Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Джедаї
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
1, 2, 3
-Riala Avery
(Dark Gunner @ 15.8.2007, 13:01) *

Це й є захоплення влади по-джедайські _a1.gif
2Riala:
Медіхлоріани досить недосліджені. Вони й можуть бути тим, що керує....

І це погано? _a1.gif Допомога та підтримка Сената та Республіки?

Медіхлоріани досить недосліджені. Вони й можуть бути тим, що керує....

Але поки цього не доказано ad.gif Подібної думки в фільмах не чула, навіть натяків, а отже це принаймні не канон.
-Exiled
Як допомогу можна назвати захопленням влади? Джедаї не втручались у справи Сенату без його прохання.
-Kreator
Джедаї, захопивши владу, принесли багато страждання в Галактику, як і Ситхи....

Я ось що скажу. щодо медіхлоріан. Я колись писав про те, як називаєть СЗР-флагман Пеллеона. Там ніде точно не сказано, що то СЗР, сказано лише, що у флагмана Пеллеона 16 основних двигунів. Так само і з медіхлоріанами

З.І. Щось я не думаю, що тут хтось когось у чомусь переконає, тому й зробив це, як опитування, щоб чисто дізнатися думку....
-Exiled
Про флагман Пеллеона "Молот ночі", а пізніше "Молот Лицаря" сказано цо він є СЗР таким же як і "Кат" Вейдера. А про флагман Вейдера сказано достатньо.

І нагадай, коли це джедаї захоплювали владу в Республіці? З ситхами зрозуміло, а от з джедаями...

До речі мідіхлоріани не управляли, швидше навпаки. Дарт Плегіус за допомогою секрету управління мідіхлоріанами домігся народження Анакіна.
-Kreator
Емм, слова "Наша Влада", промовлені джедаєм кажуть самі за себе
З.І. Флагман називався Мегадор і відносився до часової епохи війни ГА з Конфедерацією
-Exiled
Ой, не ту назву написав unsure.gif . А слова "Наша влада" ти неправильно зрозумів, вони була сказані про керівників Ордену Раду і її магістрів.
-Riala Avery
Dark Gunner

Цікаві в тебе порівняння _a1.gif
Так, в таких темах складно когось переконати. Просто коли бачиш такі повідомлення "Джедаї, захопивши владу, принесли багато страждання в Галактику", то хочеться хоча би дізнатися що лягло в основу, зважаючи на те, що Джедаї якось владу не захоплювали. Що до бід, то все може бути. Не буду порівнювати чого більше добра чи зла, було створення. Але той факт, що є дехто з особливими здібностями, вже робить його вчинки більш відповідальними і т.п. Але вони теж живі створіння, тому і помилки є. Ось тільки розуміння може не вистачити.
-Kreator
Ось що я скажу: я дуже глибоко не поважаю старий орден. Якщо казати про новий - то Леонід Данилович Скайуокер реформував вчення та можна сказати, що джедаї хочаб чомусь навчилися...проте від старого ордену небагато чим відрізняються....Та у війні ГА з Кон проявили себе ненайкраще....
-Exiled
Давай подивимось з іншої точки зору.
Якби джедаї сповідували ті ж принципи що й ситхи то половина Галктики потонула б в крові, враховуючи чисельність Ордену. Як вважаєш, де кращий варіант?
-Riala Avery
(Dark Gunner @ 15.8.2007, 13:26) *

Та у війні ГА з Кон проявили себе ненайкраще....

Давай краще без Леоніда Даниловича, якщо можна _a1.gif

Імхо, Джедаї все ще не можуть знайти своє місце. Що в часи СР, що в часи НР (про після знаю не достатнь rolleyes.gif ). Вони намагаються допомагати, захищати і все це добре, але їм самим не треба губитися. Вони йдуть на війні, до яких не пристосовані. І скільки би, що вони не воїни, а захисники, від них все одно під час війни багато вимагають та звинувачують у всіх гріхах. Треба щось змінювати.
-Exiled
Золоті слова bi.gif .

