Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Офіційні Двобої (OD) автоматизовано!
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
1, 2, 3
Dan
Старі гравці UAGalaxy з 2006 року пам'ятають Офіційні Двобої, як найцікавіші ігри які проводились щоб довести свою перевагу у майстерності фехтування над іншими, і отримати нові звання джедаїв та ситхів!
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=11888

Тепер цю систему автоматизовано!
На Holy-сервері ви тепер можете грати в офіційні двобої, без участі суддів чи свідків, використовуючи команду /od. Всі інші хто стоїть поруч - може спостерігати за двобоєм, і бачити оголошення раундів на екрані.

Створено систему рівнів гравців! Вона діє подібно до першопочаткової системи звань джедаїв і ситхів.
Свій рівень ви можете побачити через команду /stats.
Щоб підняти свій рівень, ви повинні перемогти двох супернихів в ОД вашого рівня. Перемога в ОД - це перемога як мінімум в 8и раундах із 10и і не меньше.

Існує поняття Рейтингу Надійності (Reliability Rate).
У кожного гравця цей рейтинг спочатку = 10.
Вам заборонено доступ на Святий Сервер, якщо ваш рейтинг буде меньшим ніж 5.
Вас викидає з сервера, і ви втрачаєте свій рейтинг надійного гравця:
1) На -2.0, якщо ви вийшли з сервера під час проведення ОД або якщо вас від'єднало з будь-яких причин.
2) На -1.0, якщо ви вийшли з сервера, під час того як вас викликають на ОД.
3) На -1.0, якщо ви проігнорували виклик на ОД.
4) На -0.5, якщо ви вийшли з сервера, в той час як когось викликали на ОД.
5) На -0.5, якщо ви відмовились від виклику на /od, після попередження на екрані, що у разі відмови ваш рейтинг буде знижено.
Рейтинг можна відновити лише у розділі послуг, оплативши підвищення.

---------------------
Додаткова інформація:
Свій рівень можна також підняти перемігши на ОД суперника, вищого рівня ніж ваш. Але він має право відмовитись від виклику, оскільки програвши в поєдинку з нижчого рівня гравцем він втратить свій рівень.
---------------------

Невдовзі на сайті галактики ви зможете бачити перелік усіх проведених ОД на сервері і їх результати!

В майбутньому планується: можливість для кланів створювати собі так звані мета-звання, прив'язані до рівня гравця. Наприклад Орден Джедаїв зможе оголосити про створення особливого мета-звання "Jedi Knight", яке автоматично видається при досягненні 5ого рівня.

Також планується створення подібних мета-звань для нейтралів! _a1.gif
Jango
Запрет на свою критику я не увидел в предыдущем посте, так что простите если нарушаю...
Да система ОД теперь оригинально, но есть некие недоработки... Ведь если человек находится в АФК а ему кинули ОД, то он ведь не может быть виноват что даже не видел что ему предлогали! И еще одно, предложили человеку ОД просто так без предыдущей договоренности, но ему нужно срочно уходить (дела или тп...) , в этом ведь случаее получается что человек тоже теряет рейтинг, а по вашим словам потом прийдется рейтинг восстанавливать за деньги..
Возможно ли как-то это исправить или доказательства какие нужны что бы была возможность вернуть рейтинг?..
Надеюсь понятно изъяснился, спасибо за понимание.
Torn
Система цікава, особливо левел)
адле як написав і Джанго треба такі ситуації передбачити.
Та появилася 1 серйозна проблема, я так думаю що ізза цієї саме системи, Холі Сервер почав сильно підлагувати, причому лаги зависаючі на 2-3 секунди, і це у всіх, потрібно з цим також щось зробити, оскільки в таких умовах важко дуелитися.
Dan
(Jango @ 28.6.2010, 11:02) *

Ведь если человек находится в АФК а ему кинули ОД, то он ведь не может быть виноват что даже не видел что ему предлогали!
Тут ти правий в якійсь мірі, подумаєм над цим.
Можливо зробим так, що якщо гравець в меню, то його не можна викликати..

И еще одно, предложили человеку ОД просто так без предыдущей договоренности, но ему нужно срочно уходить (дела или тп...) , в этом ведь случаее получается что человек тоже теряет рейтинг, а по вашим словам потом прийдется рейтинг восстанавливать за деньги..

