Що потрібно, щоб взяти участь у турнірі?- Мати швидкий інтернет.
- Бути пунктуальним гравцем.
- Бути зареєстрованим як гравець UAGalaxy.
- Мати вільний час по вечорам о 21-22 годині.
- Прийти на реєстрацію 15-17 грудня, увечері (тест на пунктуальність).
- Заплатити 750 кредитів за участь.
- Усе інше буде пізніше описано в правилах.
Які основні умови турніру?- Турнір призначений визначити найкращого фехтувальника світловим мечем.
- Ігри турніру матимуть вигляд спарингів із трьох раундів в режимі saber challenge.
- Турнір проводиться подібно до чемпіонату з футболу. Спочатку групи, потім півфінали, фінали.
- Вид світлового меча можна буде вибрати тільки один раз на весь турнір.
- "Юзати баги" на турнірі буде заборонено )) А також деякі інші ненормальні прийоми.
- Усе інше буде пізніше описано в правилах.
Призи
Головний приз:

+ ще деякі дрібні призи (залежно від того скільки ще матеріальних внесків буде)
питання по майбутньому турніру можна задавати в цій темі
Нехай Новий Рік стане ще приємнішим для когось
Roofless
22.11.2007, 0:42
1. По яких днях будуть проводитися бої
2. що входить до "ще деяких ненормальних прийомів"?
3. що на рахунок лагів під час бою?
(Roofless @ 22.11.2007, 0:42)

1. По яких днях будуть проводитися бої
По всіх

2. що входить до "ще деяких ненормальних прийомів"?
Міняти стиль під час удару глефою наприклад.

3. що на рахунок лагів під час бою?
Буде переграватись, якщо суддя побачить що лаги сильні.
Якщо лаги постійні будуть і тільки у гравця, то йому доведеться покинути турнір.
А что к примеру, есле случайно(по привичке) используеш какойто баг, но при этом не нанесеш урон противнику.
Например обычный баг с прижком, но не в сторону противника, а просто так, потомучто лол? =))
Roofless
22.11.2007, 0:55
До речі треба тоді скласти перелік усього що є "багом")
(Roofless @ 22.11.2007, 0:55)

До речі треба тоді скласти перелік усього що є "багом")
Вчити мене тут не треба ) В цій темі тільки запитання
(centrix @ 22.11.2007, 0:54)

А что к примеру, есле случайно(по привичке) используеш какойто баг, но при этом не нанесеш урон противнику.
Например обычный баг с прижком, но не в сторону противника, а просто так, потомучто лол? =))
Суддя буде вирішувати лол ти чи навмисно ) Поставить жовту, якщо навмисно. Три жовтих - вилучення з турніру. (Не жовту з НГ, то інше)
-Jazzman
22.11.2007, 1:00
Сори за офтоп не увидел что тут только вопросы..
Я по любе беру участь.. я хочу повсикатися з тих хто без багів навіть і покоцати не зможе))))
Я тоже возьму участие)А куда приходить? О_о
на форум. деталі буде написано пізніше
хотелось бы узнать, во время дуэли можна покупать пушки, аптечки и т.д.?
лол, ні звичайно ) Пушки навіть не спрацюють, спробуй хоч зараз )
гуд...видеокарта гут....я буду участвовать(пошел трениться...сильно)...собственно в баги входят:Spin,Wiggle,Poke? (могу обьяснить что ето)
Constantine
22.11.2007, 7:08
такс, а прыжок с ударом, считается багом?
и будет ли засчитана победа, если один игрок, убьет другого багом?
-Lucius
22.11.2007, 11:14
Победитель один? Или есть 1,2,3 место ?
Stalker
22.11.2007, 12:21
(Lucius @ 22.11.2007, 11:14)

Победитель один? Или есть 1,2,3 место ?
Ну победитель всегда один)
Дан, а за 2ге місце даси GeForce MX400?
Stalker
22.11.2007, 12:52
Второе место- набор винтиков для корпуса ПК
Третье место - сухарики Флинт с красной икрой
Я плачу 750 кредитів = 1,5 грн. і маю змогу виграти сухарики за ці ж гроші.
А куди всі кредити підуть?
Stalker
22.11.2007, 13:07
(Cloud @ 22.11.2007, 13:03)

Я плачу 750 кредитів = 1,5 грн. і маю змогу виграти сухарики за ці ж гроші.
А куди всі кредити підуть?
Так тебе ж никто не поменяет кредиты на гривны, ты ж в ларек с кредитами не пойдешь за покупками)) А так виртуальные деньги преобразуются в реальные сухарики!)
Constantine
22.11.2007, 14:02
я для себя понял одно: нужно до 17го числа найти к чему придраться и перебанить весь топ 10 ))))))
Но для меня остается самый актуальный вопрос неясен. Какие именно удары будут запрещены в турнире..?
и кстате говоря, мое имхо, чт обез багов полностью и без всех лольских приемчиков, самыми сильными окажутся дуалы )
Stalker
22.11.2007, 14:13
Кстати надо ввести поправку в систему проведения боя... Все нормальные соревнования, которые ограничены счетом а не временем, проводяться до определенного счета а потом если разрыв между противниками меньше двух очков, то продолжается, пока разрыв не будет равен двум ) например игра идет до 3 очков, и счет становится 3:2, то игра продолжается, например если станет 4:2 то победа... Я думаю это логичнее чем играть просто три раунда, где один ты можешь проиграть из-за халявы.
Классические примеры: Волейбол, настольный и обычный теннис и т.д.
Ну или делать ничейную систему...
Например в групповом турнире сделать игру на четное кол-во раундов, например на 4 раунда, тогда может возникать ничья 2:2 а победа может быть только 3:1 или 4:0. А уже в финальной стадии, ту систему что я писал выше...
Сталкер правільно каже !Я з ним згоден ,думаю так буде чесно для всіх...
! |
| Попередження: В цій темі можна задавати тільки питання |
Big Phil
22.11.2007, 14:59
Гроші за участь в турнірі платити можна будь-коли, до днів, вказаних в першому пості, чи саме 15-17?
Після того як будуть написані правила оплати
-Akselei
22.11.2007, 18:58
Бутте так добры характеристики игрушки на картинке)
а баги просто "отключить" незя?)
и по возможности список "хлама" других призов)
Akselei, правила будуть написані потім. Я просто створив тему, щоб усіх проінформувати наперед про плани.
Імовірно що другим призом будуть навушники з мікрофоном.
Так задержка багом считается?))
Прыжек, когда убирается анимация замаха, ну я делаю постоянно)
(Light Savant @ 22.11.2007, 20:08)

