Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Jedi Order] Goodly
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Goodly
Wergon, я його не знаю і не спілкувався з ним. Але почитавши його заявку я думаю, що він буде цінним членом ордену, адже в 18 років п'яним відштовхнути силою двох чоловіків всетаки важко, мабуть він дуже добре відчуває силу) Якщо серйозно я бачив його декілька разів на серверах але нічого особливого за ним не помітив думаю, що мені потрібно буде з ним поспілкуватись, щоб у мене склалось хоч якесь враження від нього. Хоча по-заявці видно, що він толковий хлопець _a1.gif
Такі потрібні Республіці.

Lotr, я ще думаю над твоїм питанням, якось складно це все для мене. Відчуваю, що відповідь близько але...
Wergon
Поговорив з кандидатом на сервері. Голосую За, удачі тобі.
Goodly
Nikooz,
Я пишу це з планети Холі, я не закінчив розслідування але вже зараз можу дати відповіді на деякі запитання.
З Корусанту я швидко прибув на планету Холі, коли я тільки підлітав я побачив зелену красиву планету. Мій шатл присів на місці для посадки і відразу мені відкрився прекрасний вид водоспаду і невеликого озерця.
З початку нічого, що могло би вказувати на нелегальний збут медикаментів або забруднення довкілля.
Я підійшов ближче до озера, щоб все оглянути більш детально і помітив, дещо цікаве

Ці бочки здались мені підозрілими, адже що вони роблять у воді?
Я вирішив відпочити і помедитувати в надії, що може сила вкаже мені відповідь.
Під час медитації я відчув, що цей світ живий, відчув багато живих організмів, спокій, багато енергії але й тривогу, наче щось страждало від болі і благало про допомогу...

Все це не давало мені спокою, я вирішив піти далі по Парку Ранкорнів і знову натрапив на ці бочки та крім бочок я помітив ресторан Сіт Джуніорс тому я подумав, що тут могли бути замішані ситхи.

Це все я дізнався за кілька днів перебування на планеті і я можу сказати, що може й не повністю але частично ситхи замішані в незаконному збуті медикаментів, хоч самих медикаментів я і не бачив але можу припустити, що вони в цих самих бочках, але вони заварені і я не маю змоги їх відкрити, я спробую знайти більше інформації в найближчий час.

Wergon, дякую за голос.
Nikooz
Спасибо. Погрузи одну из бочек в шаттл, когда будешь возвращаться, и привези её в Храм. Наши эксперты узнают, что в них скрывается.
И всё же, первостепенной задачей необходимо справится в самое ближайшее время.
Goodly
(Nikooz @ 25.4.2020, 22:02) *

Спасибо. Погрузи одну из бочек в шаттл, когда будешь возвращаться, и привези её в Храм. Наши эксперты узнают, что в них скрывается.
И всё же, первостепенной задачей необходимо справится в самое ближайшее время.

Я продовжував своє розслідування і знаходив все більше натяків, що тут є ситхи. В якійсь час я зайшов у тупик і не міг знайти відповіді на питання але випадково натрапивши на замаскований посадочний майданчик я зустрів їх...

Розпочалась важка битва проти найманих вбивць в якій я вийшов переможцем майже неушкодженим
Налаштовані ситхи були точно не на переговори тому й домовитись я з ними не зміг та користь з цією зустрічі все таки була. Мабуть я діяв не зовсім тихо і таємно тому мене й
знайшли і замовили.

Підійшовши до одного з тіл я вирішив оглянути його
Я сподівався, що знайду замовника вбивства але виявилось все цікавіше. Там було написано про викрадення звірів з зоопарку, а незаконні поставки медикаментів це було лиш прикриття, адже сіти майстри обману та цього разу їм не вдалось провести мене.
І все це готувалось не один місяць та сьогодні був саме цей день тому я вирішив, якомога найшвидше дістатись до Корусанту і докласти про цю змову.
Загрузивши одну з бочок я сів на шатл і почав вводити кординати та полетів на Корусант. Я зайшов до Храму і розповів все, що я дізнався. Присівши на стілець я очікував відповіді ради...

Lotr,
За ТЫСЯЧИ ЛЕТ джедаи не сумели внедрить в республике федеративное законодательство и выровнять уровень экономического развития.