А тут трошки неправий ) Діло в тому що іншим гравцям байдуже, які в тебе справи. Вони приходять на сервер щоб погратись, вони витрачають час для тебе, викликавши тебе на ОД, і граючи з тобою. А те що ти різко береш і кудись ідеш - неважливо з яких причин - не робить тебе надійним гравцем. З такою поведінкою мало хто захоче з тобою грати. Якщо це один раз станеться - звичайно, тебе пробачать. Але якщо це регулярно буде, то уже ні. Так само і система ОД, після третього виходу тебе уже не допустить до гри. Тому варто згоджуватись на ОД, тільки якщо ти впевнений що у тебе є вільні 15-20 хв.

Возможно ли как-то это исправить или доказательства какие нужны что бы была возможность вернуть рейтинг?..
У першому випадку можна пробувати... за логами що ти нічого не говорив, нікого не убивав.
Lossberg
Було б доцільно також не віднімати надійність якщо людина попрощалася з усіма в чаті а її після цього викликали на ОД. Це ж не показує що гравець не надійний, якщо він попередив що зараз іде(бо коли після виклику він каже що йому щас йти це зовсім інше ніж коли перед ним). Ну і зробити щось накшталт того як було в правилах старих ОД для імп і реп - тобто якщо людина зіграла щойно одне ОД - то має право зараз піти а не грати наступне ОД. + ще було правило яке стосується того що не можна змінювати тип меча під час ОД, це також було б доцільно зробити(хоча може я не помітив що воно є просто))
-Nakama
Ну а если игрок заходит на холи сервер, например, в прятки поиграть или еще чем-нибудь заняться кроме ОД, а его злой и сильнещий игрок специально вызывает на ОД, тем самым понижая первому рейтинг.
И еще пункт 4 про потерю рейтинга проблемный.
не так уж и редко бывает, что сервер останавливается, и игроку приходится реконектится. - бывают и другие случаи.

добавка:
будет хорошо, если будут еще способы повысить рейтинг, кроме как выиграть ОД с высшим по званию. а то как-то сурово))
например - выиграть 10-0
Dan
(Nakama @ 28.6.2010, 12:56) *

Ну а если игрок заходит на холи сервер, например, в прятки поиграть или еще чем-нибудь заняться кроме ОД, а его злой и сильнещий игрок специально вызывает на ОД, тем самым понижая первому рейтинг.

Призначення серверу тепер інше - грати в ОД )

(Nakama @ 28.6.2010, 12:56) *

И еще пункт 4 про потерю рейтинга проблемный.
не так уж и редко бывает, что сервер останавливается, и игроку приходится реконектится. - бывают и другие случаи.
Якщо сервер зупиниться, сервер і не відніме рейтинг )
Infinity
А этот рейтинг заменяет силу?
И вообще он влияет на силу, или какие-то статистики.. клановые например? Или возможно в будущем?

Просто как я представляю этот рейтинг, не вижу смысла в силе. _a1.gif по крайней мере этот рейтинг будет более справедлив к статистике чем бото-набивание.

upd. согласен с некоторыми, если я например решил попрощаться и уходить, а мне действительно горит уйти и вот не могу сыграть ОД, возможно сделать что б после чата давалось определенное время афк? вижу ответ
Dan
(Lossberg @ 28.6.2010, 12:41) *

Було б доцільно також не віднімати надійність якщо людина попрощалася з усіма в чаті а її після цього викликали на ОД. Це ж не показує що гравець не надійний, якщо він попередив що зараз іде(бо коли після виклику він каже що йому щас йти це зовсім інше ніж коли перед ним).

Ок, розкажу секрет. Я передбачив. Якщо ви збираєтесь уже іти, а вас викликали на ОД. У вас є 3 секунди щоб вийти з сервера, тоді нічого не буде. Натискаєте швидко esc->exit.
Тим більше що тепер, якщо вона пише прощання у чаті, її не можуть викликати на ОД.

Ну і зробити щось накшталт того як було в правилах старих ОД для імп і реп - тобто якщо людина зіграла щойно одне ОД - то має право зараз піти а не грати наступне ОД.
Те саме... виходьте просто в перші 3 секунди.

+ ще було правило яке стосується того що не можна змінювати тип меча під час ОД, це також було б доцільно зробити(хоча може я не помітив що воно є просто))
теоретично можна... але чи варто як ти думаєш мені на це витрачати час, чи настільки це важливо?.. Я б міг би за цей час справді цікавіші фічі зробити )

(Dan Mor @ 28.6.2010, 12:11) *

Тут ти правий в якійсь мірі, подумаєм над цим.
Можливо зробим так, що якщо гравець в меню, то його не можна викликати..

