Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Citizen] Leony
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Justice
Просмотр заявки на получение гражданства отличается тем, что кандидату дают вопросы про структуру клана, какая политика по отношению к кланам присуща к Республики, личные вопросы (личные данные, увлечение). По отношению к Ордену будут задавать философские вопросы и их понятие, что присуще Джедаям, а что присуще Ситхам, поиск информации о известных джедаях. В АР несколько иначе, будут сразу проверять боевые навыки кандидата, а позже задавать ему вопросы. Да, буду в заявке спрашивать про АР.
Khadgar
Утримуюсь від голосу. Нехай вирішують інші твою долю.
Поясню чому так. Розгляд заявки на вступ є однією з головних складових репутації клану і тому задавати питання лише для того, щоб дізнатись те, що ти і так будеш знати, бо будеш вже в Республіці і, можливо, в АР, не є правильним. По-перше квест на пошук інформації повинен бути оформленим в рольовому плані(відповідь також в рольовому плані). Не треба бути таким фанатичним в квестах, ти повинен дізнатись, що з себе представляє людина, які в неї думки, чим вона живе, які принципи має, відкрити якісь її таланти. Це як давати квести на поклони(які можна зробити на холі). Не створюй кандидатові завдання лише для того, щоб подивитись як він буде вбивати час на це. Також не треба забувати, що крім тебе розглядають заявку ще 2-3 людини, а це означає, що хтось з них вже міг дати квести аналогічні твоїм.

У заявці на громадянство ти перш за все спілкуєшся з гравцем, була практика, коли просто додавали в скайпі та розмовляли, грали разом, це дасть більше уявлення про кандидата, аніж квест на пошук інформації.
F'M'N
Я против. Главным образом потому, что нет игровой активности. Я хочу видеть соклановцев на серверах.
Wergon
Проти
Stark
Проти. Час покаже.
Wergon

i
Сповіщення:
Поки що тобі відмовлено.
    З якихось причин ти не отримав достатньо позитивних відгуків для отримання Громадянства. Однак двері Республіки досі відкриті для всіх жителів Нашої Галактики котрі поділяють політику нашого клану і готові дотримуватись наших законів. Можливо ти зробиш правильні висновки і наступна твоя спроба буде вдалішою.
    Нехай буде з тобою Сила!

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.