Люди вважають, що якщо у джедая в руках меч який ріже усе до чого торкається і якщо він може просто викинути противника в провалля, то джедай повинен все зробити за них. І потім ображаються, якщо джедаї не роблять того що вимагали від них люди
-Kreator
Тю, а зміни відбулися. Імперські Лицарі - оце інша справа, хочаб на благо служать... А щодо чисельності: увесь орден джедаїв, це як один повелитель ситхів (по манері дій).
-Riala Avery
Dark Gunner

Імперські Лицарі мені не дуже подобаються. Звичайно, це не погана ідея, в них там є свій кодекс. Лицарі все ж таки. Але не можу рівняти їх з Джедаями та Ситами. Мені здається, що вони не здатні подолати не перших не других. Імперські Лицарі служать Імператору, і розвивають ті здібності, які їм більш потрібні, зокрема фізичні і т.п. Сити чимось схожі, проте ті пізнають хоч і Темну, але Силу, як Джедаї Світлу. Вони обидва пізнають її глибини, нехай і по різному її використовують, проте вони вдосконалюють знання і вміння. Про Імперських Лицарів такого сказати не можу. Поки що мені здається, що це звичайна охорона імператора, яка просто використовує свій дар, проте не мають подібних глибоких пізнань чи умінь.
Jacob
Джедаи:
те люди откуда Ситы берут новобранцев
-Exiled
... і крадуть чужу роботу і зусилля.
-kamikadze
Джедаї завжди намагаються недопустити війну,на мою думку це через те що їхніх сил завжди меньше ніж сил сітхів(джедаї слабаки які нехочуть ризикувати шкурами людей не те що сітхи які можуть вбити кожного для підтримки дестепліни у армії чи в мирному населенні).
Garibaldi
Джедай допустили 2 ошибки:
1.консервативность.
2.Они подумали что ситхи ушли навсегда. Но темную сторону не изжить навсегда потому что без нее не будет и светлой стороны. Зло всегда вернется, всегда найдет проход в заборе. А джедай думали что ситхи ушли, а те в это время изменились и через время разбили орден.
-Riala Avery
(Kamikadze @ 21.8.2007, 23:16) *

Джедаї завжди намагаються недопустити війну,на мою думку це через те що їхніх сил завжди меньше ніж сил сітхів(джедаї слабаки які нехочуть ризикувати шкурами людей не те що сітхи які можуть вбити кожного для підтримки дестепліни у армії чи в мирному населенні).

Мені це чимось нагадує "Злочин та Покарання" Достоєвського dry.gif
Не можу зрозуміти, що хорошого, в тому, щоб без роздумів та сумління вбивати людей, будь то військові чи мирні люди, вороги чи союзники? blink.gif
-Sonic
Джедаи-то защитники республики? Мандалориансие войны помните? пока джедаи обсуждали прелести нейтралитета, ДАРТ Реван и ДАРТ Малак (я знаю что ситхами хи признали попозжее) спасли вселенную. Дедушка Сталин тоже лапочкой не был, а я все-таки за него болел когда учебник по истории читал.
хотя фор хум хау
-Kreator
Стара тема. Розмова ні до чого не приведе. Ви краще почитайте сповнений анти-джедаїзму комікс "Лицарі старої республіки".... Всеж, джедаїв я неповажаю, бо це один великий монстр....
-Riala Avery
Sonic

Кожному своє. Період КотОР'у (комікс або ігри), період темний та складний. Сказати, що там Джедаї хороші, дійсно складно. Що до війни, то я і зараз не впевнена, що нейтралітет був ідеєю поганою, проте і на більш менш добру не тягне. Так, мандолорців перемогли, а що потім робити з Ситами? Чудово вийшло, врятували від одних, наслали інших.