Зробив так! Насолоджуйтесь безпечним АФК! _a1.gif

(Infinite @ 28.6.2010, 13:05) *

А этот рейтинг заменяет силу?
И вообще он влияет на силу, или какие-то статистики.. клановые например? Или возможно в будущем?

Ні, але тепер думаю ми на нього більше будем дивитися ніж на силу, оскільки це справді серйозніший показник. Звичайно і тут можна ботів наробити і піднімати, але тут уже складніше ) Помітим, будем карати )

(Infinite @ 28.6.2010, 13:05) *

upd. согласен с некоторыми, если я например решил попрощаться и уходить, а мне действительно горит уйти и вот не могу сыграть ОД, возможно сделать что б после чата давалось определенное время афк?
думаю я відповів вище..
Infinity
(Dan Mor @ 28.6.2010, 13:09) *

Ні, але тепер думаю ми на нього більше будем дивитися ніж на силу, оскільки це справді серйозніший показник. Звичайно і тут можна ботів наробити і піднімати, але тут уже складніше ) Помітим, будем карати )

Возможно просто проще усложнить регистрацию новых имен по айпи? Что б проверяли так сказать, кого регистрируют и разрешить например 1-2 отдельных имен на одного человека. Ну или в этом плане.)

Клоню к тому, что б поставить этот рейтинг в рейтинг кланов вместо силы. Хочеться наконец справедливого уровнения сил, это ведь возможно? _a1.gif
Xemul
1.Если примеров в Моем Клане(подклане)ОД не способ повысить звания. Зачем моим игрокам обязательное ОД на Холи.
2.Холи насколько я знаю служил для развития ролевой системы и игры, а теперь только для ОД, где же развивать Ролевую систему?
Black Hawk
Холи - приемник старого ОЕ сервера. Основная его задача - ОД.
По поводу первого пункта - в Ордене вскоре это будет единственным способ повышать звания - привязка званий к уровню. Большая часть Портала - это все же игровые сервера. Никто не мешает и Вам в Армии сделать так же.
з.ы. в Ордене я эту проблему решил разделив игровые и ролевые звания)
Xemul
Получается на Холи могут играть только самые сильные игроки портала, потому что слабый будет только проигрывать?
Почему не сделать один из дуельных серверов заточеных под ОД?
Black Hawk
Ок, повторю ещё раз. Холи сервер - приемник ОЕ сервера - сервер, где люди дуэлятся парами, и сервер для проведения ОД. То что карта позволяет в прятки играть и т.п. ничего не означает.
Xemul
Касательно ОД против играков у которых ниже звания чем у меня, я могу отказаться от ОД не потеряв при этом "Рейтингу Надійності"?
Пример:Эли я Commander и мне предлагает Adiik, у меня звание не боевое и на много выше эго и с игры с ним я никаких привилегий не получу не вижу смысла с ним играть.
Black Hawk
играет роль твой уровень, а не звание. К примеру если нет привязки к званиям, и он Adiik с уровнем 6, а ты Командор с уровнем 1, то не может вызвать. Ну а если у него уровень 2, и у тебя уровень 2, то конечно может вызвать. Поэтому я и говорю про привязку уровня к званию.
Infinity
Сюда)
И хочу добавить, что возможно сделать так, что б игрок который например ниже меня на 1-2 уровня(званий) не мог предлагать мне ОД? Или что б там уже было по моему согласию и не влияло на мой рейтинг?

Иначе представляю как в будущем всякие пупсы новенькие будут вечно предлагать и фиг сыграешь ОД в удовольствие...)

upd. ай, уже написали(
Black Hawk
Вызвать можно игрока с уровнем, эквивалентным Вашему, или же выше/ниже Вашего на 1 уровень.
Lossberg
(Dan Mor @ 28.6.2010, 13:09) *

Те саме... виходьте просто в перші 3 секунди.
теоретично можна... але чи варто як ти думаєш мені на це витрачати час, чи настільки це важливо?.. Я б міг би за цей час справді цікавіші фічі зробити )

Може має сенс зробити все таки секунд 5) До речі, якщо людина грає у цей час дуель, її можна викликати? Не логічно це кидати виклики коли хтось зараз дуелтиться з іншим.

