Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Citizen] Leony
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Violent
Хм,если ты не против,я продолжу свою цепочку вопросов.Как думаешь,почему стоят эти ограничения? Объясни почему нужен каждый из них.

Адекватність і вміння спілкуватись.
Досвід гри на серверах UAGalaxy не меньше 6х місяців.
А.JA не меньше 5.
Вік не менше 16 років.
Кількість попереджень на форумі не більше 10%.
Justice
Первое: вести вежливо, уметь адекватно общаться с игроками
Второе: опыт игры уж очень давний имею, имеется ввиду новичкам не дают право быть судьей
Третье: с активностью поднатяжил, дают судейство активным игрокам
Четвертое: с 16 дают суддейство, то-есть уже наиболее адекватным игрокам
Пятое: у кого овер предупреждений, не дается и право на просмотр заявки
(извини, с мобильного пишу)
Violent
Если сказать грубо,то помимо требования активности и опыта,они для того,чтобы не проглядеть неадеквата в судьях,который при плохом настроении начнет всех банить.
Ты же ими пренебрёг(думая,что ты особенный),или просто не читал.Соответственно,если ты даже на такую ответственную должность не можешь сделать всё по правилам,что говорить обо всем остальном.Я пока подумаю.
Goodly
Я змінив свою думку, абсолютно огидна гра кандидата на серверах, спеціально неодноразово бив мене в чаті. Треба працювати над собою Проти!

До речі кандидат анітрошки не змінився, особисто для мене ти не Республіканець і ніколи ним не станеш.
Khadgar
Є речі які ти поки не розумієшь, не все однозначно чорне, або біле як ти то описуєш. Для отримання громадянство у цій заявці було задано занадто багато запитань, та й їх тяжкість, як ти помітив, не зовсім стосується перевірки адекватності загалом(особливо квест гудлі на знання кодексу джедая, іноді навіть падавани його не розуміють, куди там громадянинам). Ти знаєш, яке минуле в тебе було, тому такий розгляд й потрібен.

Зараз питання не про те... Що за ситуація склалася з Goodly? Я хочу знати усе, від ніків гравців які знаходились у той момент на сервері, які обставини були? Розпиши що сталося хоч по хвилинам, від цього залежить наступний розгляд твоєї заяви.
Justice
Скажімо так, коли ми дуєлилися на Холі, я випадково декілька разів вдарив Гудлі в чаті. Після цього, я й вибачався перед ним, по декільку разів. Ну і було ще що почав я писати ахінею на сервері.
Khadgar
Ніки людей які були у той час на сервері?
Justice
Lorenzo - только он.
Khadgar
Я до останього не хотів змінювати свій голос з декількох причин:
1) Тобі запропонували амністію і ти повернувся на сервер. Я вважаю, що у такому випадку людина захоче використати цей шанс та почати все з нуля.
2) Ти вів себе зважено на серверах, не тільки коли були республіканці разом с тобою. Про тебе були гарної думки не тільки я.
3) Ти виконував квести(хоч вони були не по темі, але відповіді ти давав), не сперечався та активно приймав участь у розгляді заявки.

АЛЕ:

Ось суть цього конфлікту:

В мене є свідчення свідків які бачили, що відбувалося. Крім того, є дані, що кандидат між ділом знову старається потрапити до інших кланів, під час розгляду цієї заяви. Кому потрібна інфа, я можу кинути у пм. Ну й звичайно, якщо перевірити логи, то можна знайти багато цікавого.

Не знаю чому, але кандидати, та й деякі республіканці не розуміють, чому існують заявки на отримання громадянства, вступ до ордену або до армії.
Так ось. Головна ціль заявки на отримання громадянства це зрозуміти, що кандидат за людина, познайомитись з нею, як вона мислить, чи може вона поводитись гідно на серверах. Я не знаю, що сталось з тобою, адже ти був в ордені, ти маєшь свій голокрон, але ти знехтував цим усім та продовжуєшь тримати усіх за дурнів. Я не знаю чим треба думати, щоб так усім знехтувати, хотів до імперії після Республіки? Тобі треба було піти епічно з крутими RP заворотами. Нажаль ні, Проти
Wergon
Проти
Saizyn
Проти ak.gif
Violent
Против
Wergon

i
Сповіщення:
Поки що тобі відмовлено.
    З якихось причин ти не отримав достатньо позитивних відгуків для отримання Громадянства. Однак двері Республіки досі відкриті для всіх жителів Нашої Галактики котрі поділяють політику нашого клану і готові дотримуватись наших законів. Можливо ти зробиш правильні висновки і наступна твоя спроба буде вдалішою.
    Нехай буде з тобою Сила!

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.