Про комікс взагалі мовчу, серед джедаїв діє якесь угруповання, деякі учні мають контакт з ріднею, якщо не помиляюсь, то і особисті кошти в них є, філіали усілякі, хто чим займається, взагалі не зрозуміло, яка вже тут війна ad.gif
Жарти жартами, а картинка дійсно не дуже. Проте, і рівняти усіх не можна. Якщо в ті часи джедаї було одними, то через тисячу років вони вже інші. Деякі принципи повинні залишатися, але багато що змінюється.
Jaiden
Судити хто добрий,а хто поганий-безсмислєнно,так як кожен показує та відстоює свою точку зору.Хтось каже,що Джедаї погані і буде показувати тисячі доказів і незважати на протилежні докази...Всі всеодно залишаться при своїй думці.Сам вважаю Джедаїв еталоном справедливості та мудрості в Галактиці і іншого мені ніхто не доведе.

Дякую за увагу happy.gif
-GreshniK
Джедаи – стражи мира в галактике. Джедаи используют свои возможности для того, чтобы хранить и защищать, и никогда для нападения.
Джедаи уважают жизнь в любых ее проявлениях.
Джедаи служат другим, а не управляют ими, ради мира и согласия в галактике.
Джедаи всегда ищут, как улучшить себя через познание и тренировки.

Нет Эмоции, есть Мир

Нет Невежества, есть Знание

Нет Страсти, есть Спокойствие

Нет Смерти, есть Сила!
-Sonic
А чего стоитвесь этот хваленый орден, если попался на удочку Палпатина? Ведь по сути уловка не такая уж и хитрая. Да и вообще со временем они стали компашкой высокомерных демагогов.

Юный скайукер слишком гордый? - ну иди падаван помидитируй
У нас вдруг под боком объявилась армия клонов? - слушается, вроде, ну и ладно.
Федерация расфигарила Набу, а в результате их представитель стал главой сената? - вот шара!

Какая нафиг мудрость? куда они смотрели? Провтыкали всю галактику со своей мудростью. Мандалоры, к стати, тоже ведь не за день вторжение устроили. ninja.gif Или мудрым джедаям разведка не нужна?

Уж если взялись мир оберегать, то одних намерений мало, имхо
-Old Nick
(Sonic @ 23.8.2007, 15:35) *

А чего стоитвесь этот хваленый орден, если попался на удочку Палпатина? Ведь по сути уловка не такая уж и хитрая. Да и вообще со временем они стали компашкой высокомерных демагогов.

Юный скайукер слишком гордый? - ну иди падаван помидитируй
У нас вдруг под боком объявилась армия клонов? - слушается, вроде, ну и ладно.
Федерация расфигарила Набу, а в результате их представитель стал главой сената? - вот шара!

Какая нафиг мудрость? куда они смотрели? Провтыкали всю галактику со своей мудростью. Мандалоры, к стати, тоже ведь не за день вторжение устроили. ninja.gif Или мудрым джедаям разведка не нужна?

Уж если взялись мир оберегать, то одних намерений мало, имхо

ну демогогия лучше дектаторства ситхов
хорошо если бы джедаии применили силу на нобу то у палпатина было бы больше козырей на руках он бы склониль гараздо быстрей сенат на ствою сторону
джедаи хранители мира и их вмешательство во все дела рушила бы всю консепцию ордина так как они бы перистали быт хранителями тех засад на каторых стояль орден. Еслиб они не использовали клонов сепаратисты просто унечтожили республику и сидиус взяль бы власть в свои руки они хотябы отенули этот момент а скайвокер как они счетали должень быль стать ключом для наступления равновесия в силе и это их ошибка но они до последней минуты следовали принцепам ордена
-Riala Avery
(Sonic @ 23.8.2007, 16:35) *

Ведь по сути уловка не такая уж и хитрая.

Добре, отже ти з самого початку все зрозумів і докази знайшов? Тоді твій план?

Що до армії клонів, гадаю не джедаї прийняли рішення використати їх у війні з сепаратистами, скоріше Сенат, а проти нього не підеш.