Ну мо я не правий, але це по ідеї не так складно написати. Я правда не знаю як і на якій мові написано це все, але по ідеї це +1 змінна і кілка рядків перевірок чи справді зараз той самий меч що й був спочатку. Навряд більше ніж один екран коду.
Black Hawk
Если перейдешь по ссылке, которую Дан дал в первом посте, то в правилах увидишь пункт о запрете смене меча во время ОД. Возможно в будущем это будет не просто запрещаться правилами, но и технически реализовано, но приоритетом на данный момент это не является.
Deymos
Якщо рейтинг ,можливо, буде у майбутньому заміняти силу гравця (або доповнювати) то чи буде він пропадати якщо гравць неактивний?
Приклад: сила пропадає коли рейтинг на серверах нижчий за 1 і недоповнюється до "рейтингу клана".
Rock
Штука дельная, спасибо. Есть одна но - бывают случаи когда раунд был запорот (лагом или еще какой-нибудь фигней) и его нужно переиграть, игроки обоюдно согласны на переигровку. Можно ли сделать такую функцию как "переиграть прошлый раунд"?
Tito
А чому не зробити таку функцію, використавши яку людина забороняє іншим пропонувати їй од? І якщо холі тепер тільки для од, чому б не поставити меншу карту? Од проводиться на одному місці і всі чекають од на одному місці. Інша частина карти(велика) пустує.
Lossberg
БХ именно технический запрет я и иммел ввиду, его по идее просто написать) Меня вообще щас больше интересует технииская сторона и реализация таких вещей
Мабуть було б доцільно також заборонити ОД між людьми з одного клану, бо можна буде тоді набивати рівень більше ніж силу)
Dan
(Xemul @ 28.6.2010, 13:14) *

1.Если примеров в Моем Клане(подклане)ОД не способ повысить звания. Зачем моим игрокам обязательное ОД на Холи.
Я можу перейменувати Holy Server в OD Server. Тоді ти зрозумієш уже напевно? Але навіщо мені це робити тільки тому, щоб пояснити тобі. Мені здається назва Holy Server красивіша.

2.Холи насколько я знаю служил для развития ролевой системы и игры, а теперь только для ОД
А наскільки я знаю, це колишній ОД сервер, перше призначення якого було проводити ОД, друге - тренування.

где же развивать Ролевую систему?
Та ніде не сказано що її розвивати треба там..

(Xemul @ 28.6.2010, 13:20) *

Получается на Холи могут играть только самые сильные игроки портала, потому что слабый будет только проигрывать?
Сильні гравці матимуть високий рівень. Їм немає смислу постійно убивати гравців нижчого рівня.
Torn
Просто проблема в тому, що це був єдиний сервер на який можна було спокійно прийти ірозслабитися, зняти демку\фільм, полазити по карті, покористуватися її функціями, а тепер виходить так що просто нема де спокійно провести час в своє задоволення, оскільки заходиш, і нічого не зможеш робити крім дуелей, а не буш дуелитися з часом і не зможеш на сервер заходити, тому дійсно було б доцільно зробити команду яка б забороняла викликати тебе на ОД.
Dan
(Xemul @ 28.6.2010, 13:25) *

Касательно ОД против играков у которых ниже звания чем у меня, я могу отказаться от ОД не потеряв при этом "Рейтингу Надійності"?

да

(Lossberg @ 28.6.2010, 13:37) *

Навряд більше ніж один екран коду.

Ціна програми вимірюється не в екранах коду, а в часі її написанні. Це тобі не віршики писати. Тут іноді кілька рядків кілька годин пишеш.

(BlackHawk @ 28.6.2010, 13:39) *

Если перейдешь по ссылке, которую Дан дал в первом посте, то в правилах увидишь пункт о запрете смене меча во время ОД. Возможно в будущем это будет не просто запрещаться правилами, но и технически реализовано, но приоритетом на данный момент это не является.

Та ні, то посилка на мануальні правила ОД ) А це уже автоматизовані )

(Rock @ 28.6.2010, 13:48) *

Штука дельная, спасибо. Есть одна но - бывают случаи когда раунд был запорот (лагом или еще какой-нибудь фигней) и его нужно переиграть, игроки обоюдно согласны на переигровку. Можно ли сделать такую функцию как "переиграть прошлый раунд"?

було б здорово, але знову таки, є кращі штуки які треба зробити..
Crazy
а за куаги рейтинг можно только восстановить или повысить тоже?