Я так розумію, що джедаї не мали такого впливу у сенаті, щоб приймати державні рішення.
Lotr
По-перше, теж вірно. Орден не був керівничим органом Республіки і в мирний час мав мінімум повноважень. Хіба що безкоштовний проїзд в громадському транспорті отримав та часткове фінансування від Сенату _a1.gif Тому починати аналіз Ордену Джедаїв та його представників і далі просто коментувати державний устрій Республіки - дурниця. Треба бути послідовним.

Але навіть в тому речені усе простіше. Татуїн не входив до складу Республіки. Це як звинувачувати Нідерланди в тому, що жителі Амстердаму мають вищий середній дохід ніж жителі Житомиру.
Тут ситуація як і з питанням про покарання за поширення того посту з аналізом. Перш ніж починати захищати щось чи шукати покарання для когось треба розібратись чи перша заява взагалі має сенс.
Але в цілому ти склав гарне враження, я голосую За твоє прийняття. Лише про голокрон хочу нагадати, ти ж в курсі про нього?
Goodly
Lotr, так я знаю, що треба купити, якщо приймуть на цій неділі тоді куплю на вихідних або до середи, бо їду відпочивати і потім не зможу.

Туплю страх просто..
Asitaka
ЗА _a1.gif
Olsney
Классная заявка (:
За
Nikooz
За, но медикаменты ты не нашел...
Кто-то хочет что-то ещё спросить у кандидата?
Wergon

i
Сповіщення:
Вітаю, тебе прийнято до клану!

Дозволь скористатись нагодою і трохи прискорити твою адаптацію в Республіці. Організація у нас велика, тому, щоб не витрачати дарма час, рекомендуємо звернути твою увагу перш за все на наступні питання:

• Ти подав заявку до нашого клану і проявив бажання стати його частиною. Твоє бажання задовольнили, тепер ти - член Республіки. Ти свідомо й добровільно вирішив взяти на себе відповідальність за свої дії і вчинки та прийняв на себе обмеження яких вимагає Конституція Республіки та правила тої організації, частиною якої ти став. Будь ласка, виправдай виказану тобі довіру і не ганьби ім'я Республіки. Детально про це написано в голокроні "Подолання Нерозсудливості", також слушні поради знайдеш в голокроні одного з Магістрів. Якщо коротко, то просто не неси надмірний негатив в грі і на форумі. Не реагуй на провокації. Проявляй розсудливість та повагу до інших гравців і будь гідним представником нашого клану.
  • Республіка - один з найстаріших кланів Порталу. Це єдиний клан котрий жодного разу не видалявся з ЮАГу. Відтак ми уже багато років справно платимо чималу абонплату аби й надалі підтримувати своє існування. Це дорого обходиться і з кожним місяцем статки нашого фонду стають все скромнішими. В той самий час в нашому клані перебувають в середньому 40-60 гравців! Коли хоча б половина з них матиме фінансовий голокрон або вносиме до казни від 3000 куагів, то проблема з абонплатою відпаде миттєво. Лише половина гравців. Та такого не відбувається, що змушує мене звертати твою увагу на тему "Republic Fund". Зі станом нашого фонду можна ознайомитись з щомісячного звіту Міністра Фінансів.
  • Наший клан існує на ЮАЗі вже близько 7 років, при цьому стабільно в ньому перебуває найбільша кількість гравців в порівнянні з будь-якою іншою організацією Порталу. Безумовно, щоб підтримувати й розвивати таку велику організацію деяким гравцям доводиться докладати багато зусиль. Ми пропонуємо й тобі внести свій внесок в майбутнє клану. В "Центрі Зайнятості" ти знайдеш перелік актуальних вакансій і оголошень які одразу введуть тебе в курс справ в клані. Проявляй активність та ініціативність, це частина угоди. _a1.gif
  • Ми маємо власну конференцію в скайпі. Це "місце", де соклани можуть просто поспілкуватись один з одним і мають змогу отримати свіжі новини стосовно життя клану і порталу в цілому. Якщо ти зацікавлений і хочеш приєднатись, то просто виконай інструкції з теми "Республіканська Конференція".

Дякую тобі за увагу, щасти!
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.