Розвідка, імхо, справа держави. Хоча щось подібне і Джедаям би не завадили ad.gif проте...
-Razzor
Близорукие лолки(за исключением некоторых)которые не видят далее своего носа и кодекса,и трусливые лицемеры,боящиеся защитить свою Республику и граждан(опять таки за исключением некоторых)-яркий тому пример-Джедай Сивил Вор\Мандалориан Ворс
Но ето мое имхо поетому не воспринимайте плз в штыки )
Faust
А хто це? blink.gif
если верить етим новостям то ет какаято новая порода бобров laugh.gif
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=12037
-Exiled
Faust
Не всьому тому що пишуть вороги можна вірити. Джедаї теж саме можуть можуть написати і про ситхів, але жодна розумна людина не буде сприймати такого серйозно. І факт, що джедаї не пишуть подібного про ситхів свідчить про вищий їх рівень.
-Riala Avery
(Razzor @ 24.8.2007, 15:10) *

трусливые лицемеры,боящиеся защитить свою Республику и граждан-яркий тому пример-Джедай Сивил Вор\Мандалориан Ворс

Якщо не важко, може поясниш виділене. Бо я не знаю чи правильно тебе зрозуміла, Джедаї боялися захистити Республкіку? huh.gif
-Razzor
Они не то что боялись,они даже не думали это делать,за исключением джедаев-крестоносцев..Ты только вспомни эти их пламенные речи типа"Это не война джедаев" или "Джедаи должны хранить мир а не воевать"в итоге из-за ихней ..трусости погибли миллионы людей,тех самых граждан коих они так все клялись защищать,которые надеядись на джедаев,и были так жестко обмануты..А реакция мастеров,когда их падаваны поняли что нужно делать и стали действовать? Их близорукие учителишки твердили все время о своем кодексе и оставались сидеть в своих анклавах,когда так были нужны на фронте,думая что они там, в этих своих анклавах безопасности,пока Малак не доказал обратного,уничтожив Дантуинсикй..Как это бездействие назвать если не трусостью?
И опять повторяю-это сугубо мое мнение,и я никому его не навязываю..
-Exiled
А тепер згадай результат того, що падавани пішли на війну. Тих, хто не став потім ситхами було дуже мало. Існував реальний ризик розпуску Ордену. Мільйони жертв? Жертв мандалоріанських війн було дуже мало, порівняно з кількістю жертв війни Ревана і Малака. Джедаї знали, що треба робити і саме через те, що їх не послухали, все так сталося.
Війна клонів: джедаї стали генералами армії і домоглися перемоги над армією Конфедерації. Відповідно, вони не боялися захищати Республіку від ворогів, просто всьому свій час.
-Razzor
Между Мандалорианской войной,а войной Клонов промежуток 4000 лет,думаю даже такие недалекие существа как джедаи могли зделать соответствюющие выводы.А по поводу последствия того что падаваны пошли на войну...Если бы они этого не зделали ,мандалорианская волна просто снесла бы всю вашу Республику подчистую...
-Exiled
Кодекс залишався тим же, що під час мандалоріанських війн, що під час Війни клонів. Якщо б вони цього не зробили, мандалоріанців рано чи пізно перемогли б, а Великої ситхської війни вдалося б уникнути. До вступу джедаїв у війну, мандалоріанці захопили лише зовнішні території, та й то не повністю, а в Республіки ще залишались величезні запаси ресурсів Ядра. Мандалоріанці не змогли б захопити Республіку, незважаючи на всю могутність їхньої армії, їх було замало.
Теж саме відбулося і в часи Імперії: Дарт Сідіус мав армію, чисельність якої сягала десятки мільярдів, він володів практично необмеженими ресурсами, а програв Альянсу, в якого, якщо порівнювати з Імперією, не було нічого. Теж саме сталося б і з мандалоріанцями.
-Jayton Din
В этой теме много постов типа "поборники добра". Но это известно каждому что как бы джедаи на светлой стороне а ситы на тёмной. Но изначально философия ордена строилась на изучении вселенной, поведения людей (инопланетян) то бишь психологии, стремлении понять смысл жизни.. и другие философские вопросы. Но дальше в ордене произошёл раскол на светлых и тёмных джедаев (ситов). То что тёмных стали называть Ситами, и что их кодекс был полностью противоположным кодексу джедаев, не изменило основные принципы орденов - ведь и те и другие джедаи. Оба ордена продолжили своё развитие, и то что Палпатин благодаря развитию принципов ордена ситов уничтожил джедайский орден - полный бред. Ни где нет упоминания о смене кодекса той или иной группировки. Начальный кодекс требовал саморазвития и стремления к знаниям, а стремление это ни что иное как проявление жадности... к чему она приводит спросите у Йоды. Ситы развились сильней потому что они сами по себе "жадные" а джедаи хоть и искренне стремились искоренить в себе эту черту, что было ошибочным - ведь "знание - Сила, а неучение тьма" может гдето слышали. Тьма (то есть ситы) учились ого го с каким настроем. Что прямо пропорционально их природе. Джедаи поняли это и внесли некоторые ограничения (ограничения - не изменения) чтобы обезопасить себя от последствий, но в итоге погрузились в своих страстях и страхах.
( В теме про ситов мне ещё боле сказать охота так что жду энтузиастов. )