например начальный рейтинг 10, я могу не играя од повысить свой рейтинг больше 10 за куаги?
Dan
(Tito @ 28.6.2010, 14:12) *

А чому не зробити таку функцію, використавши яку людина забороняє іншим пропонувати їй од?

А є така штука. Пишеш в костолі /connect jedi.com.ua:29070

(Tito @ 28.6.2010, 14:12) *

І якщо холі тепер тільки для од, чому б не поставити меншу карту? Од проводиться на одному місці і всі чекають од на одному місці. Інша частина карти(велика) пустує.

Пізніше зробим кілька ОД паралельно.
По друге може той хто не дуелиться зараз на ОД захоче піти в інше місце з кимось подуелитись..
-Edem
У меня вопрос, из-за нововведения, сервер постоянно забит, люди пытаются поднять уровень и т.д. Многие игроки не имею возможности деньги в игру влаживать, и поэтому не смогут иметь доступ к серверу (все время, до этого еще можно было найти лазейку для входа на сервер) возможно можно было бы сделать сервер более доступным? В смысле убрать действия голокрона на этот сервер, или повысить количество игроков, находящихся на сервере?
П.С.: Пример того, что кто-то не может вкладывать деньги в игру: Живу в Приднестровье, т.к. страна не признана, наша телефонная связь не имеет доступ к таким вот действиям (скидывать смс и т.д.) Я из семьи среднего достатка, и поэтому мы не имеем кошелька на вебмани...
Lossberg
(Dan Mor @ 28.6.2010, 15:00) *

Ціна програми вимірюється не в екранах коду, а в часі її написанні. Це тобі не віршики писати. Тут іноді кілька рядків кілька годин пишеш.

Та я знаю, вже натикався бувало) Просто як я собі це зараз уявляю, то має писатися досить просто і швидко. Але це абстрактне уявлення бо я навіть не знаю на чому там воно написане... Якщо бачити й знати код можна було б точно сказати.
Ладно, ця дискусія певно вже немає сенсу, хто ж мене допустить там щось допомагати писати)

Tito
(Dan Mor @ 28.6.2010, 15:02) *

А є така штука. Пишеш в костолі /connect jedi.com.ua:29070

На ffa я не зможу відпочити, та поспілкуватися з друзями в спокійній обстановці.
А якщо зробити окремий сервер? Спеціально для відпочинку.
Dan
(Edem @ 28.6.2010, 15:04) *

У меня вопрос, из-за нововведения, сервер постоянно забит, люди пытаются поднять уровень и т.д. Многие игроки не имею возможности деньги в игру влаживать, и поэтому не смогут иметь доступ к серверу (все время, до этого еще можно было найти лазейку для входа на сервер) возможно можно было бы сделать сервер более доступным?
Звичайно можна, знайди нам спонсорів. Поки ти шукатимеш, спонсорувати сервер будуть гравці, яким ми віддячуватимемо все новими нововведеннями.

(Edem @ 28.6.2010, 15:04) *

П.С.: Пример того, что кто-то не может вкладывать деньги в игру: Живу в Приднестровье, т.к. страна не признана, наша телефонная связь не имеет доступ к таким вот действиям (скидывать смс и т.д.) Я из семьи среднего достатка, и поэтому мы не имеем кошелька на вебмани...
Ну знаєш... ти щаслива людина. В африці багато дітей гине від голоду. Так може продамо наші сервери і купимо їм їжі?
-Edem
Это идея, но смысл был не в этом. не утрируй.
Еще можно было бы вернуть систему, работавшую раньше, за убийство начисляются куаги, и самые активные игроки смогут насобирать на голокрон =\
Dan
Я утрирую не просто так, а щоб ти все таки зрозумів, і не роззявляв так широко рота. Є така приказка: як мед, так і ложкою..
Olsney
Эмм... А допустим если человек хочет потренировать другого игрока, а его вызовут на ОД, то он уже ведь не сможет провести тренировку, а другого ведь сервера нету, чтоб тренировать игроков) Или уже Холи не для тренировок, только для ОД? Тогда тренировать просто негде)) Может можно что-то сделать для того, чтоб можно было проводить тренировки на холи?
Lossberg
До речі а гравець з пінгом 999 вважається афк? І ще цікавить все таки питання з 24-го повідомлення про співкланівців і ОД
Infinity
Возможно не совсем по теме ОД, но всё-же... возможно ли сделать лимит времени афк? Что б игрока со временем выкидывало... просто я то имею голокрон, но большинство портала нет, все зайдут и АФК... в итоге бесплатные места заняты и играть не с кем...

