Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Опрос: Любимая планета.
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
1, 2
-Odor Mortis
У меня так:

Жить хотел бы на Набу, в Тииде...
Квартира на Корусканте никогда не помешает...
На Куате и Кореллии хотел бы иметь бизнес...
На Альдераане хотел бы побывать до битве на явине biggrin.gif
На Фелюции я бы немного отдахнул, только с противгрипковыми препаратами естественно biggrin.gif
К мишкам на Эндор слитал бы...

thumbup1.gif
-ДартСВИНЯ
Корускант smile.gif
Большой город,большие возможности.
Big Phil
Чесно кажучи, я б хотів жити не на планеті, а на її супутнику. wink.gif Здогодалися про що я? Так, Нар-Шаддаа yes.gif
-IgorST
Набу. Тому що, там красива природа, комфортний клімат, екологічні умови для проживання + високо розвинута цивілізація людської раси. Всі умови для довголіття. Корусант як і будь-яка столиця занадто метушлива для мене. Дантуїн - теж непогана планета для проживання, якби тільки не kath hounds...

(BIG Phil @ 13.7.2007, 17:43) *

Чесно кажучи, я б хотів жити не на планеті, а на її супутнику. wink.gif Здогодалися про що я? Так, Нар-Шаддаа yes.gif

Так, деякі супутники бувають зручнішими для проживання за планети (Ендор, Явін 4...)
-Lutik
Кашиик- почти что эльфийский лес, только вместо эльфов большие лахматые медведы smile.gif
-Dzirt Do'Urden
Эндор без вариантов! Тепло, уютно, есть шо жрать. Шо еще надо!
-Kreator
3 Варіанти: Корускант, Кореллія, бастіон.....
AiVeR
Набу.
-Riala Avery
Більш за все мені подобається Явин IV. Красива природа, цікаві храми, ще й газового гіганта добре видно. Чудово. Але ось хотіла б я там жити постійно, вже інше питання. Інколи цікаво, а ось для більш менш постійного проживання планету ще не знайшла smile.gif
Roofless
А де Нар Шаддаа? Де Нал Хатта?(просто не пам.ятаю що з цього планета, а що супутник... smile.gif )

Ну тоді Корусант - верхні рівні - ляпота, красиво; нижні - нагадують Нар Шаддаа...
-Kreator
Нар Шаддаа -супутник, місяць контрабандистів... Нал Хатта - одна із головних планет Хаттів
Black Hawk
Дантуин
-firexsis13
Корибан...
Roofless
Ще можно Манаан - там тупо нереально померти... biggrin.gif
-Kreator
...було...4 тисячоліття тому laugh.gif ....але там ще акулки-ж є.... Мене більше за все приваблюють великі міста, тому, 3 планети, що я їх написав зверху - то 3 варіанти на улюблену, а жив-би я ОДНОЗНАЧНО, на Корусканті
Roofless
(Dark Gunner @ 13.7.2007, 19:59) *

...було...4 тисячоліття тому laugh.gif

якщо ти маеш на увазі зіпсоване родовище колто, то там можна його і не псувати
Garibaldi
Нул Хатта - это мир где появились Хатты (для танкистов - родная планета). Нар Шаддаа - ёё спутник. Ну не знаю:
Набу - конечно неплохо и даже очень - тихо, спокойно, никто не пристает (рай для любителей уединения (как я)) Но иногда там может стать ну очень скучно.
Корускант - хм как временное покатит, постоянное - нет.
Нар Шаддаа - хм а ну там главное уметь приспособится к обстановке и найти вакансию(или самому ёё создать) и можно скрыться от чужых глаз(если уметь).
Дантуин - нееее ну не знаю почему но не прет меня такая перспектива.
Манаан - нееееее слишком много воды, + просто ад для любителей найти неприятности на свою пятую точку.

Roofless
Датомір - колиска ранкорів чекає на тебе! biggrin.gif
Starforce
Набу.
Savant
Дантуин, я там живу yes.gif .
-alex486
Татуин, однозначно, чистоя местность, нечего лишнего thumbup1.gif thumbup1.gif thumbup1.gif
-Mayskiy
Альдеран красивая мирная планета или Набу там развита демократия:)
Roofless
Угу... Монархія це найкраща демократія...)))
-Riala Avery
Ну, так королеву ж вибирають, та ще й на певний термін. Чим не демократія? wink.gif
-Razzor
1-Коррибан с 2 Р!!
2-Коррибан,ибо я ситх,и так как именно эта планета стала колыбелью Империи Ситхов..
-Kreator
Коррібану завжди надавали більшого значення, ніж насправді....може тому, що не знали інших планет, навіть не знали, як столиця Старої Ситхської Імперії називалися, скоріш за все....
Garibaldi
А просвети плиз как? laugh.gif
-Kreator
Thule, якщо я правильно пам"ятаю....чи Зіост
-Riala Avery
Коррібан має символічне значення для Ситів, і це вже робить його роль важливою. Так це чи ні, але дехто вважає Коррібан місцем народження Ситів, нехай і не в прямому значенні. Тож володіння ним для Ситів означає дуже багато. Імхо.
-Razzor
Зиост 1 из ..столиц..+1 Риале,именно Коррибан,не Зиост стал кладбищем для величайших из ситхов,и именно от туда началась Великая Ситхская война..
Garibaldi
Так Раз все поняли твою точку зрения, так что не будем разводить тут как с темой про "отца" Анакина.

А насчет Альдерана хм... ну не знаю.

Татуин - хм... что-то в этом есть но есть и свои минусы - рейдеры и прочие жители пустыни.

-Kreator
Йой, переселися на Каріду - там всі клімати..були..поки її не знищили sad.gif (але вважатимемо, що ще не знищили)
Jacob
Корускант...просто нравится
-Odor Mortis
Жаль, но побеждает Корускант... А-а-а-а! wild.gif
Darth Cooper
Я хотел бы жить на Коррибане...
Долина Ситхов, которая полна тёмной энергией Силы...
Много тайн, которые остаються не изведаными, много артефактов которые остаються скрытыми, много Силы... Много Тёмной Стороны...
Ikrit
Корускант (потому-что привык к киевской загазованости) smile.gif
-Snoop
мне Дантуин по душе тем более академия джедаев очень близко
- Angev
Я бы хотел жить на Корусканте,Явине 4,Эндоре.
-Chewbatya
Кашиик!!! Тому що - люблю!!! Много зелени - многоэтажные джунгли... Вокруг много воды, 4 спутника, мягкий климат....
КРАСОТА....... smile.gif
-Exiled
Корускант
Дантуїн
Ондерон.
-Лесик
Альдераан така гарна планета і так все несправедливо для неї закінчелося
Аще подобаеться Беспін
Mark Ragnos
Мені б замок на Корибані... rolleyes.gif
-Yogi
Дантуїн, бо свіже повітря _a1.gif.
-Joser
звезда смерти мне она нравитса бгагага
- Angev
Ендор-там Республика победила
- Angev
Эндор.Там Востание Империи шею намылила.А ведь Хот переводитса как гарячо.Мда,чуток название не подходит.
-Soul
по Русски Хот а по английскому не Hot a Hoth,моя любимая - Коррибан
-Plague
Моя несомненно Кашиик. Сейчас читаю трилогию Трауна. Там очень прикольно описана цивилизация Вуки.
Anubis
Ступил, проголосовал за свой вариант....
ЗІ: ДАнтуин
Remres
"Ці самовпевнені Корелліанці" я з вами!
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.