Самоувереность, высокомерие, и привело к разрушению ордена. На примере человека - к разрушению личности. Моё мнение.

-Exiled
Стоп, Орден не був знищений: Люк відновив його і відкрив академію на Явін IV.
А джедаї від самого початку були поборниками добра і справедливості.
-Jayton Din
Люк то создал новый орден. Но не факт что он учёл ошибки прошлого (я не настолько погружался в чтение данных чтобы знать учёл он их или нет) то есть он созданием ордена просто "обнулил счётчик". И на сколько я помню - орден был создан не для служению добру - а для хранения знаний.
-Exiled
Для збереження знань Орден явно не використвувався: велика частина їх була втрачена після наказу 66. Орден продовжував оберігати мир в Галактиці(наскільки це було можливо під час війни).
-Jayton Din
эм... если ты не знаешь - ордену столько тысяч лет сколько и республике. Я говорю про начальный орден который появился с созданием республики. А различать светлых и тёмных джедаев стали уже после того как члены первого ордена научились Силу чувствовать.
-Exiled
Про те скільки років Ордену і Респуліці я знаю. В Орден з самого початку його створення входили люди які відчували Силу. А поділ на світлих і темних відбувся після того, як група падаванів зрадила своїх майстрів і була вислана на Корібан, де вони асимілювались з расою ситхів і сворили нове вчення.

Про те скільки років Ордену і Респуліці я знаю. В Орден з самого початку його створення входили люди які відчували Силу. А поділ на світлих і темних відбувся після того, як група падаванів зрадила своїх майстрів і була вислана на Корібан, де вони асимілювались з расою ситхів і сворили нове вчення.
-Jayton Din
У тебя информация про чувствующих откуда не подскажешь? мне интересно кто такой бред печатал? если хочешь зайди на офф сайт и проверь мои слова. И лично тебе от меня : не нужно быть таким наивным - в любом есть как зло так и добро, что для джедая добро - необязательно зло для сита, а что для сита добро не обязательно зло для джедая. Всё дело в том, как трактовать эти понятия. "Инь и Ян в совершенстве показывают натуру человека" Конфуций
Garibaldi
(Exiled @ 24.8.2007, 19:56) *

Мільйони жертв? Жертв мандалоріанських війн було дуже мало, порівняно з кількістю жертв війни Ревана і Малака. Джедаї знали, що треба робити і саме через те, що їх не послухали, все так сталося.

Мало??? Хм... 1.Реван оставлял нетронутыми производительные мощности Республики. 2.А Малак толком нечего не сделал, единственное что можно вспомнииь это Тарис. А потери в Мандалорианских войнах были большими но это были вотери военных подразделений... вспомним Малакор 5, битва на Алтире, Битва на Серокко где размазали города с помошью ядерного оружия - ну что тут скажешь? нечего строить базы возле городов.
(Jay-Ton Din @ 24.8.2007, 23:25) *

Но это известно каждому что как бы джедаи на светлой стороне а ситы на тёмной. Но изначально философия ордена строилась на изучении вселенной, поведения людей (инопланетян) то бишь психологии, стремлении понять смысл жизни. и другие философские вопросы. Но дальше в ордене произошёл раскол на светлых и темных джедаев (ситов)