Прыжек, когда убирается анимация замаха, ну я делаю постоянно)
Ну це ж всі і називають "багом". Що ж тоді "баг", якщо не це?
Хоча є пару інших...
Ось що буде заборонено точно:
1. Виконувати стрибок, і після нього удар, де не відображається початкова анімація.
2. Вимикати меч під час бою.
3. Вмикати друге лезо у глефи, або другий меч у дуалів одночасно з ударом.
Жовта картка за ці прийоми не буде видаватись якщо ви зробили це випадково, і суперник не постраждав.
На всі випадки буде знято відео і продемонстровано. Хто зніме такі відео сам гарно - отримає по 400 кр за кожний.
Roofless
22.11.2007, 20:15
Дан, а якщо вимикати меч не для нанесення удару, а для провокування супротивника на атаку з метою винудити його розкритися?
Ну він розкриється і що далі? І ти його поцілуєш в розкрите місце?
Roofless
22.11.2007, 20:18
Ну фактично ж я не нападаю на нього, так чому тоді не можна провести блискучу контратаку жовтим наприклад?)
Ні, дуелі будуть максимально наближені до дуелей у фільмі. Без всякого лольства ) Там ніколи не вимикають мечі. І ніколи Маул не вмикав і не вимикав друге лезо по 100 раз на бій, як це робить Ронін чи Ярік )
Roofless
22.11.2007, 20:24
Не правда, Імператор спровокував Люка на Зірці Смерті, сидячи перед ним і не прикриваючись від удару)
А можна виключати 2 лезо глефи, наприклад гравець проти кого я б'юся, переключає стилі у сінгла з жовтого на червоний коли вкл/викл друге лезо глефи, то я коли він починає мене атакувати важким стилем виключаю другу половинку глефи і контр-атакую його. Або я женусь за ним і б'ю глефою, то можна виключити другу половинку глеви щоб наносити удари в іншій площині, но потоім не вкл. її тобто "Вмикати друге лезо у глефи, або другий меч у дуалів одночасно з ударом" ?
ЗЫ: наверное я бред написал
чтото я не очень понял что ты написал...нельзя глефой: когда во время удара желтым сразу включаешь глефу,как делает Ронин )
Дан,а можно при дуалах прыжок на противника с боковыми ударами?
-Zabuza
22.11.2007, 21:35
15-17 отбор,или начало турнира?
Sgian Dhubn
22.11.2007, 21:53
Тоесть если у меня денег голяк я не смогу взять участие в турнире?
Stalker
22.11.2007, 21:56
(Sgian Dhubn @ 22.11.2007, 21:53)

Тоесть если у меня денег голяк я не смогу взять участие в турнире?
Ну если не можешь накопить на сервере, или выиграть в покере, или долгонуть у кого то, или нет в кармане 1.5 грн, то не сможешь принять участие...
(Roofless @ 22.11.2007, 20:24)

Не правда, Імператор спровокував Люка на Зірці Смерті, сидячи перед ним і не прикриваючись від удару)
У імператора не було меча. Він його не вмикав.
Усім іншим: на дурні питання, або на питання на які уже була відповідь - не відповідаю.
хмм, все тко паникует и задает много вопросов юзают баги и переживабт что без багов они не смогут победить так как они тока и умеют багоюзать
кстати, а примерно на какой карте будет происходить дуэль? и до скольки побед будеть дуэльный раунд?
На Blueice мабудь. На друге питання дивись відповідь вище
-Ki-Adi-Mundi
22.11.2007, 22:21
а какие еще ограничения?
например могу бить с стороны в сторону (вправо-влево и т.д.))
кстати вот: мой скин больше остальных, мне прийдеться его не использовать?
Stalker
22.11.2007, 22:39
(Dan Mor @ 22.11.2007, 22:15)

На Blueice мабудь. На друге питання дивись відповідь вище
Не хочу Блу айс) у меня там тормозит). Раз турнир, так лучше вспомнить старую добрую Ром Арену), как раз место для турнира))
(Stalker @ 22.11.2007, 22:39)

Не хочу Блу айс) у меня там тормозит). Раз турнир, так лучше вспомнить старую добрую Ром Арену), как раз место для турнира))
А у мене на ромарені гальмувало
-Razzor
22.11.2007, 22:53
А во время турнира будет всеми любимый СТ?И будет ли изменен дмг и сейберлок?
Black Hawk
22.11.2007, 22:57
Зачем? дамаг как щас, без СТ имхо =)