не выдерживают такого количества вопросов и критики.
А ты терпелив )

пусть дерешся ты и не очень, но учится никогда не позно )
За
-zapadlo
Ладно я буду ЗА, бо вижу что серйознее становишся ты, мой квест просто мне потом покажиш =)
-Light Val
Ладно я За, потому что ты достоин джеди ты прошол тест
Квест я свой забераю. Да прибудет с тобой сила.
Dzhygir
Витривалий, таким повинен бути джедай за.
-Exiled
За, витримав 5 сторінок питань, видно, що справді хоче вступити.
Jaiden
Що ж...Уяви ситуацію:
Ти з твоїм мастром боретеся проти Сита.Він явно сильніший за вас обох і майстер каже тобі тікати,поки він його затримає.Але ти помічаєш слабке місце цього сита і якщо ви продовжуватимете бій,то у вас з"явиться шанс на перемогу,але твій майстер всеодно каже тобі тікати.Твої дії?
-slimmer
Если послушаться, то возможно мастера убьют, и ты должен будешь идти в Совет обьяснять причину пучему с тобой нет мастера. Если не послушаться, то ты по идее спасёшь жизнь мастера, но это большой риск потому что ты и мастер могут лишиться жизней оба.
DenAn
С терпением у тебя явно все в порядке _a1.gif

Я за, поздравляю, принят
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.