Джай ты говоришь о тех временах когда еще небыло ордена джедай... Тогда это были монахи чуствительными силе.
Падаваны не предавали своих мастеров... они просто начали изучать темную сторону(хотя тогда они не знали) им запретили но часть их не послушалась и эту часть сослали в Неизведаные Регионы, а не на Корибан. Корибан изгнанники нашли потом, найдя там расу Ситхов которые использовали темную сторону силы изгнанники захвати власть над ними и стали лордами Ситхов.
А если вспоминать Люка то он создал Новый орден, а не возродил старый
-Exiled
Так, Реван не знищував фабрики військового призначення, але на тих планетах, де не було таких фабрик - людей просто знищували, якщо вони не вступали в армію ситхів. Таріс це те що ми знаємо, але є ще і Дантуїн, і багато інших планет. Мандаалоріанці захопили лише зовнішні території, а Реван і Малак пройшли майже всю територію республіки.
Garibaldi
Дантуи??? тогда Ревана не было тогда Малак руководил ситхами, а у него мозги слабо работали... А Реван актами геноцида не страдал, Ну разве на Малакоре 5 когла "Чистил ряды". Но это была война против Мандалорианцев. А ты подумай = если ты решил покорить галактику чтоб объединить ее против истинных Ситхов и ты об ходишь производительные мощности Республики то зачем тогда тебе убивать гражданских? вель во флоте должны быть рекруты - корабли сами не полетят.
-Exiled
Але війна була одна і та ж, що за Ревана, що за Малака, тому Дантуїн відноситься до її жертв. А Ревану необхідно було вбивати людей, бо якщо б він цього не робив ситхи його просто не визнали б як командира. Реван був ситхом, і для нього декілька тисяч життів небагато значили.
Garibaldi
Джай прав те надо улучшить свои познания по ситхам. Кто те сказал что Ревану нужно было убивать людей? Я не припомню чтоб выводили народ на растрел... Реван был Лордом Ситхов потому что был самым сильным и все это знали + был гениальным стратегом и тактиком... Если ты судишь Ревана по меркам с оригинальной трилогии то это полный бред. Там и там разные ситхи и способ поведения... Реван не пытался удержать всех в страхе как это планировал Палпатин и возможно Малак.
-Exiled
Я не кажу, що Реван намагався тримати всіх в страху. В нього був флот, але не було солдатів. Відповідно на завойованих планетах ставилась умова: або вступ до армії, або смерть. Тільки так він міг поповнювати свою армію. Звичайно, просто так людей ніхто не вбивав, але йшла війна і жертв було досить багато. Мандалоріанці захопили тільки Зовнішні території, а Реван майже всю територію Республіки. Відповідно і жертв в ситхській війні було більше, тому що в неї було втягнуто набагато більше територій, а відповідно і населення.
Garibaldi
Покажы мне хоть одно доказательство иди улики указывающие на то что там ставились такие условия. Я могу поставить скоко угодно кредитов на то что такого небыло. Вспомним историю - Во второй мировой когда немцы захватывали территории там всегда находились те кто искали выгоду и переходили на их сторону. Так что никого в армию так не гнали. Да и кому нужна армия потенциально опасная на бунт? А насчет територии поговорим в другой теме.

-Exiled
З тим, що була небезпека бунту я згоден. Але Реван потрібні були екіпажі для своєї армади. Як ти казав кораблі самі не полетять. Інших джерел, звідки можна було набирати рекрутів - Реван не мав. Навіть якщо він спочатку набрав людей на зовнішніх територіях, то продовжувати такий набір не міг. А завойовані планети були таким джерелом.
-Razzor
Народ,вы забываетесь о чем идет речь но поскольку дискуссия звыильнула в ЕТУ сторону то хочу сказавть вам вот что-Дарт Реван был единственным ситхом,который делал меншее зло ради большего добра,он единственный,кто перешов на темную сторону остался верен не только своим идиалам,но и идеалам света,а по поводу джедаев...этих лолог рвали на части безмерное колл-во раз..их всех в пыль стирали 2 раза..и их ето НИЧЕМУ ненаучило...лососи они имхо )))
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.