Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Iceman
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
1, 2, 3
Sandman
Фразу можна забіндити.

п.с. Infinite не зрадник, він просто мусить виконувати своє призначення )
Remres
(Iceman @ 21.5.2008, 22:19) *

Є 2 сили
Перша - фізична
Друга - духовна
З допомогою фізичної сили ми робимо все що трапляється на своєму шляху: Спимо, їмо , ходимо... і т.д.
За допомогою духовної сили ми робимо все що не стосується фізичної.
На мою думку інколи Духовна сила важливіше ніж фізична.
Ми інколи спираємось на совість. це духовна сила. а вже потім іде фізична. Якщо я щось не дописав кажи що дописати.. я з радістю... я люблю такі теми..

Я ридаю ... megalol.gif
Я питав за Силу якою користуються форсюзери (джедаї , ситхи ). Але твою відповідь мене обрадувала =) Я за! Думаю з тебе вийде хороший Анфорець.
-Iceman
Мене завтра не буде до 17:00 вибачте... учусь (Технікум)
Sparrow
ммм, хочеш квестів? будь ласка _a1.gif
В режимі СЧ на Холі, вбий супротивника (який належить до одного з офіційних кланів) командою /amdropsaber. як це зробити думай сам happy.gif . як доказ, приносиш відео.
п.с. аффтар квесту Lucius
-Iceman
Хлопці звиняйте... Я уже разів 10 писав шо інет слабий... Скільки можна повторювати ? Якщо хочеш доказ давай 1х1. Буде тобі доказ.
Sparrow
лол! ти ж сам квести просиш... closedeyes.gif мде
і до речі) цією командою мене ти не переможеш _a1.gif
-Iceman
Давай ти мены будеш давать по 69 грн в день ы я тобі які хоч відєо заливать буду. ти згоден ?
Ти залий шось зі скоростью 12 кіло байт в секунду.. єслі 100 мб 2 часа качається

Я про тебе нічого не говорив "Лол" - я сприймаю це як образу !

Той хто ображає анфор Savant? _a1.gifДастіш Фантатіш _a1.gif
Sparrow
LOL=laughing out loud closedeyes.gif
попроси когось іншого зняти і залити кудись відео, такожможеш принести скріни, на яких можна буде добре побачити як ти вбив суперника цією командою sleep.gif
Abbice
У меня возникли четыре вопроса:
1. Смерть - служит Тьме или Свету или обоим?
2. Хотите ли вы умереть?(причины)
3. Вам после смерти предложили стать Ангелом Смерти. Вы согласитесь?
4. Если да то вам за вечное служение предложат выполнить 4 желания. напишите их.
-Iceman
1 На мою думку смерть вона нікому не служить. Вона приходить рано чи пізно. Як їй захочеться.
2Я не хочу померати. Життя добре. Але в ньому є свої плюси і свої мінуси. Воно повне таємниць і сюрпризів. Я все це хочу побачити і пережити.
3Ніхто не знає що буде після смерті. Але якщо запитають я Ангелом смерті ставати не буду. Нехай кожен пізнає життя в усій красі. А забирати життя заради насолоди....? Це не по мені.
Abbice
А ты думаешь забирая жизни других можно получать удовольствие?
-Iceman
Якби я забрав чиєсь життя я б тобі всі спектри і н*юанси розповівби про це. Але я не забирав нічиє життя. Я не можу відповісти на це запитання.

Betta Твоя рідна планета Татуін. Твоя раза Людина.
Abbice
Але якщо запитають я Ангелом смерті ставати не буду. Нехай кожен пізнає життя в усій красі. А забирати життя заради насолоди....? Це не по мені.

Я имел ввиду эти строки...
Неужто для Шинигами (с японского - Ангел Смерти) забирать жизни, это какое-то развлечение, наслаждение и тп?
Не хотел бы ты разве из милосердия убивать тех, кто обречен на жизнь и муки?
И разве не может убийство быть благородным?
-Iceman
Кожен заслуговує тієї смерті на яку він заробив. Кожна людина власник свого життя і померати чи жити рішати тільки їм.
Betta
Зміна інформації, на Татуїн летить Сізз і ще якийсь ситх, звання якого невизначено.
З.І.Після спілкування склалось приємне враження ввічливий, адекватний, але подивимось на практику.
Abbice
В каком случае оправданно убийство живого существа?
-Iceman
Я вважаю що нів*якому випадку.
Томущо не вбивці рішати коли померати людині , яка хоче жити.
Degerio
Тобто ти нічого не зробишь, коли твого товарища по Ордену будуть вбивати? (для допомоги - треба вбити когось, або помре побратим)
Або він буде у смертельній небезпеці, а ти дивитемишся на нього, кажучі:
"Кожна людина достойная своєї смерті." ?
-Iceman
Ми говоримо про янгола смерті. Дегеріо почитай з початку все.
Abbice
Я уже отошел от темы Ангела Смерти
Degerio
(Iceman @ 22.5.2008, 21:10) *

Кожен заслуговує тієї смерті на яку він заробив. Кожна людина власник свого життя і померати чи жити рішати тільки їм.

Я вважаю що нів*якому випадку.
Томущо не вбивці рішати коли померати людині , яка хоче жити.

