Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Kostianchik
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Saizyn
Khadgar, бо я відчуваю Силу і хочу використовувати її задля добра, в АР більше свободи дій, але ті дії які можна використовуати в АР неможна використовувати джедаям, бо вони можуть перейти на темну сторону, я теж можу ( Відчуваю Силу ).
Khadgar
Чому в Республіці існують солдати, якщо вони більш схильні до переходу до темної сторони? У чому різниця між клонами(розкажи про них) та рейнджерами?
Saizyn
Khadgar, солдати не відчувають Сили вони не можуть перейти на темну сторону.
Клони це 1 людина, але може бути у великій кількості, з ДНК 1 людини можна зробити сотні клонів, для клонування використовується спеціальне обладнання на планеті Каміно.
Рейнджери це солдати, кожен з них індивідуальний, не схожий на іншого, а клони це однакові люди, але ще можуть бути генетично підсиленні.
Khadgar
Тобто темна або світла сторони залежать від наявності сили у адепта?Я тобі трохи допоможу - сила є в кожному. В тебе є шанс попасти до ордену, але ти не розумієш те чим є джедай, орден, сила. Досліди їх. Завтра, у неділю, відбудеться об проти Black Sun. Я хочу бачити тебе на ньому. Голос віддам після нього. До об встигни передивитись відповіді на мої запитання, погуглити, подивитись те, що допоможе тобі відповісти правильно
Saizyn
Khadgar, ні, це залежить ід того як він її використовує, але той хто відчуває Силу може легко перейти на темну сторону через необачні дії, наприклад вб'є когось підло, йому це сподобається і він стане на темну сторону.
Khadgar
За. Kostianchik доволі гідно веде себе на серверах. Так є речі якіх він поки не розуміє, але тому в ордені існують юнлінги і падавани, а також лицарі та майстри які повинні вказувати на помилки, навчати, виховувати майбутніх джедаїв.

П.С.: при наступних розглядах пояснюйте свої "проти".
Saizyn
Khadgar, дякую.
Wergon
Проти, дуже довго виконував мій квест
Wergon

i
Сповіщення:
Поки що тобі відмовлено.
    З якихось причин ти не отримав достатньо позитивних відгуків для отримання Громадянства. Однак двері Республіки досі відкриті для всіх жителів Нашої Галактики котрі поділяють політику нашого клану і готові дотримуватись наших законів. Можливо ти зробиш правильні висновки і наступна твоя спроба буде вдалішою.
    Нехай буде з тобою Сила!

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.