Кроме того, все злоупотребляют иногда чатом, когда хочу сыграть ОД, все резко в чате)
Elroy
ЮАГ постепенно "высыхает". почему? Нету новых людей, сначала голокроны - даже на ффа, сервере, где обычно мясо и веселье. так как люди не могут зайти из-за постоянной забитости серверов, естественно, что проще пойти на другие сервера
Теперь "Новинка" на холи. Изменения это хорошо, но так резко и радикально.
То, что теперь уровень игры будет оприделяться не по силе, а по уровню, это плюс, но масса недоработок, как бы спонтанно ввели)! Конкретного заработка куаг в игре нет ( ну чтобы оплатить голокрон и т.п.) Теперь ещё по никого не интересующим причинам снижения Reliability Rate не пускает на холи) опять платить... в общем всё нормально, ну просто сервера будут пустеть...
-Nakama
Для понижения надежности игрока немного жестокие правила, как по мне.
Я конечно понимаю, что благодаря этому нововведению ЮАГу будет приходить больше денег. Но опять же будет меньше людей играть, что в будущем сказывается на количестве потенциально полезных игроков, которые будут больше вкладывать денег.

Может быть, все-таки стоит чуть-чуть поправить условия понижения надежности. Как вы думаете?))
Black Hawk
Нет
Lokki
Я заглянув у майбутнє і передбачаю кучу ботів і мегапапок, що грають під ними на холі)) Ботами понижають рейтинг нормальним гравцяв і т.д.
Destroyer
Grave Max, що тобі заважає скористатися системою ОД для тренування) а взагалі атмосфера на холі дуже гарна, всі домовляються перед тим як грати. Навіть якщо тебе викличуть на ОД без попередження, то яка проблема витратити 10-15хвилин свого часу, а потім знову продовжувати, адже наступні 24 години ти вільний від цього гравця)
Elroy, якщо ти уважно прочитаєш тему, то дізнаєшся, що все дуже гарно продумано, тому подякуємо творцеві.
Lokki, завдяки цьому гравці будуть отримувати гарний ігровий досвід, і якщо гравець тягне на свій левел, то ніякі папки йому не завадять.
п.с. перед тим як ставити питання прочитайте тему уважно)
Сьогодні цілий ранок грав, вийшов з сервера дуже задоволений _a1.gif .
Kinder
2 Dan:
Отлично придумано, спасибо огромное.
На холи вернулась бывшая игровая активность, интерес, интрига и т.д.
Еще вопросик есть один:
можешь расписать таблицу, что надо для поднятия с одного уровня на другой, так же хотелось бы узнать какой самый высокий уровень?
Black Hawk
А прочитать первый пост?
Для поднятия уровня - две победы над игроком равного тебе уровня, или же одна над игроком, чей уровень выше твоего.
Нет такого
Andwer
Можно ли сделать, что бы было выгодно играть с игроками с уровнем ниже, скажем, 3-4 победы. Можно ли запретить покупку во время дуэли аптечки и щита?
Black Hawk
(Andwer @ 29.6.2010, 12:26) *

Можно ли сделать, что бы было выгодно играть с игроками с уровнем ниже, скажем, 3-4 победы.

Нет. Уровень - показатель мастерства игрока.
Laks
Идея хорошая, очень понравилась, но есть недочеты.
К примеру я сегодня утром зашел на холи с Reliability 10.00, провел 2 од без отказа, выиграл, получил 2 уровень.Но сделав \reconnect ( мне дали новое клановое звание), я увидел что у меня понизилась Reliability до 8.00. Я не знаю как это понимать. Возможно случился баг\лаг во время од, или реконнекта. Прошу исправить, если это не связано с моей виной.
Так же вовремя моего од, соперник поменял тип меча, даже не сказав мне, можно ли запреть это вовремя дуэли? ( Вроде бы такой вопрос уже был, но все-равно хочется справедливого сражения вовремя од)

upd:
1) На -2.0, якщо ви вийшли з сервера під час проведення ОД або якщо вас від'єднало з будь-яких причин.

Отнимает -2.0 надежности если вышел вовремя своего од, или любого другого?
-Sour
Ты, вероятно, сделал реконект сразу после од.
Секунд 15-30, после того как игрок закончил од, его взывать на новое нельзя, пишет что он сейчас играет од.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.