Не вказуй мені, де і що читати, цирк тут непотрібен, якщо тебе запитали - то так потрібно, якщо незрозуміло - САМ ПЕРЕЧИТАЙ свої ж пости.
та що ти кажешь... зараз одне, а до того інше?
-Iceman
Дегеріо не починай з початку. ми з тобою 1 проблему рішили (Максімус)
Я все життя защищав людину яка у небезпеці. А за побратима сам лягти готовий. Буде час я вам іще це якось доведу.
Degerio
ти не відповів на запитання.
-Iceman

Тобто ти нічого не зробишь, коли твого товарища по Ордену будуть вбивати? (для допомоги - треба вбити когось, або помре побратим)
Або він буде у смертельній небезпеці, а ти дивитемишся на нього, кажучі:
"Кожна людина достойная своєї смерті." ?

Я думав що ще питання про Ангела.
Я обов*язаний буду захестити побратима. у мене не буде вибору.
Samurai
Не потрібно доказувати я пам*ятаю, як я робив комбо , а на мене якраз настрибував красний стиль _a2.gif , то він підставився і поліг за мене blush2.gif (потім після цього я задушив вбивцю) closedeyes.gif
-Iceman
Бетта Ось тобі 1
Pein
Мне отвнты нравятся...но скажи мне что такое добро?как ты относишся к людям которые знают твой секрет и из-за этого тебя сторонятся?Ответь развёрнуто приводя примеры пожалуйста.
Degerio
"Кожна людина власник свого життя і померати чи жити рішати тільки їм."
ти порушуєшь свої ж слова. Адже хтось(ти тобто) вирішуєшь одразу 2 питання:
1) Помре побратим
2) Помре інша людина, ти її не знаєшь, а в неї сім"я та голодні діти залишаються.
Abbice
Ну ладно, коль такие пироги пошли:
В древности на одной планете убийцам отрубали большие пальцы на обеих руках.
Зачем это делалось?
-Iceman
Дегеріо я тобі повторяю 2-ий раз. Я мав на увазі Янгола. "Забирати мені чиєсь життя чи ні" от я і написав "Кожна людина власник свого життя і померати чи жити рішати тільки їм."

Великі пальці це самі функціональні пальці на руках. Без них навіть найпростіші речі робити дуже складно.
Наприклад:взяти сумку, повисіти на турніку , тримати зброю...
Не так і легко без великого пальця
Abbice
правильным был только послений пункт, что оружие держать нельзя.
Был на той же планете и другой обычай: ворам отрубали только лишь кисть правой руки.
Неужели потеря 2-х пальцев за убийство менее значима, чем отсечение целой кисти за какую-то кражу?
-Iceman
Пеін я не можу відповісти на твоє запитання. Я не був у шкурі ведмедя і мисливця.

Якщо пальці не допомагають і злодії умудряються коїти злочини без великого пальця. То їх трохи стабілізують одрубуючи кість. Без кісті взагалі людина перестає бути людиною.. томущо 2 повноцінні руки це дар, а одна рука і обрубок це інвалід.
Abbice
О_________о
Причем тут первый обычай?
Имелось ввиду, что это просто вор, а не убийца.
-Iceman
я і для вора написав. що йому буде гарним уроком , якщо йому відрубають кість. може це його чомусь навчить.
Abbice
ок!
третий вопрос по этой древней цивилизации:
"За какой грех отсекали голову?"
-Iceman
P.S. Abbice а ти дуже добре відносишся до людей яких ти не знаєш я це поважаю. Тобі велике спс.

Я точно не знаю. Але здається за те коли гінець приносив погану новость за це і відрубували.

Або за брихню
Abbice
нет
нет
думай
-Iceman
Коли вору кість одрубали і не допомогло. Рубають голову _a1.gif
Abbice
рубили 2 руку
-Iceman
Тоді не знаю _a2.gif
Abbice
думай, я уверен ты сможешь найти истину
Кстати за измену рубали гениталии, чтобы не было лишних идей
-Iceman
Коли вже нема чого рубать , рубають голову.

Ладно всім ББ. Завтра пишемось ad.gif
-Jesster
незабывай про мой квест,,, убей 5 человек в рукопашку
Abbice
(Iceman @ 22.5.2008, 22:38) *

Коли вже нема чого рубать , рубають голову.

ИМХО чем же тогда грешить, коль кроме головы нифига не осталось? =)
у тебя еще 4 попытки ибо я добрый.
-Iceman
Жестер я помню

Дегеріо а який смисл з твого завдання ? якщо я їх найду то що далі ?)
я не розумію цього запитання.
Pein
Причём тут к добру охотник,а?И почему твоё мышление останавливается только на секрете вора или убийцы?Есть много оч много вещей про которые лучше молчать, что б не стать отбросом общества.
-Iceman
У проблемних людей так. є багато секретів. І найчастіше проблемні люди не виховані , тому вони можуть розповісти свої секрети. Це проблемні люди. Тому вони бояться людей , або бояться з*являтися на вулиці.
Я себе не вважаю проблемною людиною. Всі свої секрети знаю лише Я сам.
Degerio
"Есть много оч много вещей про которые лучше молчать, что б не стать отбросом общества."

молчати? ні...краще Їх не робити.

Що до завдання - там все написано. Перечитай. Якщо ти вважаєшь, щонавчився махатися сабером, та вже можна вст упати куди-завгодно, то встань на своє місце сам, або тебе поставлять. (це відносно квесту - думай головой, а не тим, чим ти до цього думав...)
-Iceman
Я незнаю як у тебе але Голова в мене одна. І думаю лише нею.
Pein
Интересный ответ.Вот я почти всё время на улицес друзьями,но умення есть много сикретов,они о них не знают,значит я не проблемный?_a1.gif...Так что же такое добро?Удиви меня...
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.